- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.641
Evet cnm rapor haklarımızı da kullanirz 2.dönem. bnm tam 10 günüm kalmsti 2016 rapor hakkım.onu da kullandm zaten smdiArkadaşlar aslında şuan kullandığımız raporlar 2016 rapor Hakkı şubat tatili başladıktan sonra yanı bir ocaktan sonra 2017 rapor Hakkı başlıyor ben millieğitime sordum parça parça 40 gün rapor Hakkı'mız var ben 22 gününü kullandım kaldı 18 bu yıldan sonra da 2. Dönem 40 gün kullanıp ücretsiz izin almayı düşünüyorum
Canimm yemeye çalış birazda olsa zorla kendiniAy ben karadenizde olmama ragmen hamile kaldigimdan beri hic yemedim balik yemeden hamisligi bitircem resmen hic canim cekmiyor niyese
Geçmiş olsun canım umarım çabuk gelirsin bebişlerinden iyi haber bekliyorumBana ceza verilmis biraz uzaklastirilcam imom balik yagin fotosunu paylasmisim diye anlamis degilim sok oldum mune hanim mesaj atti kib allaha emanet olun .....
yarin benim randevum var dualariniza ihtiyacim var ...
evet dr çok önemli tatlım... bu arada bugün müdürle konuştum ben dönemin başından gidiyorum hocam dedim yalnız dönemin son 2 haftası bitiyo iznim geri dönüyorum dedim :)) heyet raporu alırsın hemen merak etme dedi en azından program da karışmaz dedi.. ben de bunu bekliyodum zaten yine de sordum sorun falan olmaasın hocam verirler mi ki dedim verirler verirler bebeğime bakıcak kimsem yok buralı diilim dersin dedi.. bakalım şu anki duruma göre ben de dönemi kapatıyorum galibaEvet cnmm çok şükür iyi bebisimm:) yeni doktor arayisina grdim bakalım hayrlisi olur inşallah.
Doktoru aradik az evvel gene acmadi gene acmadi. Gecen de acile gittik burda ilcede ki. Doguma yonlendiriyor acil. Dogumda ki ebelerde doktoru ariyor doktorda kendi doktoruna gitsin demis. Gitsem de bakmayacaklardir. O yuzden tekrar kanama olursa ile gidicemcanım bi gitsen acile be.. allah korusun yine de içiniz rahat eder
anladım cnm inşallah sağlıcakla gelir kuzucuklarBugünkü gittigim perinatoloji doktoruydu canim onlar soyledi zaten.kendi kadin dogum doktorum 10 mm de ciksa bir swy cikacagini sanmiyorum stres yapma bosuna dedi.
Sonuna kadar dibini sıyırdım diyorsun yaniEvet cnm rapor haklarımızı da kullanirz 2.dönem. bnm tam 10 günüm kalmsti 2016 rapor hakkım.onu da kullandm zaten smdi
Ooo iyi cnm senden de haberler güzel.aynen raporla kapatırsin normal rapor da alabilirsin 40 gün hakkimz var zaten.bn aralıktan dönem sonuna kadar olan kısımda bi heyet raporu almayi dusunuyorm burda bi psikiyatri mrkzi var hrkse veriyor 100 liraya.15 tatilden snra da rapor haklarımızı kullanrim alabilirsem bi heyet daha olmzsa da ucretsz alcam seminerlere gtmeyi dusunuyorm ama. eşim bn ayarlarım is yernden dedi sen seminere gider gelirsin bn bakarm dedi:)bzm arkdslar bi dönemi sırf heyetle kapattılar ama bn o kdr heyet bulamam.bu doktorum veriyordu onu da bırakırsam daha da zor heyet bulmakevet dr çok önemli tatlım... bu arada bugün müdürle konuştum ben dönemin başından gidiyorum hocam dedim yalnız dönemin son 2 haftası bitiyo iznim geri dönüyorum dedim :)) heyet raporu alırsın hemen merak etme dedi en azından program da karışmaz dedi.. ben de bunu bekliyodum zaten yine de sordum sorun falan olmaasın hocam verirler mi ki dedim verirler verirler bebeğime bakıcak kimsem yok buralı diilim dersin dedi.. bakalım şu anki duruma göre ben de dönemi kapatıyorum galiba
Canım ya geçmiş olsun inşaallah biley yoktur bebişin hareketleri de iyi diyorsun şükür korkma bol bol dinlen ama gerekiyorsa git bence de doktora olmadı değiştir doktorunuDoktoru aradik az evvel gene acmadi gene acmadi. Gecen de acile gittik burda ilcede ki. Doguma yonlendiriyor acil. Dogumda ki ebelerde doktoru ariyor doktorda kendi doktoruna gitsin demis. Gitsem de bakmayacaklardir. O yuzden tekrar kanama olursa ile gidicem
