- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.681
Evet cnm yine acıldi tayinler bnce de hemen iste.bzm burda en iyi okul bnmki diğerleri çok iyi değil. zaten tayin de çıkabilir esimin o yüzden bi yere kimildayamadm.bu sene okula gtmemek bana da çok iyi gelecek.marttan beri gtmedm ya gerçekten huzur doluyum o yüzden seminerlere bile gidemiyorum huzurum kaçacak diyeAynen bende marttan beri gitmedim şükür yine de özlememişim riyakar insanları görmek üzüyor beni.. Gerçekten tam isabet olmuş o Zaman.. Girsinler 40 saat derse gözleri paraya doyar belki,. Birimde yarın il içi işdışı tayinler yeniden açılacakmış bakalım bir şansımı deneyeyim diyorum oğlumun şansına belki çıkar.. Çok bunaldım bu okuldan 7 yıldır gidemiyorum da burdan emekli olcam diye korkuyorum
Henuz bir doktorum yok kuzum haftaya persembe olucak eger begenirsem. Hahhaa sen de cok cok alma hemen buyuyecek zaten.Gecmis olsun canim takip et bari yarin sabah dr una git bence... bi bakilsin aldim da esim bi suru kizdi yeter artik diye
Harika olmus canim ellerine kollarina saglik. Marifetli baci.Hanimlarr biraz keyfiniz yerine gelsinn my pure love gururla sunar
Cok sukur bitti nasil olmus bide emzik olan yere beyaz boncuklar dikeyim mi ne dersiniz
Evet eşimde öyle diyor du heyetle kapatırız diyor du ama şu terör operasyonlarından rapor pek vermek istemezler diye düşündük hatta en son rapor aldığım doktor sordu fetö bağlantın yok değil mi dedi yoksa başıma iş açarsın dedi...
Ay ne güzel. Ben burda neresi verir hiç bilmiyorum. Hangi şehirde bu dediğin yer. Ordan alalımgelip:) 100 TL neki.Ooo iyi cnm senden de haberler güzel.aynen raporla kapatırsin normal rapor da alabilirsin 40 gün hakkimz var zaten.bn aralıktan dönem sonuna kadar olan kısımda bi heyet raporu almayi dusunuyorm burda bi psikiyatri mrkzi var hrkse veriyor 100 liraya.15 tatilden snra da rapor haklarımızı kullanrim alabilirsem bi heyet daha olmzsa da ucretsz alcam seminerlere gtmeyi dusunuyorm ama. eşim bn ayarlarım is yernden dedi sen seminere gider gelirsin bn bakarm dedi:)bzm arkdslar bi dönemi sırf heyetle kapattılar ama bn o kdr heyet bulamam.bu doktorum veriyordu onu da bırakırsam daha da zor heyet bulmak
Bizde bu aksam acılısı yaptık :)Dun izgara somon yedim bende ozlemisim
Cok guzel olmusss canimm emeğine sağlıkHanimlarr biraz keyfiniz yerine gelsinn my pure love gururla sunar
Cok sukur bitti nasil olmus bide emzik olan yere beyaz boncuklar dikeyim mi ne dersiniz
Hee doğum snrasi da aynı şey işte kuzum alabilirsen al bi kereden bsy olmz.doğumla alakali yoksa bn çok psikolojisi düzgün biriyimdir dersin bsy olursa:)ben ocakta öyle bi rapor alabilir miyim dersin lohusalık depresyonu?? eccük lohusalık geçiyo ama olsun :)))
Ben ona gidiyodum önce bıraktım.. Tümden ilgisiz.Bafrada 2 kere acile gittim acilde doguma ertan beye yonlendirdi. Ertan bey cok kanamam oldugu zman ben bakamam kendi doktoruna git tehlikeli gorunuyor dedi. Baya korkuttu boyle durumlarda buraya gelme kendi doktoruna git dedi.
Aynen agzinin icine konusyor hic bisey anlamiyorum dediginden hele bi kere buyuk ultrasyona gonderdi beni orda mehmet mi ne bi yasli adam azarladi da azarladi beni. Madem gece sancim varmis neden gunduz gelmisim dedim. Iyi mi bebegim dedim onu doktoruna sor dedi o hastaneye gidilmez yani.Ben ona gidiyodum önce bıraktım.. Tümden ilgisiz.
Sevındımcanım sen yıne de dikkatet olur mu yorma kendınıYok yok gayet iyiyim bakiyorum arada ama kan man yok. Bebegim de hareket ediyor. Cati haric hic agrim yok. @Ada ve deniz sen napiyorsun oglusuna ne guzel seyler almissin oyle gule gule giysin.Ikra meyra ceza he ne kadar sureli bi ceza?? Insallah yarin ki kontrolun cok guzel gecer canim. Kizlarin kilolari guzeldir insallah hersy yolunda gitsin.
Bi arkdsin kız kardesi istanbuldan gelip 2 kere heyet almis bu dediğim yerden:)samsuna uzak sekerm yoksa gel drdim valla:)bn de bi kere aldm geçen dönem.anksiyete bozukluğu yazdı mudur de dedi tehlikeli yrden almssn:)smdi dogum snrasi olunca dogim snrasi depresyon yaziyor ama verirler mi bu olaylardan snra ne oldu bilmyrm.Ay ne güzel. Ben burda neresi verir hiç bilmiyorum. Hangi şehirde bu dediğin yer. Ordan alalımgelip:) 100 TL neki.
Dün ölçüldü 26mm Dedi dr im bir daha ölçülmedi ama dr um önemli bişeymiş gibi davranmadı anlamadım.25in altında olmasın yeter dedi normal dediK kahve_delisi canim rahim uzunlugun 26.mm demistin en son birdaha olcum yapildimi umarim yanlis olculmustur guzel haberler bekliyoruz senden
Cok guzel olmusss canimm emeğine sağlık
Harika olmus canim ellerine kollarina saglik. Marifetli baci.
Sevgi daha yakin ama univ daha uzak kalcak sana.sana en iyiSağ ol cnmm evet bebişim iyi çok şükür. Vildan balikesir fakülteden de bi doktor önerdi bakalım ama senin doktoru da merak ediyrm ikisine de gtmeye çalışıcam. Miyomlar şu anda gözükmüyor ama eski ultrosna ri goturum en azndan yerlerine bakıp alıp alamayacağina karar verir.bandrmadan gelirken yol üstünde olsa hastane ne iyi olur.mrkzde inip yine otobüse mi bnmem gerek canm.balikseri blmyrm hic
Kızlar bu arada balık sezonu acildi bol bol yiyin Bebisler icin cok yararlı biliyosunuzzzz
Evet cnm önce senin doktora bi gideyim çünkü erken dogurursam bi güvence istyrm gece olsa da gel diyen birileri lazm.burda doğum yapcaksam aylarca niye yol çekeyim burda dogururdum yani.çok sağ ol cnmSevgi daha yakin ama univ daha uzak kalcak sana.sana en iyivildan_drs yardimci olur bu konuda.ben de cok bilmem merkezi.
Hakkinda hayirlisi.
Bende univ e gitmeyi bi dusundum ama benim ne zamn dogum yapcagim belli olmuyor tatilde veya gece dr yi arasam ulasabilirmiyim diye tereddutte kaldim sonra vazgectim.heran sancilanabilirim o yuzden ozel daha iyi.tabi senin durum biraz farkli.haftan ilerlemeden biran once yeni doktoruna git canim.
Kızlar günaydın yeşil cay içe biliyormu hamileler ayak şişmesine iyi geliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?