bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

aynen bende hep diyorum ki kendime emecek benim kızım, sütüm olacak, bugün gelmese yarın gelecek. ahahah 80 yaşına geleceğim aynı şeyleri söyleyeceğim şizofren gibi. şu medelanın sağma mak çok beğendim Allahın izni ile doğumdan sonra ihtiyaca göre alacağım artık.

bende istiyorum bir mırmır hasret kaldım evde bir miyaewwww sesine yıllardır :)

kolay gelsin canım. temizlikçiye bak ne keyif valla. biz bile kurumsalda bu kadar rahat değiliz valla :) yorma kendini çok işler zor sonra belin , kasıkların ağrıyacak. sen hafif işler yap oturduğun yerden

Herkese günaydın kızlar yine birikmiş sayfalar okudum çoğunu bu sefer öyle yazdım :))
Akşamları pek giremiyorum zaten bu ara misafirim olduğu için hiçç bakamadım millet evinde dinlenir bende iş yerinde dinlenmeye geldim diyorum bu ara evde daha çok yoruluyorum şu bayram tatili bir gelseydi yaa :)
@Ada ve deniz canım evlilik yıldönümün kutlu olsun eşinle çocuklarınla nice mutlu yıllarınız olur inşş

kolay gelsin canım. temizlikçiye bak ne keyif valla. biz bile kurumsalda bu kadar rahat değiliz valla :) yorma kendini çok işler zor sonra belin , kasıkların ağrıyacak. sen hafif işler yap oturduğun yerden

Ya yoramıorum zaten yorunca dünkü gibi perte cıkıyorum :) ben yorulmasam ateş ben yoruldum otur tepikleri atıyo. Tam göbegime toparlanıyo mecbur oturuyorum:) sorma dün firmayı birbirine kattım 8 aylık hamileyim boya oldu bu evde ne biçim iş yapıyosunuz die. Üstüne birde hiç biriş yapamıyorum böylemi oturucam ben acitasyonu üstüne indirimi kaptım

Mırmır istiyorsan gel bize :) tependen inmez yarım saatte bıktırırlar :)

@Ada ve deniz canım tebrikler nice senelere :)

Kizlarrr bugün bn de oglusumu gorcem 3 haftadır görmedim o zamn 1080 gram di bakalım ne kadar büyüdü.hayırli haberlerle dönerim inşallah bugun doktora gidenlrden de hayrli haberler bekliyrmmm

Ya ne şanslısın :) herşey yolundadır oğlunda gülücükler atıyordur inşallah . Merakla bekliyoruzzx. Bende pazartesi görücem şimdiden heyecanlıyım. Bir ay oldu beaaaaa

Kesinlikle katılıyorum. Çocukluğumdan beri hep kedilerle iç içe büyüdüm ben. Hep bir mırnavım oldu ama evlendikten sonra maalesef hasret kaldım kediciklere. Eşim apartman dairesinde olmaz, hem biz hem de hayvancık rahat edemez diyor. İnşallah günün birinde müstakil bir evim olursa her yerini hayvanlarla dolduracağım :)

İnşallah ufaklıklar emer de biz de o sağma makinelerini kullanırız. Ama hangi model hangi marka alacağız? Bazıları güzel görünüyor ama çekiş gücü iyi olmadığı için sütü tam çekemiyor. Bazıları çok çekiyor ve göğsü acıtıyor. Ufff hangisini alacağız yaaa

Aynen ben de istiyorum ben de seninle aynı durumdayım.. Şirkette bakıyorum ama bir sürü kediye :)

https://www.e-bebek.com/search?text=lohusa+gecelik

Birde tek kullanimlik lohusa kilodu cok uygun geldi bana birde zaten ilk 2-3 gun yogun geliyor kan sonra buyuk boy ped kullaniyordum canim bilginize

Kızlar dün tetanoz asisinin ikinci dozunu olmustum . Bugun atesim var ve halsiz hissediyorum cok kendimi . Yan etkisi olabilir mi ?
Hemen acile git canim neden bukadar gec yapildi asin canim birde ben 19+ da ikinci doz yapildi ateslenmek iyi degil serum baglarlar belki

Benim bildiğim kadarıyla arkadaşın yanlış yapıyor ..32 de gidip mutlaka bir rapor almak lazım diye biliyorum ..başka doktora gitsin kendi doktoru çalışma diyorsa ..tüm doktorlar önce çalış derler ama hem doktor çalışma diyorsa neyin inadı bu anlamadım..

Kizlarrr bugün bn de oglusumu gorcem 3 haftadır görmedim o zamn 1080 gram di bakalım ne kadar büyüdü.hayırli haberlerle dönerim inşallah bugun doktora gidenlrden de hayrli haberler bekliyrmmm
Hadi hayirli haberler gel canim bugun senin gorus gunun oglusunla yarinda benim gorus gunum kizcelerimle bende en son 26 haftada gordum 920 grmdi bakalim kilo nasil almislar bol bol protein tukettim insallah yaramistir kuzularima :))

Evet ciktik doktordan bu hafta buyume olmamis 2 hafta sonra tekrar gelecegiz...hem kadin dogum hem perinatolojiye gidince haftada bir gormus oluyorum oglusumu en iyi yani bu. 1350 gr olmusuz... Simdilik boyle arkadaslar
massalah cok iyi kilosu 28+ haftanizda rabbim sizi korusun insallah

Hemen acile git canim neden bukadar gec yapildi asin canim birde ben 19+ da ikinci doz yapildi ateslenmek iyi degil serum baglarlar belki
Doktorumla konuştum canim bi duş aldım devam ederse oda acile bi git dedı . Aslında erkendi ben İstanbul'da değildim gidemedim dün gittim sorun olmaz dedı hemşire

Yaa kıyamam.en güzel yanı da tam böyle yalnız sessiz sakin otururken.miyaww diyerek odadan içeri girmesi :) Sanki sana naapiosn bakiim orda bensiz bensiz der gibi.Hadi gel beni sev demesi.Allah m kızıma da uzun ömürler versin.önce bi oğlumuz vardı onu kaybettik çok üzüldük.yokluklari çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…