- 15 Ekim 2014
- 1.895
- 2.456
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.541
Kesinlikle katiliyorum ben evde misafir agirlayacak durumda degilim disarida bulusalim dedigim zaman bile salaga yatip yine eve gelen yakinlarim var bir bulasigin ucundan bile tutmusluklari yok ustelik oyuzden su surecte uzak durmak en iyisi insanlardan simdi bunu dedim yaa kesin gelen olur bana dane misafiri yawww. ben daha kendime ve eşimim ezor yetişiyorum evde. uf bu insanlar neden bu kadar anlayışsız?
Ben hamileligi dusunuyorum artik dedigimde kadin dogum doktorum butun tahlilleri istedi aclik tokluk vs. Aclik sekerim diyetle de dusmeyince insulin kullanmaya basladim doguma kadar devam edecek.kizimda da oyle olmustu.endokroloji doktorunun takibindeyim 3 haftada birKızlar açlık tokluk kan şekeri yaptıran var mı nasıl yaptırdınız? Doktorunuz ne için istedi
Massalah oglusuna canim 30+ da cok guzel kilo almis pasanKızlar ntsye girdim sanci fln çıkmadı bebeğin kalp atışı derinden geliyo dedi hemşire. kilodan hrhlde dedi.doktor iyi dedi ama.ışık hızıyla bakıyor yüzünü bile goremedm oglumunçalışabilir raporu vereyim dedi istemedim gtmek istemiyorm okula.10 günlük rapor aldm.1650 gram olms oğlum boyunu fln blmyrm kagit da vermedi.doğum gece olsa gelir msnz diyorm kanaman fln baslarsa bir saatlik yol o zmn gelme diyo.ne anladm bn o zmn blmyrm cnm sıkıldı. Miyomlari da almicam diyo zaten.
Yok cnm fakültede ücretli docente 120 lira veriyim ama bebegimi goremiyrm bile devlet gibi 5 dakkada bak çık.smdiye kadar doktorun tavrı hoşuma gidiyo du kibar bi adam ama miyom alamam diyo ee gece sancilansam buraya gelmë olduğun ilçede doğur diyo içime sinmedi bilmyrmMassalah oglusuna canim 30+ da cok guzel kilo almis pasansen miyomlaru alicak doktor arayisina gir canim ozel hastaneyemi gidiyorsun tatlim
Canım kurutma makinan varsa ütüye hiç gerek yok. Beni yıkayıp, kurutmada kurutup kaldırmıştım kıyafetleri. Sıcak sıcak katlayınca ütü derdi de olmuyo. Bir de yumuşacık oluyo kıyafetlerSelam kızlarrSizi biraz ihmal ettim ama temizlik toparlanma derken gün bitiveriyor. Arada okudum yazdıklarınızı ama yazmaya vakit olmadı hiç. Allaha şükür evi büyük oranda toparladık. Dün temizlikçi gelmedi eşimle topladık üstteb süpürdük bugün başka biri geldi camlar dolaplar girdi bende kalan ortalıktakileri toparlıyorum aksama büyük oranda rahatlayacagım çok şükür. Sonra oğluşun dolap gelene kadar rahatım dolap gelince odayı yerleştirip yıkama ütüleme:) nasıl olcaksa o minnakların ütüsü :)
Bn 10 günlük rapor aldm bugün cnm gerçekten kmseyi çekesim yok.yani bu dönem calismicaz toplnti fln hc bsy ilgilendirmiyor bizi o yüzden iyce zor gelecekti doktorm git ise iyisin çalışabilir raporu da yazayım sana dedi ama istemedimTam 4 saat öğretmenler kurulu toplantısı yaptık. Ayaklarım davul oldu. Otur otur basurum ağrıdı sızlıyor hala. Çok bunaldım
Sağ ol cnm sen de haberdar et bizi girebilirsen.hayrli haberler alırsın yarın inşallah.Massalah oglusuna canim 30+ da cok guzel kilo almis pasansen miyomlaru alicak doktor arayisina gir canim ozel hastaneyemi gidiyorsun tatlim
Kesinlikle katiliyorum ben evde misafir agirlayacak durumda degilim disarida bulusalim dedigim zaman bile salaga yatip yine eve gelen yakinlarim var bir bulasigin ucundan bile tutmusluklari yok ustelik oyuzden su surecte uzak durmak en iyisi insanlardan simdi bunu dedim yaa kesin gelen olur bana da
B
Ben hamileligi dusunuyorum artik dedigimde kadin dogum doktorum butun tahlilleri istedi aclik tokluk vs. Aclik sekerim diyetle de dusmeyince insulin kullanmaya basladim doguma kadar devam edecek.kizimda da oyle olmustu.endokroloji doktorunun takibindeyim 3 haftada bir
işte ne diyceksin canım ev cümbüs resmen görümcem eşi 3 çocuğu ve ben işten gelen yorgun gariban(
ayyy ne güzel :) her şey güzel de kaybetmek çok acı gerçekten. insan gibi evin bir bireyi oluyor onlarda. bebiş azcık büyüsün hemen alıcam valla.
