- 11 Eylül 2011
- 3.779
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.581
Evet cnm hrks fakültede doğur deyince hadi devam edeyim dedim ama miyomlari da almicam diyor 5 dakka bile oğlumu göremiyorum. Doktoru seviyorum aslında ama çok yoğun oluyor hiç özel bi muayene olmuyor ve 120 lira da iyi bi para yani o kadr para verip de 5 dakka muayene koymaya başladı artik bugün sinir oldim.ee kanaman başlarsa hiç buraya gelmë olduğun ilçede doğur diyo o da bi eksi.en iyisi özel hastaneye gtmek miyom işini de konusurm
Ben nasılsa çatladım çatlayacağım kadar deyip birşey sürmüyordumgöbeğim altı çatlak dolu üstü de çatlamaya başlamış hep mor harita gibi çiziklerSagol canimevet gobus baya buyudu ten rengin de ayniysa yandik catlamamak.icin direniyorum resmen beyaz tenlilerde daha bir belli oluyor catlaklar elimde yaglar evde pehlivan gibi geziyorum artik
Evet cnm hrks fakültede doğur deyince hadi devam edeyim dedim ama miyomlari da almicam diyor 5 dakka bile oğlumu göremiyorum. Doktoru seviyorum aslında ama çok yoğun oluyor hiç özel bi muayene olmuyor ve 120 lira da iyi bi para yani o kadr para verip de 5 dakka muayene koymaya başladı artik bugün sinir oldim.ee kanaman başlarsa hiç buraya gelmë olduğun ilçede doğur diyo o da bi eksi.en iyisi özel hastaneye gtmek miyom işini de konusurm
eneeeeeemmmm ne güzel bi hamilesin seeennn buna mı diyodun bu kadar kilo aldım kilo aldım diyeKizlar bu da benim gobusdun hepiniz paylasmissiniz masallah cok da guzel hamis olmussunuz ben 58den 70 oldum Allahtan boyum kisa degil cok kilo aldim ama dogumdan sonra dikkatle gidecek bu kilolar yapacak bisey yok
Bende de basladi canim hafif hafif ama oyle deme daha da ilerlemesinBen nasılsa çatladım çatlayacağım kadar deyip birşey sürmüyordumgöbeğim altı çatlak dolu üstü de çatlamaya başlamış hep mor harita gibi çizikler
Ilk 3 ay antibiyotik ilac kullanimi cok saglikli degil yaa bebegin organlarinin beyinin gelistigi donem insallah bisey cikmaz sonra perinataloglarin baktigi sonuclardan cok dogumdan sonra anlasilacak esas neyin ne oldugu
Mecbur gidiceö yaa. 34 e kadar çalışmasam 15tatile ulaşmıyor izin. Ekimin 6 sına kadar ite kaka gitmeliyim. Rapor hakkımı 15 tatil dönüşü yani izin bitişi kullanmak istiyorum. Ev borcumuz var ücretsiz izin zor görünüyor. 1 gün bile bebeğimle kalsam kârdır.Bn 10 günlük rapor aldm bugün cnm gerçekten kmseyi çekesim yok.yani bu dönem calismicaz toplnti fln hc bsy ilgilendirmiyor bizi o yüzden iyce zor gelecekti doktorm git ise iyisin çalışabilir raporu da yazayım sana dedi ama istemedim
12 kilo aldim dile kolay canim esas kilo almalik donemlere girdik 20 ile tamamlicam gibi tatlim.eneeeeeemmmm ne güzel bi hamilesin seeennn buna mı diyodun bu kadar kilo aldım kilo aldım diyeçık git kız sinir oldum bak şimdi gözüm görmesin seni
Koloni olusturmustu canim bakterilerEvet biliyrm cnm da söyleyip seni üzmek endiselendrmek istemedm.İlk aylarda fatkedilince genelde bol su içeceksn dio doktorlar takip ediolar hiç ilaç vermiolar.monurol dahil.Hep öyle okudum yorumlarda da ama senin özel bi durumun mu vardı çok mu ilerlemsti.sancı falan mı yapiodu da ondan kötünün iyisi diyerek mi verdi acaba
Canım okuldan arkadaşım doğum hastanesinde önder bey diye birine gidiyormuş. Mükemmel bi doktor diyo. Boş yere aylarca büyük Anadolu ya gitmişim dedi. Aklıma sen geldin. Sana söyleyim dedim. Bence bi git. Aşağı baskı bende de var ama kanama işi karışık... Riske atma. Erken dememek lazım. Ben oğlumda ilk 33 de sancılanmıştım. 36 da doğurdum. Artık her şey olabilir.Kizlar benden cok az kan geldi ama 3 gundur ayaktayim surekli hareket halindeyim. Tasinma cocuk alisverisi hepsi ust uste geldi. Persembe yeni doktorumda randevum var. Azcik kan geldi tekrar gelirse mi doktora gitsem sadece seyim de agri var o da dunden beridir var ama.
acile git canim madem tasindiniz baska sehiremi bilmiyorum mutlaka acile git ihmal etme bu aylarda ne kani canim rabbim korusun ikiniziKizlar benden cok az kan geldi ama 3 gundur ayaktayim surekli hareket halindeyim. Tasinma cocuk alisverisi hepsi ust uste geldi. Persembe yeni doktorumda randevum var. Azcik kan geldi tekrar gelirse mi doktora gitsem sadece seyim de agri var o da dunden beridir var ama.
