bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bende ne yapacağımı şaşırdım valla. Kıyamıyorum bazen bazende aman bana kim üzülecek diyorum. Iyiyken yapsın işleri dimiyor ama :)
İyi diyosun canım boşver sen ilgileniyorsun zaten onunla hastayken iyiyken de işe yarasın dimi. Benim ki de bugün doktorun bırak ev pis kalsın dediğini duydu. Sen yat ben yaparım diyor.

İyi diyosun canım boşver sen ilgileniyorsun zaten onunla hastayken iyiyken de işe yarasın dimi. Benim ki de bugün doktorun bırak ev pis kalsın dediğini duydu. Sen yat ben yaparım diyor.

Eşin anlayışlı yardım sever olması çok güzel bir şey gerçekten. Yoksa işimiz çok zordu. Bir arkadaşım var kocası tam bir mal! Kıza ne çektirdi. Kızda bir sabırlı anlatamam. Zor yani. Iyi yapıyorsun. Banada kv diyor iş yapma yorma dedim oğlun yapar Ozaman başa kim yapacak. Kadını sadece önemli zamanlarda alıyorum.

Kizlar doktorun izne ayrilmasi cok kotu oldu en son 29+0 da gormustum oglumu simdi nerdeyse 35. Haftaya girerken gorcem 19 unda olcak muayene muhtemelen keyfi yerinde mi saglikli mi kilosu iyi mi of of
Bence başka dr a git gör.ayrıca dr un madem izne ayrılıyor neden sen arayınca hbrin oluyor çok ilginç hastanenin bilgilendirmesi gerekiyordu belki randevunu öne alırlardı gitmeden bakardı

Bende öyle çok başkasının temizliğini istemem kendim bildiğim gibi yaparım ama şuan mecburuz bahar temizliğinde çağırırım bende. Günlük işlerde eşlerin yardımı şart. Zaten iyi olsak onlara söyleyene kadar kendimiz çoktan yaparız

@EsilaGuluBb

20+4=24-9=15 cift kiz gorunuyor ne kadar dogru bilemeyiz

Galiba cok merak ediyorsunuz

kızlar facebookta hamilelik sayfasındanbi yöntem öğrendim.biyerde paylaştım ve 100kişi yorum yaptı 95ininki dogrucıktı.doğumyapmıs olanlar bile hesapladı doğru cıktıformül şu : yaşınız la hamile kaldıgınız ayıtoplayın. cıkan sayıdan 9cıkarın. sonuc teksayı ise erkek , çiftsayı ise kız

(yaş) + (hamile kaldıgınız ay) - (9 )

<< burada önemli olan nokta su son adet tarihiniz degil hamile kaldıgınız ayı baz alıyoruz< <

aynisi bende yasiyorum vajinalda baski var cok kotu artik yuruyemiyorum carsiya arabayla gittik esim arabayi park etmek icin beni birakti gitti 5-10 dkk magazada yurudum zor zor adim attim

usg aleti ile bakti canim hic canim yanmadi 36 mm cikti cok iyi dedi sorun yok erken dogum gorunmuyor simdilik dedi 3 haftaya randevu verdi yaa sinir bozucular nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…