bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ayyyy ne güzel demiş.hay ağzına sağlık.içimin yağları eridi.bunlara böyle yapıcan.karşındaki de asil olcak ki senin asaletini bozmamandan laf vermemenden anlasın.bunlar bundan anlar..herkese lisanınca...

ben alırım heralde her seye hazr olmak lazım dıe dusunuorum

Mecbur kalıyorum Can'ım öyle ayakta gezip almaya takatim hiç yok
Hmm ozmn yapcak bsy yok cnm iade edip başkasını alcan.inşallah o güzel olur.bn cicili bicili çok seviyom bi tane mavi ördekli gordum çarşıda 80 lira çok da uygun 3 parca olanlardan.doğuma yakın o tarz bsy alicam ne kadar daha kilo alırim bilmedigimden alamadm daha

Kızlar lohusa sepetinden aldığım pijama takımı tam çöpe atmalık kumaşı incecik ten rengini gösteriyor çok kötü yaa birde sonbahar kış ürünüdür yazıyordu..

Ayy deme geri iade aliyolarsa iade et cnm bn ordan almadim ama aynisindan ordada var benim ki gayet guzel cikti dun yikadim utuledim kaldirdim

Arastirmak lazim canim benim annem suan tatilden donebilmis degil hic bilmiyorum aylik igneyi kullanima baslanmismi yurtdisinda? Valla dusuk seker yuksekten de kotu Allah korusun gebeligin basinda benim dusultu hep 50lerde bebege bisey olcak diye odum kopuyordu kirec gibi surat soguk soguk terleye terleye sekeri yukseltmeye calisiyordum oyle oyle ilk 3 ay 5.5 kilo aldim Aynen canim annem anlata anlata aklina girerdi esinin deneyimleri de ayri tabi bir hasta olarak dikkat edince ozen gosterince ve stresi azaltinca hersey mumkun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…