bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Inşallah cnm.benmde eşim istemiodu.evlenmeden önce halasinda varmış sinir oluoms.pek sevmezdi yani.zorla ikna ettim.İran kedisi daha bi başka kedi gibi değil yani.kediden korkan Kaç kişi bizim.minnaklri gördükten sonra kedi aldı bilio msn anlatamam.Sonra oglumz ölünce Benden çok üzüldü hemen bitane daha istemeye başladı.Hatta iki tane olsun falan diodu.Öyle yani.sonra kızımız geldi çok şükür.ama İran kedilerinn sokağa çıkması uygun değil cnm.ev kedisi.bağışıklık sistemlri çok güçlü olmadgndn dışarı çıkması iyi değilmiş.Hatta ben şuan hamileym Die veterinermz balkona bile çıkarma dio.

alllllaaaahııııııımmm iyi ki bana gelmemiş o abla ya alışkanlıkla kadına da terlik fırlatsaydım

Evet ciktik doktordan bu hafta buyume olmamis 2 hafta sonra tekrar gelecegiz...hem kadin dogum hem perinatolojiye gidince haftada bir gormus oluyorum oglusumu en iyi yani bu. 1350 gr olmusuz... Simdilik boyle arkadaslar
maşşalah kuzuna canım çooookkk sevindim suyun artmamasına.. böyle de devam edicek inşallah

Öğretmen arkadaşlar seminer dönemimiz hayırlı olsun ilk gün okul çok zor geldi.. Bu arada iki gündür yazdıklarınızı okuyayım sonra yazarım dedim ama okumaya yetişemedim yazmak fırsat olmadı hiç o yüzden bu günden itibaren geçmişi okumayı bırakıyorum

Hemen acile git canim neden bukadar gec yapildi asin canim birde ben 19+ da ikinci doz yapildi ateslenmek iyi degil serum baglarlar belki
Benim de bu gün yapılacak ikinci doz öyle tarih verildi ama geçen sefer bende kötü olmuştum aşı yapıldığında

Ya ne şanslısın :) herşey yolundadır oğlunda gülücükler atıyordur inşallah . Merakla bekliyoruzzx. Bende pazartesi görücem şimdiden heyecanlıyım. Bir ay oldu beaaaaa
İnşallah cnmm her şey güzel olur hemen haber vericem size de.ateş oğlumuz da kocaman olmstur insallah

Cok tesekkur ederim bitanem

Hadi hayirli haberler gel canim bugun senin gorus gunun oglusunla yarinda benim gorus gunum kizcelerimle bende en son 26 haftada gordum 920 grmdi bakalim kilo nasil almislar bol bol protein tukettim insallah yaramistir kuzularima :))
İnşallah yaramiştir canım sen dikkat ediyorsun tombs tombs olmstur pamuk kizlarin:) bn pej dikkat edemiyorum hep börek cekiyo canım bu siralar ama kilo almadm 2 haftadır fln çok sasrdm:)çok heyecanlıyımmmm inşallah iyidir oglumm

ayyy ne güzel :) her şey güzel de kaybetmek çok acı gerçekten. insan gibi evin bir bireyi oluyor onlarda. bebiş azcık büyüsün hemen alıcam valla.

Kizlar gunaydinnn.detayli ultrasona gidiyoruz tekrar bugün.oglusu gorecegim icin mutluyum ama ense sivi miktarinin yukselmis ihtimalinden dolayi cok tedirginim.lutfen dua edin de olumsuz cikmasin.oglen haber ederim insallah
canım dualarımız seninle inşallah güzel haberler ile geleceksiniz

inşallah sağlıklı bebeklerimiz olacak ve burada paylaşacağız canım.
yok cnm allaha şükür onun dışında bi sıkıntımız yok
şükür bizimde yok ayrıntılı ultrasonda çıkmadı ve dr bu iyi bisey dedi.Sağlıklı olma ihtimali daha da artıyor dedi.Ama yine de iste insan randevuya giderken acabalarla gidiyor ve bu agir geliyor demi.İlk sorduğumuz soru sıvı miktarı ne oluyor

manuel olanları hiç tavsiye etmiyorlar onlar çok acı veriyormuş. valla çok araştırdım kullanlara sordum 5 tane marka alıp 5.kullanan anneler tanıdım. en iyisi şuanda medela swing elektrikli modeli. çoğu kişi onu denemiş bunu denemiş en sonunda yine gitmiş bunu almış. internette doğubank eminönünde uygun fiyata satan bir yer buldum canım 314,00TL başka yerlerde 400 e yakın ya da küsür. diğerleride zaten 200 küsür alıp kullanamayacağıma dedim lazım olursa bunu aldırırım eşime. sende bir yorumlarına bak istersen.

Bu hafta cok çabuk geçti sanki :) yarın senin takvimde 30. Hafta yazicakkk cumarteside benimkinde :))

evetttttt 30 larıda gördük ya rabbime şükürler olsun ^.^ bu hafta işe çarşamba başlayınca benim için süper hızlı geçti valla. hep böyle olsa keşke. yarın akşam benimde pambık kızımı görme günüm. yarın olsa artık iple çekiyorum. iyice büyüdü serpildi hissediyorum

Pazarteside biz gorucez insallah :)
Ben büyüdüğünü kuvvetlendiğini tekmelerden hareketlerden anlıyorum. Deprem etkisi yaratıyor yerimden oynuyorum valla

selam canım. yokluğun belli oluyor hemen :):) yerinde keyifler çok şükür gün sayıyoruz. yarında cuma zaten daha ne olsun ohh.
okuldaydım kuzucum nasıl samimi bi ortam bilemezsin :/ herkes birbirine bişeylerini gösterme telaşında biri dişlerini yaptırmış at gibi ağzını açar durur biri 4 aylık hamile donunu indirir göbeğini gösterir ya ben de indirseydim donumu soruyorum burdan nolurdu halleri ha nolurdu ?? çil yavrusu gibi dağılırlardı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…