- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #45.881
Canım merakımı mazur gör hangi şirkette çalışıyorsun :):)aynen valla. kıyamam bebişler içeride neler yaşıyor. biz zor dayanıyoruz değişik insanlara bu yavrucaklar ne yapsın.
daha iyi anlarsın o zaman yaptığımız işin anlamsızlığını canısı :/ inşallah dayanırsın canım 35 e kadar bi de üstüne ücretsiz izin alırsan baya baya toparlanır senin bebiş
Yine koysana canim o resmi ben her zmanki gibi goremedim.Evet yaa cok guldum bende bakislarima takildilar bende degistirdim avatarimi :)))
Katiliyorum canim sana.baska cocuklarin gurultuleri cekilmiyor ama kendi cocugun evi tepenede yiksa sorun yok.sadece biri
Canım ya kıyamam bakma sen eşime onlar hep öyle akıl edemiyorlar kırılacakmıyız kafaya takacakmıyız bence onlara okul lazım önce evlilik okulu sonra hamilelik okulu.. İnanıyorum canım yemeden aldığına benim de var senin gibi arkadaşlarım hem kendimi görünce.. Üzme sakın kendini dök içini söyle.Amin canımanneden geçiyor şeker hastalığı sadece babanda varsa sen içini rahat tut canım Ayyy ne dertlenmişim o konuda dün resmen Eşim de sağolsun bir haftadır çok kilo aldın sen deyip deyip duruyor canımı sıkıyor sağolsun Ama az yiyorum diyince insanlara da inandıramıyorum ondan bu konu açılınca çenem düşüyor sanırm Bitek zayıflama donemıımde yediğimi gorenler biliyor hayrete düştükleri için
canım o sesi nasıl tarif ediyim ki sana ama youtube a yazarsan çıkar önüne nasıl videolar çıkar garanti veremem yalnızO nasıl bi ses canım ya hiç duymadımismi ne ki?
Masallah canim.Kızlar selam heyecndn öleceğim :)
Doktor kontrolumüz çok iyi geçti. Ateş bey 2019 gr 43 cm olmuş. Bugün normalde 32+2 olması olması lazım bir hafta önde gidiyor 33+2 görünüyor. Hala kafa yukarda :/ dönmemiş. Bir iki hafta içerisinde dönmezse daha dönmez dedi. O zaman sezeryan yolu düz gidiyosezeryansa 38 de alırız dedi bu demek oluyo ki surda kaldı 5 6 hafta elim ayagım titredi yeminle :) normal dogum olursa da bu gelişimle giderse 1 2 hafta erken gelme olasılıgı büyük sen ekim basından itibaren hazır ol dediiiii :)
işte pazartesiyi böyle sevdirirler adamaherkese günaydın kızlar ilk kez mutlu bir ptesiye uyandım :)) evimde şimdi akşam ohh uzanacam yatcam ayaklarımı tavana kaldıracam vs . vs. :)) gerçi sağolsun benim görümcem bugünün yemeğine kadar yaptı kadın ama benim 3 çocukla kafam bir milyon oldu ya 5 gündür evde sürekli bir ses tek çocuk kararımı kesinleştirdim bu beş gün boyunca :))
İnsanlıktan nasibini alamamış demekki canım video acmiyim bence ortam müsait değil hastaların tuhaf bakışlarına maruz kalmak istememcanım o sesi nasıl tarif ediyim ki sana ama youtube a yazarsan çıkar önüne nasıl videolar çıkar garanti veremem yalnızbiz annemle ve eşimle çok belgesel izleriz ordan aşinayım allah kimseyi görgüsüz etmesin canım kocanın adını haykırmak nedir ya çocuk okula gelince de bazen merdivenlerden koşarak çekiştirerek indiriyo tövbeeeeeee nereye yetişiyosa
Sizede masallah bugun hep guzel haberlerle geliyorsunuz.Kızlarr doktordan çıktık herşey yolunda çok şükür rahim ağzı kapalıymış..bebişim 1400 gr 41 cm olmuş maşallah 2hafta önden gidiyor renkli resmini verdi aynı kızıma benziyor .
Kızlar selam heyecndn öleceğim :)
Doktor kontrolumüz çok iyi geçti. Ateş bey 2019 gr 43 cm olmuş. Bugün normalde 32+2 olması olması lazım bir hafta önde gidiyor 33+2 görünüyor. Hala kafa yukarda :/ dönmemiş. Bir iki hafta içerisinde dönmezse daha dönmez dedi. O zaman sezeryan yolu düz gidiyosezeryansa 38 de alırız dedi bu demek oluyo ki surda kaldı 5 6 hafta elim ayagım titredi yeminle :) normal dogum olursa da bu gelişimle giderse 1 2 hafta erken gelme olasılıgı büyük sen ekim basından itibaren hazır ol dediiiii :)
amann açma mesleki hayatın da tehlikeye girmesin :))İnsanlıktan nasibini alamamış demekki canım video acmiyim bence ortam müsait değil hastaların tuhaf bakışlarına maruz kalmak istemem
Akşam mutlaka bakıcamamann açma mesleki hayatın da tehlikeye girmesin :))
sen en iyisi belgeselde rastgelmeyi bekle kuzum yoksa salak yotube önüne salak videolar çıkarabilir ya da filler belgeseli falan diye genel bi tanımla aratAkşam mutlaka bakıcamama bu sefer eşimden nasıl bi tepki alırım bilmiyorum
Cok kayda değer bisey yok demekki canim bosuna gitmiyim bende . Söylediğin iyi oldu :)
çok sevindim bebişim hadi gözün aydın :)Canlar yeni ciktim muayeneden bizim oglan gayet saglikli, keyfi yerinde cok sukur tabi ki hala ters pozisyonda kafa yukarda bacaklar asagida ins doner. Kilosu 1807 gr dedi boyu 42 cm ikisi de haftasiyla uyumlu dedi. İri bi bebek olmucak normal standartlarda 3-3.200 civari dogar dedi hayirlisi saglikli olsunda daha onemsemiyorum kilosunu tombis olmayacagi belli oldu
Yalnızken bakım ben buna en iyisisen en iyisi belgeselde rastgelmeyi bekle kuzum yoksa salak yotube önüne salak videolar çıkarabilir ya da filler belgeseli falan diye genel bi tanımla arat
Canlar yeni ciktim muayeneden bizim oglan gayet saglikli, keyfi yerinde cok sukur tabi ki hala ters pozisyonda kafa yukarda bacaklar asagida ins doner. Kilosu 1807 gr dedi boyu 42 cm ikisi de haftasiyla uyumlu dedi. İri bi bebek olmucak normal standartlarda 3-3.200 civari dogar dedi hayirlisi saglikli olsunda daha onemsemiyorum kilosunu tombis olmayacagi belli oldu
urashaa @Aydede88
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?