- 11 Eylül 2011
- 3.779
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.481
Kesinlikle katılıyorum. Çocukluğumdan beri hep kedilerle iç içe büyüdüm ben. Hep bir mırnavım oldu ama evlendikten sonra maalesef hasret kaldım kediciklere. Eşim apartman dairesinde olmaz, hem biz hem de hayvancık rahat edemez diyor. İnşallah günün birinde müstakil bir evim olursa her yerini hayvanlarla dolduracağım :)
İnşallah ufaklıklar emer de biz de o sağma makinelerini kullanırız. Ama hangi model hangi marka alacağız? Bazıları güzel görünüyor ama çekiş gücü iyi olmadığı için sütü tam çekemiyor. Bazıları çok çekiyor ve göğsü acıtıyor. Ufff hangisini alacağız yaaa
Aynen ben de istiyorum ben de seninle aynı durumdayım.. Şirkette bakıyorum ama bir sürü kediye :)
Eki Görüntüle 1879521
https://www.e-bebek.com/search?text=lohusa+gecelik
Birde tek kullanimlik lohusa kilodu cok uygun geldi bana birde zaten ilk 2-3 gun yogun geliyor kan sonra buyuk boy ped kullaniyordum canim bilginize
Ben 3-4 tane kullandim 5 adeti kullandim az gelince normal buyuk boy ped kullandim XL almak gerekirAynen cnm bende bunu gördüm.çok iyi fiyatı da.iki takım al giy giy at yani fazladan bulunsun :)
alllllaaaahııııııımmm iyi ki bana gelmemiş o abla ya alışkanlıkla kadına da terlik fırlatsaydımbecause of you eve temizliğe gelen bayanın ismini duyunca direk aklıma sen geldin kadının yüzüne kahkaha atmamak için zor tuttum kendimi :) Ablanın ismi "Güvercin" :)
Güzel isim aslında. Ama işte senin güvercin maceraların
maşşalah kuzuna canım çooookkk sevindim suyun artmamasına.. böyle de devam edicek inşallahEvet ciktik doktordan bu hafta buyume olmamis 2 hafta sonra tekrar gelecegiz...hem kadin dogum hem perinatolojiye gidince haftada bir gormus oluyorum oglusumu en iyi yani bu. 1350 gr olmusuz... Simdilik boyle arkadaslar
Benim de bu gün yapılacak ikinci doz öyle tarih verildi ama geçen sefer bende kötü olmuştum aşı yapıldığındaHemen acile git canim neden bukadar gec yapildi asin canim birde ben 19+ da ikinci doz yapildi ateslenmek iyi degil serum baglarlar belki
İnşallah cnmm her şey güzel olur hemen haber vericem size de.ateş oğlumuz da kocaman olmstur insallahYa ne şanslısın :) herşey yolundadır oğlunda gülücükler atıyordur inşallah . Merakla bekliyoruzzx. Bende pazartesi görücem şimdiden heyecanlıyım. Bir ay oldu beaaaaa
Cok tesekkur ederim bitanemHerkese günaydın kızlar yine birikmiş sayfalar okudum çoğunu bu sefer öyle yazdım :))
Akşamları pek giremiyorum zaten bu ara misafirim olduğu için hiçç bakamadım millet evinde dinlenir bende iş yerinde dinlenmeye geldim diyorum bu ara evde daha çok yoruluyorum şu bayram tatili bir gelseydi yaa :)
Mcada canım evlilik yıldönümün kutlu olsun eşinle çocuklarınla nice mutlu yıllarınız olur inşş
İnşallah yaramiştir canım sen dikkat ediyorsun tombs tombs olmstur pamuk kizlarin:) bn pej dikkat edemiyorum hep börek cekiyo canım bu siralarHadi hayirli haberler gel canim bugun senin gorus gunun oglusunla yarinda benim gorus gunum kizcelerimle bende en son 26 haftada gordum 920 grmdi bakalim kilo nasil almislar bol bol protein tukettim insallah yaramistir kuzularima :))
