bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Boy yok bacilar ben de sizin 15 kilo benim 5 kiloya bedel
Kac ki boyun ben de 1.70 degilim ama 1.67 olcmustu beni doktorum diyetisyenim de 1.66 o civardayim yani ortalama hos sorsan benim boyumda 1.70 olanlar da var ama dogru olcuyu doktorlar veriyor herzaman

Ay onlar kendilerine gülsün ne yapalım veririz canım Burdan destek oluruz birbirimize umarım doğum yapınca buraya yazmayı ihmal etmeyiz genelde herkes gidiyor tek tek

Gidiiiiiiiiii bizde istesin çalışıyor sandıydık demek pire uçuşturuyordun
Bende istiyorum öyle uyumak banane yaaaaa
Sabah çok uykum vardı karnımdaki aşağıyı tepikledi tuvalete kalktım. Sonra evdeki cadıya kahvaltı banyo uyuyamadım tam yatıyım diyorum anneee diye geliyor bişeyler anlatıyor. Güya iş yapmadım ama ayakta kızın peşindeydim

Hayirlisi olsun canim.bende 20sinde gitmeyi dusunuyorum.yuzunu gosterirse renkli verir ciktisini.tlf numarasindan acil birsey olursa hemen ulasabilmen cok iyi canim.ins dr de istedigin gibi cikar memnun kalirsin.

Kızlar meraba bende kasım annesi olucam inşallah kilolar korkulu rüyam olmaya başlamıştıki burda okuduğum 13-17 kiloları görünce tek ben değilim dedim üzülsemmi sevinsem mi bilemedim. 10 kiloda ben aldım inşallah veririz bu kilolarıda eski halimize kavuşuruz,

en büyük iş onunla uğraşmak zaten canısı valla bravo hem hamile hem çocuk zor iş :)) bizim de yeni müdür yardımcımız geldi adam toplantı yapıyo benimki coştu ahey ahey edasında ortamımız yeterince "sosyal"di zaten müdür yardımcımız da vukuatlıymış şahtık şahbaz olduk anlıcağın bacımm

Biz arttirdik canim ihaleyi Bugun yedigimiz hurmalar yarin tirmalicak bizi dogum sonrasi dikislerden kurtulduktan sonra baslicaz kilo vermelere

Kızlar ben artık ev süpürme silme işini yapamıyorum bu gelen temizlikçi ablalar ne kadar para istiyorlar

Hepsi en tatlis donem olan hamislik kilolari can skmak yokk hepsini vericiizz her gun hamis olunmuyor ya tadini cikaralim
Yok be canım yaaa az önce yer sofrasında yemek yerken popomu kaldıramadım hık dedim geri oturdum eşim gülmemek için zor tuttu kendini kayınvalidem kayınpederimin gözler yerde

Ayyyy maşallah canım çok güzel kiloları kıyafetleride yıkılıyor prenseslerin
Ay heyecan yaptım yarın bende 31+3 olucam napıyor bizim paşa acaba yüzünü görebilcemmi kaç gr acaba 
allah razi olsun canim evet ikize gore kilo ve gelisimleri cok iyi dedi takvimde 31 haftaya gore 1650 yaziyor cok sukur bir tik gecmisiz 1680 ve 1660 :)) boy da iyi takvime gore 42 ve 39 :)) senin oglan 2.200 gibi geliyor bana bakalim yarin senide merak ediyoruz saglikli guzel haberler bekliyoruz insallah

Canimm cok sevindim masallah ikizlere tekiz olsa o kdr besili olurlardii super bakiyorsun minnoslara valla
Oh cok guzeller gule gule giysin hepsi canim
Allah razi olsun canim sukur iyi dedi gelisimleri rabbim cumlemizin minnoslarina saglik sihat versin

canim ne yiyon ne iciyon anlat bana nolur . masallah bebislerine kilosu boyu cok iyi.
canim bol bol protein agirlikli besleniyorum birde balikyagi kullaniyorum marincap ceviz badem antep fistigi findik bunlari cok tukettim tuketecegimde bilginize yumurta muz kasar sut yogurt yumurta tavuk kebap :))

Kızlar ben artık ev süpürme silme işini yapamıyorum bu gelen temizlikçi ablalar ne kadar para istiyorlar
Hangi sehirdesin canim?degisir o istanbulda pahali bodrumda ucuz evin genisligine de bagli degisiyor.. benim ev genis camlarim da buyuk 140 oduyorum gerci bu haftasonu gelecekti ama yan cizdi köye gitmis bayram sonrasi dedi isler bana kaldi.. eve cagiracaksan basinda dikil canim ben dikilmedim 3 seferdir yok alisverise gittim yok doktora gittim derken boslamis hep memnun kalmadim yaptigi isten sonraki gelisinde is birakmicam haftasonuna dikilcem basinda..

slm kizlar nasılsınız gorusmeyeli arada girip bakıyorum ama yazma fırsatı bulamadım kızın eksiklerini tamamlamaya çalışıyorum bu arada pijamatakımı bunu düşünüyorum bu siteden alışveriş yapan var mi iyi mi sizce

Eklentiler

• 60d6c953-903d-42ef-b69e-74b1a4a0b740.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba anneler yine ben ya çok heyecanlıyım 1 ay kaldı cinsiyetini öğrenmeye tutamıyorum kendimi uzman olacağım sonunda birşey soracağım Annemi hamile kaldigi yaş+ hamile kaldığı ay+9 ay yani benim 17+8+9 :34 çıkıyor ciftse erkek gelse kız derler bu hesaplamada 2 yaşında oğlum var birde annenin doğum yılı bebeğin doğum yılı çift veya tek ise erkek biri tek biri çifter kız derler bende de doğru çıktı sizde doğru çıkıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…