- 2 Mart 2016
- 532
- 1.159
- 113
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.521
normal zaman neyse de şimdi hiç kestiremiyorum bedenleri benay bunu söylediğin çok iyi olmuş canım.. daha bugün bi arkadaşım söyledi dagiye pentiye de baksan diye yoktur ki oralarda dedim kıza bi de :)) varmış demek ki.. ya ben denemeden almak istemiyorum pijamayı.. mutlaka bakıcam buna avmye falan gidince
Ahh canim ya depresyona girdim onlar yuzunden sinirlerim bozuldu. Artik sabrimda kalmadi tukettiler beni. Insallah bu konusma etkili olur. Cunku her gorusmemizde bana laf sokmalar evime karismalar beni asagilamalar hakaret etmeler ve ben hic birine cevap veremiyorum. Tasiniyoruz yok eve perde almayin gereksiz masraf etmeyin duygu sampuan aliyor sac kremi niye aliyor. Eve kadin tutmayin camlar silinmese de olura kadar karistilar. Biz gezmeye gitsek bunu ogrenseler o gun annesi esime de bana da kufur ediyor niye gezmeye gidiyormusuz da onlara gitmiyormusuz. Kadinla ayni ortama girecegim zaman huzursuzlaniyorum artik..Valla tebrik ediyorum kocani benimki sadece zirt pirt arayip durma ya da gelme anne ben evdeyken gel diyecek onu bile diyemiyordurupdururken nasil diyecekmis konusu acilsinmis ayol sen evdeyken gelmiyorki bana gelip beni arayip duruyor! COK bekler konusunun acilmaeini
Ben bebeconfort streety 3unu aldim cnm cok.memnunum iki yone de donuyor yolda gidisini test etmistik rahat gayet tek elle katlaniuor fren sistemi vs de var ... elde yikadim bile ana kucagini
allah önce sana sabır versin onlarada vicdan ve akıl fikir versin. yazık günah yaa sırf gelinleri kıskanmalarından neler yapıyorlarAhh canim ya depresyona girdim onlar yuzunden sinirlerim bozuldu. Artik sabrimda kalmadi tukettiler beni. Insallah bu konusma etkili olur. Cunku her gorusmemizde bana laf sokmalar evime karismalar beni asagilamalar hakaret etmeler ve ben hic birine cevap veremiyorum. Tasiniyoruz yok eve perde almayin gereksiz masraf etmeyin duygu sampuan aliyor sac kremi niye aliyor. Eve kadin tutmayin camlar silinmese de olura kadar karistilar. Biz gezmeye gitsek bunu ogrenseler o gun annesi esime de bana da kufur ediyor niye gezmeye gidiyormusuz da onlara gitmiyormusuz. Kadinla ayni ortama girecegim zaman huzursuzlaniyorum artik..
Inşallah cnm.benmde eşim istemiodu.evlenmeden önce halasinda varmış sinir oluoms.pek sevmezdi yani.zorla ikna ettim.İran kedisi daha bi başka kedi gibi değil yani.kediden korkan Kaç kişi bizim.minnaklri gördükten sonra kedi aldı bilio msn anlatamam.Sonra oglumz ölünce Benden çok üzüldü hemen bitane daha istemeye başladı.Hatta iki tane olsun falan diodu.Öyle yani.sonra kızımız geldi çok şükür.ama İran kedilerinn sokağa çıkması uygun değil cnm.ev kedisi.bağışıklık sistemlri çok güçlü olmadgndn dışarı çıkması iyi değilmiş.Hatta ben şuan hamileym Die veterinermz balkona bile çıkarma dio.
manuel olanları hiç tavsiye etmiyorlar onlar çok acı veriyormuş. valla çok araştırdım kullanlara sordum 5 tane marka alıp 5.kullanan anneler tanıdım. en iyisi şuanda medela swing elektrikli modeli. çoğu kişi onu denemiş bunu denemiş en sonunda yine gitmiş bunu almış. internette doğubank eminönünde uygun fiyata satan bir yer buldum canım 314,00TL başka yerlerde 400 e yakın ya da küsür. diğerleride zaten 200 küsür alıp kullanamayacağıma dedim lazım olursa bunu aldırırım eşime. sende bir yorumlarına bak istersen.
okuldaydım kuzucum nasıl samimi bi ortam bilemezsin :/ herkes birbirine bişeylerini gösterme telaşında biri dişlerini yaptırmış at gibi ağzını açar durur biri 4 aylık hamile donunu indirir göbeğini gösterir ya ben de indirseydim donumu soruyorum burdan nolurdu halleri ha nolurdu ?? çil yavrusu gibi dağılırlardı valla
ama görsen tatlım görgüsüzlüklerini boğarsın!! üzerindeki minnak tüyleri fön isteyen kıvama gelmiş göbekciğimi açsam hepsi senebaşından yığılıp kalıcaktı orayaacıdım öğrencilerime acıdım eğitim öğretim hayatları başlamadan bitmesin dedim
Bana ceza verilmis biraz uzaklastirilcam imom balik yagin fotosunu paylasmisim diye anlamis degilim sok oldum mune hanim mesaj atti kib allaha emanet olun .....Slm kızlar napıyonuz bi çay molası verdik size bakıyım dedim. Keyifler yerindedir umarım.
