bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
normal zaman neyse de şimdi hiç kestiremiyorum bedenleri ben aynen denemek gidip görmekte fayda var canım :)

Ahh canim ya depresyona girdim onlar yuzunden sinirlerim bozuldu. Artik sabrimda kalmadi tukettiler beni. Insallah bu konusma etkili olur. Cunku her gorusmemizde bana laf sokmalar evime karismalar beni asagilamalar hakaret etmeler ve ben hic birine cevap veremiyorum. Tasiniyoruz yok eve perde almayin gereksiz masraf etmeyin duygu sampuan aliyor sac kremi niye aliyor. Eve kadin tutmayin camlar silinmese de olura kadar karistilar. Biz gezmeye gitsek bunu ogrenseler o gun annesi esime de bana da kufur ediyor niye gezmeye gidiyormusuz da onlara gitmiyormusuz. Kadinla ayni ortama girecegim zaman huzursuzlaniyorum artik..

Ben bebeconfort streety 3unu aldim cnm cok.memnunum iki yone de donuyor yolda gidisini test etmistik rahat gayet tek elle katlaniuor fren sistemi vs de var ... elde yikadim bile ana kucagini

nereden aldın canım gidip bakmak istiyorum? memnun olmana sevindim nette hiç yorum göremiyorum.

allah önce sana sabır versin onlarada vicdan ve akıl fikir versin. yazık günah yaa sırf gelinleri kıskanmalarından neler yapıyorlar

Tamamen ev kedisi olduklarını biliyordum da, bağışıklık sistemlerinin bu kadar hassas olduklarını bilmiyordum bak, öğrenmiş oldum Olmazsa normal sokak kedisi toplarım bir sürü :) Eşim evin içinde hiç hayvan sevmiyor çünkü. Zaten o kadar zıt karakterleriz ki nasıl evlendik bilmiyorum. Ben yolda kertenkele görsem onu bile severim, bizimkinin bir hayvanın başını okşamışlığı yok...

Manuel olanları hayatta almam zaten, büyük eziyet. Madelayı çok duydum, hatta ablam da en son onu kullandı ve gayet memnundu. Benim aklım aventlerde, onlar nasıl acaba

Ah datlum sizin seminer döneminiz başladı değil mi? Boşuna yorgunluk valla o dönem, çok gereksiz. Ablamdan biliyorum. Öyle oturup dedikodu yapıyorlar :)

Yaaa bende de var bi sürü o tüylerden Önceden hiiiiç yoktu, gebelikte çıktı. Dr. dökülecek onlar diyor ama bakalım, inşallah dökülür. Mustafam da dökülmesine fırsat kalmadan tekrar hamile kaldım, inşallah dökülüyorlardır...

Slm kızlar napıyonuz bi çay molası verdik size bakıyım dedim. Keyifler yerindedir umarım.
Bana ceza verilmis biraz uzaklastirilcam imom balik yagin fotosunu paylasmisim diye anlamis degilim sok oldum mune hanim mesaj atti kib allaha emanet olun .....

yarin benim randevum var dualariniza ihtiyacim var ...

avent diğerlerine göre daha iyiymiş, kullanıcıları ne derecede memnun pek bilmiyorum. geçen bizim şirkette bir tedarikçimiz ile görüştüm. hepsini almış doğum yapınca aventte almış ama medelayı alınca aventi kutusundan çıkartmadım dedi yani öylece duruyormuş. bana dedi de ben medela istediğim için istemedim.

Evet ciktik doktordan bu hafta buyume olmamis 2 hafta sonra tekrar gelecegiz...hem kadin dogum hem perinatolojiye gidince haftada bir gormus oluyorum oglusumu en iyi yani bu. 1350 gr olmusuz... Simdilik boyle arkadaslar
çok şükür cnm senin adına çok sevindim birde merak ettiğim perinatolojiye gidiyorum demişsin onlar ne diyorlar

Bana ceza verilmis biraz uzaklastirilcam imom balik yagin fotosunu paylasmisim diye anlamis degilim sok oldum mune hanim mesaj atti kib allaha emanet olun .....

Allah Allah, niye öyle olmuşki? ilaç adı veya ne bileyim beğendiğimiz markaları fln hep paylaşıyoruz, reklam mı zannedilmiş nolmuş uslu uslu bekleriz biz seni topikcek canım sen merak etme :) yarın da kızlarında çooook güzel haberler alırsın inşallah

öyle cnm doktora gideceğim günün akşamı uykularım kaçıyor aklıma geldikçe düşünmemeye çalışıyorum çünkü düşündükçe oğluşumu üzüyorum biliyorum ama inanıyorum sağlıkla gelecekler inşallah

çok şükür cnm senin adına çok sevindim birde merak ettiğim perinatolojiye gidiyorum demişsin onlar ne diyorlar
Bugünkü gittigim perinatoloji doktoruydu canim onlar soyledi zaten.kendi kadin dogum doktorum 10 mm de ciksa bir swy cikacagini sanmiyorum stres yapma bosuna dedi.

Bende anlamis degilim canim imom fotosunu paylastim sadece ... hepiniz allaha emanet olun ...

nereden aldın canım gidip bakmak istiyorum? memnun olmana sevindim nette hiç yorum göremiyorum.
Jokerden almistim canim 3 ay olmustur rahat ama yeni modelleri gelmis sanirim.. ismi degismis olabilir modelin gittiginde sor canim muhakkak

ayy akşam ettik sonunda şükürler olsun gündüz mesaisi bitti şimdi akşam mesaisi başlayacak bana bişey yapma vss diyolarda nasıl yapmayacaksın evine gelen misafire çok yorgunum artık kızlar çokkk bide ödemlerim çok arttı bu halde bide bana geliyorlar yatılı offf offf

Aaaaa ne sacma oyle sey mi olur yaa dualarimiz seninle sen boyle sacma yazan yazilarimizi goster bence fikir alisverisi yapioruz sonucta burada gostericeksin tabiki sanki satis yapiyorsun cok sacma

ne misafiri yawww. ben daha kendime ve eşimim ezor yetişiyorum evde. uf bu insanlar neden bu kadar anlayışsız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…