- 4 Mayıs 2012
- 1.187
- 1.681
- 333
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.721
Sagol canimaldim aslinda 34 36 bedene dusmustum gebelik oncesi suan bebegi cikarsan rahat 38 bedenim var killar bacaklar sirt ve goguslerim baya buyudu eski kiyafetlere bacagumi sokmaya calissam sirf nesfit reklamlari kadar bile giremiyor bi de bu sabah tartildigimda 71 olmusum 13 kilo ellerimden opuyor suan
Allah yardımcı olsn cnm.güç kuvvet versin.dediğin gibi hergün ayrı bişey oluo.durağan sabit bi dönem gecirmedgmz kesin.bundan sonra da hayal etmeyelim en iyisikadınlığın gereği Cnmcm.calissanda evde de olsan işler bitmio.çalışınca işi dışarıya da tasiosn Tabi.Tek çözüm erkek olmaktı velhasıl ahh ahh bende şans olsa erkek dogardm derler ya o hesap :)
Bi de şeyi çok severim eşimin büyük babaannesi dermiş ki. bir kiz çocuğu doğdu mu 7 Nehir ağlarms.Bu kızın başına neler gelcek ellere karışcak falan Dieneler geldi aklıma yine bende kızım olcak Allah m hepimize bebeklrni hayırlı insanlrla karsilastrsn
Sagol canim benim. Dinleniyorum sonra duramiyorum kalkiyorum bi koli hazirliyorum gene dinleniyorum.bence bir doktorunu ara sor canım. kontrolü bekleme derim benim önerim. hatta mümkün olduğuncada yat dinlen ne olur ne olmaz.
İyi yapmışsın cnm dinlen ben çalışıyorum malumGünaydın kızlar bugün dinlenme günü ilan ettim hiç bi iş yapmıcam. Bacaklarım hala ağrıyor. Sizler napıyosunuz kızlar sayfalar baya yığılmış okuyamadım.
Kolay gelsin sanada canım. Çok acıktım yukarda koyduğun resim aklıma börek düşürdü napsam şimdi kolay bişey acabaİyi yapmışsın cnm dinlen ben çalışıyorum malum
Saol canımKolay gelsin sanada canım. Çok acıktım yukarda koyduğun resim aklıma börek düşürdü napsam şimdi kolay bişey acaba
Gunaydin canim.Günaydın kızlar bugün dinlenme günü ilan ettim hiç bi iş yapmıcam. Bacaklarım hala ağrıyor. Sizler napıyosunuz kızlar sayfalar baya yığılmış okuyamadım.
Aman iyi yapıyorsun cnm bende arada hiç iş yapmadığım oluyor sadece çocuğa bakıp karnını doyursan bile yorgunluk olarak dönüyor sanaGünaydın kızlar bugün dinlenme günü ilan ettim hiç bi iş yapmıcam. Bacaklarım hala ağrıyor. Sizler napıyosunuz kızlar sayfalar baya yığılmış okuyamadım.
Sekerin nasil canim.insulinle mi dusuyor sadece.Saol canımvalla ben yiyemiyorum börek benim yerimede ye afiyet olsun şimdiden
40tan 36ya inmek olacak benim de hedef (bu gidis oyle gozukuyor cunku) verecegiz kilolari bi dogumu atlatalim dikislerden kurtulalim hepsi olacak siraylaaman canım ya boyun var posun var maşallah sana. sen doğur eminim eski haline hemen döneceksin. ben 38 bedendim hedefim doğumdan sonra 36 bakalım ne olacakhedef çok büyük, işim zor.
Şükür canım anormal değil insülin kullanıyorum normal sınırda ama yinede dikkat ediyorum bazen çok tatlı isteğim oluyor onuda meyvelerle halletmeye çalışıyorumSekerin nasil canim.insulinle mi dusuyor sadece.
Ya ben azar azar herseyi yiyiyorum sekerim pek yukselmiyor cok sukur sinirda hep sekerim.birden dususe gecti nasil oldu anlamadim
2 gunde bir olcuyorum bi ara doktora gostercem bakalim o ne diyecek sonuclara.
Bayramdan sonra Göbüşün daha büyücek badana işini önce yapsanız daha iyi olmaz mı gün geçtikçe iş yapmak işkence oluyor canım. Allahtan benim büyük işler bitti. Sanada şimdiden kolay gelsin. İşyerinde de kendini çok yorma canımGunaydin canim.
Bende kizimin kiyafetlerini utuledim dun onlari yerlestirdim dolabina.2 gundur bende ayakta olunca cok yoruldum.bugun esimin is yerine gidicem ona yardim edicem is konusunda.cocuklar kvalideye gidicek.yarinda dip bucak temizlik var.
Bayram sonrasida badanaaaa.hepten gozumde buyuyor.
Sende dinlen evet bugun yormussun kendini kac gundur.
Valla doğru söylüyorsun canım yanında bi çocuk daha olunca tam yatıyım bacaklarımı uzatırım diyosun gelip bişey istiyor:))))) olsun kurban olurum onu vereneAman iyi yapıyorsun cnm bende arada hiç iş yapmadığım oluyor sadece çocuğa bakıp karnını doyursan bile yorgunluk olarak dönüyor sana
yani benim anlamadığım bir de çalışan birisin evde olsan yapılmaz yaniçıldıracağım. bence uzat ayaklarını ay oram ağrıyor buram ağrıyor kımıldayamıyorum de yapsın iş yaparsa bu kadar gelmez :)
Allah yardımcın olsun Can'ım işin çok o Zaman
Kesinlikle katiliyorum ben evde misafir agirlayacak durumda degilim disarida bulusalim dedigim zaman bile salaga yatip yine eve gelen yakinlarim var bir bulasigin ucundan bile tutmusluklari yok ustelik oyuzden su surecte uzak durmak en iyisi insanlardan simdi bunu dedim yaa kesin gelen olur bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?