- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #45.301
Üzülmez mi elbet üzülüyor insan ben kimse mutsuzken hayatıma devam edemedim ama o kişi ben şok geçirirken bile gayet rahat espiriler yapıp gülebiliyor du gözümün önünden hiç gitmedi.. Birde şunu düşündüm arkadaşım elbette öğretmen olabilmek için sıkıntılar çektik ama galiba kolay para kazanmaya alışmış gibiyiz millet olarak.. Her ayın 15. Maaş hesapta... Ve böyle bir olumsuzluk olunca da şok geçiriyor toparlanamıyoruz.. Sanki şükür eksik gibi hayatımızda.. Dünyanın imtihanları elbette sayısız, ama rabbim evlatla, sağlıkla, ölümle imtihan etmesin değil mi...Bnm başıma da seninkine bnzer bi olay geldu bni uzmustu adam ama yine de üzüluyor insan tek maaşti ve 2 cocukla.rizki veren Allah bn de onu dusundm bugün.elbet bi yerden riziklandiracak onları da
Ayyy degisikmis o nasil 2 de kardesi varsa kesin ailesi kardeslerini buna hizmet ettirmistir. Ben de buyuk kardesim ama biz de durumlar tam tersi kardesimin sorumlulugu ustumde buyudum resmen.. Valla cocugun kulaklar kotu kotu cinladi bugun diyeyimevet dimi akla ilk gelen o ama diil ilginçtir ki!! 3 kardeşler ve en büyüğü bu hıyardı :)) güya elektrik elektronik müh. tüküreyim öyle mühendiseişsiz kaldı olabilir ya insan iş başvurusu yapmaya tenezzül etmez mi hadi yapmıyosun gidip 80-90 liraya kalem almak nedir ya!! motive ediyomuş paşayı vallahi yolardım onu benim elimde olsaydı nasıl sevmemişsem çocuğu artık çok ezdi arkadaşceğzimi çoooookk
Bebeğin stresten toparlanmış ve kımıldamıyordur dün bahsettiğim olayda bana da aynısı oldu.. Sakin olmaya düşünmemeye çalış, son aylardayız artık her stres doğumu tetikleyebilir, eşin gitmese belki tartışma daha da büyüyecekti.. Ilık bir süt içip uyumaya çalış arkadaşımHerkeze iyi geceler kv ler yuzunden esimle tartistik cok agladim esim evden gitti karnim bi garip kizlar bi tarafa dogru sis duruyo yamuk yani Allah cocuklarimi bana bagislasin ama esime cok kizginim insan hamile karisini bu kadar aglatmamali hemde anasi yuzunden
ah be canım şu bahsettiğin bi kına mı düğün mü bişey vardı bu o mu?? noldu allahaşkına yine gülücükler saçmanı mı beklediler??Herkeze iyi geceler kv ler yuzunden esimle tartistik cok agladim esim evden gitti karnim bi garip kizlar bi tarafa dogru sis duruyo yamuk yani Allah cocuklarimi bana bagislasin ama esime cok kizginim insan hamile karisini bu kadar aglatmamali hemde anasi yuzunden
aynen kesiinnn :)) ayyy o mıymışık o çınlamayı bile tınlamamıştır merak etme senAyyy degisikmis o nasil 2 de kardesi varsa kesin ailesi kardeslerini buna hizmet ettirmistir. Ben de buyuk kardesim ama biz de durumlar tam tersi kardesimin sorumlulugu ustumde buyudum resmen.. Valla cocugun kulaklar kotu kotu cinladi bugun diyeyim
Canim oncelikle kesinlikle katiliyorumHerkeze iyi geceler kv ler yuzunden esimle tartistik cok agladim esim evden gitti karnim bi garip kizlar bi tarafa dogru sis duruyo yamuk yani Allah cocuklarimi bana bagislasin ama esime cok kizginim insan hamile karisini bu kadar aglatmamali hemde anasi yuzunden
Yok kuzu arabada resmen kv dem benim ustumde geldi dirsegi karnimi deldi resmen bi toparlanmio kocaman kiciyla oturuyo bende esime bayramda boyle gezmeyi reddediyorum dedim kavga ettik bagiris cagiris derken iste isler buyuduah be canım şu bahsettiğin bi kına mı düğün mü bişey vardı bu o mu?? noldu allahaşkına yine gülücükler saçmanı mı beklediler??
