bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar, bu başlık çok aktifmiş, sabahtan beri kaç sayfa yazdınız. Bağımlısı olacağım diye korkuyorum :)) Sabahtan beri oturup ders çalışcam çalışcam başlayamadım bi türlü
2 haftadır muayeneye gitmedim, haftaya cuma benim de, çalışabilir raporumu alıcam (inşallah). Şu bir hafta nasıl geçecek bilmiyorum 32den sonra da 2 haftada bir gitmek gerek değil mi?

Sonunda olacağı o oluyor zaten. Bu herifler gerçekten hödük. Ne istediğini bilmiyorki. Evlenme o zaman anaanla babamla yaşa. Ne engel oluyorsun kıza.

Ay valla söylemek beni daha çok yoruyor. Benimki bir ev süpürüyor yarım yamalak. Sonra oturuyor bir daha devam ediyor, yeri silecek aman bir uyuşuk :) dürteceksin sürekli

Kızlar. Arada karnımda böyle regl ağrısı gibi bir ağrı oluyor sonra bana ateş basıyor böyle menapozlular gibi. Aynı şey çişim geldiğindede oluyor. Sizde de oluyorumu? Bügünde vajinamda bir baskı vardı. Yıldım yeminlen artık bir hayırlısı ile doğursak artık.

Bende de oluyor canim regl tarihinde olur derler ama benimki cok alakasiz.. sanirim bebisler baski yapiyor yunurtaliklarimiza bilemedim

O arkadasinin esi kesin tek cocuk ben diyeyim... benim esim de oyleydi ya da homurdana honurdana yapardi herseyi ama 7 yilin sonunda bir hayat paylasmayi anladi cok sukur

Aynı ağrı bende de oluyor canım. Sanki adet olacakmisim gibi karın ağrısı v vajina da baskı. 2 gündür var. Dediğin gibi idrara sikistigim zaman daha beter

O arkadasinin esi kesin tek cocuk ben diyeyim... benim esim de oyleydi ya da homurdana honurdana yapardi herseyi ama 7 yilin sonunda bir hayat paylasmayi anladi cok sukur

Benim eşim de tek çocuk ama sağ olsun çok iş yapar. Yani ev işi elinden gelir, yemek harika yapar. Bazı yapması gerekenleri yapmıyor yani erkek işi diye tabir ettiğimiz şeyleri, ya da bazen ertelediği şeyleri çok es geçiyor falan ama hakkını yemeyeyim. Akşam da taze fasulyesini yedim zaten, kızımla ben dans ettik valla

Yetiştirilme tarzları malesef çok etkiliyor. Karakterleri de güçlü değilse kişilik bozuklukları oluyor. Sadece erkeklerde mi kadınlar için de aynı şey söz konusu. Bi çocukluğa inmek lazım herkes için :)

Kesinlikle aileler paylasmayi ogretmemisse paylasimci ortamlara sokmamissa bencil yetisiyor cocuklar Seninkilerinki o konuda iyiymis demek ki.. ben benimkinin anaokulu karnesini gordum gecen ozamanda sevmediklerine oyuncagini vermezmis sevdiklerine de bir sure verir sıkilir geri alirmis
Valla evde gradrobu paylasamamistik dusun yeni evlendigimizde neymis esyalari sıkismısmis ayyy ne kavgalar ne kavgalar.. Ama yemek yapardi hep seviyor cunku yemek yapmasini ama mutfagi gorme sonunda Simdi anlasiyoruz cok sukur dolabin cogu benim artik

Yok artik yaa oyle mi demis A Askina eskiya sikayet ederdim ben o doktoru o ne bicim yemin etmis oyle.. Sormak lazim yemin ederken haftasonlarini ve tatil.gunlerini hesaplamamis mi gelecek pasalar gibi doguma.. benim de icime kurt dustu simdi tanimadigim doktorun yaninda rahat edemem ben valla çıngar çikartirim

Kızlar baby Nest kullanışlı birsey mi sizce?
Ben almayi dusunuyorum canım, Komşumda var yaz bebeği onunki kullanamadı 1 2 kez anca kullandi terletiyormus bebeğini sıcak, ama bizimkiler kış bebeği olacagi için içinde rahat eder sıcak olur her yere koyarsin beşiğe kanepe ye iyi birşey

Bende bazen baskı hissediyorum gittikçe sıklaşıyo artık önceleri arada bir oluyodu

Cnm pek yanasmadi gece olursa nolcak bi saatlik yol fln dedm bn.vakitli araman lazm kanaman başlarsa buraya gelmë fln dedi.vakitli vakitsizi mi var yani sancim olunca ararm sonuçta. Aaa tabi hemen ara fln demedi yani mırın kırın etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…