bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim bende hep tek kullanimlik lohusa kilodu dusundum ama almaya gittigim de kiz dedi ki abla kimse memnun degil bundan kan geciyormus dedi bende hastane pedi aldim. Ama ben de o kizin yalancisiyim kiz iki urunu de satiyordu.

Cnm benm komşum suyu gelince hemen hastaneye gitmişti.gitmeden o lohusa kilodnu giymiş.daha sonra iyiki giymişim.inananir msn o kadar su gelmiş ki giymesem Hem araba Hem üstüm başım mahvolurdu rezil olurdum demişti.ondan bende mutlaka bulundrcm.Hem öncesi Hem sonrası lazım olablr.hem kan için ped de kullanilir Bence.Nasıl bi kilot bilmiyrm ama ben alcam İnşallah

günaydın canım. evet yurt dışında başlanmış aylık igneler. artık türkiyeye de gelse diyorum da rahatlasak. hamileliktede çok zordur eminim. bebişi düşünüyorsun bir yandan diğer yandan sağlık çok zor çook. Rabbim dermansız dert vermesin. eşimde 6 yıldır diyabet alıştı artık ama bazen sanırım alışıyor ya da bıkıyor diye düşünüyorum. mesela gece yatmadan tarçınlı süt yapıyorum ona zorla içiriyorum, bakıyorum tarçınlar duruyor. dedim yeter artık içeceksin, tıkacağım ağzına gerekirse faydalı şeyleri. artık bakacaksın kendine, hafife almayacaksın. bugün he he he yarın da amannn oluyor.

Kizlar gunaydinnn.detayli ultrasona gidiyoruz tekrar bugün.oglusu gorecegim icin mutluyum ama ense sivi miktarinin yukselmis ihtimalinden dolayi cok tedirginim.lutfen dua edin de olumsuz cikmasin.oglen haber ederim insallah

Günaydın cnm.inşallah Hayırlı haberlerle dönersin.Allah a emanet olun

Günaydın.Kızlar. yazcm yazcm unutuyrm.
Tiroid i olan arkadslr.t4 değeri de çok önemliymiş.Bu kontrolmde tsh m gayet normaldi.ama t4 düşük oldgu için ilacmn dozunu yükseltti doktorum.Bazen tsh düşük görünse de t 4 bize sinyal verir dedi.ondan arttircz dedi.
Daha önce burda bi t3 t4 muhabbeti oldu Die hatrliyrm da ondan yazaym dedim bilginiz olsun canlar.

Bi de bu idrar yolu enfeksiyonunu atlatan arkadaşlar yok mu.Nasıl basardnz.
3.kontrolmde hâlâ geçmemiş ya.nerde yanlış yapiorm bilemedm.forumu oku oku hatmettim yani.biri de yazma hamileligmn sonuna kadar icmedgm ilaç Şu kalmadı ama geçmedi.Doğum dan sonra anında geçti Die.Öyle olmam İnşallah ya

günaydınn. o zaman biz de mutlaka alalım valla kimse arabaya almaz bizi. şaldur şuldur koltukları yıkamayalım

Kizlar gunaydin. Dun saglik ocagindan aradilar. Tetenoz ve tahliller icin. Siz ikinci tetenozlari oldunuz mu??
ben oldum canım hatta 3 hafta oldu.. baya sıkı takipçi bizim ebe, kontrol gününden önce arayıp tekrar hatırlatma fln yapıyordu.. hataya taşınmamıza rağmen arayıp burda kontrol olmam gerektiğini hatırlattı mesela sağolsun :)

kızlar bikaç gündür kaşıntı oluyo sırtımda bacağımda göbeğimde..niye acaba?
Merhaba, sizleri takip ediyorum ama işlerimin yoğunluğu sebebiyle yazamıyorum. Benim ilk hamileliğimde 7 ayda çok kaşıntım olmuştu. Duşa girip rahatlıyordum. Bütün vücudum kaşınıyordu. Karaciğere bakıldı hiçbirşey çıkmadı. O dönem çikolataya dadanmıştım. Çikolatayı bırakır bırakmaz kesildi kaşıntılar. Sizin de böyle sık yediğiniz bir şey varsa gözden geçirin. Çok zor bir durumdu Allah yardım etsin..

Günaydın kızlar, benim birkaç gündür midemde bir yanma var.Bu ara saçı mı çıkıyor bebeğin acaba.Herkes öyle söylüyor.

buda benim koca göbeğim ^.^

Yirim senin koca göbişini ben. Maşallah canım, hiç kilon yok, gayet fitsin valla... Ben kocaman bir şey oldum Resmen kafam kadar göğüslerim oldu. O göğüsler eski haline gelecek mi acaba??? Mustafam da gelmişti ama bunda daha çok büyüdü sanki...

Varya bende hep onu düşünyrm.Nasıl utulencek onlar.Herkes çok güzel biseymis gibi anlatio da.incik cincik şeyler düşününce zor gibi de.bilmiorm belki bebislrmzn Die zor gelmez mi diyrm ama yasamadn bilemiicm galiba :)

Ütülemesi gerçekten çok zor ama bir taraftan ütüleyip, bir taraftan seviyorsun. Ütülerken anlamıyorsun ne kadar yorulduğunu ama ütü bitince resmen tren çarpmış gibi oluyorsun

Herkes göbeğini paylaşmış bende paylaşaym dedm :)
büyük kızım ve ben minik prensesi bekliyrz

Ben o göbüşü de yerim de asıl yanındaki büyük kızını yerim. Ne tatlı bir şeysin sen yaa... İran kedisi değil mi o?

Bu da bnm oglusum teyzeleri:)

Oyyy maşallah oğluşuna

Ohhh valla sen en zor kısmı atlatmışsın Darısı bizim başımıza inşallah

arkadaslar bişi sorucam.

bir arkadasım devlet hast. sözleşmeli olarak çalışıyor barkod çıkaranlar var ya o işi yapıyor.

normalde 30 agustosta izne ayrılması gerekiyordu. yada çalışabilir raporu alması gerekiyordu.

doktoru çalışmasını istememiş 1 ay önce ki kontrolde 32 den sonra gitmemeni tavsiye ediyorum demiş.

arkadas ta gidersem eger rapor vermez diye gitmedi doktora ve suanda çalışmaya devam ediyor. izinleri doğum sonrası kullanmak için.

yani şuanda çalışabilir raporu yok elinde.

36, haftaya geldiğinde gidicek doktora ve o zamn direk rapor alıcam diyor.

böle bişi olur mu acaba. çalışabilir raporu almadan çalışabilir mi ? sorun olmaz mı ?

eğer bişi olmaz ise ben 22 eylülde ayrılmam gerekiyor ama ben 30 eylül de ayrılmak istiyorum eğer bişi olmazsa ben de 1 hafta geç gidiyim doktora o zamn rapor alıyım.

Günaydın kızlar, benim birkaç gündür midemde bir yanma var.Bu ara saçı mı çıkıyor bebeğin acaba.Herkes öyle söylüyor.

Günaydın cnm.
Bende bir haftadr falan vardı.Dün doktora gittim.bebeğin başı yukarda oldgu için baskı yapioms yanma olablr dedi.çok oluo dedim ondan işte dedi.halk arasında saclanio derler ama doktor bilimsel açıdan öyle oldugnu söyledi :) 2 gündür de Rahatm coksukur.nazar degmesnde tekrar mı döndü diyrm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…