bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evet ciktik doktordan bu hafta buyume olmamis 2 hafta sonra tekrar gelecegiz...hem kadin dogum hem perinatolojiye gidince haftada bir gormus oluyorum oglusumu en iyi yani bu. 1350 gr olmusuz... Simdilik boyle arkadaslar

Gozunaydin canim hayirli saglikli haberler almana cok sevindim masallah oglusuna kilosuda cok guzel

ay bunu söylediğin çok iyi olmuş canım.. daha bugün bi arkadaşım söyledi dagiye pentiye de baksan diye yoktur ki oralarda dedim kıza bi de :)) varmış demek ki.. ya ben denemeden almak istemiyorum pijamayı.. mutlaka bakıcam buna avmye falan gidince

ay bunu söylediğin çok iyi olmuş canım.. daha bugün bi arkadaşım söyledi dagiye pentiye de baksan diye yoktur ki oralarda dedim kıza bi de :)) varmış demek ki.. ya ben denemeden almak istemiyorum pijamayı.. mutlaka bakıcam buna avmye falan gidince

Oh buyuk oranda hallettin valla islerini canim ben bayramda annemle yaparim diyordum o da memleketine gitcekmis bayramdan sonraya kaldi her isim

Son düzenleme:

ahahahah kız sen gerçekten alemsin bunu şimdi daha iyi anlıyorum. ayyy at gibi lafına gülüyorum hala deli gibi. sen indirme kuzum boşver merak etsinler

Pazarteside biz gorucez insallah :)
Ben büyüdüğünü kuvvetlendiğini tekmelerden hareketlerden anlıyorum. Deprem etkisi yaratıyor yerimden oynuyorum valla

aynen canım benim de öyle. dün akşam kucağımdaki ipad sallandı valla. yer altı canavarları gibi gidiyor geliyor içimde.

ahahahah kız sen gerçekten alemsin bunu şimdi daha iyi anlıyorum. ayyy at gibi lafına gülüyorum hala deli gibi. sen indirme kuzum boşver merak etsinler
ama görsen tatlım görgüsüzlüklerini boğarsın!! üzerindeki minnak tüyleri fön isteyen kıvama gelmiş göbekciğimi açsam hepsi senebaşından yığılıp kalıcaktı oraya acıdım öğrencilerime acıdım eğitim öğretim hayatları başlamadan bitmesin dedim

Ya sorma o tüyleri dogumdan sonra dökülüyo dediler diye ellemiyorum ama nasıl batıyo gözüne vucudumdaki en büyük alan ve minnak minnak tüyler

Tam 4 saat öğretmenler kurulu toplantısı yaptık. Ayaklarım davul oldu. Otur otur basurum ağrıdı sızlıyor hala. Çok bunaldım

Valla tebrik ediyorum kocani benimki sadece zirt pirt arayip durma ya da gelme anne ben evdeyken gel diyecek onu bile diyemiyor durupdururken nasil diyecekmis konusu acilsinmis ayol sen evdeyken gelmiyorki bana gelip beni arayip duruyor! COK bekler konusunun acilmaeini

Kızlar aranızda

Bebe Confort Maia Travel Sistem Bebek Arabası nı bilen var mı? Ben chicco plus alacağım ama bunuda görünce kafam karıştı. Nette hiç kullanıcı yorumuda yok
Ben bebeconfort streety 3unu aldim cnm cok.memnunum iki yone de donuyor yolda gidisini test etmistik rahat gayet tek elle katlaniuor fren sistemi vs de var ... elde yikadim bile ana kucagini

Canm ben tiroid hastasiyim tsh ve t4ume bakiyorlar her ay baslarda 15 gunde bir bakiliyordu sabitleyince ayda bire donduk.. demir iceren ilaclari tiroid ilacindan en az 4 saat sonra ic.. mumkunse aksam ic enfeksiyonu da atlattim xnm tekrarlamadi bidaha.. soyle oldu: antibiyotik bittikten sonra tekrar kultur ve idrar testi istedim bisey ciksaydi devam edecektim tefaviye cikmayinca biraktik 2 kutu antibiyotikle.. sonrasi cok dikkat ederek gecti buyugumu yapoyorsam illaki dusa giriyordum ardindan hala daha giriyorum.
Ya da disarida wcye girdiysemki giriyorum is yerinde mecbur temizlesemde eve gelince camasirimi degistiriyorum hergun ve dusa giriyorum illaki arada üsendigim.oluyor en az 3 litre su tuketiyorum bi de 2 ayda bir tekrar test yaptiriyorum bu sekilde tekrarlamadi canim gecmis olsun

Tam 4 saat öğretmenler kurulu toplantısı yaptık. Ayaklarım davul oldu. Otur otur basurum ağrıdı sızlıyor hala. Çok bunaldım
Ben izin aldım çıktım 3.saatte duramıyorum diye bizimki de 5.30 saat sürmüş ..şimdide doktor sırası bekliyorum rapor almak için yalvarıcam ama Nasıl ikna edicem Ada'mı bilmiyorum ..var mı fikri olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…