- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.461
Bnm de 3 gündür çok yanıyor. Özellikle gece yatınca boğazım fln yanıyor o dereceGünaydın kızlar, benim birkaç gündür midemde bir yanma var.Bu ara saçı mı çıkıyor bebeğin acaba.Herkes öyle söylüyor.
Yaaa senin kızını görünce benim kızım geldi aklımaÖğrenciyken bir İran kedim vardı benim de, Tarçın. Çok benziyorlar Üniversite yıllarıma gittim valla. Homur homur homurdanırdı o da sevmediğin bir şey yaptığında. İran kedileri öyle çok asil ve asabi oluyorlar
Yok be canım süt olayının göğüs büyüklüğü ile alakası yok hiç. Benim eltimin mesele küçücük göğüsleri ama maşallah çok güzel sütü oldu. O tamamen hormonal canım yaa... Prolaktin hormonu fazlaysa güzel süt oluyor o kadar :)İnşallah hepimizin çok sütü olur ve bebişlerimiz de emer bizi. Annesinin çok sütü olmasına rağmen emmeyen bebekler de var. Ben şimdiden motive ediyorum oğlumu emsin diye
Özgür kız ya.canının istemedgi hiçbir şeyi yapamazsn yani.Hemen bağırır. sevilmek isterse kur yapar :) sessiz sakin kendi çapında bi hayat yasıo o da kuzum benm.Hayat arkadsm diorm :) eşimden çok onunla birlktyz :) ama herkesn bir kedisi olmalı
Selam kızlarrSizi biraz ihmal ettim ama temizlik toparlanma derken gün bitiveriyor. Arada okudum yazdıklarınızı ama yazmaya vakit olmadı hiç. Allaha şükür evi büyük oranda toparladık. Dün temizlikçi gelmedi eşimle topladık üstteb süpürdük bugün başka biri geldi camlar dolaplar girdi bende kalan ortalıktakileri toparlıyorum aksama büyük oranda rahatlayacagım çok şükür. Sonra oğluşun dolap gelene kadar rahatım dolap gelince odayı yerleştirip yıkama ütüleme:) nasıl olcaksa o minnakların ütüsü :)
kolay gelsin canım. temizlikçiye bak ne keyif valla. biz bile kurumsalda bu kadar rahat değiliz valla :) yorma kendini çok işler zor sonra belin , kasıkların ağrıyacak. sen hafif işler yap oturduğun yerden
Kizlarrr bugün bn de oglusumu gorcem3 haftadır görmedim o zamn 1080 gram di bakalım ne kadar büyüdü.hayırli haberlerle dönerim inşallah bugun doktora gidenlrden de hayrli haberler bekliyrmmm
Özgür kız ya.canının istemedgi hiçbir şeyi yapamazsn yani.Hemen bağırır. sevilmek isterse kur yapar :) sessiz sakin kendi çapında bi hayat yasıo o da kuzum benm.Hayat arkadsm diorm :) eşimden çok onunla birlktyz :) ama herkesn bir kedisi olmalı
aynen bende hep diyorum ki kendime emecek benim kızım, sütüm olacak, bugün gelmese yarın gelecek. ahahah 80 yaşına geleceğim aynı şeyleri söyleyeceğim şizofren gibi. şu medelanın sağma mak çok beğendim Allahın izni ile doğumdan sonra ihtiyaca göre alacağım artık.
bende istiyorum bir mırmırhasret kaldım evde bir miyaewwww sesine yıllardır :)
Cnm benm komşum suyu gelince hemen hastaneye gitmişti.gitmeden o lohusa kilodnu giymiş.daha sonra iyiki giymişim.inananir msn o kadar su gelmiş ki giymesem Hem araba Hem üstüm başım mahvolurdu rezil olurdum demişti.ondan bende mutlaka bulundrcm.Hem öncesi Hem sonrası lazım olablr.hem kan için ped de kullanilir Bence.Nasıl bi kilot bilmiyrm ama ben alcam İnşallah
Hemen acile git canim neden bukadar gec yapildi asin canim birde ben 19+ da ikinci doz yapildi ateslenmek iyi degil serum baglarlar belkiKızlar dün tetanoz asisinin ikinci dozunu olmustum . Bugun atesim var ve halsiz hissediyorum cok kendimi . Yan etkisi olabilir mi ?
Benim bildiğim kadarıyla arkadaşın yanlış yapıyor ..32 de gidip mutlaka bir rapor almak lazım diye biliyorum ..başka doktora gitsin kendi doktoru çalışma diyorsa ..tüm doktorlar önce çalış derler ama hem doktor çalışma diyorsa neyin inadı bu anlamadım..arkadaslar bişi sorucam.
bir arkadasım devlet hast. sözleşmeli olarak çalışıyor barkod çıkaranlar var ya o işi yapıyor.
normalde 30 agustosta izne ayrılması gerekiyordu. yada çalışabilir raporu alması gerekiyordu.
doktoru çalışmasını istememiş 1 ay önce ki kontrolde 32 den sonra gitmemeni tavsiye ediyorum demiş.
arkadas ta gidersem eger rapor vermez diye gitmedi doktora ve suanda çalışmaya devam ediyor. izinleri doğum sonrası kullanmak için.
yani şuanda çalışabilir raporu yok elinde.
36, haftaya geldiğinde gidicek doktora ve o zamn direk rapor alıcam diyor.
böle bişi olur mu acaba. çalışabilir raporu almadan çalışabilir mi ? sorun olmaz mı ?
eğer bişi olmaz ise ben 22 eylülde ayrılmam gerekiyor ama ben 30 eylül de ayrılmak istiyorum eğer bişi olmazsa ben de 1 hafta geç gidiyim doktora o zamn rapor alıyım.
Hadi hayirli haberler gel canim bugun senin gorus gunun oglusunla yarinda benim gorus gunum kizcelerimle bende en son 26 haftada gordum 920 grmdi bakalim kilo nasil almislar bol bol protein tukettim insallah yaramistir kuzularima :))Kizlarrr bugün bn de oglusumu gorcem3 haftadır görmedim o zamn 1080 gram di bakalım ne kadar büyüdü.hayırli haberlerle dönerim inşallah bugun doktora gidenlrden de hayrli haberler bekliyrmmm
massalah cok iyi kilosu 28+ haftanizda rabbim sizi korusun insallahEvet ciktik doktordan bu hafta buyume olmamis 2 hafta sonra tekrar gelecegiz...hem kadin dogum hem perinatolojiye gidince haftada bir gormus oluyorum oglusumu en iyi yani bu. 1350 gr olmusuz... Simdilik boyle arkadaslar
Doktorumla konuştum canim bi duş aldım devam ederse oda acile bi git dedı . Aslında erkendi ben İstanbul'da değildim gidemedim dün gittim sorun olmaz dedı hemşireHemen acile git canim neden bukadar gec yapildi asin canim birde ben 19+ da ikinci doz yapildi ateslenmek iyi degil serum baglarlar belki
bende istiyorum bir mırmırhasret kaldım evde bir miyaewwww sesine yıllardır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?