:) aynen siyirdim şu anda bitti:)okul açıldığı gün de izne ayrılıyorum zaten snrasi Allah Kerim ucretsz alcam gibi gozukuyoSonuna kadar dibini sıyırdım diyorsun yani
Evet eşimde öyle diyor du heyetle kapatırız diyor du ama şu terör operasyonlarından rapor pek vermek istemezler diye düşündük hatta en son rapor aldığım doktor sordu fetö bağlantın yok değil mi dedi yoksa başıma iş açarsın dedi...Ooo iyi cnm senden de haberler güzel.aynen raporla kapatırsin normal rapor da alabilirsin 40 gün hakkimz var zaten.bn aralıktan dönem sonuna kadar olan kısımda bi heyet raporu almayi dusunuyorm burda bi psikiyatri mrkzi var hrkse veriyor 100 liraya.15 tatilden snra da rapor haklarımızı kullanrim alabilirsem bi heyet daha olmzsa da ucretsz alcam seminerlere gtmeyi dusunuyorm ama. eşim bn ayarlarım is yernden dedi sen seminere gider gelirsin bn bakarm dedi:)bzm arkdslar bi dönemi sırf heyetle kapattılar ama bn o kdr heyet bulamam.bu doktorum veriyordu onu da bırakırsam daha da zor heyet bulmak
Allah Allah bnm bu doktorum rapor konusunda çok rahat.adamı bu yuzden bırakmak istemiyrm 45 gün heyetimi de verdi gecen donem ne zamn istesem raporumu da vrdi bugün de aynı şekilde 10 gün dedim hemen vrdi ikiletmedi bileEvet eşimde öyle diyor du heyetle kapatırız diyor du ama şu terör operasyonlarından rapor pek vermek istemezler diye düşündük hatta en son rapor aldığım doktor sordu fetö bağlantın yok değil mi dedi yoksa başıma iş açarsın dedi...
Ama okulu hiç özlememişim o kadar iyi geldi ki Bebek çok şükür rabbime Hızır gibi yetişti tam okuldan bunaldığım bir anda... Bana iyi gelecek bir yıl uzak kalmak seneye eylül de tekrar düşünürüm artık ücretsiz mi alırım yoksa bir bakıcı araltırıp göreve mi başlarım allah Kerim dediğin gibi:) aynen siyirdim şu anda bitti:)okul açıldığı gün de izne ayrılıyorum zaten snrasi Allah Kerim ucretsz alcam gibi gozukuyo
ya manyak bunlar ya illa başımıza bi iş gelicek allah korusun ana haber bültenine çıkıcaz ondan sonra düzelir o hastane bi süreliğine :/ bu arada ilçede yaşamanın dezavantajları işte :/Doktoru aradik az evvel gene acmadi gene acmadi. Gecen de acile gittik burda ilcede ki. Doguma yonlendiriyor acil. Dogumda ki ebelerde doktoru ariyor doktorda kendi doktoruna gitsin demis. Gitsem de bakmayacaklardir. O yuzden tekrar kanama olursa ile gidicem
Çok iyi o zaman sakın bırakma o doktoru şükür benim de sıkıntı çıkmadı ama bulunduğum şehir bu olaylardan çok etkilendi yani hastanelerde doktor okullarda öğretmen kalmadı desem yeridir sanırım burası çok yoğun olduğu bölgeymiş.. Herkes açıkta.. O yüzden öyle dedi sanırım bakalım yarın müdür ne diyecekAllah Allah bnm bu doktorum rapor konusunda çok rahat.adamı bu yuzden bırakmak istemiyrm 45 gün heyetimi de verdi gecen donem ne zamn istesem raporumu da vrdi bugün de aynı şekilde 10 gün dedim hemen vrdi ikiletmedi bile
o nasıl psikiyatri merkeziymiş kız :)) aman verdiği alana dikkat et de basit bişeyler olsun sonra sıkıntı çıkarmasın sana :))Ooo iyi cnm senden de haberler güzel.aynen raporla kapatırsin normal rapor da alabilirsin 40 gün hakkimz var zaten.bn aralıktan dönem sonuna kadar olan kısımda bi heyet raporu almayi dusunuyorm burda bi psikiyatri mrkzi var hrkse veriyor 100 liraya.15 tatilden snra da rapor haklarımızı kullanrim alabilirsem bi heyet daha olmzsa da ucretsz alcam seminerlere gtmeyi dusunuyorm ama. eşim bn ayarlarım is yernden dedi sen seminere gider gelirsin bn bakarm dedi:)bzm arkdslar bi dönemi sırf heyetle kapattılar ama bn o kdr heyet bulamam.bu doktorum veriyordu onu da bırakırsam daha da zor heyet bulmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?