- 2 Mart 2016
- 1.465
- 3.335
- 53
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.601
Ayni sehirdeyiz canim sadece ilceden merkeze tasindik. 27. Haftada olan kanama cok yogundu bu 3 damla var yok.acile git canim madem tasindiniz baska sehiremi bilmiyorum mutlaka acile git ihmal etme bu aylarda ne kani canim rabbim korusun ikinizi
O zmn gitmen daha iyi canım ama bugun bursaya hastaneye gttm bi kere daha anladm çok agirlasmisim kafası asagida dedj doktor zor yürüdüm çok zor geldi.raporlar bitince bn birqz ücretsiz izin alacam sanirimMecbur gidiceö yaa. 34 e kadar çalışmasam 15tatile ulaşmıyor izin. Ekimin 6 sına kadar ite kaka gitmeliyim. Rapor hakkımı 15 tatil dönüşü yani izin bitişi kullanmak istiyorum. Ev borcumuz var ücretsiz izin zor görünüyor. 1 gün bile bebeğimle kalsam kârdır.
Dikilmicem diyorum gidip surayi da toplim diyorum. Simdi tasindiktan sonrasi sorun herseyi kendim yerlestirmek yikamak istiyecegim. Yoksa icime sinmez benim.Dogru doktora canim kesene baksin bebege baksin bisey yoksa da rahatlarsin birsey kaybetmezsincook gecmis olsun insallah bir sorun cikmaz ama dikkat et kendine artik oyle dikilme ayakta
Balikesirde ki fakültede mi cnm bu doktor.bn de yine fakülte değil de ozele gtmek istyrm.fakuktede devlet gibi oluyor o kadar paraya ragmenCan'ım gönül Nurettin beyden çok memnun ..hepte tavsiye eder zaten ..olmazsa devamedersin ona ama benden sana arkadaş tavsiyesi seni fakültede Ertan hoca mutlaka bir görsün çünkü o Rahmi'n alınır denilen arkadaşı bile kurtardı miyomdan ,burda doğurma ölürsün plesanta rahme yapışık Bursa'ya git denilen arkadaşımda onda doğurdu 1 gece yattı çıktı ..acil durumlarda ne yapar bilmiyorum ama bence seni görmeli
Kizlar bu da benim gobusdun hepiniz paylasmissiniz masallah cok da guzel hamis olmussunuz ben 58den 70 oldum Allahtan boyum kisa degil cok kilo aldim ama dogumdan sonra dikkatle gidecek bu kilolar yapacak bisey yok
O bende de var canim temizlige yardima kadin cagirdim yetisemiyorum diye ayda bir geliyor ama kadin gidince ardindan banyolari ben siliyorum bidaha istedigim gibi yapmiyorlar cunku tamam diyip kafani cevirdiginde bildigini okuyorDikilmicem diyorum gidip surayi da toplim diyorum. Simdi tasindiktan sonrasi sorun herseyi kendim yerlestirmek yikamak istiyecegim. Yoksa icime sinmez benim.
Evet cnm en baştan beri alamam demsti zaten sana bsy olursa kimse arkamda durmaz dedi doktora guvendm devam ettm ama başka bi doktora da goruncemAlmayacakmi.miyomlarien son goremiyordu miyomlarini canim belki ondandir 10 cm olmadikca almak istemiyorlar devlettekiler benim doktor ozelde ama zeynep kamilden gelme oyuzden o da ayni dusuncede
Sagol canim sen bi de yuzumu gorsen tostoparlak olduFistik gibi hamis olmussun valla canim hic sikma canini cok yakismis masallah
Annem gelicek gerci o biraz dizginler beni diye dusunuyorum.O bende de var canim temizlige yardima kadin cagirdim yetisemiyorum diye ayda bir geliyor ama kadin gidince ardindan banyolari ben siliyorum bidaha istedigim gibi yapmiyorlar cunku tamam diyip kafani cevirdiginde bildigini okuyorama sen suan ustuste yoracak durumda degilsin kendini biraz beklesin isler 1 gun yap bir gun dinlen ya da 2 sat yap 2 saat uzan yormadan kendini yavas yavas
Sağ ol cnm oglus da ne ileri ne geri takvime göre tam 1650 çıktı:) ama 3 haftada 600 gram alms nrdeyse.1080 di çünkü. Evet içime sinmedi başka doktora da gtmeye useniyor insan ilçede olunca mecbur il merkezlerine gtmek gerekiyor zor oluyor bakalım gidicem ama mecbur başka doktoraCanim icine sinen bir muayene olmamis anladigim kadariyla ama oglusun kilosu cok guzel masallah hep saglikli haberlerini al ins
