- 19 Mart 2016
- 508
- 883
- 103
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #45.281
Ay valla söylemek beni daha çok yoruyor. Benimki bir ev süpürüyor yarım yamalak. Sonra oturuyor bir daha devam ediyor, yeri silecek aman bir uyuşuk :) dürteceksin sürekli
Sağol canim :)Ayyyy harika olmussssben de istiyom tam istedigim gibi valla sade sık zarif
evet cevizağacıydı canım sitenin adı istanbulda bi dükkan mı ki bu??Şu Acıbadem de ki ceviz ağacımı acep? Güzelmiş valla çok cici. Bende Pendik kıyıdan alıcam çikolatayı
canımcım isme özel yapmışlar sipariş üzerine diğer isimlere de yaparlar diye düşünüyorum.. cevizağacı diye bi siteydi
evet cevizağacıydı canım sitenin adı istanbulda bi dükkan mı ki bu??
evet dimi akla ilk gelen o ama diil ilginçtir ki!! 3 kardeşler ve en büyüğü bu hıyardı :)) güya elektrik elektronik müh. tüküreyim öyle mühendiseO arkadasinin esi kesin tek cocuk ben diyeyim... benim esim de oyleydi ya da homurdana honurdana yapardi herseyi ama 7 yilin sonunda bir hayat paylasmayi anladi cok sukur
hahahhaaa kız ben tanıdığım dr la bile rahat edemeyebilirim diyorum bi de elin herifi gelirse ooooooo oturmaya mı geldikkk buyrun halayaYok artik yaa oyle mi demis A Askina eskiya sikayet ederdim ben o doktoru o ne bicim yemin etmis oyle.. Sormak lazim yemin ederken haftasonlarini ve tatil.gunlerini hesaplamamis mi gelecek pasalar gibi doguma.. benim de icime kurt dustu simdi tanimadigim doktorun yaninda rahat edemem ben valla çıngar çikartirim
Okumak cahil ligi alır esseklik Baki kalır olms tam bu adamdaevet dimi akla ilk gelen o ama diil ilginçtir ki!! 3 kardeşler ve en büyüğü bu hıyardı :)) güya elektrik elektronik müh. tüküreyim öyle mühendiseişsiz kaldı olabilir ya insan iş başvurusu yapmaya tenezzül etmez mi hadi yapmıyosun gidip 80-90 liraya kalem almak nedir ya!! motive ediyomuş paşayı vallahi yolardım onu benim elimde olsaydı nasıl sevmemişsem çocuğu artık çok ezdi arkadaşceğzimi çoooookk
aynen canısı tam eşşekti full anıran cinssten!! kız evi eşyalarıyla bıraktı düşün :)) öyle kaçtı yani arkasına bile bakmadan allah bizi de yavrularımızı da iyi insanlarla karşılaştırsınOkumak cahil ligi alır esseklik Baki kalır olms tam bu adamda
Hiç yoktan iyidir :) benimkinide anası hiç alıştırmamış hiç annesi duyunca gözleri yaşarıyor :)Ay ne guzel yine yapiyoo benim kocam 2 kere kufur ede edetuvalet yikadi tek ona diye ne kadar bn 5 kere yapiyom yogun calisiyo yuzunu zor görüyom
Aslında bir Cafe. Tatlıları süper pastane gibi bir yer burada çok meşhur. Acayip değişik çeşitleri var.evet cevizağacıydı canım sitenin adı istanbulda bi dükkan mı ki bu??
Aynen şimdi daha sık. Yaklaşıyoruz artık sanırım ondan :)Bende bazen baskı hissediyorum gittikçe sıklaşıyo artık önceleri arada bir oluyodu
Ben bu ay bıraktım o işleri :):)Kızlar bişey sorcam.ilişki durumunuz nedir.. Bitti mi artık.. Son aylara giriyoruz ya. İnsan tırsıyo...
Okulla olmuyor o iş gerçekte. Bende elektrik şirketindeyim mühendis çok bizde de bazıları gerçekten değişik. Benim eşimde elektrik elektronik müh neyseki hödük değil :) bazıları nasıl okumuş nasıl okulu bitirmiş hayret ediyorum. Ne değişik bir adammış bu ya paşa mübarek.evet dimi akla ilk gelen o ama diil ilginçtir ki!! 3 kardeşler ve en büyüğü bu hıyardı :)) güya elektrik elektronik müh. tüküreyim öyle mühendiseişsiz kaldı olabilir ya insan iş başvurusu yapmaya tenezzül etmez mi hadi yapmıyosun gidip 80-90 liraya kalem almak nedir ya!! motive ediyomuş paşayı vallahi yolardım onu benim elimde olsaydı nasıl sevmemişsem çocuğu artık çok ezdi arkadaşceğzimi çoooookk
Hiç yoktan iyidir :) benimkinide anası hiç alıştırmamış hiç annesi duyunca gözleri yaşarıyor :)
aman iyi bari sen şanslı tayfadanmışsın yani tamam mühendis milleti accık fazla mantıklı olur falan benim abim de endüstri müh ordan biliyorum :)) ama bu salağın mantığı da yoktu.. bu arada yeğenim elektrik elektronik 3.sınıf tam bi kazma ya çocuk bizi ad soyad kaydetmiş ben onu ilk göz ağrım diye kaydetmişkenOkulla olmuyor o iş gerçekte. Bende elektrik şirketindeyim mühendis çok bizde de bazıları gerçekten değişik. Benim eşimde elektrik elektronik müh neyseki hödük değil :) bazıları nasıl okumuş nasıl okulu bitirmiş hayret ediyorum. Ne değişik bir adammış bu ya paşa mübarek.
hahahaha bak aklıma bugün yaşadığım bişey geldi ben sevgili domestosumu aldım elime malum artık belimiz azcık eğik dursa hemen ağrıyo neyse har har temizledim zil çaldı benimki gelmiş nerdeyse beni ittirerek koşarak banyoya girdi ooo taze temizlenmiş klozetin tadını hiç bişey vermiyo dedi!! benim o anki ruh halimi tahmin et vallahi o tuvalet fırçasını kafasında kırıcaktımAy ne guzel yine yapiyoo benim kocam 2 kere kufur ede edetuvalet yikadi tek ona diye ne kadar bn 5 kere yapiyom yogun calisiyo yuzunu zor görüyom
bu kadar periyodikse bi drunu arasan mı ki nolur nolmazBugun aksam 4ten beri sag kasigimin biraz ust tarafinda ani zonklama seklinde agri basladi bende de. 10dkda bir yokluyor gibi... Anlamadim hic. Bazen siddetli oluyor, fazla acili... Braxton hicks ler boyle degil, degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?