36.3 çıkmıştı cok değil BEnim iç atesim vardı galba. Şuan iyiyim ama canim duş falan aldım uyudum biraz iyi geldiAtesin kac canim?
Tamamen ev kedisi olduklarını biliyordum da, bağışıklık sistemlerinin bu kadar hassas olduklarını bilmiyordum bak, öğrenmiş oldumOlmazsa normal sokak kedisi toplarım bir sürü :) Eşim evin içinde hiç hayvan sevmiyor çünkü. Zaten o kadar zıt karakterleriz ki nasıl evlendik bilmiyorum. Ben yolda kertenkele görsem onu bile severim, bizimkinin bir hayvanın başını okşamışlığı yok...
Manuel olanları hayatta almam zaten, büyük eziyet. Madelayı çok duydum, hatta ablam da en son onu kullandı ve gayet memnundu. Benim aklım aventlerde, onlar nasıl acaba
Ah datlum sizin seminer döneminiz başladı değil mi? Boşuna yorgunluk valla o dönem, çok gereksiz. Ablamdan biliyorum. Öyle oturup dedikodu yapıyorlar :)
Yaaa bende de var bi sürü o tüylerdenÖnceden hiiiiç yoktu, gebelikte çıktı. Dr. dökülecek onlar diyor ama bakalım, inşallah dökülür. Mustafam da dökülmesine fırsat kalmadan tekrar hamile kaldım, inşallah dökülüyorlardır...
çok şükür cnm senin adına çok sevindim birde merak ettiğim perinatolojiye gidiyorum demişsin onlar ne diyorlarEvet ciktik doktordan bu hafta buyume olmamis 2 hafta sonra tekrar gelecegiz...hem kadin dogum hem perinatolojiye gidince haftada bir gormus oluyorum oglusumu en iyi yani bu. 1350 gr olmusuz... Simdilik boyle arkadaslar
Allah Allah, niye öyle olmuşki? ilaç adı veya ne bileyim beğendiğimiz markaları fln hep paylaşıyoruz, reklam mı zannedilmiş nolmuşBana ceza verilmis biraz uzaklastirilcam imom balik yagin fotosunu paylasmisim diye anlamis degilim sok oldum mune hanim mesaj atti kib allaha emanet olun .....
yarin benim randevum var dualariniza ihtiyacim var ...
öyle cnm doktora gideceğim günün akşamı uykularım kaçıyor aklıma geldikçe düşünmemeye çalışıyorum çünkü düşündükçe oğluşumu üzüyorum biliyorum ama inanıyorum sağlıkla gelecekler inşallahcanım dualarımız seninle inşallah güzel haberler ile geleceksiniz
inşallah sağlıklı bebeklerimiz olacak ve burada paylaşacağız canım.
şükür bizimde yok ayrıntılı ultrasonda çıkmadı ve dr bu iyi bisey dedi.Sağlıklı olma ihtimali daha da artıyor dedi.Ama yine de iste insan randevuya giderken acabalarla gidiyor ve bu agir geliyor demi.İlk sorduğumuz soru sıvı miktarı ne oluyor
Bugünkü gittigim perinatoloji doktoruydu canim onlar soyledi zaten.kendi kadin dogum doktorum 10 mm de ciksa bir swy cikacagini sanmiyorum stres yapma bosuna dedi.çok şükür cnm senin adına çok sevindim birde merak ettiğim perinatolojiye gidiyorum demişsin onlar ne diyorlar
Bende anlamis degilim canim imom fotosunu paylastim sadece ... hepiniz allaha emanet olun ...Allah Allah, niye öyle olmuşki? ilaç adı veya ne bileyim beğendiğimiz markaları fln hep paylaşıyoruz, reklam mı zannedilmiş nolmuşuslu uslu bekleriz biz seni topikcek canım sen merak etme :) yarın da kızlarında çooook güzel haberler alırsın inşallah
Jokerden almistim canim 3 ay olmustur rahat ama yeni modelleri gelmis sanirim.. ismi degismis olabilir modelin gittiginde sor canim muhakkaknereden aldın canım gidip bakmak istiyorum? memnun olmana sevindim nette hiç yorum göremiyorum.
Aaaaa ne sacma oyle sey mi olur yaaBana ceza verilmis biraz uzaklastirilcam imom balik yagin fotosunu paylasmisim diye anlamis degilim sok oldum mune hanim mesaj atti kib allaha emanet olun .....
yarin benim randevum var dualariniza ihtiyacim var ...
ayy akşam ettik sonunda şükürler olsun gündüz mesaisi bitti şimdi akşam mesaisi başlayacak bana bişey yapma vss diyolarda nasıl yapmayacaksın evine gelen misafire çok yorgunum artık kızlar çokkk bide ödemlerim çok arttı bu halde bide bana geliyorlar yatılı offf offf
ne misafiri yawww. ben daha kendime ve eşimim ezor yetişiyorum evde. uf bu insanlar neden bu kadar anlayışsız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?