- 11 Eylül 2011
- 3.779
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.621
Koloni olusturmustu canim bakterilero da kasilmalari baslatir demisti doktorum kullanmazsak daha kotu olur bebek de asagida demisti oyle baslatmisti canim Artik saglikli olsun diye dua ederek geciyor hergun
canım bi gitsen acile be.. allah korusun yine de içiniz rahat ederKizlar benden cok az kan geldi ama 3 gundur ayaktayim surekli hareket halindeyim. Tasinma cocuk alisverisi hepsi ust uste geldi. Persembe yeni doktorumda randevum var. Azcik kan geldi tekrar gelirse mi doktora gitsem sadece seyim de agri var o da dunden beridir var ama.
Tamam cnm bn bi araştırıyim o zamn.telefonla randevu alırım ücretli bakiyo dur zaten çok beklemem sanirimBalıkesir üniversitesi hastanesinde Can'ım ..inan bana özel de. Okadar ilgilenmiyorlar bence tek problem çok beklemek içeri girince kendini çok önemli hissediyorsun o kadar ilgili ..en azından milyonlarınla ilgili bilgi verir uzmanlık alanı zaten miyomlarmış..
Evet cnm burdaki özel hastane iyi değil küçük bi ilçe çünkü ya balikesir ya da bursaya gideceğim.miyomlar bnm alınsa çok iyi olur 2 ameliyt im var 3.yu olmak istemiyrm bakalım kısmet iyi bi doktora gidecegim
Evet cnmm çok şükür iyi bebisimm:) yeni doktor arayisina grdim bakalım hayrlisi olur inşallah.canııımm bugün dr a gitmişsin galiba pek memnun kalmamşsın drun ilgisinden ama tosun sağlıklıymış çok şükür
Keşke cnm para mevzusu yapsa da alsa yine de. bnm alınması lazm.bakalım balikesir ünide vildan tavsiye etti belki o miyomlarımi da alir inşallah iyi olurInşallah iyi doktorlarla karsilasirsn Cnmcm.sezeryan mi olacaksın kesin.komşum sezeryan doğum yaparken görmüşler miyomu varmış.istersnz alalım ekstra şu kadar demişler.masada para mevzusu yaptilar bi de Die söylenmişti.alan alio aslında.Hayırlısı neyse hakkımzda öyle olsun inşallah cnm
Aynen canim zaten onun icin yiyorum ne yiyorsamolsun kuzucum daha önce azmedip verdiysen yine verebilirsin demektir bebişin sağlıklı olsun da
Saglikla doguralim tum bilgimi paylasirim hepinizle zaten 3 ay sonrasinda diyetisyene de baslicam emzirme donemi ondan ogreneceklerimi de yazarimSen umudumuzsun zaten dogumdan sonra hepimizi sen zayiflatcan
arkadaşlar merhaba ben besıgın ıcıne yıldız ay ve bulut seklınde yastıklar almak ıstıyorum bıldıgınız bır sıte varmı
Sağ ol cnmm evet bebişim iyi çok şükür. Vildan balikesir fakülteden de bi doktor önerdi bakalım ama senin doktoru da merak ediyrm ikisine de gtmeye çalışıcam. Miyomlar şu anda gözükmüyor ama eski ultrosna ri goturum en azndan yerlerine bakıp alıp alamayacağina karar verir.bandrmadan gelirken yol üstünde olsa hastane ne iyi olur.mrkzde inip yine otobüse mi bnmem gerek canm.balikseri blmyrm hicSezeryan 1250 diye duydum.muayne 52 tl canim.benim dr gecede arasam hemen doner yardimci olur.oglumda gecenin 3u4u gibi aradim hep irtibattaydi benimle.kizimda aksam ustuydu haberlesmemiz ve kapidaki guvenlige kadar herkesin haberi vardi benim gelcegimden ameliyathane hersey hazir beni bekliyorlardi.banada 1 saat uzaklikta hastane 2009 dan beri gidiyorum canim doktoruma.karar senin bi randevu al hemn bi git memnun kalirsan devam edersin.msj attimmi cvp verir.bi sorun yasamadik hic canim.
Senin doktorunun soyledikleri tuhafima gitti sasirdim.
Bu arada bebisinin kilosu cok guzel masallah size.
Saglikla doguralim tum bilgimi paylasirim hepinizle zaten 3 ay sonrasinda diyetisyene de baslicam emzirme donemi ondan ogreneceklerimi de yazarim
Amin canimİnşallah cnm Allah m korusun meleğini.beslenmeye dikkat edersn İnşallah.bagisiklgi güçlenir sıkıntı olmaz inşallah.annenin duaları kabul olurmuş unutma iyi mi annesidualarni eksik etme inşallah Cnmcm
Cacikta sorun yok istedigin kadar ye canim da o ekmek sıkınti bitek onu da abartmazsan veriveririz kilocuklariEheh ben suan mesela sapik gibi cacikla ekmek yiyorum benden bi pok olmaz muhtemelen amaelimden geleni yapicimmm zayif bir anne olmak herkesin hakki
Valla ücretlide de çok bekleniyor 2.5 da gel dediler 5 e geliyordu muayene olduğumda tek sıkıntı bu zatenTamam cnm bn bi araştırıyim o zamn.telefonla randevu alırım ücretli bakiyo dur zaten çok beklemem sanirim
Arkadaşlar aslında şuan kullandığımız raporlar 2016 rapor Hakkı şubat tatili başladıktan sonra yanı bir ocaktan sonra 2017 rapor Hakkı başlıyor ben millieğitime sordum parça parça 40 gün rapor Hakkı'mız var ben 22 gününü kullandım kaldı 18 bu yıldan sonra da 2. Dönem 40 gün kullanıp ücretsiz izin almayı düşünüyorumO zmn gitmen daha iyi canım ama bugun bursaya hastaneye gttm bi kere daha anladm çok agirlasmisim kafası asagida dedj doktor zor yürüdüm çok zor geldi.raporlar bitince bn birqz ücretsiz izin alacam sanirim
Canım kurutma makinan varsa ütüye hiç gerek yok. Beni yıkayıp, kurutmada kurutup kaldırmıştım kıyafetleri. Sıcak sıcak katlayınca ütü derdi de olmuyo. Bir de yumuşacık oluyo kıyafetler
Kızlar bu arada balık sezonu acildi bol bol yiyin Bebisler icin cok yararlı biliyosunuzzzz
Hmm bursada çok beklemiyordum bn canım. Olsun iyice baksin da bekleriz her yrde bekliyruz zatenValla ücretlide de çok bekleniyor 2.5 da gel dediler 5 e geliyordu muayene olduğumda tek sıkıntı bu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?