bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ay valla söylemek beni daha çok yoruyor. Benimki bir ev süpürüyor yarım yamalak. Sonra oturuyor bir daha devam ediyor, yeri silecek aman bir uyuşuk :) dürteceksin sürekli

Ay ne guzel yine yapiyoo benim kocam 2 kere kufur ede ede tuvalet yikadi tek ona diye ne kadar bn 5 kere yapiyom yogun calisiyo yuzunu zor görüyom

Kızlar bişey sorcam.ilişki durumunuz nedir.. Bitti mi artık.. Son aylara giriyoruz ya. İnsan tırsıyo...

O arkadasinin esi kesin tek cocuk ben diyeyim... benim esim de oyleydi ya da homurdana honurdana yapardi herseyi ama 7 yilin sonunda bir hayat paylasmayi anladi cok sukur
evet dimi akla ilk gelen o ama diil ilginçtir ki!! 3 kardeşler ve en büyüğü bu hıyardı :)) güya elektrik elektronik müh. tüküreyim öyle mühendise işsiz kaldı olabilir ya insan iş başvurusu yapmaya tenezzül etmez mi hadi yapmıyosun gidip 80-90 liraya kalem almak nedir ya!! motive ediyomuş paşayı vallahi yolardım onu benim elimde olsaydı nasıl sevmemişsem çocuğu artık çok ezdi arkadaşceğzimi çoooookk

hahahhaaa kız ben tanıdığım dr la bile rahat edemeyebilirim diyorum bi de elin herifi gelirse ooooooo oturmaya mı geldikkk buyrun halaya

Okumak cahil ligi alır esseklik Baki kalır olms tam bu adamda

Bugun aksam 4ten beri sag kasigimin biraz ust tarafinda ani zonklama seklinde agri basladi bende de. 10dkda bir yokluyor gibi... Anlamadim hic. Bazen siddetli oluyor, fazla acili... Braxton hicks ler boyle degil, degil mi?

Okulla olmuyor o iş gerçekte. Bende elektrik şirketindeyim mühendis çok bizde de bazıları gerçekten değişik. Benim eşimde elektrik elektronik müh neyseki hödük değil :) bazıları nasıl okumuş nasıl okulu bitirmiş hayret ediyorum. Ne değişik bir adammış bu ya paşa mübarek.

aman iyi bari sen şanslı tayfadanmışsın yani tamam mühendis milleti accık fazla mantıklı olur falan benim abim de endüstri müh ordan biliyorum :)) ama bu salağın mantığı da yoktu.. bu arada yeğenim elektrik elektronik 3.sınıf tam bi kazma ya çocuk bizi ad soyad kaydetmiş ben onu ilk göz ağrım diye kaydetmişken bi de utanmadan diyo ki dua edin tc kimlik numaralarınızla kaydetmedim

Ay ne guzel yine yapiyoo benim kocam 2 kere kufur ede ede tuvalet yikadi tek ona diye ne kadar bn 5 kere yapiyom yogun calisiyo yuzunu zor görüyom
hahahaha bak aklıma bugün yaşadığım bişey geldi ben sevgili domestosumu aldım elime malum artık belimiz azcık eğik dursa hemen ağrıyo neyse har har temizledim zil çaldı benimki gelmiş nerdeyse beni ittirerek koşarak banyoya girdi ooo taze temizlenmiş klozetin tadını hiç bişey vermiyo dedi!! benim o anki ruh halimi tahmin et vallahi o tuvalet fırçasını kafasında kırıcaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…