bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
hele o dişlerini yaptırıp at gibi habire gösteren kadını gördüyse şekilden şekile girmesi normaldir because of you
ahahahahaa kuzum bugün ağzı hiç kapanmadı şükür rabbime çünküm yeni bi av peşindeydi yeni atananlardan birini ağına düşürme mücadelesi sinemalardaaaaaa kıstırmış garibanı köşeye hababam anlatıyo gülücükler saçıyo falann ahhh biliyorum hiç etik diil iş arkadaşımı burda çekiştirmem aman canım napiiim o da düzgün dursun madem

Annesinin hislerinden etkileniyor herhal
Ya o 4 aylık göbüşü göstermek isteyen hamileye ne desin balık oğlan. Gel bide bana bak diye tepiniyordur
kız o bana donunu indiren yarım akıllı da bugün kocasının adını kolye yaptırmış onu takıyodu hayır banane ister tak ister takma da arada bir de fillerin çiftleşme dönemi çıkardığı seslere benzer seslerle eşinin adını haykırıyo okulda manyak mıdır nedir bacım

:):) dişleri boşunamı yaptırdım ayol der gibi adeta avına yaklaşmış oda be yapsın. bir ton zahmet çekmiş yazık. kolay mı diş yaptırmak. valla bizim şirkette de burnunu yaptıranın kısmeti açıldı :) hep diyorlardı evde kaldım evde kaldım dedim püf noktalar var bak yaptır açılacak o kısmet. sonra aile boyu yaptırdılar hepsi şimdi evleniyor ufak tefek dokunuşlar hayat kurtarıyor şekerim. tutturmuş memelerim büyük yaptıracağım diye dedim sen önce görünen yeri yaptır şükür dinledi beni. bir tişikkür bile etmedi bee.

Kızlar selam heyecndn öleceğim :)

Doktor kontrolumüz çok iyi geçti. Ateş bey 2019 gr 43 cm olmuş. Bugün normalde 32+2 olması olması lazım bir hafta önde gidiyor 33+2 görünüyor. Hala kafa yukarda :/ dönmemiş. Bir iki hafta içerisinde dönmezse daha dönmez dedi. O zaman sezeryan yolu düz gidiyo sezeryansa 38 de alırız dedi bu demek oluyo ki surda kaldı 5 6 hafta elim ayagım titredi yeminle :) normal dogum olursa da bu gelişimle giderse 1 2 hafta erken gelme olasılıgı büyük sen ekim basından itibaren hazır ol dediiiii :)

Gunaydinlar herkese millet .valla ne laflar var sende because of you yaa kirk yil dusunsem aklima gelmez

maşallah Can'ım hayırlı haberler almışsınız döner inşallah daha erken canım

Masallah oglusuna cnm bence daha zamn var anneyi uemeyip doner ins oglusun

sorma kuzucum resmen colorado eyalet hapishanesi mübarek yarına da bi kitap hakkında tartışmamızı bekliyolarmış nasıl bi günde okuyup özümseyip bi de üzerine münazara edicez hocam dedim md yardımcısına yaaawww hocam gogleden özeti vardır dedi ya yani biz bunu yaparsak çocuklar napsın :/

E bebek e de gittik. Garajım ilk girişine bi sıra yapmışlar :) giyim cogunlukta bi kaç oto koltugu bir dünya oyuncak hipp ve bubchen ürünlerinde baya indirim var başka bir marka daha vardı. Bi kaç telsiz ateş ölçer falan var fakat dikkatli olun ürünlerin bir kısmı indirimde değil :) ateş ölçerin fiyatı yukarı ile aynıydı aynı şekilde giyimin yarisi cok ucuzken diger yarısı indirimde falan değildi. Ben bir iki alt üst pijama tulum şapka ve oto aynası aldım cıktım :)

bak yaaaa bi de nispet yapmış bana gıcccccıkk ben bu kadar kişiyi kınıyorum ya benim oğluşum nasıl bi ortaya karışık tür olucak çok merak ediyorum

Cok kayda değer bisey yok demekki canim bosuna gitmiyim bende . Söylediğin iyi oldu :)

Kızlarr doktordan çıktık herşey yolunda çok şükür rahim ağzı kapalıymış..bebişim 1400 gr 41 cm olmuş maşallah 2hafta önden gidiyor renkli resmini verdi aynı kızıma benziyor .

Hadi gözün aydın kuzu fındıklar iyi görünüyor :) maşallah bebitolarımıza sıra ahmoz da cıkar birazdan :)

daha iyi anlarsın o zaman yaptığımız işin anlamsızlığını canısı :/ inşallah dayanırsın canım 35 e kadar bi de üstüne ücretsiz izin alırsan baya baya toparlanır senin bebiş

Katiliyorum canim sana.baska cocuklarin gurultuleri cekilmiyor ama kendi cocugun evi tepenede yiksa sorun yok. sadece biri

O nasıl bi ses canım ya hiç duymadım ismi ne ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…