- 20 Mart 2016
- 1.209
- 1.930
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #45.141
Maşallah canım kuzularınaBunlari sonradan kombini yaptim taylari onceden almistim bugunde rambo sitili bulizlerini aldim bandana ama yaza giyerleraceleci anne :))) allah razi olsun canim cumlemizin minnoslarina massalah hayirlisiyla saglikla giydirelim insallah Eki Görüntüle 1880132 Eki Görüntüle 1880133
Maşallah canım, iri tosuncuk bi yavrun olacak galibaahmoz kızlar ben geldim şimdi bebeğim çok sağlıklı elhamdülillah yine 1 hafta önde dedi.2 kg olmuş kuzum.44 cm olmuş. Dudak yarığı yok kuzum ablasının kopyası sanki sağ ayağı ve iki eli ağzındaydı. Böbrek genişlemesi 8 mm 2 mm artmış doğumdan sonra baktım dedi. Saçı falan yok dedi. Ablası gibi sarı kuzu olacak sanırım. Çok tatlıydı bakmalara doyamadım.
Benim vajina ağrı sebebime gelince vajinal muayene oldum. Varis oluşmuş ayakta durmak yasak dedi evi kim temizlerse temizlesin olmazsa pis kalsın yat dedi. Yoksa varisleri daha şişer zorlaşır senin için dedi.
Sağol kuzum doktor 4 kiloya yakın doğma ihtimali var dedi. Kızımda öyle doğdu zaten. Aynen öyle doğurana kadar sabretcez. Sağlıklı olsunlarda dayanırız.Maşallah canım, iri tosuncuk bi yavrun olacak galibabu kasım annelerinin dertleri de doğurunca bitecek inşallah canım, çok geçmiş olsun.
ahmoz kızlar ben geldim şimdi bebeğim çok sağlıklı elhamdülillah yine 1 hafta önde dedi.2 kg olmuş kuzum.44 cm olmuş. Dudak yarığı yok kuzum ablasının kopyası sanki sağ ayağı ve iki eli ağzındaydı. Böbrek genişlemesi 8 mm 2 mm artmış doğumdan sonra baktım dedi. Saçı falan yok dedi. Ablası gibi sarı kuzu olacak sanırım. Çok tatlıydı bakmalara doyamadım.
Benim vajina ağrı sebebime gelince vajinal muayene oldum. Varis oluşmuş ayakta durmak yasak dedi evi kim temizlerse temizlesin olmazsa pis kalsın yat dedi. Yoksa varisleri daha şişer zorlaşır senin için dedi.
Sağol canım evet bukadar beklemiyordum büyümüş maşallah. Sende hayırlı haberlerle gel bize pzt git ozaman. Çok acı vardı zaten neyseki doğumdan sonra yavaş yavaş geçer dedi.Canimm bak ne guzel haberler almissin oglus adam olmus adam masallah onadudak yarigi olmamasina da cok sevindim canim aklina takilmisti cunku.
O kadar cok temizlik vs yaptin ki bu aralar varis cikmasi kacinilmaz olmus canim bol bol dinlen lutfen son haftalar sayilir artik kendini cok yorma
Ay ben de heves ettim oglusumu gormeye sali degilde pazartesi gideyimsenin 2 kilo olduysa benimki 1800-1900 arasidir diye tahmin ediyorumm
ben 2.200 dedim 2 kilo massalahi var pasanin 32 haftami gorunuyor oglusun simdi atak haftasimi yoksa normal haftami sayiliyor hangisi gecerli canim rabbim korusun sizi cok sevindim saglikla kalin himm bu arada o varis bacagindami olusuyor canim benim sag bacak merdivene adim atamiyor solla destek aliyorum varis baslangici varahmoz kızlar ben geldim şimdi bebeğim çok sağlıklı elhamdülillah yine 1 hafta önde dedi.2 kg olmuş kuzum.44 cm olmuş. Dudak yarığı yok kuzum ablasının kopyası sanki sağ ayağı ve iki eli ağzındaydı. Böbrek genişlemesi 8 mm 2 mm artmış doğumdan sonra baktım dedi. Saçı falan yok dedi. Ablası gibi sarı kuzu olacak sanırım. Çok tatlıydı bakmalara doyamadım.
Sağol canım evet bukadar beklemiyordum büyümüş maşallah. Sende hayırlı haberlerle gel bize pzt git ozaman. Çok acı vardı zaten neyseki doğumdan sonra yavaş yavaş geçer dedi.
