bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın kisslar
Hayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar :)
Bir hafta daha bitio ve bir hafta daha buyuyrz :)
Kızlar benm dün popom çok ağırdı ya.çatı yla alakalı olabilr mi.Yoksa biraz iş yaptım ondan mı diicm ama hep ayaktydm yani.oturmaktn ağrır sanki normalde :)
Bi de karın ağrısı gibi hafifcik bi ağrın var gobegimin yanları sanki orta bölüm.bebek büyüyor diye mi acaba.yoksa idrar yollaryla mi ilgili o da.bilemedm.
Bugün yatayım İnşallah geçer.haftasonu yine hareketli olcaz.yatarak ütü yapayım yani :) Evde iş bitmio ki

günaydın canım. çok tatlıymış güle güle giysin minnakın. sıcacık tutar kışın valla. bende dün ebebekte baktım ama istediğimden yoktu. internette var oradan sipariş vereceğim bugün. geçen ne güzel süper indirim varmış kaçırdık neyse eylülde bostancıda -2 katta garaj günleri varmış ona gideceğiz bizde bakalım. hala eksik çok. dün bir de lohusa kilodu aldım kullan at olanlardan. ne antin kuntin bir şey miş. bone gibi aynı

Kurutma makinanın markası ne canım ben bayadır yetiştiremiyorum çamaşırları as kaldır falan memnun musun sen
Arçelik canım 4yıl olacak kullanalı memnunum. Anneme de bekonunkini almıştım, o da memnun Özellikle kışın kurtarıcı canım kurutma makinesi

günaydın ^.^ evet çok şükür bir hafta daha bitiyor, hafta sonu geliyor. bende sabah evden çıkarken kapıyı tam açıyordum tam belimin sol tarafına bir sancı girdi hala sekerek yürüyorum Allahım her gün ayrı bir ekşın. artık koştur koştur işe yetiş koştur koştur kahvaltı hazırla, alışveriş yap o kadar sıkıldım ki. evde olsam evde de iş gerçekten hiç bitmiyor. Allahım ne öyle oluyor ne de böyle :)

bence bir doktorunu ara sor canım. kontrolü bekleme derim benim önerim. hatta mümkün olduğuncada yat dinlen ne olur ne olmaz.

Kizlar bu da benim gobus dun hepiniz paylasmissiniz masallah cok da guzel hamis olmussunuz ben 58den 70 oldum Allahtan boyum kisa degil cok kilo aldim ama dogumdan sonra dikkatle gidecek bu kilolar yapacak bisey yok

hiçte öyle çok kilo almışsın gibi durmuyor yani. maşşallah çok şeker karnın, çok yakışmış ^.^

Evet olabilir.Ben haftaya gidicem doktora şuanda nasıl duruyor bilmiyorum.Bende dün biraz daha iyiydim.Ama yandığı zaman ne yapacağımı şaşırıyorum.

Arçelik canım 4yıl olacak kullanalı memnunum. Anneme de bekonunkini almıştım, o da memnun Özellikle kışın kurtarıcı canım kurutma makinesi

Benimde arçelik cnm kurutma makinem.bende çok memnunum :) kışın almıştık.önceki sene de annem almıştı o çok memnun olunca bana da hediye aldılar sağolsun :) @papatya005

Günaydın cnm.ebru şallı günde bir bardak iciyrm mu ne diodu :) abartmamak kaydyla 1 bardak icileblr Die hatrliorm ama yine de bi arastr istersen.ben hiç içmedim.normalde hergün içerim.

banada eşim aldı ayakalrımşişiyor diye ama içmedm daha

Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine...

Allah yardımcı olsn cnm.güç kuvvet versin.dediğin gibi hergün ayrı bişey oluo.durağan sabit bi dönem gecirmedgmz kesin.bundan sonra da hayal etmeyelim en iyisi kadınlığın gereği Cnmcm.calissanda evde de olsan işler bitmio.çalışınca işi dışarıya da tasiosn Tabi.Tek çözüm erkek olmaktı velhasıl ahh ahh bende şans olsa erkek dogardm derler ya o hesap :)
Bi de şeyi çok severim eşimin büyük babaannesi dermiş ki. bir kiz çocuğu doğdu mu 7 Nehir ağlarms.Bu kızın başına neler gelcek ellere karışcak falan Die neler geldi aklıma yinebende kızım olcak Allah m hepimize bebeklrni hayırlı insanlrla karsilastrsn

Evet olabilir.Ben haftaya gidicem doktora şuanda nasıl duruyor bilmiyorum.Bende dün biraz daha iyiydim.Ama yandığı zaman ne yapacağımı şaşırıyorum.

Bana gaviscon verecekti cnm icemiyrm diyince rennie vermiş.o da şurup gerçi de daha tadını bilmiyrm.hiç içmedim.dün biraz yanar gibi oldu ama dediğin gibi öncekiler çok fenaydı o kadar olmaz inşallah bidaha.

gunaydin
Cartersdi o instagramdan aldigim yumusacik bisey
Lohusa kulotlarindan Ben de aldim 5li set hastane cantama koydum :) bide normal kulod koydum henuz lahusa kulodu almadim kendime giyemiyorum diye son ay alicam ondan da valla benim de var birsuru eksik park yatagi, ic yatagi,yorgani vb. alincak.geceligimi de almadim bir gecelik bir.pijama yeter herhalde dimi? Deme yaa indirim mi olsun bidaha yaparlar

hiçte öyle çok kilo almışsın gibi durmuyor yani. maşşallah çok şeker karnın, çok yakışmış ^.^
Sagol canim aldim aslinda 34 36 bedene dusmustum gebelik oncesi suan bebegi cikarsan rahat 38 bedenim var killar bacaklar sirt ve goguslerim baya buyudu eski kiyafetlere bacagumi sokmaya calissam sirf nesfit reklamlari kadar bile giremiyor bi de bu sabah tartildigimda 71 olmusum 13 kilo ellerimden opuyor suan

Valla mı, yeminle mii, ciddi misin? Yaaaa balım benimmmm seni seviyorummmm

aynen çok büyük rahatlık. bende boshunki ni almıştım evlendiğimde. kışın gerçekten çok kullanışlı ve ütü derdi de çok olmuyor. ama şöyle bir ayrıntı var kurutma bittikten sonra içinde çok bekletmemek lazım sonra kırışıyor. hemen çıkartıp katlayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…