- 27 Şubat 2016
- 1.323
- 3.047
- 53
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.501
Evet ciktik doktordan bu hafta buyume olmamis 2 hafta sonra tekrar gelecegiz...hem kadin dogum hem perinatolojiye gidince haftada bir gormus oluyorum oglusumu en iyi yani bu. 1350 gr olmusuz... Simdilik boyle arkadaslar
ay bunu söylediğin çok iyi olmuş canım.. daha bugün bi arkadaşım söyledi dagiye pentiye de baksan diye yoktur ki oralarda dedim kıza bi de :)) varmış demek ki.. ya ben denemeden almak istemiyorum pijamayı.. mutlaka bakıcam buna avmye falan gidinceTatlım ben dagiden almıştım, mağazada uzun kollu ve boyu da uzun sabahlığı da vardı nette göremedim ama sen bi bakarsın.. malı çok iyi, antialerjik kumaş.. emzirme yeri var, pantolonunda da lastikli düğmeli bel ayarı var.. dantelleri fln pek zarif, ben çok severek aldım yani :)) bi bak istersen..
https://dagistore.com/urun/8681261085276/dagi-lohusa-pijama-takimi
ay bunu söylediğin çok iyi olmuş canım.. daha bugün bi arkadaşım söyledi dagiye pentiye de baksan diye yoktur ki oralarda dedim kıza bi de :)) varmış demek ki.. ya ben denemeden almak istemiyorum pijamayı.. mutlaka bakıcam buna avmye falan gidinceTatlım ben dagiden almıştım, mağazada uzun kollu ve boyu da uzun sabahlığı da vardı nette göremedim ama sen bi bakarsın.. malı çok iyi, antialerjik kumaş.. emzirme yeri var, pantolonunda da lastikli düğmeli bel ayarı var.. dantelleri fln pek zarif, ben çok severek aldım yani :)) bi bak istersen..
https://dagistore.com/urun/8681261085276/dagi-lohusa-pijama-takimi
Selam kızlarrSizi biraz ihmal ettim ama temizlik toparlanma derken gün bitiveriyor. Arada okudum yazdıklarınızı ama yazmaya vakit olmadı hiç. Allaha şükür evi büyük oranda toparladık. Dün temizlikçi gelmedi eşimle topladık üstteb süpürdük bugün başka biri geldi camlar dolaplar girdi bende kalan ortalıktakileri toparlıyorum aksama büyük oranda rahatlayacagım çok şükür. Sonra oğluşun dolap gelene kadar rahatım dolap gelince odayı yerleştirip yıkama ütüleme:) nasıl olcaksa o minnakların ütüsü :)
okuldaydım kuzucum nasıl samimi bi ortam bilemezsin :/ herkes birbirine bişeylerini gösterme telaşında biri dişlerini yaptırmış at gibi ağzını açar durur biri 4 aylık hamile donunu indirir göbeğini gösterir ya ben de indirseydim donumu soruyorum burdan nolurdu halleri ha nolurdu ?? çil yavrusu gibi dağılırlardı valla
Pazarteside biz gorucez insallah :)
Ben büyüdüğünü kuvvetlendiğini tekmelerden hareketlerden anlıyorum. Deprem etkisi yaratıyor yerimden oynuyorum valla
ama görsen tatlım görgüsüzlüklerini boğarsın!! üzerindeki minnak tüyleri fön isteyen kıvama gelmiş göbekciğimi açsam hepsi senebaşından yığılıp kalıcaktı orayaahahahahkız sen gerçekten alemsin bunu şimdi daha iyi anlıyorum. ayyy at gibi lafına gülüyorum hala deli gibi. sen indirme kuzum boşver merak etsinler
Oh buyuk oranda hallettin valla islerini canim ben bayramda annemle yaparim diyordum o da memleketine gitcekmis bayramdan sonraya kaldi her isim
ama görsen tatlım görgüsüzlüklerini boğarsın!! üzerindeki minnak tüyleri fön isteyen kıvama gelmiş göbekciğimi açsam hepsi senebaşından yığılıp kalıcaktı orayaacıdım öğrencilerime acıdım eğitim öğretim hayatları başlamadan bitmesin dedim
Ayyy cikmamasi daha iyi canim catlamazsin gobus deligin portlemez ne guzel isteMasallah ya cok tatli gobisin. Benim de artik ciksin karnim ama sana nazarim degmesin masallah masallah.
aynen canım benim de öyle. dün akşam kucağımdaki ipad sallandı valla. yer altı canavarları gibi gidiyor geliyor içimde.
