- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.921
Bencede en rahat yemek yediğimiz dönem tadını çıkaralım bencede zaten kilo için elbet o spor yapılacak o diyet yapılacakHepsi en tatlis donem olan hamislik kilolari can skmak yokk hepsini vericiizz her gun hamis olunmuyor ya tadini cikaralim
Kac ki boyun ben de 1.70 degilim ama 1.67 olcmustu beni doktorum diyetisyenim de 1.66 o civardayim yani ortalamaBoy yok bacilar ben de sizin 15 kilo benim 5 kiloya bedel
Ay onlar kendilerine gülsün ne yapalım veririz canım Burdan destek oluruz birbirimize umarım doğum yapınca buraya yazmayı ihmal etmeyiz genelde herkes gidiyor tek tekBak yaaa ben de spor salonunda yapmistim o hatayi yazildim kilo vermek yerine kas yaptigimi, daha bir alman gulle takimi oyuncusu Helga gibi oldugumu gordukce moralim de bozulmustu.. bide salona incecik tipler geliyordu hep, salona yazilmaya gelen bir grup da bana bakip ayy bu siskoo zayiflatamiyorlar demekki demislerdi1 ay sonra gitmemistim.param da yanmisti sonra endokrin doktorum sagolsun saglik sorunlarimi cikartti degerlerimi duzenli kontrol altina aldi ve onun tesvikleri ile diyetisyene de baslayip kilo vermeye basladim.. gitmeme gibi luksum yoktu endokrincim takibe almisti bildigin simdide de kiziyor ama hamileyim diye bisey de diyemiyor, sevgisini dogumdan sonraya sakliyor biliyorum
Gidiiiiiiiiii bizde istesin çalışıyor sandıydık demek pire uçuşturuyordunahhh uyumasaydım ben de katılırdım aranızaöyle bi uyumuşum ki bi bacak koltuğun en üst tepesinde bi bacak çaprazlama aşağıya inmiş gözünde canlandırabildin mi bilmiyorum ama öyle işte neyse ki annemler aradı da uyandım
Kizlar hastaneden alis verise gittim oglanlara dayanamadim birde kizlarada yine aldim cok hoslar yaaa randevu guzel gecti cok sukur 30+4 kilosu 1680 boyu 42 cm digerinin kilosu 1660 boyu 39 olmuslar gelisimleri cok iyi dedi cok mutluyuz canlar birde prenseslere rambo sitili aldim :)))Eki Görüntüle 1880104 Eki Görüntüle 1880105
Hayirlisi olsun canim.bende 20sinde gitmeyi dusunuyorum.yuzunu gosterirse renkli verir ciktisini.tlf numarasindan acil birsey olursa hemen ulasabilmen cok iyi canim.ins dr de istedigin gibi cikar memnun kalirsin.gonulll cnm smdi doktoru aradm hemsiresiyle konstum o da doktora sordu 32 hafta raporumu verir mi dedim gelsem hem de miyomlari fln sorucam tamam yardmci olurz dedi.19unda aldm bakalım imsallah iyi gecer hem oğlumu da görmek istyrm renkli olarak :)
Ben devam ederim yaa kesin bilg. Basi calisiyorum zatenAy onlar kendilerine gülsün ne yapalım veririz canım Burdan destek oluruz birbirimize umarım doğum yapınca buraya yazmayı ihmal etmeyiz genelde herkes gidiyor tek tek
en büyük iş onunla uğraşmak zaten canısı valla bravo hem hamile hem çocuk zor iş :)) bizim de yeni müdür yardımcımız geldi adam toplantı yapıyo benimki coştu ahey ahey edasındaGidiiiiiiiiii bizde istesin çalışıyor sandıydık demek pire uçuşturuyordun
Bende istiyorum öyle uyumak banane yaaaaa