Canimsin cokkk tesekkur ediyorummmMcada rabbim mutlulugunuzu daim etsin insallah hayata gulen gozlerle bakin dordunuzde mutlu yillarla yaslanin kuzuuu
Yaa kıyamam.en güzel yanı da tam böyle yalnız sessiz sakin otururken.miyaww diyerek odadan içeri girmesi :) Sanki sana naapiosn bakiim orda bensiz bensiz der gibi.Hadi gel beni sev demesi.Allah m kızıma da uzun ömürler versin.önce bi oğlumuz vardı onu kaybettik çok üzüldük.yokluklari çok zor
canım dualarımız seninle inşallah güzel haberler ile geleceksinizKizlar gunaydinnn.detayli ultrasona gidiyoruz tekrar bugün.oglusu gorecegim icin mutluyum ama ense sivi miktarinin yukselmis ihtimalinden dolayi cok tedirginim.lutfen dua edin de olumsuz cikmasin.oglen haber ederim insallah
inşallah sağlıklı bebeklerimiz olacak ve burada paylaşacağız canım.teşekür edrim cnm cevabın için 5 ağustosta 10 mm çıktı iki hafta sonrasına tekrar çağırmıştı dr izne ayrıldığı için gidemedik belki kaybolmuştur dedik kendimizce 31 ağustosta yani dün 12 mm çıktı tekrar yıkıldık
şükür bizimde yok ayrıntılı ultrasonda çıkmadı ve dr bu iyi bisey dedi.Sağlıklı olma ihtimali daha da artıyor dedi.Ama yine de iste insan randevuya giderken acabalarla gidiyor ve bu agir geliyor demi.İlk sorduğumuz soru sıvı miktarı ne oluyoryok cnm allaha şükür onun dışında bi sıkıntımız yok
herkese selamlar kızlarinşallah minik kuzularınızla keyfinizz yerindedir
Kesinlikle katılıyorum. Çocukluğumdan beri hep kedilerle iç içe büyüdüm ben. Hep bir mırnavım oldu ama evlendikten sonra maalesef hasret kaldım kediciklere. Eşim apartman dairesinde olmaz, hem biz hem de hayvancık rahat edemez diyor. İnşallah günün birinde müstakil bir evim olursa her yerini hayvanlarla dolduracağım :)
İnşallah ufaklıklar emer de biz de o sağma makinelerini kullanırız. Ama hangi model hangi marka alacağız? Bazıları güzel görünüyor ama çekiş gücü iyi olmadığı için sütü tam çekemiyor. Bazıları çok çekiyor ve göğsü acıtıyor. Ufff hangisini alacağız yaaa
Aynen ben de istiyorum ben de seninle aynı durumdayım.. Şirkette bakıyorum ama bir sürü kediye :)
Bu hafta cok çabuk geçti sanki :) yarın senin takvimde 30. Hafta yazicakkk cumarteside benimkinde :))selam canım. yokluğun belli oluyor hemen :):) yerinde keyifler çok şükür gün sayıyoruz. yarında cuma zaten daha ne olsun ohh.
Bu hafta cok çabuk geçti sanki :) yarın senin takvimde 30. Hafta yazicakkk cumarteside benimkinde :))
Pazarteside biz gorucez insallah :)evetttttt 30 larıda gördük ya rabbime şükürler olsun ^.^ bu hafta işe çarşamba başlayınca benim için süper hızlı geçti valla. hep böyle olsa keşke. yarın akşam benimde pambık kızımı görme günüm. yarın olsa artık iple çekiyorum. iyice büyüdü serpildi hissediyorum
okuldaydım kuzucum nasıl samimi bi ortam bilemezsin :/ herkes birbirine bişeylerini gösterme telaşında biri dişlerini yaptırmış at gibi ağzını açar durur biri 4 aylık hamile donunu indirir göbeğini gösterir ya ben de indirseydim donumu soruyorum burdan nolurdu halleri ha nolurdu ?? çil yavrusu gibi dağılırlardı vallaselam canım. yokluğun belli oluyor hemen :):) yerinde keyifler çok şükür gün sayıyoruz. yarında cuma zaten daha ne olsun ohh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?