- 11 Eylül 2011
- 3.779
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.701
Valla aynen oyle canim.. Bildigin dusuncesizlikmi belescilik mi artik anlamiyorum ben de
Bu arada yeni cicim geldi instagramdan ilk alisverisim oldu ama cok tatliymis evde giymelik yine de ama kisin sicacik tutacak polar tulumyalniz katalog cekimi gibi cekti telefon resmen istesem olmaz
Arçelik canım 4yıl olacak kullanalı memnunum. Anneme de bekonunkini almıştım, o da memnunKurutma makinanın markası ne canım ben bayadır yetiştiremiyorum çamaşırları as kaldır falan memnun musun sen
Günaydın kisslar
Hayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar :)
Bir hafta daha bitio ve bir hafta daha buyuyrz :)
Kızlar benm dün popom çok ağırdı ya.çatı yla alakalı olabilr mi.Yoksa biraz iş yaptım ondan mı diicm ama hep ayaktydm yani.oturmaktn ağrır sanki normalde :)
Bi de karın ağrısı gibi hafifcik bi ağrın var gobegimin yanları sanki orta bölüm.bebek büyüyor diye mi acaba.yoksa idrar yollaryla mi ilgili o da.bilemedm.
Bugün yatayım İnşallah geçer.haftasonu yine hareketli olcaz.yatarak ütü yapayım yani :) Evde iş bitmio ki
Kizlar benden cok az kan geldi ama 3 gundur ayaktayim surekli hareket halindeyim. Tasinma cocuk alisverisi hepsi ust uste geldi. Persembe yeni doktorumda randevum var. Azcik kan geldi tekrar gelirse mi doktora gitsem sadece seyim de agri var o da dunden beridir var ama.
Kizlar bu da benim gobusdun hepiniz paylasmissiniz masallah cok da guzel hamis olmussunuz ben 58den 70 oldum Allahtan boyum kisa degil cok kilo aldim ama dogumdan sonra dikkatle gidecek bu kilolar yapacak bisey yok
Evet olabilir.Ben haftaya gidicem doktora şuanda nasıl duruyor bilmiyorum.Bende dün biraz daha iyiydim.Ama yandığı zaman ne yapacağımı şaşırıyorum.Günaydın cnm.
Bende bir haftadr falan vardı.Dün doktora gittim.bebeğin başı yukarda oldgu için baskı yapioms yanma olablr dedi.çok oluo dedim ondan işte dedi.halk arasında saclanio derler ama doktor bilimsel açıdan öyle oldugnu söyledi :) 2 gündür de Rahatm coksukur.nazar degmesnde tekrar mı döndü diyrm :))
Bu ara çoğumuzda var sanırım bu durum.İnşallah çarçabuk geçer.Bnm de 3 gündür çok yanıyor. Özellikle gece yatınca boğazım fln yanıyor o derece
Saglikla doguralim tum bilgimi paylasirim hepinizle zaten 3 ay sonrasinda diyetisyene de baslicam emzirme donemi ondan ogreneceklerimi de yazarim
Arçelik canım 4yıl olacak kullanalı memnunum. Anneme de bekonunkini almıştım, o da memnunÖzellikle kışın kurtarıcı canım kurutma makinesi
Günaydın cnm.ebru şallı günde bir bardak iciyrm mu ne diodu :) abartmamak kaydyla 1 bardak icileblr Die hatrliorm ama yine de bi arastr istersen.ben hiç içmedim.normalde hergün içerim.
Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine...Yok yok gayet iyiyim bakiyorum arada ama kan man yok. Bebegim de hareket ediyor. Cati haric hic agrim yok. @Ada ve deniz sen napiyorsun oglusuna ne guzel seyler almissin oyle gule gule giysin.Ikra meyra ceza he ne kadar sureli bi ceza?? Insallah yarin ki kontrolun cok guzel gecer canim. Kizlarin kilolari guzeldir insallah hersy yolunda gitsin.
günaydın ^.^ evet çok şükür bir hafta daha bitiyor, hafta sonu geliyor. bende sabah evden çıkarken kapıyı tam açıyordum tam belimin sol tarafına bir sancı girdi hala sekerek yürüyorumAllahım her gün ayrı bir ekşın. artık koştur koştur işe yetiş koştur koştur kahvaltı hazırla, alışveriş yap o kadar sıkıldım ki. evde olsam evde de iş gerçekten hiç bitmiyor. Allahım ne öyle oluyor ne de böyle :)
Evet olabilir.Ben haftaya gidicem doktora şuanda nasıl duruyor bilmiyorum.Bende dün biraz daha iyiydim.Ama yandığı zaman ne yapacağımı şaşırıyorum.
gunaydingünaydın canım. çok tatlıymış güle güle giysin minnakın. sıcacık tutar kışın valla. bende dün ebebekte baktım ama istediğimden yoktu. internette var oradan sipariş vereceğim bugün. geçen ne güzel süper indirim varmış kaçırdıkneyse eylülde bostancıda -2 katta garaj günleri varmış ona gideceğiz bizde bakalım. hala eksik çok. dün bir de lohusa kilodu aldım kullan at olanlardan. ne antin kuntin bir şey miş. bone gibi aynı
banada eşim aldı ayakalrımşişiyor diye ama içmedm daha
Ot şeklinde dimi cnm.paketlilern içinde farklı şeyler de olabilio çünkü.doktorum ihlamuru falan da sakin paketli içme demişti
Sagol canimhiçte öyle çok kilo almışsın gibi durmuyor yani. maşşallah çok şeker karnın, çok yakışmış ^.^
Valla mı, yeminle mii, ciddi misin? Yaaaa balım benimmmm seni seviyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?