- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #45.181
Kizlarrrr kapı süsünü bitirdimbu sefer ki cok sindi içime :) daha isimi yapıştırmadım öylesine koydum
Maliyetide cok uyguna geldi . İnstagramda 120 TL istemişlerdi .
Çok güzel ellerine sağlık bende bundan istiyorum ama malzemelerini arayıp bulacak enerjim yok dediğin gibi insta da çok pahalı gereksiz pahalı vermek istemiyorum o kadar paraKizlarrrr kapı süsünü bitirdimbu sefer ki cok sindi içime :) daha isimi yapıştırmadım öylesine koydum
Aaa biz senle aynıymışız bir gün var aramızda şimdi baktım takvimine sende sezeryan mı olacaksın o Zaman doğum tarihleri de aynı olur ben bu gidişimde artık doktora sorayım diyorum doğum tarihiniBirşey degıl canım ne demek. Aynen senın gıbı yapcam canım 5 5 alcam okul haftalarını, 3ekımde de dogum ıznıne ayrılcam. 30 eylulde 32+0 oluyom.
Sağol kuzum büyümüş maşallah.canım çoook sevindim paşan tosun olmuş maşşalllahhbak endişelerin de yersiz çıktı çok şükür... yalnız o vajinal muayene nasıl oluyo bana bi kısaca anlatsana müsait olduğunda :/ aynı ağrıdan bahsediyoruz çünkü muhtemelen
El becerim var allahtan seviyorum uğraşmayı böyle söylerler :) ben bile sasırdım kendime vallacok guzel olmus yaa bayildim ben hic yetenekli degilim boyle konularda helal olsun o sitedekilerden hic bi farki yok super
Evet canim banada cok pahalı geldi açıkcası. 50 TL tutmadı bile malzemeleri canimÇok güzel ellerine sağlık bende bundan istiyorum ama malzemelerini arayıp bulacak enerjim yok dediğin gibi insta da çok pahalı gereksiz pahalı vermek istemiyorum o kadar para
Gerçekten rabbimin adaleti her zaman tecelli ediyor... Eşim adamların küfür etmesine ve bu küfre çoluk çocuk aileyi de katmasına dayanamadı sanırım ama yine de çok kızgınım medeniyet değil bu kavgayla birşey çözülmez eşim boyuna posuna güvendi adamlar biraz ufak tefekti ama ya ellerinde bir silah bir bıçak biley olsaydı ne olacaktı.. Bu düşüncesizliğini asla unutmayacağım... Neyse canım sizinde Can'ınızı sıkmayayım çok sağol ilgin içincanım ağlamak istiyosan ne yap et banyoya gir odaya gir ağla bence çünkü o ağlama olmadan napsan rahatlıyamıyosun ya da ben mi öyleyim bilemedim :/ alışveriş de iyi gelebilir hem eksiklerini giderirsin hem kafan dağılır..eşin de istememiştir böyle bi olaya şahit olmanızı ama bazı insanlar hödük oluyo hakkaten adamcağız napsın en sonunda patlamış olabilir yani onu da anlamaya çalış boşver.. diğer şahsı hiç söylemiyorum bile böyle insanlara allah layığını versin demek en güzeli sen mazlum olduktan sonra vicdanın rahat olduktan sonra allahın adaleti gerçekten çok büyük..
Çok güzel olmuş ellerine sağlık bende aynalı olanlardan yapmayı düşünüyorum tabi bu kaplumbağa hızıyla çok zor olacakKizlarrrr kapı süsünü bitirdimbu sefer ki cok sindi içime :) daha isimi yapıştırmadım öylesine koydum
Eline koluna saglik canim cok guzel olmusEvet canim banada cok pahalı geldi açıkcası. 50 TL tutmadı bile malzemeleri canim
Maşallah sübhanallah canım bebeğine çok geçmiş olsun dikkat edersin kendine
Masallah cnm bebisler iyi olsun da dikkat et bundan sonra cok ayakta kalmamaya
My moonlight canım gözün aydın maşallah oğluna da benim de pazartesi görüş günü inşaallah güzel haberlerle döneriz hepimizde.. O bahsettiğin vajinal varis bende aylardır var ve tahmin edilmez acıyor sanki doğum yapmışsın gibi birde oturup kalkalken zorluyor şükür havalar biraz serinleyince ve bol bol dinlenince biraz hafifledi ama yine de arada yokluyor bacaklarımda zaten varis vardı birde vajinal varis çıktı allah yardımcımız olsun..
Masallah kuzuna canım 4kg ise normal dogum zor olur
Masallah kuzum yat dinlen is yapma
Bi niyetlenince yapmaya sonu geliveriyo hemen canim :)Çok güzel olmuş ellerine sağlık bende aynalı olanlardan yapmayı düşünüyorum tabi bu kaplumbağa hızıyla çok zor olacak
Sağol canim elimizden geldiğinde yapıyoruz biseyler :)Eline koluna saglik canim cok guzel olmus
Canım sanada geçmiş olsun çok can sıkıcı olmuş gerçekten ama unutmaya çalış.Gerçekten rabbimin adaleti her zaman tecelli ediyor... Eşim adamların küfür etmesine ve bu küfre çoluk çocuk aileyi de katmasına dayanamadı sanırım ama yine de çok kızgınım medeniyet değil bu kavgayla birşey çözülmez eşim boyuna posuna güvendi adamlar biraz ufak tefekti ama ya ellerinde bir silah bir bıçak biley olsaydı ne olacaktı.. Bu düşüncesizliğini asla unutmayacağım... Neyse canım sizinde Can'ınızı sıkmayayım çok sağol ilgin için
Canım ben çok ayakta durdum ya doktor sancılardan dolayı rahim ağzına baktı kapalı dedi ama net ölçüm yapılamaz artık dedi. Vajinal yapmak da istemedi hazır kapalıyken zedelenme olmasın dedi. Sizin mm nasıl ölçtüler?canim bol bol dinleniceksin uzan ayaklar yuksekte beklicek korkma rabbimin izni ile birsey olmaz cok kisi 1.5 cm ile 37 haftalari gorduler egilip kalkma rahme baski olmasin iliski yasak bunlara dikkat et yeter rabbim sizi korusun
Aynen öyle oldu canım çok teşekkür ederim.. Bakalım unutmaya çalışıyorumCanım sanada geçmiş olsun çok can sıkıcı olmuş gerçekten ama unutmaya çalış.
Güzel olmuş güle güle kullan canımKizlarrrr kapı süsünü bitirdimbu sefer ki cok sindi içime :) daha isimi yapıştırmadım öylesine koydum
Sabah insülini vurunca düştü canım şimdi normal çok şükür. Çamış gibi maşallah uzanıyor. Neyseki evi süpürdü . Arada iyiyken etinden sütünden faydalanabiliyorum :):)pambık kocişin nasıl oldu düştü mü şekeri??
Sağol canimmGüzel olmuş güle güle kullan canım
Benim alttan baktıCanım ben çok ayakta durdum ya doktor sancılardan dolayı rahim ağzına baktı kapalı dedi ama net ölçüm yapılamaz artık dedi. Vajinal yapmak da istemedi hazır kapalıyken zedelenme olmasın dedi. Sizin mm nasıl ölçtüler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?