- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #45.861
ahahahahaa kuzum bugün ağzı hiç kapanmadı şükür rabbimehele o dişlerini yaptırıp at gibi habire gösteren kadını gördüyse şekilden şekile girmesi normaldirbecause of you
kız o bana donunu indiren yarım akıllı da bugün kocasının adını kolye yaptırmış onu takıyodu hayır banane ister tak ister takma da arada bir de fillerin çiftleşme dönemi çıkardığı seslere benzer seslerle eşinin adını haykırıyo okuldaAnnesinin hislerinden etkileniyor herhal
Ya o 4 aylık göbüşü göstermek isteyen hamileye ne desin balık oğlan. Gel bide bana bak diye tepiniyordur
ahahahahaa kuzum bugün ağzı hiç kapanmadı şükür rabbimeçünküm yeni bi av peşindeydi yeni atananlardan birini ağına düşürme mücadelesi sinemalardaaaaaa kıstırmış garibanı köşeye hababam anlatıyo gülücükler saçıyo falann ahhh biliyorum hiç etik diil iş arkadaşımı burda çekiştirmem aman canım napiiim o da düzgün dursun madem
Gunaydinlar herkese millet .valla ne laflar var sendeGünaydın kızlarçılgınlar gibi seminer yapıyoruz aaaaayyyyy vallahi orta yerinden çatliciiimm şimdi  öyle boş boş konuşan insan bolluğu var ki benim nabzım olmuş 115 şimdi patlıcam birine.. balık desen 90dereceden eğik oturtmuyo beni babası kılıklı sezar gibi yayılıyo mı napıyo içerde üzüm salkımı da verem mi oğlum ananı toplantıda ibo showa katılmış kahtalı mıçı gibi oturtuyosun
maşallah Can'ım hayırlı haberler almışsınız döner inşallah daha erken canımKızlar selam heyecndn öleceğim :)
Doktor kontrolumüz çok iyi geçti. Ateş bey 2019 gr 43 cm olmuş. Bugün normalde 32+2 olması olması lazım bir hafta önde gidiyor 33+2 görünüyor. Hala kafa yukarda :/ dönmemiş. Bir iki hafta içerisinde dönmezse daha dönmez dedi. O zaman sezeryan yolu düz gidiyosezeryansa 38 de alırız dedi bu demek oluyo ki surda kaldı 5 6 hafta elim ayagım titredi yeminle :) normal dogum olursa da bu gelişimle giderse 1 2 hafta erken gelme olasılıgı büyük sen ekim basından itibaren hazır ol dediiiii :)
Masallah oglusuna cnm bence daha zamn var anneyi uemeyip doner ins oglusunKızlar selam heyecndn öleceğim :)
Doktor kontrolumüz çok iyi geçti. Ateş bey 2019 gr 43 cm olmuş. Bugün normalde 32+2 olması olması lazım bir hafta önde gidiyor 33+2 görünüyor. Hala kafa yukarda :/ dönmemiş. Bir iki hafta içerisinde dönmezse daha dönmez dedi. O zaman sezeryan yolu düz gidiyosezeryansa 38 de alırız dedi bu demek oluyo ki surda kaldı 5 6 hafta elim ayagım titredi yeminle :) normal dogum olursa da bu gelişimle giderse 1 2 hafta erken gelme olasılıgı büyük sen ekim basından itibaren hazır ol dediiiii :)
sorma kuzucum resmen colorado eyalet hapishanesi mübarekgünaydın canım. senin bebiş flash tv halay şova bağlamış bile. bende benimkinin içimde bazen kolbastı falan oynadığını düşünüyorum. hepte olmadık yerlerde çoşuyorlar pambıklar. şu semininer zavazingosu ne zaman bitecek yahu? hamile kadına çektirdiklerine bak. bitse de dinlensen artık.
canım sende de benimki gibi koltukta oturduğu bölgeyi ağartan bi koca ve egzantrik iş arkadaşları olursa senin de aklına gelir bu laflarGunaydinlar herkese millet .valla ne laflar var sendebecause of you yaa kirk yil dusunsem aklima gelmez
bak yaaaa bi de nispet yapmış bana gıcccccıkkSeminerdemisin yazııııkkkk:))))) bende yeni uyandım kahvaltı yapıcam şimdi:))))
Senin balıkta seminerdeki kişilerin ağzına yüzüne bakıyorsa şekilden şekile girmesi normal çok rahat değil orda galibaaaa:))))
Cok kayda değer bisey yok demekki canim bosuna gitmiyim bende . Söylediğin iyi oldu :)E bebek e de gittik. Garajım ilk girişine bi sıra yapmışlar :) giyim cogunlukta bi kaç oto koltugu bir dünya oyuncak hipp ve bubchen ürünlerinde baya indirim var başka bir marka daha vardı. Bi kaç telsiz ateş ölçer falan var fakat dikkatli olun ürünlerin bir kısmı indirimde değil :) ateş ölçerin fiyatı yukarı ile aynıydı aynı şekilde giyimin yarisi cok ucuzken diger yarısı indirimde falan değildi. Ben bir iki alt üst pijama tulum şapka ve oto aynası aldım cıktım :)
Kızlarr doktordan çıktık herşey yolunda çok şükür rahim ağzı kapalıymış..bebişim 1400 gr 41 cm olmuş maşallah 2hafta önden gidiyor renkli resmini verdi aynı kızıma benziyor .
daha iyi anlarsın o zaman yaptığımız işin anlamsızlığını canısı :/ inşallah dayanırsın canım 35 e kadar bi de üstüne ücretsiz izin alırsan baya baya toparlanır senin bebiş:))) Günaydın canım annemde öğretmendi benim bu seminer cidden ne ya hele sana hamileyken eziyet az kaldı ama bu son günlerimiz bende çok sıkıldı işten artık bakalım kaç haftaya kadar dayanacam ben 35. haftaya kadar dayanırım diyorum ama bakalım :)
Ben daha gitmedim canım saat3 de randevu heyecan dorukta.. Okul da yine sandalye tepesinde fena oldum birde tadilat var toz ve boya kokusu mahvetti benikızlar selam tekrardan eve yeni geldimgeçmiş sayfaları okumadım henüz urashaa ahmoz Enfal97 Rose daisy kızlar naptınız nasıldı bebişlerle görüşmeler?? prensinin_prensesi senin de güzel geçmiş galiba canım okuldayken öyle bişey okudum sanki hadi gözün aydın :))
Katiliyorum canim sana.baska cocuklarin gurultuleri cekilmiyor ama kendi cocugun evi tepenede yiksa sorun yok.Başkasının çocuğu gibi olmuyor ama söyleyim kendi çocuğun çok farklı:)))
Ben başka çocuk kussa bende kusacak gibi olurum içim kalkar. Altına yapsa midem bulandırdı:))) Ama kendi çocuğunun kakasıda miss gibi kokar kusmuğuda :))) haa gürültüsünede daha rahat katlanıyorsun başka biri yapsa cinnet geçirirsin ama kendi çocuğun en değerli Eşyanın kırsa halıya yağ tenekesini boşaltsa kuzu kuzu temizlersin olsun dersin bi yerde
O nasıl bi ses canım ya hiç duymadımkız o bana donunu indiren yarım akıllı da bugün kocasının adını kolye yaptırmış onu takıyodu hayır banane ister tak ister takma da arada bir de fillerin çiftleşme dönemi çıkardığı seslere benzer seslerle eşinin adını haykırıyo okuldamanyak mıdır nedir bacım
Çok sağol güzelim inşaallah hep güzel haberlerle gelmek nasip olsun... Sen de güzel kızlarında iyi olın hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?