Canım 10 gunluk rapor sonrası dogum ıznıne mı cıkacaksın yıne rapor alıp nasıl oluyor.Kızlar ntsye girdim sanci fln çıkmadı bebeğin kalp atışı derinden geliyo dedi hemşire. kilodan hrhlde dedi.doktor iyi dedi ama.ışık hızıyla bakıyor yüzünü bile goremedm oglumunçalışabilir raporu vereyim dedi istemedim gtmek istemiyorm okula.10 günlük rapor aldm.1650 gram olms oğlum boyunu fln blmyrm kagit da vermedi.doğum gece olsa gelir msnz diyorm kanaman fln baslarsa bir saatlik yol o zmn gelme diyo.ne anladm bn o zmn blmyrm cnm sıkıldı. Miyomlari da almicam diyo zaten.
Canm ben tiroid hastasiyim tsh ve t4ume bakiyorlar her ay baslarda 15 gunde bir bakiliyordu sabitleyince ayda bire donduk.. demir iceren ilaclari tiroid ilacindan en az 4 saat sonra ic.. mumkunse aksam icenfeksiyonu da atlattim xnm tekrarlamadi bidaha.. soyle oldu: antibiyotik bittikten sonra tekrar kultur ve idrar testi istedim bisey ciksaydi devam edecektim tefaviye cikmayinca biraktik 2 kutu antibiyotikle.. sonrasi cok dikkat ederek gecti buyugumu yapoyorsam illaki dusa giriyordum ardindan hala daha giriyorum.
Ya da disarida wcye girdiysemki giriyorum is yerinde mecbur temizlesemde eve gelince camasirimi degistiriyorum hergun ve dusa giriyorum illaki arada üsendigim.oluyoren az 3 litre su tuketiyorum bi de 2 ayda bir tekrar test yaptiriyorum bu sekilde tekrarlamadi canim gecmis olsun
Allah yardımcın olsun Can'ım işin çok o Zamanayy akşam ettik sonunda şükürler olsun gündüz mesaisi bitti şimdi akşam mesaisi başlayacak bana bişey yapma vss diyolarda nasıl yapmayacaksın evine gelen misafire çok yorgunum artık kızlar çokkk bide ödemlerim çok arttı bu halde bide bana geliyorlar yatılı offf offf
Bende hala doktorumda karar kılamadım doktorum iyi ama gece sancılanırsam nöbetçi doktora denk geliyorum ki bebeğim öyle doğmuştu son 5dksına yetişmişti doktor..hazır doğum sırasında miyomun alınsa iyi olur araştır inşallah bulursun doktorKızlar ntsye girdim sanci fln çıkmadı bebeğin kalp atışı derinden geliyo dedi hemşire. kilodan hrhlde dedi.doktor iyi dedi ama.ışık hızıyla bakıyor yüzünü bile goremedm oglumunçalışabilir raporu vereyim dedi istemedim gtmek istemiyorm okula.10 günlük rapor aldm.1650 gram olms oğlum boyunu fln blmyrm kagit da vermedi.doğum gece olsa gelir msnz diyorm kanaman fln baslarsa bir saatlik yol o zmn gelme diyo.ne anladm bn o zmn blmyrm cnm sıkıldı. Miyomlari da almicam diyo zaten.
İyi haberlerle gelirsin inşallah canım Uzun sürmez cezan inşallahBende anlamis degilim canim imom fotosunu paylastim sadece ... hepiniz allaha emanet olun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?