Maşallah sübhanallah canım bebeğine çok geçmiş olsun dikkat edersin kendineahmoz kızlar ben geldim şimdi bebeğim çok sağlıklı elhamdülillah yine 1 hafta önde dedi.2 kg olmuş kuzum.44 cm olmuş. Dudak yarığı yok kuzum ablasının kopyası sanki sağ ayağı ve iki eli ağzındaydı. Böbrek genişlemesi 8 mm 2 mm artmış doğumdan sonra baktım dedi. Saçı falan yok dedi. Ablası gibi sarı kuzu olacak sanırım. Çok tatlıydı bakmalara doyamadım.
Masallah cnm bebisler iyi olsun da dikkat et bundan sonra cok ayakta kalmamayaahmoz kızlar ben geldim şimdi bebeğim çok sağlıklı elhamdülillah yine 1 hafta önde dedi.2 kg olmuş kuzum.44 cm olmuş. Dudak yarığı yok kuzum ablasının kopyası sanki sağ ayağı ve iki eli ağzındaydı. Böbrek genişlemesi 8 mm 2 mm artmış doğumdan sonra baktım dedi. Saçı falan yok dedi. Ablası gibi sarı kuzu olacak sanırım. Çok tatlıydı bakmalara doyamadım.
beni bi günlük bunalıma soktuğuyla kaldı gerizekalı desenekibariye hamile degilim demis kizlar zaten imkansiz gibi biseydi 56 yasindaymis galiba
canım çoook sevindim paşan tosun olmuş maşşalllahhahmoz kızlar ben geldim şimdi bebeğim çok sağlıklı elhamdülillah yine 1 hafta önde dedi.2 kg olmuş kuzum.44 cm olmuş. Dudak yarığı yok kuzum ablasının kopyası sanki sağ ayağı ve iki eli ağzındaydı. Böbrek genişlemesi 8 mm 2 mm artmış doğumdan sonra baktım dedi. Saçı falan yok dedi. Ablası gibi sarı kuzu olacak sanırım. Çok tatlıydı bakmalara doyamadım.
amaaann canım devletin herşeyi kağıt üstünde!! o kadar saçma ki sırf kağıt israfı zaman israfı bi çok şey ondan sonra eğitim sistemi niye oturmuyo :)))Ne yapalım işte kahrolası presödürler. Aslında sen bu dönem olmayacaksın hatta bizle aynı olan diğer arkadaşlarımız keşke muaf olsanız mesela.
Maşallah gerçekten çok iyi benimki 2.66 mm30+ olan annelerimiz serviks uzunlugunuza bakildimi dun bana bakildi 36mm olculdu cok iyi dedi doktor
Hamilelikte serviks uzunluğu ne kadar olmalıdır?
Serviks uzunluğu 14-28 hafta arasında nispeten sabit seyrederken 28-32 hafta arasında giderek kısalır.
Servikal uzunluğun parite, ırk, anne kilosu gibi faktörlerden etkilenmediği bildirilmiştir
Masallah kuzuna canım 4kg ise normal dogum zor olurSağol kuzum doktor 4 kiloya yakın doğma ihtimali var dedi. Kızımda öyle doğdu zaten. Aynen öyle doğurana kadar sabretcez. Sağlıklı olsunlarda dayanırız.
ooooyyyyy canım benim ne berbat bi gün olmuş senin için :/ bizi çok üzen bi insan da olsa zor durumda kaldığını görünce insan bi fena oluyo dimi?? bi de üzerine eşinin işyerinde yaşadıkların tuz biber olmuş hakkaten.. ne yazık ki erkeklerin dünyası tavırları bambaşka oluyo bizimkindenGünaydın herkese... Seminer dün bir faciaydı okuldan geçen sene tam yeni hamile olduğunu öğrendiğim de Can'ımı çok acıtan beni çok üzen biri açığa bile alınmadan ihraç edildi ve o kişinin de karısı hamileymiş.. Herkes salya sümük ağladı... Eve gelecektim ki eşimin yanına uğrayayım dedim oda günlerdir kavgalı olduğu iş yaptığı kişiler iş yerine gelince üzerlerine saldırdı benim oğlumun önünde ilk kez böyle birşey yaşadım şimdi hala küsün ona adamları dövmeye kalktı bizim gözümüzün önünde diye.. Yani dün böyle geçti ancak kendime geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?