bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Katiliyorum canim sana.baska cocuklarin gurultuleri cekilmiyor ama kendi cocugun evi tepenede yiksa sorun yok. sadece biri

:)) hahahah inş bende ondan korkuyorum sabırsız biriyimdir inş kendi çocuğuma daha sabırlı olurum hamile kaldıktan sonra bile aslında çocuklara karşı tavrım değişti inş bu dahada artar

Canım ya kıyamam bakma sen eşime onlar hep öyle akıl edemiyorlar kırılacakmıyız kafaya takacakmıyız bence onlara okul lazım önce evlilik okulu sonra hamilelik okulu.. İnanıyorum canım yemeden aldığına benim de var senin gibi arkadaşlarım hem kendimi görünce.. Üzme sakın kendini dök içini söyle.

O nasıl bi ses canım ya hiç duymadım ismi ne ki?
canım o sesi nasıl tarif ediyim ki sana ama youtube a yazarsan çıkar önüne nasıl videolar çıkar garanti veremem yalnız biz annemle ve eşimle çok belgesel izleriz ordan aşinayım allah kimseyi görgüsüz etmesin canım kocanın adını haykırmak nedir ya çocuk okula gelince de bazen merdivenlerden koşarak çekiştirerek indiriyo tövbeeeeeee nereye yetişiyosa

Masallah canim.
Saka gibi dimi.ne kadar cabuk zaman akip geciyor dogum zamani yaklasti resmen.senin su halinden bir hafta sonra kucagima almistim kizimi 34 de.Allah hayirli saglikli dogumlar nasip etsin insallah.

işte pazartesiyi böyle sevdirirler adama ölümü gösterip sıtmaya razı tutmuşlar seni kuzucum

İnsanlıktan nasibini alamamış demekki canım video acmiyim bence ortam müsait değil hastaların tuhaf bakışlarına maruz kalmak istemem

Kızlarr doktordan çıktık herşey yolunda çok şükür rahim ağzı kapalıymış..bebişim 1400 gr 41 cm olmuş maşallah 2hafta önden gidiyor renkli resmini verdi aynı kızıma benziyor .
Sizede masallah bugun hep guzel haberlerle geliyorsunuz.
Hep boyle guzel haberler verin hepiniz insallah.

canim kuran okumayi biliyomusun bilmiyorum ama insikak suresini okur secde ayeti yerindede secde yaparsan bu suredeki secde ayetiyle allahdan secde emri alan bebekde rahimde ters bile donmus olsa pozisyonunu degistirip dogum pozisyonunu alir yaziyor bendeki kitapda denemelde fayda arkadasim sezeryana bi hafta kala yapti bi kac gunde bebek dondu normal dogum yapti kiz

Canlar yeni ciktim muayeneden bizim oglan gayet saglikli, keyfi yerinde cok sukur tabi ki hala ters pozisyonda kafa yukarda bacaklar asagida ins doner. Kilosu 1807 gr dedi boyu 42 cm ikisi de haftasiyla uyumlu dedi. İri bi bebek olmucak normal standartlarda 3-3.200 civari dogar dedi hayirlisi saglikli olsunda daha onemsemiyorum kilosunu tombis olmayacagi belli oldu
urashaa @Aydede88

çok sevindim bebişim hadi gözün aydın :)

Puhahha seninki de mi dönmemiş :) inat lemm bu bebelerrr etiketlemeyi unutmusum bizimkide 2019 gr 43 cm 33+2 görünüyo :)

Kiloya takılma kuzum bende takılmıyorum önemli olan saglık.. Dogsun alırlar kiloyu..

Maşallah kuzularımızaa ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…