Dogru doktora canim kesene baksin bebege baksin bisey yoksa da rahatlarsin birsey kaybetmezsinKizlar benden cok az kan geldi ama 3 gundur ayaktayim surekli hareket halindeyim. Tasinma cocuk alisverisi hepsi ust uste geldi. Persembe yeni doktorumda randevum var. Azcik kan geldi tekrar gelirse mi doktora gitsem sadece seyim de agri var o da dunden beridir var ama.
Can'ım gönül Nurettin beyden çok memnun ..hepte tavsiye eder zaten ..olmazsa devamedersin ona ama benden sana arkadaş tavsiyesi seni fakültede Ertan hoca mutlaka bir görsün çünkü o Rahmi'n alınır denilen arkadaşı bile kurtardı miyomdan ,burda doğurma ölürsün plesanta rahme yapışık Bursa'ya git denilen arkadaşımda onda doğurdu 1 gece yattı çıktı ..acil durumlarda ne yapar bilmiyorum ama bence seni görmeliYok cnm fakültede ücretli docente 120 lira veriyim ama bebegimi goremiyrm bile devlet gibi 5 dakkada bak çık.smdiye kadar doktorun tavrı hoşuma gidiyo du kibar bi adam ama miyom alamam diyo ee gece sancilansam buraya gelmë olduğun ilçede doğur diyo içime sinmedi bilmyrm @gonulll sordum bakalım blki onun hastaneye giderim
Almayacakmi.miyomlariEvet cnm hrks fakültede doğur deyince hadi devam edeyim dedim ama miyomlari da almicam diyor 5 dakka bile oğlumu göremiyorum. Doktoru seviyorum aslında ama çok yoğun oluyor hiç özel bi muayene olmuyor ve 120 lira da iyi bi para yani o kadr para verip de 5 dakka muayene koymaya başladı artik bugün sinir oldim.ee kanaman başlarsa hiç buraya gelmë olduğun ilçede doğur diyo o da bi eksi.en iyisi özel hastaneye gtmek miyom işini de konusurm
Yok yok masallahi var pitir pitir agzini yidugum.
Bana ceza verilmis biraz uzaklastirilcam imom balik yagin fotosunu paylasmisim diye anlamis degilim sok oldum mune hanim mesaj atti kib allaha emanet olun .....
yarin benim randevum var dualariniza ihtiyacim var ...
Evet cnm burdaki özel hastane iyi değil küçük bi ilçe çünkü ya balikesir ya da bursaya gideceğim.miyomlar bnm alınsa çok iyi olur 2 ameliyt im var 3.yu olmak istemiyrm bakalım kısmet iyi bi doktora gidecegimİyi para veriomssn cnm.bencede özel hastane araştır.hem hepsi öyle mi bilmiorm ama ozeldeki doktorlar benm gittiklrm yani genelde hep hastayı sahipleniodu.doğumuna ben gelcm falan diolar.hem daha az para veriosn.
Bende miyomum vardı hamilelikte büyüdü Tabi bi de artti.normalde bir taneydi şimdi 4 tane olmuş galiba.rahim dışında vardı içerde de var dedi ayrintilida doktor.ama almaya gerek yok şu aşamada dedi.kendi doktorum da almaktn yana değil.şuan sağlığın açısından sıkıntılı bi durum yok.doğumda alalım desek daha riskli durumlar olusablr dediler.ikiside.Belki seninde öyle bi durum mu bilemem.ama senin yerinde olsam vakit kaybetmedn Başka bi doktor bulurdm herhalde.
Canim cemallettin tabak persembe gidicem begenmezsem bide senin dedigine gideyim hayirlisi olsun bakalim. Cok tesekkur ederim bi de dusundugun icin beni.Canım okuldan arkadaşım doğum hastanesinde önder bey diye birine gidiyormuş. Mükemmel bi doktor diyo. Boş yere aylarca büyük Anadolu ya gitmişim dedi. Aklıma sen geldin. Sana söyleyim dedim. Bence bi git. Aşağı baskı bende de var ama kanama işi karışık... Riske atma. Erken dememek lazım. Ben oğlumda ilk 33 de sancılanmıştım. 36 da doğurdum. Artık her şey olabilir.
Kızlar ntsye girdim sanci fln çıkmadı bebeğin kalp atışı derinden geliyo dedi hemşire. kilodan hrhlde dedi.doktor iyi dedi ama.ışık hızıyla bakıyor yüzünü bile goremedm oglumunçalışabilir raporu vereyim dedi istemedim gtmek istemiyorm okula.10 günlük rapor aldm.1650 gram olms oğlum boyunu fln blmyrm kagit da vermedi.doğum gece olsa gelir msnz diyorm kanaman fln baslarsa bir saatlik yol o zmn gelme diyo.ne anladm bn o zmn blmyrm cnm sıkıldı. Miyomlari da almicam diyo zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?