bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hamileler olarak çöküğüz zaten canım bi doğuralım enerji dolcaz inşallah.
Ben ikiz kizlarla enerji toplayacagimi dusunemiyorum uykusuz her gece :)))) cok severim teoman benden size gelsin guzel annisler :))

En zor kısmı ütüsü ama canım, şimdiden söyleyeyim. O minicik şeyler ütüle ütüle bitmiyor. Mendilinden, çorabına her şeyini ütülediğin için.... Offf çok işimiz var çokkk...
Bugun ben yaptim o utu isini yoruldum hemde coookkkk.
Once kendimizinkini birikmisti oraya buraya gitmekten yapamadim.2 cocuk 2 biz derken yigilmis utu.sonrada bebisin utulerimi yaptim minik minik daha da zorladi beni.
Simdi onlari koydum bi kiyiya yarin bebisimin kiyafetlerini yerlestrcem.bugun yapcak halim kalmadi.
Simdiden hepinize kolay gelsin.utu zor is.

M mrym99 canım because of you doğru hatırlıyor dr ilk söylediğinde 4 gun ağla ağla mahvoldum bebeğimin kıyafetlerini bile almaya elim varmadi.Sonra esim zorla başka dr ye götürdü.ben gitmek istemedim ayni şeyleri duymak agir gelir diye ama iyi ki gitmişim.10 gun once kendi dr me tekrar ggittim makinadan makinaya dr den dr ye bile değişir dedi.Bizim.yine 9.4 cıktı ne büyümüş ne küçülmüş şükür dedik.Hem dr eğer sıkıntı olursa tedavi sureci oluyormuş önlem olsun diye söylemek zorundayım dedi.Rabbim evlatlarımızı hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağımiza almayı nasip etsin.Üzme kendini hem minigide üzersin annesi Şuan tek yapabilecegimiz Allaha dua etmek çünkü anne karnında ne yazık ki bisey yapılamıyormus.Önceki msj lara bakamadim ama sizin kaç cıktı tatlım.

Ben kuru temizlemeye vermeyi dusunuyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…