Sagol canim sen bi de yuzumu gorsen tostoparlak olduKoymadim sonradan silinmiyor denmis diye gizem yaratiyorum boyle
Sağ ol cnm oglus da ne ileri ne geri takvime göre tam 1650 çıktı:) ama 3 haftada 600 gram alms nrdeyse.1080 di çünkü. Evet içime sinmedi başka doktora da gtmeye useniyor insan ilçede olunca mecbur il merkezlerine gtmek gerekiyor zor oluyor bakalım gidicem ama mecbur başka doktora
İnşallah cnm hepimiz imsallah güzel haberler alalım 5 dakka bakınca işte diyrm acaba bsy var mı bebekte.insallah iyidir bebislerimiz.Canim icine sinen bir muayene olmamis anladigim kadariyla ama oglusun kilosu cok guzel masallah hep saglikli haberlerini al ins
Sagol canim moral oldu vallaAynen canim mevhibe sagolsun yukleyin hemen silin kaliyor yoksa diyorsen zayifliga cok alismissin ondan tombis geliyordur yoksa sadece gobekte toplanmis aldigin kilolar belli cok yakismis
olsun kuzucum daha önce azmedip verdiysen yine verebilirsin demektir bebişin sağlıklı olsun da12 kilo aldim dile kolay canim esas kilo almalik donemlere girdik 20 ile tamamlicam gibi tatlim.spor yapiyorum bi de deli gibi yapmasam ne olurum kimbilir gebelik oncesi insulin direncimden oturu kus kadar yiyordum bildigin gercekten kus kadar ama sofrada millet uzayli gormus gibi bakiyordu tabagima gebe kalinca normal yemeye basladim mecbur
Nedendir bilmem kabiz oldukca alakasini anlamadigim bir sekilde haftada 1 kilo artis oluyor dusmuyor sonra da o kilolar buara hep kabiz hep kabizayda 4 e cikarsam kacik corap gibi gelir sonra kilolar
Balıkesir üniversitesi hastanesinde Can'ım ..inan bana özel de. Okadar ilgilenmiyorlar bence tek problem çok beklemek içeri girince kendini çok önemli hissediyorsun o kadar ilgili ..en azından milyonlarınla ilgili bilgi verir uzmanlık alanı zaten miyomlarmış..Balikesirde ki fakültede mi cnm bu doktor.bn de yine fakülte değil de ozele gtmek istyrm.fakuktede devlet gibi oluyor o kadar paraya ragmen
Balıkesir üniversitesi hastanesinde Can'ım ..inan bana özel de. Okadar ilgilenmiyorlar bence tek problem çok beklemek içeri girince kendini çok önemli hissediyorsun o kadar ilgili ..en azından milyonlarınla ilgili bilgi verir uzmanlık alanı zaten miyomlarmış..Balikesirde ki fakültede mi cnm bu doktor.bn de yine fakülte değil de ozele gtmek istyrm.fakuktede devlet gibi oluyor o kadar paraya ragmen
canııımm bugün dr a gitmişsin galiba pek memnun kalmamşsın drun ilgisinden ama tosun sağlıklıymış çok şükürBalikesirde ki fakültede mi cnm bu doktor.bn de yine fakülte değil de ozele gtmek istyrm.fakuktede devlet gibi oluyor o kadar paraya ragmen
Sagol canim moral oldu vallaaslinda 76 kiloydum sonra endokrin doktorumun sagligim icin israri ile 56 kiloya dusmustum kontrollu bir sekilde bu ustumdeki bluzumde 76 kilomdan kalma oyle kiyafetelrimin bazilarini atmamistim hamile kalinca giyerim diye ise de yaradi hakikaten hepsi
Sezeryan 1250 diye duydum.muayne 52 tl canim.benim dr gecede arasam hemen doner yardimci olur.oglumda gecenin 3u4u gibi aradim hep irtibattaydi benimle.kizimda aksam ustuydu haberlesmemiz ve kapidaki guvenlige kadar herkesin haberi vardi benim gelcegimden ameliyathane hersey hazir beni bekliyorlardi.banada 1 saat uzaklikta hastane 2009 dan beri gidiyorum canim doktoruma.karar senin bi randevu al hemn bi git memnun kalirsan devam edersin.msj attimmi cvp verir.bi sorun yasamadik hic canim.gonulll cnm sevgi hastanesine baslasam mi bn de acaba senin doktorun nasıldı muayene ucreti sezeryan fln ne kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?