Ayol ben yeni goruyorum gobisleri masallah hepinizeGobus paylasmayanlara sesleniyorum gobus paylasin sonra silin tatlislerrr
Tam 4 saat öğretmenler kurulu toplantısı yaptık. Ayaklarım davul oldu. Otur otur basurum ağrıdı sızlıyor hala. Çok bunaldımÖğretmen arkadaşlar seminer dönemimiz hayırlı olsun ilk gün okul çok zor geldi.. Bu arada iki gündür yazdıklarınızı okuyayım sonra yazarım dedim ama okumaya yetişemedim yazmak fırsat olmadı hiç o yüzden bu günden itibaren geçmişi okumayı bırakıyorum
Valla tebrik ediyorum kocani benimki sadece zirt pirt arayip durma ya da gelme anne ben evdeyken gel diyecek onu bile diyemiyorBugun esimi ablasi aramis. Esime tasinirken gelelim mi annem mi gelsin ben mi demis. O da ikinizde gelmeyin evimde huzur birakmadiniz. Antihindistan size bi saygisizlik yapti mi simdiye kadar demis. bu kiza gunah karninda bebek var ne alip veremediginiz var laf sokup huzurumuzu bozuyorsunuz kiz edebinden saygisindan size geri cevap vermiyor diye ustune ustune gidip durmayin. Benim hatunum titiz sizin yaptiginiz isi begenmez demis zaten sizin is yapmaya geleceginizi sanmiyorum demis. Ablasi da biz kimseye kotulugumuzden bisey demiyoruz benim de kaynanam laf sokuyor neler neler diyor ben cevabini veriyorum gidip kocama yetistirmiyorum demis. Herif de sana normal gelen soz karsindakine agir gelir.annemde sende karima ailesini kotuluyorsunuz hakaret ediyorsunuz sonra icimizde art niyet yok diyorsunuz demis. benim evimin perdesine benim oturma duzenime evime ne alacagima karismayin kiz sizin evinize karismiyor sizde bize karismayin demis. Adam gb duracaksiniz gelis gidise devam edelim yok bizim agzimiz durmaz diyorsaniz karimdan uzak durun demis. Beni doldurup doldurup hamile kadinin ustune saldiniz demis. Ayyy kocam ya. Herif herif yerim. Ablan ne dedi dedim cingenlik yapti diyoraslinda kocalarimiz herseyin farkindalar
Bizim erken basladi canim milletin 8.ayda basliyormusTam 4 saat öğretmenler kurulu toplantısı yaptık. Ayaklarım davul oldu. Otur otur basurum ağrıdı sızlıyor hala. Çok bunaldım
Ben bebeconfort streety 3unu aldim cnm cok.memnunum iki yone de donuyor yolda gidisini test etmistik rahat gayet tek elle katlaniuor fren sistemi vs de var ... elde yikadim bile ana kucaginiKızlar aranızda
Bebe Confort Maia Travel Sistem Bebek Arabası nı bilen var mı? Ben chicco plus alacağım ama bunuda görünce kafam karıştı. Nette hiç kullanıcı yorumuda yok
Canm ben tiroid hastasiyim tsh ve t4ume bakiyorlar her ay baslarda 15 gunde bir bakiliyordu sabitleyince ayda bire donduk.. demir iceren ilaclari tiroid ilacindan en az 4 saat sonra ic.. mumkunse aksam icGünaydın.Kızlar. yazcm yazcm unutuyrm.
Tiroid i olan arkadslr.t4 değeri de çok önemliymiş.Bu kontrolmde tsh m gayet normaldi.ama t4 düşük oldgu için ilacmn dozunu yükseltti doktorum.Bazen tsh düşük görünse de t 4 bize sinyal verir dedi.ondan arttircz dedi.
Daha önce burda bi t3 t4 muhabbeti oldu Die hatrliyrm da ondan yazaym dedim bilginiz olsun canlar.
Bi de bu idrar yolu enfeksiyonunu atlatan arkadaşlar yok mu.Nasıl basardnz.
3.kontrolmde hâlâ geçmemiş ya.nerde yanlış yapiorm bilemedm.forumu oku oku hatmettim yani.biri de yazma hamileligmn sonuna kadar icmedgm ilaç Şu kalmadı ama geçmedi.Doğum dan sonra anında geçti Die.Öyle olmam İnşallah ya
Atesin kac canim?Kızlar dün tetanoz asisinin ikinci dozunu olmustum . Bugun atesim var ve halsiz hissediyorum cok kendimi . Yan etkisi olabilir mi ?
Tüy demek haksizlık olur valla benimkiler kocamın saçlarından hallice...Ya sorma o tüyleridogumdan sonra dökülüyo dediler diye ellemiyorum ama nasıl batıyo gözüne vucudumdaki en büyük alan ve minnak minnak tüyler
Ben izin aldım çıktım 3.saatte duramıyorum diye bizimki de 5.30 saat sürmüş ..şimdide doktor sırası bekliyorum rapor almak için yalvarıcam ama Nasıl ikna edicem Ada'mı bilmiyorum ..var mı fikri olanTam 4 saat öğretmenler kurulu toplantısı yaptık. Ayaklarım davul oldu. Otur otur basurum ağrıdı sızlıyor hala. Çok bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?