bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım çok sevindim iyi olmanıza sana söylemek istediğim bir şey var aslında ben biliyorsun iki Bebek kaybetmiştim o Zamanlar yaşadıklarımızı tahmin edersin bende eğer yeniden hamile kalır ve kalp atışlarımı duyarsam diye kurban adadım ama Bebek daha doğmadan kestik, bir tane de doğduktan sonra kestircez inşaallah.. Senin gibi 28. Haftada hastaneye yatan erken doğum riski olan arkadaşım vardı oda adamış ama Bebek doğduktan sonra kestircez demişti bende ısrarla bir dileğin olmadan adak adamak daha makbuldür dedim hastanede yatarken kestirdi oda... Zaten tümünü dağıtıyorlar adak kurbanının eve hiç gelmiyor çok şükür oda 32. Haftada kavuştu kuzusuna.. Ben seninde en az 32. Haftaya kadar dayanacağını biliyorum ama yinede böyle şeyler rabbimin katında çok makbuldür naçizane bir tavsiye kardeşinden.. Dualarımız seninle kuzum hep iyi haberlerini duyalım inşaallah

Aynen öyle oldu. Doktorun hesabı ile benimki zaten başından beri tutmuyordu. Haklısın bu durumda çokta fark yok aslında.

Geçmiş olsun canım. Ha gayret az kaldı iyi olmana çok sevindik. Âmin canım inş. Dualarımız seninle.

Öğretmen arkadaşlar şimdiye kadar ne kadar rapor kullandığımızı nerden öğrenebiliriz bilen var mı mebbise baktım ama orda kaydı yok memura da sinir oluyorum sormak istemiyorum

Ya kizlar ada balkondan oyuncaklarini atmis bugun balkondan bakarken gordum nasil engelliycem ben bu cocugu

Öğretmen arkadaşlar şimdiye kadar ne kadar rapor kullandığımızı nerden öğrenebiliriz bilen var mı mebbise baktım ama orda kaydı yok memura da sinir oluyorum sormak istemiyorum
Cnm mebbisde gozkymuyor mecbur memura sormalıyz sanirim ama bzmkini de hc bsy sorulmuyor yapmak istemiyor bsy sor seni suçlu ediyor durduk yere.tam kavga etmelik yani.istersen mudur yardmci lari na ya da mudure sor hangisi EN iyisin se. Bn hesaplamstm btti artik bnm ocağa kadar yok

Mebbiste var canım sol menude en altta ızınler kısmında saglık vs yazıyor bakabılırsın mebbis_kişisel bilgiler_ızın işlemlerı tıkla canım

kesınlıkle katılıyorum arkadasım benım de 3 dusugum var. adadım sag saglım elıme alıyım bende kescem

Mebbiste var canım sol menude en altta ızınler kısmında saglık vs yazıyor bakabılırsın mebbis_kişisel bilgiler_ızın işlemlerı tıkla canım

Tamam canım çok sağol bir bakayım eğer hala rapor Hakkı'm varsa Müdürü zora sokmadan iki hafta rapor alayım diyorum sonra doğum izni zateb

Adak degilde saglikli dogmasin icin akika kesiyorlar Enfal97 allah icin kurban oluyor gelene gidene yemek verebilirsin, istersen dagitiyorsun birazinida eve ayirabiliyorsunuz
Akika kurbani kesmek
Kurban bayramında keserken vacip kurban diye niyet edildiği gibi Akikayı keserken de akika olduğuna niyet etmek şarttır Akikayı keserken besmeleden sonra şöyle demek müstehabdır:

-“Allahım! Bu (hayvan) senden (geldi), sana (rızan için) filan kişinin akikasıdır.”

Bazı alimler “akika kurbanı kesilirken şu dua okunur” dediler.

“Allahım! Şu hayvan filan kişinin akikasıdır. Kanı kanına, eti etine, kemiği kemiğine, derisi derisine ve tüyü tüyüne (bedel) olsun. Allah’ım, bu hayvanı filan oğlu filan için Cehennemden fidye (kurtuluş vesilesi) kıl.”

Son düzenleme:
25 gün olmuş izinlerim tabi heyet raporlarını saymıyorum 15 günlük daha rapor hakkım var ozaman bu hafta son hafta mı çalışır okullar açılınca da rapor alırım

Adak degilde saglikli dogmasin icin akika kesiyorlar Enfal97 allah icin kurban oluyor gelene gidene yemek verebilirsin, istersen dagitiyorsun birazinida eve ayirabiliyorsunuz
Akika zaten dinen kesmek zorunda olduğumuz kurban erkek çocuk için iki tane kız çocuk için bir tane mecbur kesmemiz gerekiyor hatta 40 yaşına kadar süresi var eğer anne babamız bizim için kestirmediyse biz kestirebiliriz. Ama benim dediğim adak bir istediğin dileğin olduğunda kesilmesini söylersin ve her parçasını ihtiyacı olanlara dağıtırsın yani kendi gönül Rızamızla gönlümüzdekinin olması için özellikle adak kesilmeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…