- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.421
ben oldum canım 2. yiKizlar gunaydin. Dun saglik ocagindan aradilar. Tetenoz ve tahliller icin. Siz ikinci tetenozlari oldunuz mu??
Canim bende hep tek kullanimlik lohusa kilodu dusundum ama almaya gittigim de kiz dedi ki abla kimse memnun degil bundan kan geciyormus dedi bende hastane pedi aldim. Ama ben de o kizin yalancisiyim kiz iki urunu de satiyordu.
Arastirmak lazim canim benim annem suan tatilden donebilmis degil hic bilmiyorum aylik igneyi kullanima baslanmismi yurtdisinda? Valla dusuk seker yuksekten de kotu Allah korusun gebeligin basinda benim dusultu hep 50lerde bebege bisey olcak diye odum kopuyordu kirec gibi surat soguk soguk terleye terleye sekeri yukseltmeye calisiyordum oyle oyle ilk 3 ay 5.5 kilo aldimAynen canim annem anlata anlata aklina girerdi esinin deneyimleri de ayri tabi bir hasta olarak dikkat edince ozen gosterince ve stresi azaltinca hersey mumkun
Kizlar gunaydin. Dun saglik ocagindan aradilar. Tetenoz ve tahliller icin. Siz ikinci tetenozlari oldunuz mu??
Kizlar gunaydinnn.detayli ultrasona gidiyoruz tekrar bugün.oglusu gorecegim icin mutluyum ama ense sivi miktarinin yukselmis ihtimalinden dolayi cok tedirginim.lutfen dua edin de olumsuz cikmasin.oglen haber ederim insallah
ben oldum canım 2. yi
Cnm benm komşum suyu gelince hemen hastaneye gitmişti.gitmeden o lohusa kilodnu giymiş.daha sonra iyiki giymişim.inananir msn o kadar su gelmiş ki giymesem Hem araba Hem üstüm başım mahvolurdu rezil olurdum demişti.ondan bende mutlaka bulundrcm.Hem öncesi Hem sonrası lazım olablr.hem kan için ped de kullanilir Bence.Nasıl bi kilot bilmiyrm ama ben alcam İnşallah
ben oldum canım hatta 3 hafta oldu.. baya sıkı takipçi bizim ebe, kontrol gününden önce arayıp tekrar hatırlatma fln yapıyordu.. hataya taşınmamıza rağmen arayıp burda kontrol olmam gerektiğini hatırlattı mesela sağolsun :)Kizlar gunaydin. Dun saglik ocagindan aradilar. Tetenoz ve tahliller icin. Siz ikinci tetenozlari oldunuz mu??
Merhaba, sizleri takip ediyorum ama işlerimin yoğunluğu sebebiyle yazamıyorum. Benim ilk hamileliğimde 7 ayda çok kaşıntım olmuştu. Duşa girip rahatlıyordum. Bütün vücudum kaşınıyordu. Karaciğere bakıldı hiçbirşey çıkmadı. O dönem çikolataya dadanmıştım. Çikolatayı bırakır bırakmaz kesildi kaşıntılar. Sizin de böyle sık yediğiniz bir şey varsa gözden geçirin. Çok zor bir durumdu Allah yardım etsin..kızlar bikaç gündür kaşıntı oluyo sırtımda bacağımda göbeğimde..niye acaba?
buda benim koca göbeğim ^.^
Varya bende hep onu düşünyrm.Nasıl utulencek onlar.Herkes çok güzel biseymis gibi anlatio da.incik cincik şeyler düşününce zor gibi de.bilmiorm belki bebislrmzn Die zor gelmez mi diyrm ama yasamadn bilemiicm galiba :)
Herkes göbeğini paylaşmış bende paylaşaym dedm :)
büyük kızım ve ben minik prensesi bekliyrz
Bu da bnm oglusum teyzeleri:)
Bugun ben yaptim o utu isini yoruldum hemde coookkkk.
Once kendimizinkini birikmisti oraya buraya gitmekten yapamadim.2 cocuk 2 biz derken yigilmis utu.sonrada bebisin utulerimi yaptim minik minik daha da zorladi beni.
Simdi onlari koydum bi kiyiya yarin bebisimin kiyafetlerini yerlestrcem.bugun yapcak halim kalmadi.
Simdiden hepinize kolay gelsin.utu zor is.
Ben yaklaşık 15 gün oldum canım.Kizlar gunaydin. Dun saglik ocagindan aradilar. Tetenoz ve tahliller icin. Siz ikinci tetenozlari oldunuz mu??
ok canım çok sağol. bir de Tip kaçmış onu öğrenebilir misin?
Günaydın kızlar, benim birkaç gündür midemde bir yanma var.Bu ara saçı mı çıkıyor bebeğin acaba.Herkes öyle söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?