- 2 Mart 2016
- 1.465
- 3.335
- 53
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.441
Evlilik yil donumun kutlu olsun kuzum. Mutlu huzurlu seneleriniz olsun. Ailenize bir birey daha katildi insallah deniz pasa ve ada hanim ile saglikli huzurlu yillar gecirin esinle.Gunaydin kizlar eylül ayina girdik sonunda agustos cok skmsti artik
Yirim senin koca göbişini ben. Maşallah canım, hiç kilon yok, gayet fitsin valla... Ben kocaman bir şey oldumResmen kafam kadar göğüslerim oldu. O göğüsler eski haline gelecek mi acaba??? Mustafam da gelmişti ama bunda daha çok büyüdü sanki...
Ütülemesi gerçekten çok zor ama bir taraftan ütüleyip, bir taraftan seviyorsun. Ütülerken anlamıyorsun ne kadar yorulduğunu ama ütü bitince resmen tren çarpmış gibi oluyorsun
Ben o göbüşü de yerim de asıl yanındaki büyük kızını yerim. Ne tatlı bir şeysin sen yaa... İran kedisi değil mi o?
Oyyy maşallah oğluşuna
Ohhh valla sen en zor kısmı atlatmışsınDarısı bizim başımıza inşallah
geçmiş olsun canım yaKızlar ya benm idrar tahlilim yine kötü çıkmış.doktor bu sefer kültür testi yapmadan bana ilaç yazms.daha önce kullanan var mı. Piyeloseptyl ve monurol.monurolu hep içtim de Tek doz.Bu sefer öbürünü de eklemiş 30 kapsül günde 3 tane
tatlım çatlamaya başlamış olabilirsin aman dikkat, iyi nemlendir cildinikızlar bikaç gündür kaşıntı oluyo sırtımda bacağımda göbeğimde..niye acaba?
geçmiş olsun canım yailacı hamilelikten yıllar önce kullanmıştım, biraz baş dönmesi yapabilir bide idararın rengi mavimsi yeşilimsi olursa şaşırma ama mucize gibi baya etkili bişey, diğerlerinin yan etkisi daha az diye önce diğer ilaçları veriyolar sanırım.. hamilelikteki enfeksiyonu geçirirken de iç çamaşırlarını mesela giymeden hemen önce ütüleyip sıcak giydim, yaz sıcağında biraz zor olabilir ama.. tuvaletlere ayrı şişeyle su aldım, her seferinde onla yıkandım.. bi tane de pamuklu atleti küçük küçük kesip poşetle tuvalete aldım, onlarla kurulanıp attım çoğunlukla.. veee daha önce tm arkadaşların da dediği gibi bol su.. tuvalete gitmekten bıksan bile bol su içmek lazım.. Rabbim şifa versin canım
Tatlım ben dagiden almıştım, mağazada uzun kollu ve boyu da uzun sabahlığı da vardı nette göremedim ama sen bi bakarsın.. malı çok iyi, antialerjik kumaş.. emzirme yeri var, pantolonunda da lastikli düğmeli bel ayarı var.. dantelleri fln pek zarif, ben çok severek aldım yani :)) bi bak istersen..Yok canım iade edicem verdiğim paraya yazık kadınların içinde bile giyemem başka bakıcam artık
yok canım geçti çok şükür.. aynen bende de belirti yoktu, doktor normal kontrol için yaptırmasa tahlil fark etmemiştim.. hamilelikte hassasiyet artıyo ondan oluyo galiba.. Rabbim şifa versin tatlımÇok sağol cnm.şuan bi sıkıntın yok dimi.
Bende 3 hafta kendimi karantinaya alcm resmen.dediğin gibi tuvalet kagitlri da aklıma takiliodu.bende bez parçaları alayım onları Hatta utuleyym önden iyice yıkayıp.çamaşırımı da gün icersnde terldgni hissettgm anda degistrym 2 dk ona da ütü basarm.sıkıntı yok.
naapiim ya sıkıldım artık 3 kontroldr Aynı.daha önce sadece monurol veriodu kültür temiz cikiodu.doktorumda artık pes etti.kültür yapmadn Hem monurolu verdi Hem bunu.Gece yatarken monurolu içtim.şimdi buna başladım.inşallah şifa olsun.int.te baktım baya Yan etki yapabilioms tetiktym bakalım.etkili bi ilaç diolar ama bende belirti olmadgndn test sonuclrmi duzeltsin yeter
Yirim senin koca göbişini ben. Maşallah canım, hiç kilon yok, gayet fitsin valla... Ben kocaman bir şey oldumResmen kafam kadar göğüslerim oldu. O göğüsler eski haline gelecek mi acaba??? Mustafam da gelmişti ama bunda daha çok büyüdü sanki...
