- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #45.121
Canım çok sevindim iyi olmanıza sana söylemek istediğim bir şey var aslında ben biliyorsun iki Bebek kaybetmiştim o Zamanlar yaşadıklarımızı tahmin edersin bende eğer yeniden hamile kalır ve kalp atışlarımı duyarsam diye kurban adadım ama Bebek daha doğmadan kestik, bir tane de doğduktan sonra kestircez inşaallah.. Senin gibi 28. Haftada hastaneye yatan erken doğum riski olan arkadaşım vardı oda adamış ama Bebek doğduktan sonra kestircez demişti bende ısrarla bir dileğin olmadan adak adamak daha makbuldür dedim hastanede yatarken kestirdi oda... Zaten tümünü dağıtıyorlar adak kurbanının eve hiç gelmiyor çok şükür oda 32. Haftada kavuştu kuzusuna.. Ben seninde en az 32. Haftaya kadar dayanacağını biliyorum ama yinede böyle şeyler rabbimin katında çok makbuldür naçizane bir tavsiye kardeşinden.. Dualarımız seninle kuzum hep iyi haberlerini duyalım inşaallah@Aydede88
Canlarım çok teşekkür ederim ilginiz içinEvet hala hastanedeyim. Bir kaç gün zor geçti, ağrılar, kasılmalar çok arttı. Dün gece günlük seruma ek, daha özel içerikli bir serum daha verildi, biraz rahatladım. Riskim devam ediyor. Şimdiki hedefimiz 30. hafta. Allah inşallah ulaşmamızı nasip eder. İnşallah hepimiz sağlıkla ve zamanında kavuşuruz güzel bebeklerimize
Aynen öyle oldu. Doktorun hesabı ile benimki zaten başından beri tutmuyordu. Haklısın bu durumda çokta fark yok aslında.Canım kk daki 30 hafta 29+ demek dün gece ben tam anlqyamamıştım ne demek istediğini ama doktorun hesabıyla çok fark yok ozaman. Misal bende 32 yazıyor sata göre 31 diyor dıktor sonra gelişime göre tarih söylüyor öyle olmuş seninki sanırım.
Geçmiş olsun canım. Ha gayret az kaldı iyi olmana çok sevindik. Âmin canım inş. Dualarımız seninle.@Aydede88
Canlarım çok teşekkür ederim ilginiz içinEvet hala hastanedeyim. Bir kaç gün zor geçti, ağrılar, kasılmalar çok arttı. Dün gece günlük seruma ek, daha özel içerikli bir serum daha verildi, biraz rahatladım. Riskim devam ediyor. Şimdiki hedefimiz 30. hafta. Allah inşallah ulaşmamızı nasip eder. İnşallah hepimiz sağlıkla ve zamanında kavuşuruz güzel bebeklerimize
Ben doğumdan sonra kilo verebilirsem düşünüyorum ama kendimi daha çok yaza saklıyorum :)Günaydin kizlar kendinize kislik alisveris yapicakmisiniz
sorma bebişim ayırdı bizi bu kahrolası seminerler hayır bişey yapsak içim yanmıcak :))
Teşekkür ederim canım. Evet banada iyi geliyor hemGeçmiş olsun canım evet en iyisi yürüyüş iyi gelir
Cnm mebbisde gozkymuyor mecbur memura sormalıyz sanirim ama bzmkini de hc bsy sorulmuyor yapmak istemiyor bsy sor seni suçlu ediyor durduk yere.tam kavga etmelik yani.istersen mudur yardmci lari na ya da mudure sor hangisi EN iyisin se. Bn hesaplamstm btti artik bnm ocağa kadar yokÖğretmen arkadaşlar şimdiye kadar ne kadar rapor kullandığımızı nerden öğrenebiliriz bilen var mı mebbise baktım ama orda kaydı yok memura da sinir oluyorum sormak istemiyorum
Mebbiste var canım sol menude en altta ızınler kısmında saglık vs yazıyor bakabılırsın mebbis_kişisel bilgiler_ızın işlemlerı tıkla canımÖğretmen arkadaşlar şimdiye kadar ne kadar rapor kullandığımızı nerden öğrenebiliriz bilen var mı mebbise baktım ama orda kaydı yok memura da sinir oluyorum sormak istemiyorum
kesınlıkle katılıyorum arkadasım benım de 3 dusugum var. adadım sag saglım elıme alıyım bende kescemCanım çok sevindim iyi olmanıza sana söylemek istediğim bir şey var aslında ben biliyorsun iki Bebek kaybetmiştim o Zamanlar yaşadıklarımızı tahmin edersin bende eğer yeniden hamile kalır ve kalp atışlarımı duyarsam diye kurban adadım ama Bebek daha doğmadan kestik, bir tane de doğduktan sonra kestircez inşaallah.. Senin gibi 28. Haftada hastaneye yatan erken doğum riski olan arkadaşım vardı oda adamış ama Bebek doğduktan sonra kestircez demişti bende ısrarla bir dileğin olmadan adak adamak daha makbuldür dedim hastanede yatarken kestirdi oda... Zaten tümünü dağıtıyorlar adak kurbanının eve hiç gelmiyor çok şükür oda 32. Haftada kavuştu kuzusuna.. Ben seninde en az 32. Haftaya kadar dayanacağını biliyorum ama yinede böyle şeyler rabbimin katında çok makbuldür naçizane bir tavsiye kardeşinden.. Dualarımız seninle kuzum hep iyi haberlerini duyalım inşaallah
Mebbiste var canım sol menude en altta ızınler kısmında saglık vs yazıyor bakabılırsın mebbis_kişisel bilgiler_ızın işlemlerı tıkla canımÖğretmen arkadaşlar şimdiye kadar ne kadar rapor kullandığımızı nerden öğrenebiliriz bilen var mı mebbise baktım ama orda kaydı yok memura da sinir oluyorum sormak istemiyorum
Tamam canım çok sağol bir bakayım eğer hala rapor Hakkı'm varsa Müdürü zora sokmadan iki hafta rapor alayım diyorum sonra doğum izni zatebMebbiste var canım sol menude en altta ızınler kısmında saglık vs yazıyor bakabılırsın mebbis_kişisel bilgiler_ızın işlemlerı tıkla canım
Akika zaten dinen kesmek zorunda olduğumuz kurban erkek çocuk için iki tane kız çocuk için bir tane mecbur kesmemiz gerekiyor hatta 40 yaşına kadar süresi var eğer anne babamız bizim için kestirmediyse biz kestirebiliriz. Ama benim dediğim adak bir istediğin dileğin olduğunda kesilmesini söylersin ve her parçasını ihtiyacı olanlara dağıtırsın yani kendi gönül Rızamızla gönlümüzdekinin olması için özellikle adak kesilmeli...Adak degilde saglikli dogmasin icin akika kesiyorlarEnfal97 allah icin kurban oluyor gelene gidene yemek verebilirsin, istersen dagitiyorsun birazinida eve ayirabiliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?