- 11 Eylül 2011
- 3.779
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.561
Tamamen ev kedisi olduklarını biliyordum da, bağışıklık sistemlerinin bu kadar hassas olduklarını bilmiyordum bak, öğrenmiş oldumOlmazsa normal sokak kedisi toplarım bir sürü :) Eşim evin içinde hiç hayvan sevmiyor çünkü. Zaten o kadar zıt karakterleriz ki nasıl evlendik bilmiyorum. Ben yolda kertenkele görsem onu bile severim, bizimkinin bir hayvanın başını okşamışlığı yok...
Manuel olanları hayatta almam zaten, büyük eziyet. Madelayı çok duydum, hatta ablam da en son onu kullandı ve gayet memnundu. Benim aklım aventlerde, onlar nasıl acaba
Ah datlum sizin seminer döneminiz başladı değil mi? Boşuna yorgunluk valla o dönem, çok gereksiz. Ablamdan biliyorum. Öyle oturup dedikodu yapıyorlar :)
Yaaa bende de var bi sürü o tüylerdenÖnceden hiiiiç yoktu, gebelikte çıktı. Dr. dökülecek onlar diyor ama bakalım, inşallah dökülür. Mustafam da dökülmesine fırsat kalmadan tekrar hamile kaldım, inşallah dökülüyorlardır...
Cnm bn mudur yardmcimla konstm.bnim 32.hafta tam bayram öncesi doluyor.sen çalışabilir kağıdı fln alma dedj. Direk bayram sonrası izne ayrıl bn bayram tatilini doğum sonrasına eklicem dedi.bu 10 günlük rapor seminer için aldım gtmek istemyrm.Canım 10 gunluk rapor sonrası dogum ıznıne mı cıkacaksın yıne rapor alıp nasıl oluyor.
Evet cnm hrks fakültede doğur deyince hadi devam edeyim dedim ama miyomlari da almicam diyor 5 dakka bile oğlumu göremiyorum. Doktoru seviyorum aslında ama çok yoğun oluyor hiç özel bi muayene olmuyor ve 120 lira da iyi bi para yani o kadr para verip de 5 dakka muayene koymaya başladı artik bugün sinir oldim.ee kanaman başlarsa hiç buraya gelmë olduğun ilçede doğur diyo o da bi eksi.en iyisi özel hastaneye gtmek miyom işini de konusurmBende hala doktorumda karar kılamadım doktorum iyi ama gece sancılanırsam nöbetçi doktora denk geliyorum ki bebeğim öyle doğmuştu son 5dksına yetişmişti doktor..hazır doğum sırasında miyomun alınsa iyi olur araştır inşallah bulursun doktor
Kizlar benden cok az kan geldi ama 3 gundur ayaktayim surekli hareket halindeyim. Tasinma cocuk alisverisi hepsi ust uste geldi. Persembe yeni doktorumda randevum var. Azcik kan geldi tekrar gelirse mi doktora gitsem sadece seyim de agri var o da dunden beridir var ama.
Valla aynen oyle canim.. Bildigin dusuncesizlikmi belescilik mi artik anlamiyorum ben deinsanlarda amma beleşçi ya. valla bizim gidip keyif yapmamız gerekiyor. değil mi ama? valla ben hafta da 1 kayınvalideme gidiyorum orada dinleniyorum 1 gün 1 gündür. mutfak gözüm görmüyor valla, eski günlerimi özler oldum. anne evine git yat aşşağı ohh..
