bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Koloni olusturmustu canim bakteriler o da kasilmalari baslatir demisti doktorum kullanmazsak daha kotu olur bebek de asagida demisti oyle baslatmisti canim Artik saglikli olsun diye dua ederek geciyor hergun

İnşallah cnm Allah m korusun meleğini.beslenmeye dikkat edersn İnşallah.bagisiklgi güçlenir sıkıntı olmaz inşallah.annenin duaları kabul olurmuş unutma iyi mi annesi dualarni eksik etme inşallah Cnmcm

canım bi gitsen acile be.. allah korusun yine de içiniz rahat eder

Tamam cnm bn bi araştırıyim o zamn.telefonla randevu alırım ücretli bakiyo dur zaten çok beklemem sanirim

Evet cnm burdaki özel hastane iyi değil küçük bi ilçe çünkü ya balikesir ya da bursaya gideceğim.miyomlar bnm alınsa çok iyi olur 2 ameliyt im var 3.yu olmak istemiyrm bakalım kısmet iyi bi doktora gidecegim

Inşallah iyi doktorlarla karsilasirsn Cnmcm.sezeryan mi olacaksın kesin.komşum sezeryan doğum yaparken görmüşler miyomu varmış.istersnz alalım ekstra şu kadar demişler.masada para mevzusu yaptilar bi de Die söylenmişti.alan alio aslında.Hayırlısı neyse hakkımzda öyle olsun inşallah cnm

Keşke cnm para mevzusu yapsa da alsa yine de. bnm alınması lazm.bakalım balikesir ünide vildan tavsiye etti belki o miyomlarımi da alir inşallah iyi olur

arkadaşlar merhaba ben besıgın ıcıne yıldız ay ve bulut seklınde yastıklar almak ıstıyorum bıldıgınız bır sıte varmı

Sağ ol cnmm evet bebişim iyi çok şükür. Vildan balikesir fakülteden de bi doktor önerdi bakalım ama senin doktoru da merak ediyrm ikisine de gtmeye çalışıcam. Miyomlar şu anda gözükmüyor ama eski ultrosna ri goturum en azndan yerlerine bakıp alıp alamayacağina karar verir.bandrmadan gelirken yol üstünde olsa hastane ne iyi olur.mrkzde inip yine otobüse mi bnmem gerek canm.balikseri blmyrm hic

İnşallah cnm Allah m korusun meleğini.beslenmeye dikkat edersn İnşallah.bagisiklgi güçlenir sıkıntı olmaz inşallah.annenin duaları kabul olurmuş unutma iyi mi annesi dualarni eksik etme inşallah Cnmcm
Amin canim hepimizin melegini korusun Allahim saglikli dogumlar nasip etsin hepimize

Eheh ben suan mesela sapik gibi cacikla ekmek yiyorum benden bi pok olmaz muhtemelen ama elimden geleni yapicimmm zayif bir anne olmak herkesin hakki
Cacikta sorun yok istedigin kadar ye canim da o ekmek sıkınti bitek onu da abartmazsan veriveririz kilocuklari

O zmn gitmen daha iyi canım ama bugun bursaya hastaneye gttm bi kere daha anladm çok agirlasmisim kafası asagida dedj doktor zor yürüdüm çok zor geldi.raporlar bitince bn birqz ücretsiz izin alacam sanirim
Arkadaşlar aslında şuan kullandığımız raporlar 2016 rapor Hakkı şubat tatili başladıktan sonra yanı bir ocaktan sonra 2017 rapor Hakkı başlıyor ben millieğitime sordum parça parça 40 gün rapor Hakkı'mız var ben 22 gününü kullandım kaldı 18 bu yıldan sonra da 2. Dönem 40 gün kullanıp ücretsiz izin almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…