Beni de bebegi de dusunse anasi icin kalp kirar mi kuzu tek istedigim cekirdek aile olmak ama o surekli anasigili de isin icine cekiyo kaynim bombos arabayla gitti biz tikis tikis kadin resmen uzerimde geldi 1 saat gidis 1 saat donusBebeğin stresten toparlanmış ve kımıldamıyordur dün bahsettiğim olayda bana da aynısı oldu.. Sakin olmaya düşünmemeye çalış, son aylardayız artık her stres doğumu tetikleyebilir, eşin gitmese belki tartışma daha da büyüyecekti.. Ilık bir süt içip uyumaya çalış arkadaşım
Hahahaha hakikaten cati mati kontrolu deniyor tanidigim doktorum yapacak yapacaksa yine de dusuncesi bile geriyor dusun bi de tanimadigim halaycilarin yaninda ikinicamhahahhaaa kız ben tanıdığım dr la bile rahat edemeyebilirim diyorum bi de elin herifi gelirse ooooooo oturmaya mı geldikkk buyrun halaya
O kadar moralim bozukki aglamaktan bogazim aciyo artik gelmesin artik eve esim de anasina tapiyo orda kalsinCanim oncelikle kesinlikle katiliyorumendise etme benimki de ara ara bir yerde toplaniyor gobegim deve kamburu gibi yamuk yumuk bir sekil aliyor doktoruma demistim normal dedi.. seninki de toplanmis bir tarafta sen sev bebibisini takilma kocana bozma moralini Ama hatasini da anlasin yumusama hemen canim durumu cok iyi bilmiyorum ama
Yipratma oyle kendini kafani dagitacak biseyler bul kv. Senin kadar uzulmuyordur biseye sen niye uzuluyorsun oyle dusunO kadar moralim bozukki aglamaktan bogazim aciyo artik gelmesin artik eve esim de anasina tapiyo orda kalsin
Bebeğin stresten toparlanmış ve kımıldamıyordur dün bahsettiğim olayda bana da aynısı oldu.. Sakin olmaya düşünmemeye çalış, son aylardayız artık her stres doğumu tetikleyebilir, eşin gitmese belki tartışma daha da
büyüyecekti.. Ilık bir süt içip uyumaya çalış arkadaşım
Ahh canim su kv ler yuzunden gul gibi yuvanizi skintiya sokuyorsunuz neden onlara bu kadar anlam yukleyip huzurunu kaciriyorsun onemsemesen hersey daha guzel olacak deger mi onca goz yasinaO kadar moralim bozukki aglamaktan bogazim aciyo artik gelmesin artik eve esim de anasina tapiyo orda kalsin
sen niye önde oturmuyodun ki tatlım?? elbette haklısın kayınvalidenin azcık düşünceli davranıp toparlanması gerekirdi sen hamilesin sonuçta ama keşke eşine direk bayramda böyle gezmeyi reddediyorum demek yerine çok ağrım var falan diye girseydin konuya :/ o da haliyle noldu hayatım diycekti ya çok sıkış tepiş geldik ya bebek rahatsız oldu galiba sancı yaptı falan derdin belki bu raddeye gelmezdi durumlarYok kuzu arabada resmen kv dem benim ustumde geldi dirsegi karnimi deldi resmen bi toparlanmio kocaman kiciyla oturuyo bende esime bayramda boyle gezmeyi reddediyorum dedim kavga ettik bagiris cagiris derken iste isler buyudu
Güzelim sen Kocaman karnınla neden arkaya oturdun otursana eşinin yanına öne..valla bunlar gerçekten düşüncesiz ama iş böyle konularda eşime düşüyor o diyecek Can'ım sen yanıma gel karnın büyüdü rahat edemezsin diye.. Sen bence mesafe koymalısın biraz kayınvalidenlerle arama yoksa seni çok üzeceklerBeni de bebegi de dusunse anasi icin kalp kirar mi kuzu tek istedigim cekirdek aile olmak ama o surekli anasigili de isin icine cekiyo kaynim bombos arabayla gitti biz tikis tikis kadin resmen uzerimde geldi 1 saat gidis 1 saat donus
benim dr ebeye de yönlendirebilirim nasıl rahat ederseniz dedi ben ebeyi tercih edicem sanırım tabii umarım onun elleri de kafam kadar diildirHahahaha hakikaten cati mati kontrolu deniyor tanidigim doktorum yapacak yapacaksa yine de dusuncesi bile geriyor dusun bi de tanimadigim halaycilarin yaninda ikinicamayyy ihtimal yok
uzerimde geldi resmen kuzu nasil moralim bozulmasin ki bu kiz gebe yazik diyen yokAhh canim su kv ler yuzunden gul gibi yuvanizi skintiya sokuyorsunuz neden onlara bu kadar anlam yukleyip huzurunu kaciriyorsun onemsemesen hersey daha guzel olacak deger mi onca goz yasina
benim dr ebeye de yönlendirebilirim nasıl rahat ederseniz dedi ben ebeyi tercih edicem sanırım tabii umarım onun elleri de kafam kadar diildir
Kayinpeder on koltugu kimseye verir mi de kuzum hemen coker oraya esim desen arkaya otur der mesafe var surat asiyorum konusmak istemiyorum kuzu inatla resmen yapisiyolarGüzelim sen Kocaman karnınla neden arkaya oturdun otursana eşinin yanına öne..valla bunlar gerçekten düşüncesiz ama iş böyle konularda eşime düşüyor o diyecek Can'ım sen yanıma gel karnın büyüdü rahat edemezsin diye.. Sen bence mesafe koymalısın biraz kayınvalidenlerle arama yoksa seni çok üzecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?