- 19 Kasım 2012
- 897
- 901
- 83
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #45.161
Ben mebbisten bakıyorum.bizim müdür yardımcısı izinler bölümüne işlemiş ama hepsini değil bazıları var işlenmiş olanlar önemliymiş işlenmeyenleri sayma dediler banaÖğretmen arkadaşlar şimdiye kadar ne kadar rapor kullandığımızı nerden öğrenebiliriz bilen var mı mebbise baktım ama orda kaydı yok memura da sinir oluyorum sormak istemiyorum
canım allah yardımcınız olsun inşallah en hayırlı zamanda kavuşursun minik kızına.. ara ara ses ver merak ediyoruz..My moonlight
Canlarım çok teşekkür ederim ilginiz içinEvet hala hastanedeyim. Bir kaç gün zor geçti, ağrılar, kasılmalar çok arttı. Dün gece günlük seruma ek, daha özel içerikli bir serum daha verildi, biraz rahatladım. Riskim devam ediyor. Şimdiki hedefimiz 30. hafta. Allah inşallah ulaşmamızı nasip eder. İnşallah hepimiz sağlıkla ve zamanında kavuşuruz güzel bebeklerimize
pambık kocişin nasıl oldu düştü mü şekeri??Günaydın pambıklar. Bende gece kötü kötü şeyler gördüm hatta eşimin yine rüyamda şekeri düşmüş, anneannem ölmüş falan. Bi kalktım benim mırmır yani koca yok baktım salonda dedim niye erken kalktın şekeri yükselmiş! Rüyalar gerçekten tersineymiş :) yürüyüşe çıkıcaz şimdi hazır yüksekken iyi gelir. Insülini yapınca düştü gerçi. Midem ağrıyordu valla unuttum onu düşünmekten :)
canim bol bol dinleniceksin uzan ayaklar yuksekte beklicek korkma rabbimin izni ile birsey olmaz cok kisi 1.5 cm ile 37 haftalari gorduler egilip kalkma rahme baski olmasin iliski yasak bunlara dikkat et yeter rabbim sizi korusunMaşallah gerçekten çok iyi benimki 2.66 mmdr kötü değil dedi ama çok huzursuzum çok kafama takıyorum.
yaa benim kilomu duymadan burda kimse tombigim demesin arkadas
Benim de boy 1.71 sensin bacim sensin ben 31. Hafta 90.5 kiloyum. Neyse ben surdan cekilim ikincilige.
yaa benim kilomu duymadan burda kimse tombigim demesin arkadas
Sagol Can'ım.dinlenmek sorun değilde Bayram'da yolculuk yapıcaktım o kafamı karıştırıyor..canim bol bol dinleniceksin uzan ayaklar yuksekte beklicek korkma rabbimin izni ile birsey olmaz cok kisi 1.5 cm ile 37 haftalari gorduler egilip kalkma rahme baski olmasin iliski yasak bunlara dikkat et yeter rabbim sizi korusun
Baktın mı canım var mı benım 27 gun hakkım varmışTamam canım çok sağol bir bakayım eğer hala rapor Hakkı'm varsa Müdürü zora sokmadan iki hafta rapor alayım diyorum sonra doğum izni zateb
Okadar dokuyum ki bu gün aslında ihtiyacım olan ağlamak ama oda olmuyor.. Sabah eşim ilk kez işe geç gitti bende onu görmeyeyim diye ev işi yaptım sonra kahvaltıya geldi ama hiç konuyu açmadı şimdi de il dışına çıktı ütü yapacaktım ama içimden gelmiyor annemi alıp alışveriş yapayım diyorum hem pijama falan almam lazım artık.. Çok üzdü beni belki ah ettim ama başıma gelen olay kötü gerçekten. Sadece şu döküldü dilimden rızkı veren devlet değil Allah'tır... Keşke hepimiz bunu anlayabilsek...ooooyyyyy canım benim ne berbat bi gün olmuş senin için :/ bizi çok üzen bi insan da olsa zor durumda kaldığını görünce insan bi fena oluyo dimi?? bi de üzerine eşinin işyerinde yaşadıkların tuz biber olmuş hakkaten.. ne yazık ki erkeklerin dünyası tavırları bambaşka oluyo bizimkindenbugün kafanı boşaltıcak şeyler yapmaya çalış kitap oku müzik dinle ne biliyim iş falan yapma sakın uzan keyif yap
Baktım canım çok sağol sayende 15 gün Hakkı'm kalmış okullar açıldıktan sonra iki hafta kalıyor 32. Haftaya 5 5 kullanırım diye düşündüm hem sınıf almamış olurum... Sen kullanacakmısınBaktın mı canım var mı benım 27 gun hakkım varmış
