- 27 Şubat 2016
- 1.323
- 3.047
- 53
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.361
Bayildimm nazar degmesinn canim sana da minnoslara da cok guzel ikiz annesisin valla hic kilo dert etmee das gibisinMassalah gobusune canim
buda bizden gobus :)))Eki Görüntüle 1879209
Hepimiz oyleyiz canim cok tatliyiz :)) massalah kasim annelerine :))❤❤Bayildimm nazar degmesinn canim sana da minnoslara da cok guzel ikiz annesisin valla hic kilo dert etmee das gibisin
Hepimiz oyleyiz canim cok tatliyiz :)) massalah kasim annelerine :))❤❤
Teşekkür ederim canım benim ^.^ her anneye çok yakışıyor hamilelik. 9 aya hala alışamasamda güzel yanlarıda var tabi.Cok yakismis hamilelik canim masallah
Sende ikiz var tabi daha önde gidiyordur. Düşünüyorumda içeride ikisini ayyyy hiç sıkılmıyorlardır :)Massalah kizlar gobusunuze artik bundan sonra buyur gobusunuz :))
anladım canım.. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..cnm bilemiyorum ki kafam çok karışık perinatoloji dalında uzman birini bulduk ama gidip gitmeme konusunda kararsızım şuan ne yapacağımı bilemiyorum iki haftaya tekrar gidecem belki o zamana kadar sağlıklı düşünebilirim
ohhh çok sevindim inşallah meryemin de sizinki gibi güzel sonuçlanır canım :))@mrym99 canım because of you doğru hatırlıyor dr ilk söylediğinde 4 gun ağla ağla mahvoldum bebeğimin kıyafetlerini bile almaya elim varmadi.Sonra esim zorla başka dr ye götürdü.ben gitmek istemedim ayni şeyleri duymak agir gelir diye ama iyi ki gitmişim.10 gun once kendi dr me tekrar ggittim makinadan makinaya dr den dr ye bile değişir dedi.Bizim.yine 9.4 cıktı ne büyümüş ne küçülmüş şükür dedik.Hem dr eğer sıkıntı olursa tedavi sureci oluyormuş önlem olsun diye söylemek zorundayım dedi.Rabbim evlatlarımızı hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağımiza almayı nasip etsin.Üzme kendini hem minigide üzersin annesi Şuan tek yapabilecegimiz Allaha dua etmek çünkü anne karnında ne yazık ki bisey yapılamıyormus.Önceki msj lara bakamadim ama sizin kaç cıktı tatlım.
Tip 1 ise çok iyi gerçekten içimde bir umut oluştu. Arabada bile torpidoya kuruyemiş, kek atıştırmalık sürekli bir şeyler koyuyorum. Elimde olsa kocamı cebimde taşıyacağım. Ah keşke annenlerle tanışmış olsa annen ona hoca gibi bir fırça atardı bende bu kadar üzülmezdim. Artık insülini kullanmasını geçtim hipoglisemi olmasın diye dua ediyorum adeta. Yeterki iyi olsunda iğneyi olsun diyorum. Dr aylık iğneden bahsetmişti şuanda yurtdışında varmış Türkiye'ye gelmedi ama tanıdık bulursak alabiliriz aslında. Almanya'da varmış sanırım Fransa'da da varsa eşim iş için sık sık gidiyor oda alabilir aslında. Ama nasıl?Tip 1 canim benimkiler de ama insulin hastasi olunca omur boyu insulini 3 ogun vurucan diye bisey yok cok dikkat ederse o insulin ignesi basta dozu dusuruluyor sonra gunde 1 e dusebiliyordikkat etsin ogunlerine esin cok. bi de stres ve uzuntuden kacmasi lazim ayyy keske annemlerle konusturabilsem emekli anatomi hocasi hem hem de ayni dertten muzdarip olarak guzel guzel anlatirdi esine ne yapmasi gerektigini ama dedigim gibi saati sasirmicak uygunsuz ortamdaysa simit bulacak atistarack bisey bulacak o igneyi vurulacak evet seker hastasi biri ile yasamak cok zor gercekten bide gittikce huysuz, dedigim dedik bildigim bilindik demeye ve asabi olmaya basliyorlar.. yas ilerledikce hepsinde var o huy istisnasiz Alisamiyorsun tecrubeyle sabit huyuna gidicen surekli tatli tatli dedigini yaptirtmanin atiyorum kontrole gitmesini mi istiyorsun tatli tatli yaptirmanin bir yolunu bulucan
Yaramazsa bak sen :) nasılda tatlı maşallah. Göbek minnakmış bayağı. Kaç yaşında minnakın?Bu da benim göbişimde kızım yanında oğlum
Bak işte bu resim olmadı hiçççç o ne tatlılık annem yerim ben onu yaa. Mıncırasım geldi. Karanlığında çok şeker çıkmış benim gibi dünya haritası değil toplu :)Herkes göbeğini paylaşmış bende paylaşaym dedm :)
büyük kızım ve ben minik prensesi bekliyrz
Gercekten mi kuzum insallah buyyycekleryok yok iyi canim sana oyle geliyor 27+ haftanda normal tatlim ben dun 30+2 idim ve ikiz dusun canim goren yonede ikize gore kucuk diyorlar
Bugun esimi ablasi aramis. Esime tasinirken gelelim mi annem mi gelsin ben mi demis. O da ikinizde gelmeyin evimde huzur birakmadiniz. Antihindistan size bi saygisizlik yapti mi simdiye kadar demis. bu kiza gunah karninda bebek var ne alip veremediginiz var laf sokup huzurumuzu bozuyorsunuz kiz edebinden saygisindan size geri cevap vermiyor diye ustune ustune gidip durmayin. Benim hatunum titiz sizin yaptiginiz isi begenmez demis zaten sizin is yapmaya geleceginizi sanmiyorum demis. Ablasi da biz kimseye kotulugumuzden bisey demiyoruz benim de kaynanam laf sokuyor neler neler diyor ben cevabini veriyorum gidip kocama yetistirmiyorum demis. Herif de sana normal gelen soz karsindakine agir gelir.annemde sende karima ailesini kotuluyorsunuz hakaret ediyorsunuz sonra icimizde art niyet yok diyorsunuz demis. benim evimin perdesine benim oturma duzenime evime ne alacagima karismayin kiz sizin evinize karismiyor sizde bize karismayin demis. Adam gb duracaksiniz gelis gidise devam edelim yok bizim agzimiz durmaz diyorsaniz karimdan uzak durun demis. Beni doldurup doldurup hamile kadinin ustune saldiniz demis. Ayyy kocam ya. Herif herif yerim. Ablan ne dedi dedim cingenlik yapti diyoraslinda kocalarimiz herseyin farkindalar
Ama isin kotu tarafi itiraf ben evlendigimizden beri anneme de ablama da bu konusmaya benzer konusmalar yaptim dedi. Demek adami sallamiyorlar.Pravo enisteye koca bi alkis haketmisler demekki
Bak işte bu resim olmadı hiçççç o ne tatlılık annem yerim ben onu yaa. Mıncırasım geldi. Karanlığında çok şeker çıkmış benim gibi dünya haritası değil toplu :)
Kız bizimkiler sıkılıyor mudurSende ikiz var tabi daha önde gidiyordur. Düşünüyorumda içeride ikisini ayyyy hiç sıkılmıyorlardır :)
The_new ayyy karnın yazacağıma otomatik ne yazmış bak. Şu iPad a sinir oluyorum neyse sen anlamışsındır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?