Bugun esimi ablasi aramis. Esime tasinirken gelelim mi annem mi gelsin ben mi demis. O da ikinizde gelmeyin evimde huzur birakmadiniz. Antihindistan size bi saygisizlik yapti mi simdiye kadar demis. bu kiza gunah karninda bebek var ne alip veremediginiz var laf sokup huzurumuzu bozuyorsunuz kiz edebinden saygisindan size geri cevap vermiyor diye ustune ustune gidip durmayin. Benim hatunum titiz sizin yaptiginiz isi begenmez demis zaten sizin is yapmaya geleceginizi sanmiyorum demis. Ablasi da biz kimseye kotulugumuzden bisey demiyoruz benim de kaynanam laf sokuyor neler neler diyor ben cevabini veriyorum gidip kocama yetistirmiyorum demis. Herif de sana normal gelen soz karsindakine agir gelir.annemde sende karima ailesini kotuluyorsunuz hakaret ediyorsunuz sonra icimizde art niyet yok diyorsunuz demis. benim evimin perdesine benim oturma duzenime evime ne alacagima karismayin kiz sizin evinize karismiyor sizde bize karismayin demis. Adam gb duracaksiniz gelis gidise devam edelim yok bizim agzimiz durmaz diyorsaniz karimdan uzak durun demis. Beni doldurup doldurup hamile kadinin ustune saldiniz demis. Ayyy kocam ya. Herif herif yerim. Ablan ne dedi dedim cingenlik yapti diyor
aslinda kocalarimiz herseyin farkindalar