bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynen bn de hiç ozlemedm o ortama giresim bile yok tiksindim artik.bi ek ders için bu kurs için birbirlerini yediler.norm fazlasıyim diye durmadan başka okula gtmemi istediler çok bunalttilar.para için kalp kırmaya gerek yok ama noldu bzm branştan 2 kisi aciga alindi bn de dogum iznindeyim.kalanlar da artık 40 saat girsinler doya doya.bni göndermeye calisanlar hep kndileri gtti.Allah çok büyük bnm oğlum da tam zamanında geldi geçen dönem marttan snra hiç gtmedim rapor heyet derken kapattım.

Aynen bende marttan beri gitmedim şükür yine de özlememişim riyakar insanları görmek üzüyor beni.. Gerçekten tam isabet olmuş o Zaman.. Girsinler 40 saat derse gözleri paraya doyar belki,. Birimde yarın il içi işdışı tayinler yeniden açılacakmış bakalım bir şansımı deneyeyim diyorum oğlumun şansına belki çıkar.. Çok bunaldım bu okuldan 7 yıldır gidemiyorum da burdan emekli olcam diye korkuyorum

Azıcık kanaması olmuş canım inş kötü bişey değildir
Yok yok gayet iyiyim bakiyorum arada ama kan man yok. Bebegim de hareket ediyor. Cati haric hic agrim yok. Mcada sen napiyorsun oglusuna ne guzel seyler almissin oyle gule gule giysin. Ikra meyra ceza he ne kadar sureli bi ceza?? Insallah yarin ki kontrolun cok guzel gecer canim. Kizlarin kilolari guzeldir insallah hersy yolunda gitsin.

Azıcık kanaması olmuş canım inş kötü bişey değildir
Anladim canim ben olsam acile giderdim ama onlarin hastanenin sistemi nasil bilmiyorum ben dr uma ulasamasam da hastanedekiler hemen ulasip durumumu soyluyolar dr um hemen geliyo sagolsun ama antihindistan in dr durumunu bilmiorum tabiki

Sen bafra da kime gidiyorsun

Gecmis olsun canim takip et bari yarin sabah dr una git bence... bi bakilsin aldim da esim bi suru kizdi yeter artik diye

Hanimlarr biraz keyfiniz yerine gelsinn my pure love gururla sunar

Cok sukur bitti nasil olmus bide emzik olan yere beyaz boncuklar dikeyim mi ne dersiniz

Eklentiler

• 20160901_191315-1.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 69
  • 20160901_204036-1.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 72
  • 20160901_191251-1.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…