bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

aman canım ya boyun var posun var maşallah sana. sen doğur eminim eski haline hemen döneceksin. ben 38 bedendim hedefim doğumdan sonra 36 bakalım ne olacak hedef çok büyük, işim zor.

ay evet ya. hep kız isterdim ama şimdi içimdeki minnakım olunca endişelerim benimde epey arttı. gerçekten çok zor. Allah yardımcımız olsun. kız çocuğu büyük sorumluluk gerçekten, hele ki bizim ülkemizde. hepsinin yazısı güzel olur inş.

balmey The_new sağolun kızlar..dün eşime dert yandım bu çamaşır ütü hiç bitmiyor günde iki makina doluyor asması falan da zor oluyor.dedi sana kurutma makinası alayım mı yok dedim sonra burda duyunca acaba alsak mı diye düşündüm

Günaydın kızlar bugün dinlenme günü ilan ettim hiç bi iş yapmıcam. Bacaklarım hala ağrıyor. Sizler napıyosunuz kızlar sayfalar baya yığılmış okuyamadım.
Gunaydin canim.
Bende kizimin kiyafetlerini utuledim dun onlari yerlestirdim dolabina.2 gundur bende ayakta olunca cok yoruldum.bugun esimin is yerine gidicem ona yardim edicem is konusunda.cocuklar kvalideye gidicek.yarinda dip bucak temizlik var.
Bayram sonrasida badanaaaa.hepten gozumde buyuyor.
Sende dinlen evet bugun yormussun kendini kac gundur.

Günaydın kızlar bugün dinlenme günü ilan ettim hiç bi iş yapmıcam. Bacaklarım hala ağrıyor. Sizler napıyosunuz kızlar sayfalar baya yığılmış okuyamadım.
Aman iyi yapıyorsun cnm bende arada hiç iş yapmadığım oluyor sadece çocuğa bakıp karnını doyursan bile yorgunluk olarak dönüyor sana

Saol canım valla ben yiyemiyorum börek benim yerimede ye afiyet olsun şimdiden
Sekerin nasil canim.insulinle mi dusuyor sadece.
Ya ben azar azar herseyi yiyiyorum sekerim pek yukselmiyor cok sukur sinirda hep sekerim.birden dususe gecti nasil oldu anlamadim
2 gunde bir olcuyorum bi ara doktora gostercem bakalim o ne diyecek sonuclara.

aman canım ya boyun var posun var maşallah sana. sen doğur eminim eski haline hemen döneceksin. ben 38 bedendim hedefim doğumdan sonra 36 bakalım ne olacak hedef çok büyük, işim zor.
40tan 36ya inmek olacak benim de hedef (bu gidis oyle gozukuyor cunku) verecegiz kilolari bi dogumu atlatalim dikislerden kurtulalim hepsi olacak sirayla

Şükür canım anormal değil insülin kullanıyorum normal sınırda ama yinede dikkat ediyorum bazen çok tatlı isteğim oluyor onuda meyvelerle halletmeye çalışıyorum

B
Bayramdan sonra Göbüşün daha büyücek badana işini önce yapsanız daha iyi olmaz mı gün geçtikçe iş yapmak işkence oluyor canım. Allahtan benim büyük işler bitti. Sanada şimdiden kolay gelsin. İşyerinde de kendini çok yorma canım

Aman iyi yapıyorsun cnm bende arada hiç iş yapmadığım oluyor sadece çocuğa bakıp karnını doyursan bile yorgunluk olarak dönüyor sana
Valla doğru söylüyorsun canım yanında bi çocuk daha olunca tam yatıyım bacaklarımı uzatırım diyosun gelip bişey istiyor:))))) olsun kurban olurum onu verene
Seninki kaç yaşındaydı canım.

:)) Canım allah var akşam eve gittim yemek çay vs hep o yapıyor ama yinede işte evde işten gelip şöyle bi dinleneyim kafa dinleyim yapamıyorsun bunada şükür gelip benden hizmette bekleyebilirdi :))

Allah yardımcın olsun Can'ım işin çok o Zaman

SAğol cnm neyseki yemek vss hep yapılmış ben oturdum ama kafam bu ara kaldırmıyor tatil dönüşü dediğim gibi hiç dinlenemedim bi uzanmak istiyorum eve gelince neyse bunada şükür ya hep benden hizmet bekleselerdi :))

:)) canım sana gelenlerde iyce küt insanlarmış yani benim misafirler allahtan beni oturtuyolar hamilesin sen diye de evde 3 çocuk kalabalık dağınıklık kafam almıyor artık bu ara biraz sıkıntılarımızda var eşimin işiyle alakalı hepsi üst üste geldi bunaldım aslında bu ara

ya kızlar şu ebebekte ki 0-6 aylık pembe tulum stokta yokmuş ya nasıl üzüldüm ben ne alıcam şimdi.

Gunaydin kizlar ruyamda 5 yil once vefat eden yasli bi komsumuz vardi cok duali bi dedeydi cok severdik hepimiz. O dedeyi gordum hayatimda ilk defa vefat eden birini ruyamda goruyorum neye delalet aceba kizlar bu arada hayirlisiyla 28 i de geri de biraktim bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…