bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Aynen cnm.bizde eşimle çok zıt karakterlrz.misal hâlâ isimde anlaşamadık.bebek doğacak ismi yok :) bizim ilk kedimzde irandi.o öyle hastalanıp ölünce ben tekrar kaybetme korkusuyla tekir gibi sokak kedisi almak istedim.tekrar kaybetmektn korktum çünkü veterinermz de cins kedilern daha hassas oldgnu söyledi.eşim british istiodu ama o da aynı hassaslr yani.ikna edemedm İran ya da yok dedi.Onun da kedi sevgisi bu cinslere özel yani.zaten severken sen ne biçim kedisin Die sever :) kedi gibi görmüo :)

Kızlar nasilsnz.herşey yolunda İnşallah.Hiç hesapta yokken birden temizlik çıktı başıma.halam storlari takmaya gelckti.gelince Hadi perdelri yikaylm dedi.ee camlrda silindi Tabi.yerlerde Tabi :) Pazar günü abla gelckti.ön yıkama yaptık resmen.ama benmde topuklar bitti

Canım 10 gunluk rapor sonrası dogum ıznıne mı cıkacaksın yıne rapor alıp nasıl oluyor.
Cnm bn mudur yardmcimla konstm.bnim 32.hafta tam bayram öncesi doluyor.sen çalışabilir kağıdı fln alma dedj. Direk bayram sonrası izne ayrıl bn bayram tatilini doğum sonrasına eklicem dedi.bu 10 günlük rapor seminer için aldım gtmek istemyrm.

Kizlar benden cok az kan geldi ama 3 gundur ayaktayim surekli hareket halindeyim. Tasinma cocuk alisverisi hepsi ust uste geldi. Persembe yeni doktorumda randevum var. Azcik kan geldi tekrar gelirse mi doktora gitsem sadece seyim de agri var o da dunden beridir var ama.

Evet cnm hrks fakültede doğur deyince hadi devam edeyim dedim ama miyomlari da almicam diyor 5 dakka bile oğlumu göremiyorum. Doktoru seviyorum aslında ama çok yoğun oluyor hiç özel bi muayene olmuyor ve 120 lira da iyi bi para yani o kadr para verip de 5 dakka muayene koymaya başladı artik bugün sinir oldim.ee kanaman başlarsa hiç buraya gelmë olduğun ilçede doğur diyo o da bi eksi.en iyisi özel hastaneye gtmek miyom işini de konusurm

ayy bugun ne guzel bir gun :)) gorumcem aradi annesinin aldikalrini anlatiyodu bende dayanamadim niye bana bahsetmiyo beni adam yerine koymuyomu falan dedim bozuldu oda ben aldiklatini parca parca goturme bi seferde tamamla gotur dedim ondan dedi bende hayir ben getirip getirmemesine takilmiyorum anlatmamasina uzuldum dedim abime aksamlati anlatiyo ya ondandir dedi bende zaten senle abin olmasaniz haberim olmayacak yorgan falan yaptigini sen demesen bilmiycem dedim odasinida annemler alcak su bu diyerek konuyu degistirdi ama kapatinca hemen kaynanami arayip der ohh dedim rahatladim cok sikinti yapiyodum kendime resmen beni adam yerine koymuyo diye kafama takiyodum rahatladim

bence ara yada git canim benim her konttrolde doktorum kanaman olirsa su gelirse gel diyo en azindan icin rahatlar cok yorma kendinide sona yaklastik artik daha dikkat etmeliyiz

Valla aynen oyle canim.. Bildigin dusuncesizlikmi belescilik mi artik anlamiyorum ben de

Bu arada yeni cicim geldi instagramdan ilk alisverisim oldu ama cok tatliymis evde giymelik yine de ama kisin sicacik tutacak polar tulum yalniz katalog cekimi gibi cekti telefon resmen istesem olmaz

Eklentiler

• 1472742981536-2709175.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 61
Evet canım 120 lira hiç az değil insan gitmişken doktoru içine sinsin istiyor ben bir kere özel muayenesi olan doktora gittim 200lira ama çok fazla ilgileniyor yarım saate yakın bakıyor ama sanırım değiştiricem çünkü sezeryan yanlısı..

Doktorunu ara canım ihmal etme bol bol dinlen bu arada sen ve bebeğinden önemli birşey yok

Bana augmentinle manurol vermisti canim doktorum yanlis hatirlamiyorsam 10 gun surmustu 2. Ayin sonunda kullanmistim ben oldu baya ilk 3 ay aslinda basima gelmeyeydi iyiydi ama napalim ondan sonra da dikkat ettim hep ishal bende de yapti canim ama genelde kabiz oldugum icin oyle tuvalet aricak duruma dusmedim ben

Kizlar bu da benim gobus dun hepiniz paylasmissiniz masallah cok da guzel hamis olmussunuz ben 58den 70 oldum Allahtan boyum kisa degil cok kilo aldim ama dogumdan sonra dikkatle gidecek bu kilolar yapacak bisey yok

Eklentiler

• IMG_20160901_182958.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 80
Kizlar bu da benim gobus dun hepiniz paylasmissiniz masallah cok da guzel hamis olmussunuz ben 58den 70 oldum Allahtan boyum kisa degil cok kilo aldim ama dogumdan sonra dikkatle gidecek bu kilolar yapacak bisey yok
maşallah göbüşe aynı benim göbüşde böyle hatta fizik ten rengi de aynı benziyor :)

Yok cnm büyük tuvalete cikarmio küçük tuvalet demek istedm.kabızlık sorunum da ishal sorunmda hiç olmadı şükür.inşallah da olmaz.o taraf normal :)
Sen erken atlatmissn cnm.Ne güzel bi daha da olmamssn.inşallah sıkıntı olmaz bundan sonrada

maşallah göbüşe aynı benim göbüşde böyle hatta fizik ten rengi de aynı benziyor :)
Sagol canim evet gobus baya buyudu ten rengin de ayniysa yandik catlamamak.icin direniyorum resmen beyaz tenlilerde daha bir belli oluyor catlaklar elimde yaglar evde pehlivan gibi geziyorum artik

Tam 4 saat öğretmenler kurulu toplantısı yaptık. Ayaklarım davul oldu. Otur otur basurum ağrıdı sızlıyor hala. Çok bunaldım
Aynı durumdayım sabah 9 da okuldaydım saat 12:30 a kadar oturdum sandalyede dayanamayıp lavoba için izin istedim şişti ayaklarım o değil oğlum bu durumdan hiç hoşlanmadı sabahtan beri kesintisiz tekmeliyor sanırım sürekli aynı pozisyonda olmak rahatsız etti kuzuyu sanırım

Ilk 3 ay antibiyotik ilac kullanimi cok saglikli degil yaa bebegin organlarinin beyinin gelistigi donem insallah bisey cikmaz sonra perinataloglarin baktigi sonuclardan cok dogumdan sonra anlasilacak esas neyin ne oldugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…