- 4 Mayıs 2012
- 1.187
- 1.681
- 333
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #45.261
@EsilaGuluBb Valla bende merak ettim yaptım tuttu. Keşke önceden bileydim bu yöntemiKız biz ne teoriler üretmiştik demi :)))))
Ne günlerdi yaaa
Sonunda olacağı o oluyor zaten. Bu herifler gerçekten hödük. Ne istediğini bilmiyorki. Evlenme o zaman anaanla babamla yaşa. Ne engel oluyorsun kıza.aynı düşüncedeyim canım inan acaip yumuşak yüzlü bi insanım ama böyle kullanılmaya falan gelemem hayatta.. haa arkadaşlarım tarafından çok kullanılırım ama arkadaş başka eş başka yani bununla bi ömrü herşeyi paylaşıyosun.. bu arada arkadaşım da boşandı zaten dayanamadı daha fazladaha neleri vardı çocuğun neleri
Şu Acıbadem de ki ceviz ağacımı acep? Güzelmiş valla çok cici. Bende Pendik kıyıdan alıcam çikolatayı
Ay valla söylemek beni daha çok yoruyor. Benimki bir ev süpürüyor yarım yamalak. Sonra oturuyor bir daha devam ediyor, yeri silecek aman bir uyuşuk :) dürteceksin sürekliBende öyle çok başkasının temizliğini istemem kendim bildiğim gibi yaparım ama şuan mecburuz bahar temizliğinde çağırırım bende. Günlük işlerde eşlerin yardımı şart. Zaten iyi olsak onlara söyleyene kadar kendimiz çoktan yaparız
Ben de bayildim aynenValla bende bayıldım çok güzel görünüyor:)))
Bende de oluyor canim regl tarihinde olur derler ama benimki cok alakasiz.. sanirim bebisler baski yapiyor yunurtaliklarimiza bilemedimKızlar. Arada karnımda böyle regl ağrısı gibi bir ağrı oluyor sonra bana ateş basıyor böyle menapozlular gibi. Aynı şey çişim geldiğindede oluyor. Sizde de oluyorumu? Bügünde vajinamda bir baskı vardı. Yıldım yeminlen artık bir hayırlısı ile doğursak artık.
O arkadasinin esi kesin tek cocuk ben diyeyim... benim esim de oyleydi ya da homurdana honurdana yapardi herseyi ama 7 yilin sonunda bir hayat paylasmayi anladi cok sukuröyle malların eşleri aşırı sabırlı oluyo ya beni geriyo bu durum :))) benim bi arkadaşımın eşi kızcağız elinde bilmemne kadar yükle ankarada kaç vasıta değiştirerek bi yere giderken kapının önünde arabası da yatarken üstelik kızı öyyyle gönderirdi!! kendi de yatardı üstelik!! benim arkadaşım da içine kırılırdı garibim :/
Aynı ağrı bende de oluyor canım. Sanki adet olacakmisim gibi karın ağrısı v vajina da baskı. 2 gündür var. Dediğin gibi idrara sikistigim zaman daha beterKızlar. Arada karnımda böyle regl ağrısı gibi bir ağrı oluyor sonra bana ateş basıyor böyle menapozlular gibi. Aynı şey çişim geldiğindede oluyor. Sizde de oluyorumu? Bügünde vajinamda bir baskı vardı. Yıldım yeminlen artık bir hayırlısı ile doğursak artık.
Ayyyy harika olmussssKizlarrrr kapı süsünü bitirdimbu sefer ki cok sindi içime :) daha isimi yapıştırmadım öylesine koydum
Maliyetide cok uyguna geldi . İnstagramda 120 TL istemişlerdi .
O arkadasinin esi kesin tek cocuk ben diyeyim... benim esim de oyleydi ya da homurdana honurdana yapardi herseyi ama 7 yilin sonunda bir hayat paylasmayi anladi cok sukur
Kesinlikle aileler paylasmayi ogretmemisse paylasimci ortamlara sokmamissa bencil yetisiyor cocuklarBenim eşim de tek çocuk ama sağ olsun çok iş yapar. Yani ev işi elinden gelir, yemek harika yapar. Bazı yapması gerekenleri yapmıyor yani erkek işi diye tabir ettiğimiz şeyleri, ya da bazen ertelediği şeyleri çok es geçiyor falan ama hakkını yemeyeyim. Akşam da taze fasulyesini yedim zaten, kızımla ben dans ettik valla
Yetiştirilme tarzları malesef çok etkiliyor. Karakterleri de güçlü değilse kişilik bozuklukları oluyor. Sadece erkeklerde mi kadınlar için de aynı şey söz konusu. Bi çocukluğa inmek lazım herkes için :)
Yok artik yaa oyle mi demis A Askina eskiya sikayet ederdim ben o doktoru o ne bicim yemin etmis oyle.. Sormak lazim yemin ederken haftasonlarini ve tatil.gunlerini hesaplamamis mi gelecek pasalar gibi doguma.. benim de icime kurt dustu simdi tanimadigim doktorun yaninda rahat edemem ben valla çıngar çikartirimhakkaten kız bak bu aralar benim de aklımda bu var A Askina eskiya nın dr u demiş ya mesai saatlerinde olmazsa doğum ben olmam diye druma sorucam ben de bi sonraki randevuda.. aynı cevabı alırsam yollarımızı ayıralım abdülhamitciiim diycem
Ben almayi dusunuyorum canım, Komşumda var yaz bebeği onunki kullanamadı 1 2 kez anca kullandi terletiyormus bebeğini sıcak, ama bizimkiler kış bebeği olacagi için içinde rahat eder sıcak olur her yere koyarsin beşiğe kanepe ye iyi birşeyKızlar baby Nest kullanışlı birsey mi sizce?
Kızlar baby Nest kullanışlı birsey mi sizce?
Bende bazen baskı hissediyorum gittikçe sıklaşıyo artık önceleri arada bir oluyoduKızlar. Arada karnımda böyle regl ağrısı gibi bir ağrı oluyor sonra bana ateş basıyor böyle menapozlular gibi. Aynı şey çişim geldiğindede oluyor. Sizde de oluyorumu? Bügünde vajinamda bir baskı vardı. Yıldım yeminlen artık bir hayırlısı ile doğursak artık.
Cnm pek yanasmadi gece olursa nolcak bi saatlik yol fln dedm bn.vakitli araman lazm kanaman başlarsa buraya gelmë fln dedi.vakitli vakitsizi mi var yani sancim olunca ararm sonuçta. Aaa tabi hemen ara fln demedi yani mırın kırın ettiYok artik yaa oyle mi demis A Askina eskiya sikayet ederdim ben o doktoru o ne bicim yemin etmis oyle.. Sormak lazim yemin ederken haftasonlarini ve tatil.gunlerini hesaplamamis mi gelecek pasalar gibi doguma.. benim de icime kurt dustu simdi tanimadigim doktorun yaninda rahat edemem ben valla çıngar çikartirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?