bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
kizlar yaa lohusayken yatcak olsak yatagimizi nereye yapmaliyiz hani en azindan bi hafta lohusa lohusa yatiyim istiyorum ama oturma odasina mi yoksa yatak odasinami yatcaz. annem bana cok guzrl pike takimi yaptirmisti ben kiyamadim hic kullanmadim cunku cok asortik bisey onu lohusayken kullanasim gelene gidene gosteresim var cok asigim cunku simdide sandikdan cikardim baktim baktim geri koydum askim depresti

Aynn cnm benim annemde yapti mis gibi pikeler bende doguma sakliyorum ins
bn oturma odasina sercem kucuk besigimizde burda zaten oyle dusunuyorum

Kızlar yarın Allah'ın izniyle kendi evime taşınıyorum. Bugün önden mutfağı yerleştirelim dedik ama mutfak dolapları çok fena yeni mobilya kokuyor. Boya kokusu mudur ahşap kokusu mudur nedir bilemedim. Bu koku nasil cikar?

Cnm bn o kadr dikkat etmiyorum suya 2 litre iciyo muyum blmyrm ama her zamn da hep normal çıktı çok su içmek iyi ama su içmenin çok artırdığını da düşünmüyorum bnce de genetik
Genetik zaten bircok sey canim ama genetiginden bir 0 geride baslayan biri icn de su icmek inan faydali kendimden biliyorum cok az su icen biri olarak son 1 senedir suya abanmis durumdayim dr.lar da icmemiz gerektigini soyluyorlar cunku su basta sindirimi, vucut isini, sivi dengeni beynin gelisimini bir cok seyi etkiliyor .. fazla odemi bile atmani saglayan sey su.. vucudumuzun buyuk bir kisminin sudan olustugunu dusunursek bebisler icin de cok gerekli

Kız biz ne teoriler üretmiştik demi :)))))
Ne günlerdi yaaa

canım şimdi bende de sende olduğu gibi vajinal varis varsa dr rahim ağzını ölçemiyo mu yani çatı muayenesi falan yapamıyo mu??
Yok kız ölçer bakar sadece bazen çatı muayenesinden sonra nişan gelebiliyormuş elle muayenede yani o yüzden daha erken diye ellemedi zaten sezercigiz olcam hem. Yoksa vajinal usg falan yapsa olurdu ama gerek görmedi. Ben sana korkma diye muayene şeklini anlattım dışından bakıyor. Çatı muayenesi 36 dan sonra olur canım. Yani elle.

Müstehakmış onada kusura bakmasın. Sesini çıkartmazsa öyle gezer vasıta vasıta. Valla aman yazık aman kıyamamı yorulmasın bilmemne diyorsun sonra geliyor çıkıyor kadının biri afedersin köpeği yapıyor sende salak gibi uzaktan bakıyorsun ben nerede yanlış yaptım diye acaba. Ya da aldatmasa bile sinir olduğunla kalıyorsun yıllar sonra. O sabır bende de yok valla :) arkadasım bir çocuk doğurdu sanırsın kendi tek başına yaptı adam sevmede var sadece.Kız evde çocuksuz çişe gidemiyor. Neymiş andaval 5dk bile bakamazmış çünkü sadece bir maç keyfi varmış mış miş mış. Bitmiyor herifin andrapozu. Şirkette kız bana anlatıyor bana nasıl geliyor anlatamam :) avukat olsam donuna kadar alırdım kızıda o ayıdan kurtarırdım.

aynı düşüncedeyim canım inan acaip yumuşak yüzlü bi insanım ama böyle kullanılmaya falan gelemem hayatta.. haa arkadaşlarım tarafından çok kullanılırım ama arkadaş başka eş başka yani bununla bi ömrü herşeyi paylaşıyosun.. bu arada arkadaşım da boşandı zaten dayanamadı daha fazla daha neleri vardı çocuğun neleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…