bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ahmoz kızlar ben geldim şimdi bebeğim çok sağlıklı elhamdülillah yine 1 hafta önde dedi.2 kg olmuş kuzum.44 cm olmuş. Dudak yarığı yok kuzum ablasının kopyası sanki sağ ayağı ve iki eli ağzındaydı. Böbrek genişlemesi 8 mm 2 mm artmış doğumdan sonra baktım dedi. Saçı falan yok dedi. Ablası gibi sarı kuzu olacak sanırım. Çok tatlıydı bakmalara doyamadım.

Benim vajina ağrı sebebime gelince vajinal muayene oldum. Varis oluşmuş ayakta durmak yasak dedi evi kim temizlerse temizlesin olmazsa pis kalsın yat dedi. Yoksa varisleri daha şişer zorlaşır senin için dedi.

Maşallah canım, iri tosuncuk bi yavrun olacak galiba bu kasım annelerinin dertleri de doğurunca bitecek inşallah canım, çok geçmiş olsun.

Maşallah canım, iri tosuncuk bi yavrun olacak galiba bu kasım annelerinin dertleri de doğurunca bitecek inşallah canım, çok geçmiş olsun.
Sağol kuzum doktor 4 kiloya yakın doğma ihtimali var dedi. Kızımda öyle doğdu zaten. Aynen öyle doğurana kadar sabretcez. Sağlıklı olsunlarda dayanırız.

Canimm bak ne guzel haberler almissin oglus adam olmus adam masallah ona dudak yarigi olmamasina da cok sevindim canim aklina takilmisti cunku.
O kadar cok temizlik vs yaptin ki bu aralar varis cikmasi kacinilmaz olmus canim bol bol dinlen lutfen son haftalar sayilir artik kendini cok yorma
Ay ben de heves ettim oglusumu gormeye sali degilde pazartesi gideyim senin 2 kilo olduysa benimki 1800-1900 arasidir diye tahmin ediyorumm

Sağol canım evet bukadar beklemiyordum büyümüş maşallah. Sende hayırlı haberlerle gel bize pzt git ozaman. Çok acı vardı zaten neyseki doğumdan sonra yavaş yavaş geçer dedi.

ben 2.200 dedim 2 kilo massalahi var pasanin 32 haftami gorunuyor oglusun simdi atak haftasimi yoksa normal haftami sayiliyor hangisi gecerli canim rabbim korusun sizi cok sevindim saglikla kalin himm bu arada o varis bacagindami olusuyor canim benim sag bacak merdivene adim atamiyor solla destek aliyorum varis baslangici var

Sağol canım evet bukadar beklemiyordum büyümüş maşallah. Sende hayırlı haberlerle gel bize pzt git ozaman. Çok acı vardı zaten neyseki doğumdan sonra yavaş yavaş geçer dedi.

Ayy randevu degistirmek icin doktoru aradim doktor izne cikiyormus 16 sindan once yokum dedii beynimden vurulmusa dondumm sali da goremicekmisim zaten yavrumu ay cok ozlemistimm ya cok kotu olduu nasil beklicem ben 16 sini

Maşallah sübhanallah canım bebeğine çok geçmiş olsun dikkat edersin kendine

Masallah cnm bebisler iyi olsun da dikkat et bundan sonra cok ayakta kalmamaya

My moonlight canım gözün aydın maşallah oğluna da benim de pazartesi görüş günü inşaallah güzel haberlerle döneriz hepimizde.. O bahsettiğin vajinal varis bende aylardır var ve tahmin edilmez acıyor sanki doğum yapmışsın gibi birde oturup kalkalken zorluyor şükür havalar biraz serinleyince ve bol bol dinlenince biraz hafifledi ama yine de arada yokluyor bacaklarımda zaten varis vardı birde vajinal varis çıktı allah yardımcımız olsun..

canım çoook sevindim paşan tosun olmuş maşşalllahh bak endişelerin de yersiz çıktı çok şükür... yalnız o vajinal muayene nasıl oluyo bana bi kısaca anlatsana müsait olduğunda :/ aynı ağrıdan bahsediyoruz çünkü muhtemelen

Ne yapalım işte kahrolası presödürler. Aslında sen bu dönem olmayacaksın hatta bizle aynı olan diğer arkadaşlarımız keşke muaf olsanız mesela.
amaaann canım devletin herşeyi kağıt üstünde!! o kadar saçma ki sırf kağıt israfı zaman israfı bi çok şey ondan sonra eğitim sistemi niye oturmuyo :)))

Maşallah gerçekten çok iyi benimki 2.66 mm dr kötü değil dedi ama çok huzursuzum çok kafama takıyorum.

ooooyyyyy canım benim ne berbat bi gün olmuş senin için :/ bizi çok üzen bi insan da olsa zor durumda kaldığını görünce insan bi fena oluyo dimi?? bi de üzerine eşinin işyerinde yaşadıkların tuz biber olmuş hakkaten.. ne yazık ki erkeklerin dünyası tavırları bambaşka oluyo bizimkinden bugün kafanı boşaltıcak şeyler yapmaya çalış kitap oku müzik dinle ne biliyim iş falan yapma sakın uzan keyif yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…