bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bence başka dr a git gör.ayrıca dr un madem izne ayrılıyor neden sen arayınca hbrin oluyor çok ilginç hastanenin bilgilendirmesi gerekiyordu belki randevunu öne alırlardı gitmeden bakardı

Aynen canim ben de zaten bilseydim bugun gelirdim muayeneye dedim. Pazartesi bilgilendirceklermis normalde. Ben de dayanamam gibi geliyor gidip gorurum oglusumu baska doktorda

Kizlar doktorun izne ayrilmasi cok kotu oldu en son 29+0 da gormustum oglumu simdi nerdeyse 35. Haftaya girerken gorcem 19 unda olcak muayene muhtemelen keyfi yerinde mi saglikli mi kilosu iyi mi of of
baska doktora git canim bende 30+5 ama nts filan yapmadilar o kadar kasilmam var karnim sert oluyor ama yapmadi ikizlerde 28 de nst yapiyorlar cildirmak elde degil yaa sen bir randevu al bugunden pazartesi yada saliya verirler belki

Sıkıntın yoksa bekle canım ama ağrın falan varsa hiç bekleme sen bilirsin yani.
Allaha sukur herhangi bir sikayetim agrim sizim yok cok sukur oyle olsa 1 gun bile beklemem dedigin gibi bakalim aksam esimlede bir konusayim da o benden cok uzulur hemen baska doktora gidelim der o ayri

baska doktora git canim bende 30+5 ama nts filan yapmadilar o kadar kasilmam var karnim sert oluyor ama yapmadi ikizlerde 28 de nst yapiyorlar cildirmak elde degil yaa sen bir randevu al bugunden pazartesi yada saliya verirler belki

Kasilman olmasina ragmen nst de bakmamalari ne sacma olmuss ben de bu muayene de gircektim guya nst ye. Ayni hastaneden baska doktora randevu almak hos olmaz dedim kadin dogumu aradim en erken 1 hafta sonra baska ozelden randevu isticem muhtemelen cidden bekleyemem 35. Haftayi cok ozlemistim zaten

Kizlarrrr kapı süsünü bitirdim bu sefer ki cok sindi içime :) daha isimi yapıştırmadım öylesine koydum
Maliyetide cok uyguna geldi . İnstagramda 120 TL istemişlerdi .

Masallah baya hamarat ciktin bacim sen ya cok guzl olmus ellerine emegine saglik

Sen hastanedeki besigi susluyosunya kac metre tül aldin bn hastaneye kimse gelmiycek diye evdeki kucuk besige yapcam

Canim benim zaten gormeyeli 3 hafta bitti o tarihi beklersem nerdeyse 2 ay gormemis olcam oglusumu dayanamam muhtemelen. Annem falan da bekle bi sikayetin yoksa diyor ama sanirim ben kocamla dayanamam giderim baska doktora gormeye
Tatlım bence de bekleme git başka doktora daha kritik haftalardayız artık malum.. oooo sen bi de benden 2hafta öndesin kesin git bence

Bnm başıma da seninkine bnzer bi olay geldu bni uzmustu adam ama yine de üzüluyor insan tek maaşti ve 2 cocukla.rizki veren Allah bn de onu dusundm bugün.elbet bi yerden riziklandiracak onları da

Masallah baya hamarat ciktin bacim sen ya cok guzl olmus ellerine emegine saglik

Sen hastanedeki besigi susluyosunya kac metre tül aldin bn hastaneye kimse gelmiycek diye evdeki kucuk besige yapcam
Sağol canimm :)))
4 metre verdi aldığım yer canm açılınca 8 metre oluyomus falan filan pek anlamıyorum bende metre hesabindan ama yetiyo dedı Adam

Gidim dimi evet evet bayram gecmez bana baska turluu oglusu gormeden bayram mi olurmus hem
tabiisi kuzucum bayrama rahat girersin ben artık karnıma şaplak atıp seviyorum bazen çok hareketlendi mi o da daha çok coşuyo kesin anası gibi manyak olucak bu çocuk:)) ben de bayram tatilinin bitiminde gidicem inşallah

tabiisi kuzucum bayrama rahat girersin ben artık karnıma şaplak atıp seviyorum bazen çok hareketlendi mi o da daha çok coşuyo kesin anası gibi manyak olucak bu çocuk:)) ben de bayram tatilinin bitiminde gidicem inşallah

Ahaanndaa pazartesi 12.30 a Buyuk Anadolu Hastanesinden randevu aldim
Sizler yeni gordunuz sayilir canlar hemen gecer zaman ins size de keske her hafta randevu olsa bizim gibi manyaklar icin

Ahaanndaa pazartesi 12.30 a Buyuk Anadolu Hastanesinden randevu aldim
Sizler yeni gordunuz sayilir canlar hemen gecer zaman ins size de keske her hafta randevu olsa bizim gibi manyaklar icin
oohhh ne güzel olmuş git tabi datlım 32.haftasın sen boru mu!! o dr u ve hastaneyi de payla yalnız bi sonraki randevuda ne demek ya habersiz izne çıkmak izne çıkarken sana sormuş mu

Bende ne yapacağımı şaşırdım valla. Kıyamıyorum bazen bazende aman bana kim üzülecek diyorum. Iyiyken yapsın işleri dimi ama :)
kıy kız kıy dedim!! başımıza ne geliyosa bu anaç tavırlarımızdan geliyo bırak yapsınlar arada bir işlerimizi o işleri normal şartlarda hep biz yapıyoruz zaten :))

oohhh ne güzel olmuş git tabi datlım 32.haftasın sen boru mu!! o dr u ve hastaneyi de payla yalnız bi sonraki randevuda ne demek ya habersiz izne çıkmak izne çıkarken sana sormuş mu
Yok bi de bayram tatili neyine yetmiyor 15 gun almis irispii o tarih araliginda dogurcak olanlarin sanssizligi daha bitik iyi ki muayene vardi doguruyor olsaak

öyle malların eşleri aşırı sabırlı oluyo ya beni geriyo bu durum :))) benim bi arkadaşımın eşi kızcağız elinde bilmemne kadar yükle ankarada kaç vasıta değiştirerek bi yere giderken kapının önünde arabası da yatarken üstelik kızı öyyyle gönderirdi!! kendi de yatardı üstelik!! benim arkadaşım da içine kırılırdı garibim :/

Yok bi de bayram tatili neyine yetmiyor 15 gun almis irispii o tarih araliginda dogurcak olanlarin sanssizligi daha bitik iyi ki muayene vardi doguruyor olsaak
hakkaten kız bak bu aralar benim de aklımda bu var A Askina eskiya nın dr u demiş ya mesai saatlerinde olmazsa doğum ben olmam diye druma sorucam ben de bi sonraki randevuda.. aynı cevabı alırsam yollarımızı ayıralım abdülhamitciiim diycem

Ahaha ismine yakisir ciddiyette bi cevap alirsin ins canim yok yani doguma girmiceklerse her ay baska doktora gidelim oyle sey mi olur

canım şimdi bende de sende olduğu gibi vajinal varis varsa dr rahim ağzını ölçemiyo mu yani çatı muayenesi falan yapamıyo mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…