Ütülemesi gerçekten çok zor ama bir taraftan ütüleyip, bir taraftan seviyorsun. Ütülerken anlamıyorsun ne kadar yorulduğunu ama ütü bitince resmen tren çarpmış gibi oluyorsun
Ben o göbüşü de yerim de asıl yanındaki büyük kızını yerim. Ne tatlı bir şeysin sen yaa... İran kedisi değil mi o?
Oyyy maşallah oğluşuna
Ohhh valla sen en zor kısmı atlatmışsınDarısı bizim başımıza inşallah
Tesekkur ederimm kuzummEvlilik yil donumun kutlu olsun kuzum. Mutlu huzurlu seneleriniz olsun. Ailenize bir birey daha katildi insallah deniz pasa ve ada hanim ile saglikli huzurlu yillar gecirin esinle.
yok canım geçti çok şükür.. aynen bende de belirti yoktu, doktor normal kontrol için yaptırmasa tahlil fark etmemiştim.. hamilelikte hassasiyet artıyo ondan oluyo galiba.. Rabbim şifa versin tatlım
Kızlar açlık tokluk kan şekeri yaptıran var mı nasıl yaptırdınız? Doktorunuz ne için istedi
Çatlak azcık var karnımın altında. Her yerimde oluyor kaşıntı. Bi bakim de belki bişey dokunuyodurtatlım çatlamaya başlamış olabilirsin aman dikkat, iyi nemlendir cildiniyada bişeyler dokunuyo alerji yapıyo olabilir, bi takip et kendini, ben tatlıyı çok kaçırınca kollarım bacaklarım kaşınıyo mesela..
Evet cnm iran chincilla.cadı kızım o benm.bakalım kardeşi nasıl olcak :)
Bi hevesle utuleyym asayimla hemen yapılır gibime gelio benmde ama ikinci üçüncü posta utulemelerde Allah Kerim :)
gidecek tabi pambık öyle kalmayacak. bende kocaman oldum aslında bakma sen fotoya. bildiğin yusyuvarlak topaç oldum. bende zaten pek göğüs yoktu sadece biraz daha büyüdü işte. süt iyi olur sende de ne güzel işte.
Yaaa senin kızını görünce benim kızım geldi aklımaÖğrenciyken bir İran kedim vardı benim de, Tarçın. Çok benziyorlar Üniversite yıllarıma gittim valla. Homur homur homurdanırdı o da sevmediğin bir şey yaptığında. İran kedileri öyle çok asil ve asabi oluyorlar
Yok be canım süt olayının göğüs büyüklüğü ile alakası yok hiç. Benim eltimin mesele küçücük göğüsleri ama maşallah çok güzel sütü oldu. O tamamen hormonal canım yaa... Prolaktin hormonu fazlaysa güzel süt oluyor o kadar :)İnşallah hepimizin çok sütü olur ve bebişlerimiz de emer bizi. Annesinin çok sütü olmasına rağmen emmeyen bebekler de var. Ben şimdiden motive ediyorum oğlumu emsin diye
Sağol canım dün görümcemle konuştum o almış pembe bir takım 90tl verip onu alacağım resmini gösterdi hoşuma gitti..aklımda bulunsun başka alırsam bakarım burdan cnm sağolTatlım ben dagiden almıştım, mağazada uzun kollu ve boyu da uzun sabahlığı da vardı nette göremedim ama sen bi bakarsın.. malı çok iyi, antialerjik kumaş.. emzirme yeri var, pantolonunda da lastikli düğmeli bel ayarı var.. dantelleri fln pek zarif, ben çok severek aldım yani :)) bi bak istersen..
https://dagistore.com/urun/8681261085276/dagi-lohusa-pijama-takimi
Hayırlı haberlerle gel inşallah cnm Allah yardmciniz olsunKizlar gunaydinnn.detayli ultrasona gidiyoruz tekrar bugün.oglusu gorecegim icin mutluyum ama ense sivi miktarinin yukselmis ihtimalinden dolayi cok tedirginim.lutfen dua edin de olumsuz cikmasin.oglen haber ederim insallah
Evet ciktik doktordan bu hafta buyume olmamis 2 hafta sonra tekrar gelecegiz...hem kadin dogum hem perinatolojiye gidince haftada bir gormus oluyorum oglusumu en iyi yani bu. 1350 gr olmusuz... Simdilik boyle arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?