bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ne misafiri yawww. ben daha kendime ve eşimim ezor yetişiyorum evde. uf bu insanlar neden bu kadar anlayışsız?
Kesinlikle katiliyorum ben evde misafir agirlayacak durumda degilim disarida bulusalim dedigim zaman bile salaga yatip yine eve gelen yakinlarim var bir bulasigin ucundan bile tutmusluklari yok ustelik oyuzden su surecte uzak durmak en iyisi insanlardan simdi bunu dedim yaa kesin gelen olur bana da

Kızlar ntsye girdim sanci fln çıkmadı bebeğin kalp atışı derinden geliyo dedi hemşire. kilodan hrhlde dedi.doktor iyi dedi ama.ışık hızıyla bakıyor yüzünü bile goremedm oglumun çalışabilir raporu vereyim dedi istemedim gtmek istemiyorm okula.10 günlük rapor aldm.1650 gram olms oğlum boyunu fln blmyrm kagit da vermedi.doğum gece olsa gelir msnz diyorm kanaman fln baslarsa bir saatlik yol o zmn gelme diyo.ne anladm bn o zmn blmyrm cnm sıkıldı. Miyomlari da almicam diyo zaten.

B
Kızlar açlık tokluk kan şekeri yaptıran var mı nasıl yaptırdınız? Doktorunuz ne için istedi
Ben hamileligi dusunuyorum artik dedigimde kadin dogum doktorum butun tahlilleri istedi aclik tokluk vs. Aclik sekerim diyetle de dusmeyince insulin kullanmaya basladim doguma kadar devam edecek.kizimda da oyle olmustu.endokroloji doktorunun takibindeyim 3 haftada bir

Massalah oglusuna canim 30+ da cok guzel kilo almis pasan sen miyomlaru alicak doktor arayisina gir canim ozel hastaneyemi gidiyorsun tatlim

KIZLAR NORMAL DOĞUM İÇİN BEBEKLERİN NE ZAMAN DÖNMESİ GEREKİYO HAMİLELİĞİMİN BAŞINDAN BERİ NE ZAMAN DOKTORA GİTSEM HEP SECDE POZİSYONUNDA DURUYO BİZİMKİ

Massalah oglusuna canim 30+ da cok guzel kilo almis pasan sen miyomlaru alicak doktor arayisina gir canim ozel hastaneyemi gidiyorsun tatlim
Yok cnm fakültede ücretli docente 120 lira veriyim ama bebegimi goremiyrm bile devlet gibi 5 dakkada bak çık.smdiye kadar doktorun tavrı hoşuma gidiyo du kibar bi adam ama miyom alamam diyo ee gece sancilansam buraya gelmë olduğun ilçede doğur diyo içime sinmedi bilmyrm gonulll sordum bakalım blki onun hastaneye giderim

Canım kurutma makinan varsa ütüye hiç gerek yok. Beni yıkayıp, kurutmada kurutup kaldırmıştım kıyafetleri. Sıcak sıcak katlayınca ütü derdi de olmuyo. Bir de yumuşacık oluyo kıyafetler

Tam 4 saat öğretmenler kurulu toplantısı yaptık. Ayaklarım davul oldu. Otur otur basurum ağrıdı sızlıyor hala. Çok bunaldım
Bn 10 günlük rapor aldm bugün cnm gerçekten kmseyi çekesim yok.yani bu dönem calismicaz toplnti fln hc bsy ilgilendirmiyor bizi o yüzden iyce zor gelecekti doktorm git ise iyisin çalışabilir raporu da yazayım sana dedi ama istemedim

insanlarda amma beleşçi ya. valla bizim gidip keyif yapmamız gerekiyor. değil mi ama? valla ben hafta da 1 kayınvalideme gidiyorum orada dinleniyorum 1 gün 1 gündür. mutfak gözüm görmüyor valla, eski günlerimi özler oldum. anne evine git yat aşşağı ohh..

valla bana hiç şekerin lafını bile etmedi. tırsıyorum, artık yarın gidince soracağım niye bana yapmadınız diye. açlık toklukta yapmadı neye göre karar verdi acep bilmiyorum

işte ne diyceksin canım ev cümbüs resmen görümcem eşi 3 çocuğu ve ben işten gelen yorgun gariban (

yani benim anlamadığım bir de çalışan birisin evde olsan yapılmaz yani çıldıracağım. bence uzat ayaklarını ay oram ağrıyor buram ağrıyor kımıldayamıyorum de yapsın iş yaparsa bu kadar gelmez :)

ayyy ne güzel :) her şey güzel de kaybetmek çok acı gerçekten. insan gibi evin bir bireyi oluyor onlarda. bebiş azcık büyüsün hemen alıcam valla.

Al cnm inşallah.yavruyken çok daha tatlı oluolar.bebisle birlkte kardeş kardeş büyürler

Canım 10 gunluk rapor sonrası dogum ıznıne mı cıkacaksın yıne rapor alıp nasıl oluyor.

Demir ilacimi genelde daha geç iciodm ama saate dikkat etmiodm cnm.artık daha dikkatli olurm İnşallah çok sağol.uyarın için :)
Antibiyotik de 10 günlük vermiş cnm.30 tablet günde 3 tane.bi de monurol içtim Dün gece.3 hafta sonra kontrolm İnşallah o zamana kadar geçer tekrar sıkıntı olmaz.Sen 2 kutu antibiyotik 20 gün mü içmiştin.
Tuvalete git çık yıkan kurulan mahvoldum bende.antibiyotik çok cikartio galiba.Hele sabah çok fenaydm.10 dk da bir.tuvalete girmek bişey değil de yıkan kurulan fena.dedim ben evden cikmiim 10 gün Nasıl olcak böyle bilemedm

Allah yardımcın olsun Can'ım işin çok o Zaman

Bende hala doktorumda karar kılamadım doktorum iyi ama gece sancılanırsam nöbetçi doktora denk geliyorum ki bebeğim öyle doğmuştu son 5dksına yetişmişti doktor..hazır doğum sırasında miyomun alınsa iyi olur araştır inşallah bulursun doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…