bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
O zmn gitmen daha iyi canım ama bugun bursaya hastaneye gttm bi kere daha anladm çok agirlasmisim kafası asagida dedj doktor zor yürüdüm çok zor geldi.raporlar bitince bn birqz ücretsiz izin alacam sanirim

Dogru doktora canim kesene baksin bebege baksin bisey yoksa da rahatlarsin birsey kaybetmezsin cook gecmis olsun insallah bir sorun cikmaz ama dikkat et kendine artik oyle dikilme ayakta
Dikilmicem diyorum gidip surayi da toplim diyorum. Simdi tasindiktan sonrasi sorun herseyi kendim yerlestirmek yikamak istiyecegim. Yoksa icime sinmez benim.

Balikesirde ki fakültede mi cnm bu doktor.bn de yine fakülte değil de ozele gtmek istyrm.fakuktede devlet gibi oluyor o kadar paraya ragmen

Kizlar bu da benim gobus dun hepiniz paylasmissiniz masallah cok da guzel hamis olmussunuz ben 58den 70 oldum Allahtan boyum kisa degil cok kilo aldim ama dogumdan sonra dikkatle gidecek bu kilolar yapacak bisey yok

Fistik gibi hamis olmussun valla canim hic sikma canini cok yakismis masallah

Dikilmicem diyorum gidip surayi da toplim diyorum. Simdi tasindiktan sonrasi sorun herseyi kendim yerlestirmek yikamak istiyecegim. Yoksa icime sinmez benim.
O bende de var canim temizlige yardima kadin cagirdim yetisemiyorum diye ayda bir geliyor ama kadin gidince ardindan banyolari ben siliyorum bidaha istedigim gibi yapmiyorlar cunku tamam diyip kafani cevirdiginde bildigini okuyor ama sen suan ustuste yoracak durumda degilsin kendini biraz beklesin isler 1 gun yap bir gun dinlen ya da 2 sat yap 2 saat uzan yormadan kendini yavas yavas

Almayacakmi.miyomlari en son goremiyordu miyomlarini canim belki ondandir 10 cm olmadikca almak istemiyorlar devlettekiler benim doktor ozelde ama zeynep kamilden gelme oyuzden o da ayni dusuncede
Evet cnm en baştan beri alamam demsti zaten sana bsy olursa kimse arkamda durmaz dedi doktora guvendm devam ettm ama başka bi doktora da goruncem

Annem gelicek gerci o biraz dizginler beni diye dusunuyorum.

Canim icine sinen bir muayene olmamis anladigim kadariyla ama oglusun kilosu cok guzel masallah hep saglikli haberlerini al ins
Sağ ol cnm oglus da ne ileri ne geri takvime göre tam 1650 çıktı:) ama 3 haftada 600 gram alms nrdeyse.1080 di çünkü. Evet içime sinmedi başka doktora da gtmeye useniyor insan ilçede olunca mecbur il merkezlerine gtmek gerekiyor zor oluyor bakalım gidicem ama mecbur başka doktora

Sagol canim sen bi de yuzumu gorsen tostoparlak oldu Koymadim sonradan silinmiyor denmis diye gizem yaratiyorum boyle

Aynen canim mevhibe sagolsun yukleyin hemen silin kaliyor yoksa diyor sen zayifliga cok alismissin ondan tombis geliyordur yoksa sadece gobekte toplanmis aldigin kilolar belli cok yakismis

Masallah hep guzel buyusun annesinin karninda aynen canim en onemli haftalardayiz icine tam anlamiyla sinen doktor bulana kadar degistirilir valla yapcak bise yok acaban kesken olacagina baska doktora da gorunmus olursun

Aynen canim mevhibe sagolsun yukleyin hemen silin kaliyor yoksa diyor sen zayifliga cok alismissin ondan tombis geliyordur yoksa sadece gobekte toplanmis aldigin kilolar belli cok yakismis
Sagol canim moral oldu valla aslinda 76 kiloydum sonra endokrin doktorumun sagligim icin israri ile 56 kiloya dusmustum kontrollu bir sekilde bu ustumdeki bluzumde 76 kilomdan kalma oyle kiyafetelrimin bazilarini atmamistim hamile kalinca giyerim diye ise de yaradi hakikaten hepsi

olsun kuzucum daha önce azmedip verdiysen yine verebilirsin demektir bebişin sağlıklı olsun da

Balikesirde ki fakültede mi cnm bu doktor.bn de yine fakülte değil de ozele gtmek istyrm.fakuktede devlet gibi oluyor o kadar paraya ragmen
Balıkesir üniversitesi hastanesinde Can'ım ..inan bana özel de. Okadar ilgilenmiyorlar bence tek problem çok beklemek içeri girince kendini çok önemli hissediyorsun o kadar ilgili ..en azından milyonlarınla ilgili bilgi verir uzmanlık alanı zaten miyomlarmış..

Balıkesir üniversitesi hastanesinde Can'ım ..inan bana özel de. Okadar ilgilenmiyorlar bence tek problem çok beklemek içeri girince kendini çok önemli hissediyorsun o kadar ilgili ..en azından milyonlarınla ilgili bilgi verir uzmanlık alanı zaten miyomlarmış..

Sen umudumuzsun zaten dogumdan sonra hepimizi sen zayiflatcan

gonulll cnm sevgi hastanesine baslasam mi bn de acaba senin doktorun nasıldı muayene ucreti sezeryan fln ne kadar.
Sezeryan 1250 diye duydum.muayne 52 tl canim.benim dr gecede arasam hemen doner yardimci olur.oglumda gecenin 3u4u gibi aradim hep irtibattaydi benimle.kizimda aksam ustuydu haberlesmemiz ve kapidaki guvenlige kadar herkesin haberi vardi benim gelcegimden ameliyathane hersey hazir beni bekliyorlardi.banada 1 saat uzaklikta hastane 2009 dan beri gidiyorum canim doktoruma.karar senin bi randevu al hemn bi git memnun kalirsan devam edersin.msj attimmi cvp verir.bi sorun yasamadik hic canim.
Senin doktorunun soyledikleri tuhafima gitti sasirdim.
Bu arada bebisinin kilosu cok guzel masallah size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…