bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar ya benm idrar tahlilim yine kötü çıkmış.doktor bu sefer kültür testi yapmadan bana ilaç yazms.daha önce kullanan var mı. Piyeloseptyl ve monurol.monurolu hep içtim de Tek doz.Bu sefer öbürünü de eklemiş 30 kapsül günde 3 tane

ohhh çok sevindim inşallah meryemin de sizinki gibi güzel sonuçlanır canım :))

Tip 1 ise çok iyi gerçekten içimde bir umut oluştu. Arabada bile torpidoya kuruyemiş, kek atıştırmalık sürekli bir şeyler koyuyorum. Elimde olsa kocamı cebimde taşıyacağım. Ah keşke annenlerle tanışmış olsa annen ona hoca gibi bir fırça atardı bende bu kadar üzülmezdim. Artık insülini kullanmasını geçtim hipoglisemi olmasın diye dua ediyorum adeta. Yeterki iyi olsunda iğneyi olsun diyorum. Dr aylık iğneden bahsetmişti şuanda yurtdışında varmış Türkiye'ye gelmedi ama tanıdık bulursak alabiliriz aslında. Almanya'da varmış sanırım Fransa'da da varsa eşim iş için sık sık gidiyor oda alabilir aslında. Ama nasıl?

Herkes göbeğini paylaşmış bende paylaşaym dedm :)
büyük kızım ve ben minik prensesi bekliyrz
Bak işte bu resim olmadı hiçççç o ne tatlılık annem yerim ben onu yaa. Mıncırasım geldi. Karanlığında çok şeker çıkmış benim gibi dünya haritası değil toplu :)

Bugun esimi ablasi aramis. Esime tasinirken gelelim mi annem mi gelsin ben mi demis. O da ikinizde gelmeyin evimde huzur birakmadiniz. Antihindistan size bi saygisizlik yapti mi simdiye kadar demis. bu kiza gunah karninda bebek var ne alip veremediginiz var laf sokup huzurumuzu bozuyorsunuz kiz edebinden saygisindan size geri cevap vermiyor diye ustune ustune gidip durmayin. Benim hatunum titiz sizin yaptiginiz isi begenmez demis zaten sizin is yapmaya geleceginizi sanmiyorum demis. Ablasi da biz kimseye kotulugumuzden bisey demiyoruz benim de kaynanam laf sokuyor neler neler diyor ben cevabini veriyorum gidip kocama yetistirmiyorum demis. Herif de sana normal gelen soz karsindakine agir gelir.annemde sende karima ailesini kotuluyorsunuz hakaret ediyorsunuz sonra icimizde art niyet yok diyorsunuz demis. benim evimin perdesine benim oturma duzenime evime ne alacagima karismayin kiz sizin evinize karismiyor sizde bize karismayin demis. Adam gb duracaksiniz gelis gidise devam edelim yok bizim agzimiz durmaz diyorsaniz karimdan uzak durun demis. Beni doldurup doldurup hamile kadinin ustune saldiniz demis. Ayyy kocam ya. Herif herif yerim. Ablan ne dedi dedim cingenlik yapti diyor aslinda kocalarimiz herseyin farkindalar

Pravo enisteye koca bi alkis haketmisler demekki

Kızlar aranızda

Bebe Confort Maia Travel Sistem Bebek Arabası nı bilen var mı? Ben chicco plus alacağım ama bunuda görünce kafam karıştı. Nette hiç kullanıcı yorumuda yok

Bak işte bu resim olmadı hiçççç o ne tatlılık annem yerim ben onu yaa. Mıncırasım geldi. Karanlığında çok şeker çıkmış benim gibi dünya haritası değil toplu :)
The_new ayyy karnın yazacağıma otomatik ne yazmış bak. Şu iPad a sinir oluyorum neyse sen anlamışsındır.

Kızlar lohusa sepetinden aldığım pijama takımı tam çöpe atmalık kumaşı incecik ten rengini gösteriyor çok kötü yaa birde sonbahar kış ürünüdür yazıyordu..

The_new ayyy karnın yazacağıma otomatik ne yazmış bak. Şu iPad a sinir oluyorum neyse sen anlamışsındır.

Aynen anladm cnm.Önemli değil.oluo bende de otomatik klavyelr olunca durum bu.ben az önce cnmcm yaziorm annem çıkıo iyice gidik :)
Senin göbus de çok tatlı duruo cnm nie öyle diosun.maşallah çok yakışmış hamilelik.
Benm göbek hep dikine gidio.gören erkek zannedio zaten.babanne kv falan erkek gibi bu diyip duruolar.Ama kızımız gelio İnşallah yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…