Evet canım 120 lira hiç az değil insan gitmişken doktoru içine sinsin istiyor ben bir kere özel muayenesi olan doktora gittim 200lira ama çok fazla ilgileniyor yarım saate yakın bakıyor ama sanırım değiştiricem çünkü sezeryan yanlısı..Evet cnm hrks fakültede doğur deyince hadi devam edeyim dedim ama miyomlari da almicam diyor 5 dakka bile oğlumu göremiyorum. Doktoru seviyorum aslında ama çok yoğun oluyor hiç özel bi muayene olmuyor ve 120 lira da iyi bi para yani o kadr para verip de 5 dakka muayene koymaya başladı artik bugün sinir oldim.ee kanaman başlarsa hiç buraya gelmë olduğun ilçede doğur diyo o da bi eksi.en iyisi özel hastaneye gtmek miyom işini de konusurm
Doktorunu ara canım ihmal etme bol bol dinlen bu arada sen ve bebeğinden önemli birşey yokKizlar benden cok az kan geldi ama 3 gundur ayaktayim surekli hareket halindeyim. Tasinma cocuk alisverisi hepsi ust uste geldi. Persembe yeni doktorumda randevum var. Azcik kan geldi tekrar gelirse mi doktora gitsem sadece seyim de agri var o da dunden beridir var ama.
Arayacak bir doktorum bile yok.bence ara yada git canim benim her konttrolde doktorum kanaman olirsa su gelirse gel diyo en azindan icin rahatlar cok yorma kendinide sona yaklastik artik daha dikkat etmeliyiz
Bana augmentinle manurol vermisti canim doktorum yanlis hatirlamiyorsam 10 gun surmustuDemir ilacimi genelde daha geç iciodm ama saate dikkat etmiodm cnm.artık daha dikkatli olurm İnşallah çok sağol.uyarın için :)
Antibiyotik de 10 günlük vermiş cnm.30 tablet günde 3 tane.bi de monurol içtim Dün gece.3 hafta sonra kontrolm İnşallah o zamana kadar geçer tekrar sıkıntı olmaz.Sen 2 kutu antibiyotik 20 gün mü içmiştin.
Tuvalete git çık yıkan kurulan mahvoldum bende.antibiyotik çok cikartio galiba.Hele sabah çok fenaydm.10 dk da bir.tuvalete girmek bişey değil de yıkan kurulan fena.dedim ben evden cikmiim 10 günNasıl olcak böyle bilemedm
Arayacak bir doktorum bile yok.
maşallah göbüşe aynı benim göbüşde böyle hatta fizik ten rengi de aynı benziyor :)Kizlar bu da benim gobusdun hepiniz paylasmissiniz masallah cok da guzel hamis olmussunuz ben 58den 70 oldum Allahtan boyum kisa degil cok kilo aldim ama dogumdan sonra dikkatle gidecek bu kilolar yapacak bisey yok
Yok yok masallahi var pitir pitir agzini yidugum.yaa bilemedim canim.o zaman..hareketlerinde sikinti yok dimi
Bana augmentinle manurol vermisti canim doktorum yanlis hatirlamiyorsam 10 gun surmustu2. Ayin sonunda kullanmistim ben oldu baya ilk 3 ay aslinda basima gelmeyeydi iyiydi ama napalim ondan sonra da dikkat ettim hep ishal bende de yapti canim ama genelde kabiz oldugum icin oyle tuvalet aricak duruma dusmedim ben
Sagol canimmaşallah göbüşe aynı benim göbüşde böyle hatta fizik ten rengi de aynı benziyor :)
Aynı durumdayım sabah 9 da okuldaydım saat 12:30 a kadar oturdum sandalyede dayanamayıp lavoba için izin istedim şişti ayaklarım o değil oğlum bu durumdan hiç hoşlanmadı sabahtan beri kesintisiz tekmeliyor sanırım sürekli aynı pozisyonda olmak rahatsız etti kuzuyu sanırımTam 4 saat öğretmenler kurulu toplantısı yaptık. Ayaklarım davul oldu. Otur otur basurum ağrıdı sızlıyor hala. Çok bunaldım
Ilk 3 ay antibiyotik ilac kullanimi cok saglikli degil yaa bebegin organlarinin beyinin gelistigi donem insallah bisey cikmaz sonra perinataloglarin baktigi sonuclardan cok dogumdan sonra anlasilacak esas neyin ne olduguYok cnm büyük tuvalete cikarmio küçük tuvalet demek istedm.kabızlık sorunum da ishal sorunmda hiç olmadı şükür.inşallah da olmaz.o taraf normal :)
Sen erken atlatmissn cnm.Ne güzel bi daha da olmamssn.inşallah sıkıntı olmaz bundan sonrada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?