bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Evet cnm iran chincilla.cadı kızım o benm.bakalım kardeşi nasıl olcak :)
Bi hevesle utuleyym asayimla hemen yapılır gibime gelio benmde ama ikinci üçüncü posta utulemelerde Allah Kerim :)

geçmiş olsun canım ya ilacı hamilelikten yıllar önce kullanmıştım, biraz baş dönmesi yapabilir bide idararın rengi mavimsi yeşilimsi olursa şaşırma ama mucize gibi baya etkili bişey, diğerlerinin yan etkisi daha az diye önce diğer ilaçları veriyolar sanırım.. hamilelikteki enfeksiyonu geçirirken de iç çamaşırlarını mesela giymeden hemen önce ütüleyip sıcak giydim, yaz sıcağında biraz zor olabilir ama.. tuvaletlere ayrı şişeyle su aldım, her seferinde onla yıkandım.. bi tane de pamuklu atleti küçük küçük kesip poşetle tuvalete aldım, onlarla kurulanıp attım çoğunlukla.. veee daha önce tm arkadaşların da dediği gibi bol su.. tuvalete gitmekten bıksan bile bol su içmek lazım.. Rabbim şifa versin canım

kızlar bikaç gündür kaşıntı oluyo sırtımda bacağımda göbeğimde..niye acaba?
tatlım çatlamaya başlamış olabilirsin aman dikkat, iyi nemlendir cildini yada bişeyler dokunuyo alerji yapıyo olabilir, bi takip et kendini, ben tatlıyı çok kaçırınca kollarım bacaklarım kaşınıyo mesela..

Çok sağol cnm.şuan bi sıkıntın yok dimi.
Bende 3 hafta kendimi karantinaya alcm resmen.dediğin gibi tuvalet kagitlri da aklıma takiliodu.bende bez parçaları alayım onları Hatta utuleyym önden iyice yıkayıp.çamaşırımı da gün icersnde terldgni hissettgm anda degistrym 2 dk ona da ütü basarm.sıkıntı yok.
naapiim ya sıkıldım artık 3 kontroldr Aynı.daha önce sadece monurol veriodu kültür temiz cikiodu.doktorumda artık pes etti.kültür yapmadn Hem monurolu verdi Hem bunu.Gece yatarken monurolu içtim.şimdi buna başladım.inşallah şifa olsun.int.te baktım baya Yan etki yapabilioms tetiktym bakalım.etkili bi ilaç diolar ama bende belirti olmadgndn test sonuclrmi duzeltsin yeter

Yok canım iade edicem verdiğim paraya yazık kadınların içinde bile giyemem başka bakıcam artık
Tatlım ben dagiden almıştım, mağazada uzun kollu ve boyu da uzun sabahlığı da vardı nette göremedim ama sen bi bakarsın.. malı çok iyi, antialerjik kumaş.. emzirme yeri var, pantolonunda da lastikli düğmeli bel ayarı var.. dantelleri fln pek zarif, ben çok severek aldım yani :)) bi bak istersen..
https://dagistore.com/urun/8681261085276/dagi-lohusa-pijama-takimi

yok canım geçti çok şükür.. aynen bende de belirti yoktu, doktor normal kontrol için yaptırmasa tahlil fark etmemiştim.. hamilelikte hassasiyet artıyo ondan oluyo galiba.. Rabbim şifa versin tatlım

gidecek tabi pambık öyle kalmayacak. bende kocaman oldum aslında bakma sen fotoya. bildiğin yusyuvarlak topaç oldum. bende zaten pek göğüs yoktu sadece biraz daha büyüdü işte. süt iyi olur sende de ne güzel işte.

yok canım geçti çok şükür.. aynen bende de belirti yoktu, doktor normal kontrol için yaptırmasa tahlil fark etmemiştim.. hamilelikte hassasiyet artıyo ondan oluyo galiba.. Rabbim şifa versin tatlım

Aynen cnm benimde rutin kontrolde çıktı.inşallah baklm.çok Sağol

Çatlak azcık var karnımın altında. Her yerimde oluyor kaşıntı. Bi bakim de belki bişey dokunuyodur

Evet cnm iran chincilla.cadı kızım o benm.bakalım kardeşi nasıl olcak :)
Bi hevesle utuleyym asayimla hemen yapılır gibime gelio benmde ama ikinci üçüncü posta utulemelerde Allah Kerim :)

Yaaa senin kızını görünce benim kızım geldi aklıma Öğrenciyken bir İran kedim vardı benim de, Tarçın. Çok benziyorlar Üniversite yıllarıma gittim valla. Homur homur homurdanırdı o da sevmediğin bir şey yaptığında. İran kedileri öyle çok asil ve asabi oluyorlar

Yok be canım süt olayının göğüs büyüklüğü ile alakası yok hiç. Benim eltimin mesele küçücük göğüsleri ama maşallah çok güzel sütü oldu. O tamamen hormonal canım yaa... Prolaktin hormonu fazlaysa güzel süt oluyor o kadar :) İnşallah hepimizin çok sütü olur ve bebişlerimiz de emer bizi. Annesinin çok sütü olmasına rağmen emmeyen bebekler de var. Ben şimdiden motive ediyorum oğlumu emsin diye

Özgür kız ya.canının istemedgi hiçbir şeyi yapamazsn yani.Hemen bağırır. sevilmek isterse kur yapar :) sessiz sakin kendi çapında bi hayat yasıo o da kuzum benm.Hayat arkadsm diorm :) eşimden çok onunla birlktyz :) ama herkesn bir kedisi olmalı

Sağol canım dün görümcemle konuştum o almış pembe bir takım 90tl verip onu alacağım resmini gösterdi hoşuma gitti..aklımda bulunsun başka alırsam bakarım burdan cnm sağol

Kizlar gunaydinnn.detayli ultrasona gidiyoruz tekrar bugün.oglusu gorecegim icin mutluyum ama ense sivi miktarinin yukselmis ihtimalinden dolayi cok tedirginim.lutfen dua edin de olumsuz cikmasin.oglen haber ederim insallah
Hayırlı haberlerle gel inşallah cnm Allah yardmciniz olsun

Selam kızlarr Sizi biraz ihmal ettim ama temizlik toparlanma derken gün bitiveriyor. Arada okudum yazdıklarınızı ama yazmaya vakit olmadı hiç. Allaha şükür evi büyük oranda toparladık. Dün temizlikçi gelmedi eşimle topladık üstteb süpürdük bugün başka biri geldi camlar dolaplar girdi bende kalan ortalıktakileri toparlıyorum aksama büyük oranda rahatlayacagım çok şükür. Sonra oğluşun dolap gelene kadar rahatım dolap gelince odayı yerleştirip yıkama ütüleme:) nasıl olcaksa o minnakların ütüsü :)

Evet ciktik doktordan bu hafta buyume olmamis 2 hafta sonra tekrar gelecegiz...hem kadin dogum hem perinatolojiye gidince haftada bir gormus oluyorum oglusumu en iyi yani bu. 1350 gr olmusuz... Simdilik boyle arkadaslar

Çok şükür tatlım inşallahra böyle gidecek saglıkla da doğacak oğluşun.. Maşallah kilosuda süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…