- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #45.241
heee valla öyleAhaha ismine yakisir ciddiyette bi cevap alirsin ins canimyok yani doguma girmiceklerse her ay baska doktora gidelim oyle sey mi olur
Sağol canimm :)))
4 metre verdi aldığım yer canm açılınca 8 metre oluyomus falan filan pek anlamıyorum bende metre hesabindan ama yetiyo dedı Adam
kizlar yaa lohusayken yatcak olsak yatagimizi nereye yapmaliyiz hani en azindan bi hafta lohusa lohusa yatiyim istiyorum ama oturma odasina mi yoksa yatak odasinami yatcaz. annem bana cok guzrl pike takimi yaptirmisti ben kiyamadim hic kullanmadim cunku cok asortik bisey onu lohusayken kullanasim gelene gidene gosteresim var cok asigim cunku simdide sandikdan cikardim baktim baktim geri koydum askim depresti
Aynn cnm benim annemde yapti mis gibi pikeler bende doguma sakliyorum ins
bn oturma odasina sercem kucuk besigimizde burda zaten oyle dusunuyorum
Genetik zaten bircok sey canim ama genetiginden bir 0 geride baslayan biri icn de su icmek inan faydali kendimden biliyorumCnm bn o kadr dikkat etmiyorum suya 2 litre iciyo muyum blmyrm ama her zamn da hep normal çıktı çok su içmek iyi ama su içmenin çok artırdığını da düşünmüyorum bnce de genetik
120 ye mi geliyordu canm? Benim ev 190 m2 salon mutfak cok genis boydan boya cam salon 140 a geliyor3+1 165 metre kare gayet geniş evim. 2 balkonumda camekanlı :)))
Havalandirman lazim cnm silipKızlar yarın Allah'ın izniyle kendi evime taşınıyorum. Bugün önden mutfağı yerleştirelim dedik ama mutfak dolapları çok fena yeni mobilya kokuyor. Boya kokusu mudur ahşap kokusu mudur nedir bilemedim. Bu koku nasil cikar?
selam canım nasılsın?? gitti mi misafirlerin??Herkese slm lar kızlar inş herkes iyidir
Kız biz ne teoriler üretmiştik demi :)))))@EsilaGuluBb
20+4=24-9=15 cift kiz gorunuyor ne kadar dogru bilemeyiz
Galiba cok merak ediyorsunuz
kızlar facebookta hamilelik sayfasındanbi yöntem öğrendim.biyerde paylaştım ve 100kişi yorum yaptı 95ininki dogrucıktı.doğumyapmıs olanlar bile hesapladı doğru cıktıformül şu : yaşınız la hamile kaldıgınız ayıtoplayın. cıkan sayıdan 9cıkarın. sonuc teksayı ise erkek , çiftsayı ise kız
(yaş) + (hamile kaldıgınız ay) - (9 )
<< burada önemli olan nokta su son adet tarihiniz degil hamile kaldıgınız ayı baz alıyoruz< <
ya ben ikea tarzi besik aldim ama ahsap oturma odasinda kaba durur bebekde yanimda yatsa nolcakki
Olur cnm neden olmasin ohh mis kokusuna doyulmaz simdi
Yok kız ölçer bakar sadece bazen çatı muayenesinden sonra nişan gelebiliyormuş elle muayenede yani o yüzden daha erken diye ellemedi zaten sezercigiz olcam hem. Yoksa vajinal usg falan yapsa olurdu ama gerek görmedi. Ben sana korkma diye muayene şeklini anlattım dışından bakıyor. Çatı muayenesi 36 dan sonra olur canım. Yani elle.canım şimdi bende de sende olduğu gibi vajinal varis varsa dr rahim ağzını ölçemiyo mu yani çatı muayenesi falan yapamıyo mu??
Duvarda silerse 120 duvar hariç 110 canım.120 ye mi geliyordu canm? Benim ev 190 m2 salon mutfak cok genis boydan boya cam salon 140 a geliyor
Valla bende bayıldım çok güzel görünüyor:)))
Müstehakmış onada kusura bakmasın. Sesini çıkartmazsa öyle gezer vasıta vasıta. Valla aman yazık aman kıyamamı yorulmasın bilmemne diyorsun sonra geliyor çıkıyor kadının biri afedersin köpeği yapıyor sende salak gibi uzaktan bakıyorsun ben nerede yanlış yaptım diye acaba. Ya da aldatmasa bile sinir olduğunla kalıyorsun yıllar sonra. O sabır bende de yok valla :) arkadasım bir çocuk doğurdu sanırsın kendi tek başına yaptı adam sevmede var sadece.Kız evde çocuksuz çişe gidemiyor. Neymiş andaval 5dk bile bakamazmış çünkü sadece bir maç keyfi varmış mış miş mış. Bitmiyor herifin andrapozu. Şirkette kız bana anlatıyor bana nasıl geliyor anlatamam :) avukat olsam donuna kadar alırdım kızıda o ayıdan kurtarırdım.öyle malların eşleri aşırı sabırlı oluyo ya beni geriyo bu durum :))) benim bi arkadaşımın eşi kızcağız elinde bilmemne kadar yükle ankarada kaç vasıta değiştirerek bi yere giderken kapının önünde arabası da yatarken üstelik kızı öyyyle gönderirdi!! kendi de yatardı üstelik!! benim arkadaşım da içine kırılırdı garibim :/
aynı düşüncedeyim canım inan acaip yumuşak yüzlü bi insanım ama böyle kullanılmaya falan gelemem hayatta.. haa arkadaşlarım tarafından çok kullanılırım ama arkadaş başka eş başka yani bununla bi ömrü herşeyi paylaşıyosun.. bu arada arkadaşım da boşandı zaten dayanamadı daha fazlaMüstehakmış onada kusura bakmasın. Sesini çıkartmazsa öyle gezer vasıta vasıta. Valla aman yazık aman kıyamamı yorulmasın bilmemne diyorsun sonra geliyor çıkıyor kadının biri afedersin köpeği yapıyor sende salak gibi uzaktan bakıyorsun ben nerede yanlış yaptım diye acaba. Ya da aldatmasa bile sinir olduğunla kalıyorsun yıllar sonra. O sabır bende de yok valla :) arkadasım bir çocuk doğurdu sanırsın kendi tek başına yaptı adam sevmede var sadece.Kız evde çocuksuz çişe gidemiyor. Neymiş andaval 5dk bile bakamazmış çünkü sadece bir maç keyfi varmış mış miş mış. Bitmiyor herifin andrapozu. Şirkette kız bana anlatıyor bana nasıl geliyor anlatamam :) avukat olsam donuna kadar alırdım kızıda o ayıdan kurtarırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?