bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evet cnm yine acıldi tayinler bnce de hemen iste.bzm burda en iyi okul bnmki diğerleri çok iyi değil. zaten tayin de çıkabilir esimin o yüzden bi yere kimildayamadm.bu sene okula gtmemek bana da çok iyi gelecek.marttan beri gtmedm ya gerçekten huzur doluyum o yüzden seminerlere bile gidemiyorum huzurum kaçacak diye

Ay ne güzel. Ben burda neresi verir hiç bilmiyorum. Hangi şehirde bu dediğin yer. Ordan alalımgelip:) 100 TL neki.

Ben ona gidiyodum önce bıraktım.. Tümden ilgisiz.
Aynen agzinin icine konusyor hic bisey anlamiyorum dediginden hele bi kere buyuk ultrasyona gonderdi beni orda mehmet mi ne bi yasli adam azarladi da azarladi beni. Madem gece sancim varmis neden gunduz gelmisim dedim. Iyi mi bebegim dedim onu doktoruna sor dedi o hastaneye gidilmez yani.

Sevındımcanım sen yıne de dikkatet olur mu yorma kendını

Ay ne güzel. Ben burda neresi verir hiç bilmiyorum. Hangi şehirde bu dediğin yer. Ordan alalımgelip:) 100 TL neki.
Bi arkdsin kız kardesi istanbuldan gelip 2 kere heyet almis bu dediğim yerden:)samsuna uzak sekerm yoksa gel drdim valla:)bn de bi kere aldm geçen dönem.anksiyete bozukluğu yazdı mudur de dedi tehlikeli yrden almssn:)smdi dogum snrasi olunca dogim snrasi depresyon yaziyor ama verirler mi bu olaylardan snra ne oldu bilmyrm.

K kahve_delisi canim rahim uzunlugun 26.mm demistin en son birdaha olcum yapildimi umarim yanlis olculmustur guzel haberler bekliyoruz senden
Dün ölçüldü 26mm Dedi dr im bir daha ölçülmedi ama dr um önemli bişeymiş gibi davranmadı anlamadım.25in altında olmasın yeter dedi normal dedi

Sevgi daha yakin ama univ daha uzak kalcak sana.sana en iyi vildan_drs yardimci olur bu konuda.ben de cok bilmem merkezi.
Hakkinda hayirlisi.
Bende univ e gitmeyi bi dusundum ama benim ne zamn dogum yapcagim belli olmuyor tatilde veya gece dr yi arasam ulasabilirmiyim diye tereddutte kaldim sonra vazgectim.heran sancilanabilirim o yuzden ozel daha iyi.tabi senin durum biraz farkli.haftan ilerlemeden biran once yeni doktoruna git canim.

Kızlar bu arada balık sezonu acildi bol bol yiyin Bebisler icin cok yararlı biliyosunuzzzz

Sabah bu haberi görünce haberde ki balıkçılardan daha çok sevindim eşime koştum sezon açılmış alırız dimi diye akşam da camdan öyle bi geliyordu ki koku aha didim almış birileri onu da alt kat komşummuş bana da pişirip göndermiş bugün çok mutlu oldum çok

İyi geceler hatta belki de günaydın olacak mesajı okuyanlar için biz gece kuşuyuz kayınvalidem ablam ve yeğenlerim var o yüzden gündüzleri giremiyorum takipte edemiyorum @mevhibe ikra meyra tuana ceza almış umarım fazla uzun sürmez bizim bugün randevumuz vardı haftaya kaldı doktorun ameliyatı çıkmış okuyamasam da güzel günler güzel haberler olsun iyi geceler

Evet cnm önce senin doktora bi gideyim çünkü erken dogurursam bi güvence istyrm gece olsa da gel diyen birileri lazm.burda doğum yapcaksam aylarca niye yol çekeyim burda dogururdum yani.çok sağ ol cnm

Kızlar günaydın yeşil cay içe biliyormu hamileler ayak şişmesine iyi geliyormuş

Kızlar günaydın yeşil cay içe biliyormu hamileler ayak şişmesine iyi geliyormuş

Günaydın cnm.ebru şallı günde bir bardak iciyrm mu ne diodu :) abartmamak kaydyla 1 bardak icileblr Die hatrliorm ama yine de bi arastr istersen.ben hiç içmedim.normalde hergün içerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…