Sabah çok uykum vardı karnımdaki aşağıyı tepikledi tuvalete kalktım. Sonra evdeki cadıya kahvaltı banyo uyuyamadım tam yatıyım diyorum anneee diye geliyor bişeyler anlatıyor. Güya iş yapmadım ama ayakta kızın peşindeydim
Biz arttirdik canim ihaleyiKızlar meraba bende kasım annesi olucam inşallahkilolar korkulu rüyam olmaya başlamıştıki burda okuduğum 13-17 kiloları görünce tek ben değilim dedim üzülsemmi sevinsem mi bilemedim. 10 kiloda ben aldım inşallah veririz bu kilolarıda eski halimize kavuşuruz,
Masallah canim bebislerineKizlar hastaneden alis verise gittim oglanlara dayanamadim birde kizlarada yine aldim cok hoslar yaaa randevu guzel gecti cok sukur 30+4 kilosu 1680 boyu 42 cm digerinin kilosu 1660 boyu 39 olmuslar gelisimleri cok iyi dedi cok mutluyuz canlar birde prenseslere rambo sitili aldim :)))Eki Görüntüle 1880104 Eki Görüntüle 1880105
Yok be canım yaaa az önce yer sofrasında yemek yerken popomu kaldıramadım hık dedim geri oturdum eşim gülmemek için zor tuttu kendiniHepsi en tatlis donem olan hamislik kilolari can skmak yokk hepsini vericiizz her gun hamis olunmuyor ya tadini cikaralim
allah razi olsun canim evet ikize gore kilo ve gelisimleri cok iyi dedi takvimde 31 haftaya gore 1650 yaziyor cok sukur bir tik gecmisiz 1680 ve 1660 :)) boy da iyi takvime gore 42 ve 39 :)) senin oglan 2.200 gibi geliyor bana bakalim yarin senide merak ediyoruz saglikli guzel haberler bekliyoruz insallahAyyyy maşallah canım çok güzel kiloları kıyafetleride yıkılıyor prenseslerin
Ay heyecan yaptım yarın bende 31+3 olucam napıyor bizim paşa acaba yüzünü görebilcemmi kaç gr acaba 
Allah razi olsun canim sukur iyi dedi gelisimleri rabbim cumlemizin minnoslarina saglik sihat versinCanimm cok sevindim masallah ikizlere tekiz olsa o kdr besili olurlardii super bakiyorsun minnoslara valla
Oh cok guzeller gule gule giysin hepsi canim
canim bol bol protein agirlikli besleniyorum birde balikyagi kullaniyorum marincap ceviz badem antep fistigi findik bunlari cok tukettim tuketecegimde bilginize yumurta muz kasar sut yogurt yumurta tavuk kebap :))canim ne yiyon ne iciyon anlat bana nolur . masallah bebislerine kilosu boyu cok iyi.
Hangi sehirdesin canim?degisir o istanbulda pahali bodrumda ucuz evin genisligine de bagli degisiyor.. benim ev genis camlarim da buyuk 140 oduyorum gerci bu haftasonu gelecekti ama yan cizdi köye gitmis bayram sonrasi dedi isler bana kaldi..Kızlar ben artık ev süpürme silme işini yapamıyorum bu gelen temizlikçi ablalar ne kadar para istiyorlar
sagol canim benim allah razi olsun cumlemizin minnoslarina massalahMasallah canim bebislerinekiyafetleri de cok cici
allah razi olsun canim benim rabbim cumlemize saglikla giydirmeyi nasip etsin insallahIkra meyra masallqh kuzummm fistiklara aldiklarin da harika saglikla giysinler insallah
Çok değil mi Can'ım ya 140..camları falan damı siliyorHangi sehirdesin canim?degisir o istanbulda pahali bodrumda ucuz evin genisligine de bagli degisiyor.. ben 140 oduyorum gerci bu haftasonu gelecekti ama yan cizdi köye gitmis bayram sonrasi dedi isler bana kaldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?