bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hiç bu kadar ince geleceğini de düşünmemiştim Canım öyle yapacam görümcem almış pembeli bir takım 90 liraya o verecekmiş bana

Aman dikkat edin hasta olmayın öksürüp hapşurmaktan bir hal oldum yarınki doktor randevumu da iptal edicem haftaya giderim bu halde yolu çekemem

Larendee cnm size ne dedi doktor nasıl bir açıklama yaptı anlatabilir misin sizin bebişinkide mi tek taraflı
Perinatolojiye gittigimizde detaylı ultrasonda cikti canim.10 mm sınır bizim icin dedi ve anne karninda mudahale edilebilecek bi durum yok dedi.3 haftalik takiplerle doğuma kadar devam edecegiz buyuyor mu diye. Allah bilir artik cunku 15 mm cikip sapasaglam olanlar cokk.hakkimizda hayirlisi olsun.yarın oglen cikinca yazarım insallah...

Nasıl yaa bız aldık 7 8 kılo inanmıyorummmm
Arkadaşlar ben 72 kılo ile hamıle kaldım 22 haftaya kadar sürekli kustum ve aç yaşadım arada serum takviyesi aldım tam kusma bittti derken gebelik şekeri çıktı çok sıkı bir diyet halindeyim ozamandan beri doktorum insülin vermek istemiyorum dedi bana beyaz un,patates, prinç,meyve,makarna,kızartma hepsi yasak sadece et serbest günde 3_4 dilim uno premıum ekmek sadece ve sebze yemekleri yıyebılıyorum bu yüzden kılo alamadım ama şuanda birden alınca panıkledım doktorum kendı 3 kılo almış 3 kıloda cocuk doğurmuş şekerim olduğu için kıloda yasak bana

Canim bende hep tek kullanimlik lohusa kilodu dusundum ama almaya gittigim de kiz dedi ki abla kimse memnun degil bundan kan geciyormus dedi bende hastane pedi aldim. Ama ben de o kizin yalancisiyim kiz iki urunu de satiyordu.
Kan normal külotan da geçiyor. Hasta bezini takip üstüne külot geçirdim mi tamamdır. Bunlar güzel bence hastanede kirlensin at çöpe. Hiç eve getirme pisliği.

teşekür edrim cnm cevabın için 5 ağustosta 10 mm çıktı iki hafta sonrasına tekrar çağırmıştı dr izne ayrıldığı için gidemedik belki kaybolmuştur dedik kendimizce 31 ağustosta yani dün 12 mm çıktı tekrar yıkıldık

Kizlar gunaydinnn.detayli ultrasona gidiyoruz tekrar bugün.oglusu gorecegim icin mutluyum ama ense sivi miktarinin yukselmis ihtimalinden dolayi cok tedirginim.lutfen dua edin de olumsuz cikmasin.oglen haber ederim insallah
inşallah güzel haberlerle dönersin cnm rabbim yar ve yardımcın olsun

kızlar bikaç gündür kaşıntı oluyo sırtımda bacağımda göbeğimde..niye acaba?
cnm bi doktorunla görüş sni korkutmak istemem ama karaciğer enzimlerine bi baktır yükselmiş olabilir bir hafta önce bizim bi arkadaşın başına da geldi kaşıntıdan duramıyordu enzimleri yükselmiş inşallah seninki öle birşey değildir gene de ihmal etme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…