İşlenmiş hepsi canım birde heyet raporları var zaten 15 gün oldu mu heyete giriyor değil mi onları saymıyorum sadece diğerlerini saydım 25 gün olmuş... Kaldı 15 Onuda kullanırım artık yoksa hem bana hem veliler için sıkıntı olur..Ben mebbisten bakıyorum.bizim müdür yardımcısı izinler bölümüne işlemiş ama hepsini değil bazıları var işlenmiş olanlar önemliymiş işlenmeyenleri sayma dediler bana
Birşey degıl canım ne demek. Aynen senın gıbı yapcam canım 5 5 alcam okul haftalarını, 3ekımde de dogum ıznıne ayrılcam. 30 eylulde 32+0 oluyom.Baktım canım çok sağol sayende 15 gün Hakkı'm kalmış okullar açıldıktan sonra iki hafta kalıyor 32. Haftaya 5 5 kullanırım diye düşündüm hem sınıf almamış olurum... Sen kullanacakmısın
Masallah kuzum yat dinlen is yapma@ahmoz kızlar ben geldim şimdi bebeğim çok sağlıklı elhamdülillah yine 1 hafta önde dedi.2 kg olmuş kuzum.44 cm olmuş. Dudak yarığı yok kuzum ablasının kopyası sanki sağ ayağı ve iki eli ağzındaydı. Böbrek genişlemesi 8 mm 2 mm artmış doğumdan sonra baktım dedi. Saçı falan yok dedi. Ablası gibi sarı kuzu olacak sanırım. Çok tatlıydı bakmalara doyamadım.
Benim vajina ağrı sebebime gelince vajinal muayene oldum. Varis oluşmuş ayakta durmak yasak dedi evi kim temizlerse temizlesin olmazsa pis kalsın yat dedi. Yoksa varisleri daha şişer zorlaşır senin için dedi.
Doktorun guzel soylemis canim kafani dagitma pozitif ol tatlimIkra meyra bu dedıgın Rahîm uzunlugumu oylyse Benımkı olculmultu cm hatırlamıyorum ancak dr uzunluk normal erken dogum riskin yok demıştı
Kizlar burda erken dogum yapan arkadasimiz vardi link adi neydi unuttum rabbim bebegine saglik sihat sifa versin insallah.. dua ile ecmain
Malesef 1.liginiz ve 2.liginiz elinizden aliniyor kizlargurur duymuyorum tabi ama 92.5 ile hamile kaldim 98.5 oldum bu hafta. 3lu rakamlari gormek hedefinde degildim ama doguma kadar gorecegim sanirim Neyse boyum da 1.72. Bebis de azicik onden gidiyor 2 hafta once 1600 gr 42 cm idi, kendime az almisim yine de di mi
canım ağlamak istiyosan ne yap et banyoya gir odaya gir ağla bence çünkü o ağlama olmadan napsan rahatlıyamıyosun ya da ben mi öyleyim bilemedim :/ alışveriş de iyi gelebilir hem eksiklerini giderirsin hem kafan dağılır..eşin de istememiştir böyle bi olaya şahit olmanızı ama bazı insanlar hödük oluyo hakkaten adamcağız napsın en sonunda patlamış olabilir yani onu da anlamaya çalış boşver.. diğer şahsı hiç söylemiyorum bile böyle insanlara allah layığını versin demek en güzeli sen mazlum olduktan sonra vicdanın rahat olduktan sonra allahın adaleti gerçekten çok büyük..Okadar dokuyum ki bu gün aslında ihtiyacım olan ağlamak ama oda olmuyor.. Sabah eşim ilk kez işe geç gitti bende onu görmeyeyim diye ev işi yaptım sonra kahvaltıya geldi ama hiç konuyu açmadı şimdi de il dışına çıktı ütü yapacaktım ama içimden gelmiyor annemi alıp alışveriş yapayım diyorum hem pijama falan almam lazım artık.. Çok üzdü beni belki ah ettim ama başıma gelen olay kötü gerçekten. Sadece şu döküldü dilimden rızkı veren devlet değil Allah'tır... Keşke hepimiz bunu anlayabilsek...
Canım 33 haftalık görünüyor gelişimi dedi normalde sata göre 31+3. Evet 2200 demiştin sen ama Ben bukadar bile beklemiyordum canım. Varis vajinada canım bacaklarımda yok. Ayakta çok durmaktan bebek baskı yaptıkça damar genişlemesi olmuş. Eti acıyor kemikleri ağrıyor adım atamaz olmuştum.ben 2.200 dedim 2 kilo massalahi var pasanin 32 haftami gorunuyor oglusun simdi atak haftasimi yoksa normal haftami sayiliyor hangisi gecerli canim rabbim korusun sizi cok sevindim saglikla kalin himm bu arada o varis bacagindami olusuyor canim benim sag bacak merdivene adim atamiyor solla destek aliyorum varis baslangici var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?