bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Puhahha seninki de mi dönmemiş :) inat lemm bu bebelerrr etiketlemeyi unutmusum bizimkide 2019 gr 43 cm 33+2 görünüyo :)

Maşallah kuzularımızaa ..

Ates pasamaa masallah hep guzel guzel buyusun ins. Sorma canim illa itlik yapcaklar eheh bu haftadan sonra donmeleri zor ihtimal gibi geliyor ama hadii ins diyorumm

because of you sagol beybisi

Maşallah tosun Ateş paşaya canım ya bak benim sıpanın da kafası hep yukarıda hiç dönmedi. Seninle aramızda 3 hafta var neredeyse, benim sıpanında 5 hafta içinde dönmesi lazım o zaman e mi

Düzelir canım düzelir. Sen stres yapma yeter ki... Bol bol da su iç tamam mı? Herşey yolunda gidecek ve her şey çok güzel olacak Allah'ın izniyle

Maşallah Ateş'e Dönmemesini takma canım. Benim Mustafam 34.haftada dönmüştü, o sebeple rahat ol. 35.haftada dönen bebekler bile var. Dönerken zaten sen de fark edeceksin, yoğun bir sancı çekmiştim ben bebeğim dönerken. Böyle adet sancısı gibi... Hem belim, hem kasıklarım fena ağrımıştı.

Senin bebişin de dönecek inşallah... Pozitif düşünelim, pozitif olsun değil mi

Kızlarr doktordan çıktık herşey yolunda çok şükür rahim ağzı kapalıymış..bebişim 1400 gr 41 cm olmuş maşallah 2hafta önden gidiyor renkli resmini verdi aynı kızıma benziyor .

Maşallah bebeğine. Çok şükür her şey yolunda :) Rabbim nazarlardan korusun meleğini

Maşallah canım miniğine. Tombik olsun olmasın önemli değil. Yeter ki sağlıklı olsunlar. 2,5kg olsun sağlıklı ve bizim olsunlar

Ates pasamaa masallah hep guzel guzel buyusun ins. Sorma canim illa itlik yapcaklar eheh bu haftadan sonra donmeleri zor ihtimal gibi geliyor ama hadii ins diyorumm

because of you sagol beybisi
ben doğum yaklaştıkça allah içimi biliyo ya biraz sezeryan şartları oluşsun istiyorum sanki ne diyoooorr siz buna türkçede ben 3.5 atıyoree boşver yani datlım dönmezse dönmesin sağlıklı olsun da

canım öncelikle yeni evin hayırlı olsun mutlu huzurlu günleriniz olsun inşallah içinde kendini de çok yormamaya bak.. bişey sorucam siz kvlerle aynı memlekette yaşamıyo musunuz yani eşin niye orda kalıyo ben onu anlamadım gitsin yapsın ziyaretini sonra dönsün eve beraber geçirin ya bayramınızı

Hahahaha arada ayaga kalk canim ben toplantilarda oyle yapiyorum firsat buldukva bugun benimde toplantim vardi kv. Aradi acmadim gem toplantiyi bolmemedim hem de acikcasi kesin bisey icin israr edecek diye acmadim esime dedim ara. Oda aramis. gecen besik muhabbeti donmustu yaa 50 kez denistik hani isteniyoruz 6 ayluk sey diye anne yani gondermisti bukezde yine 6 ay sonra atmalik olanlardan... esim ertesi gunu acikladi park yatak alicaz diye 6 aylik urun istemiyoruz dedi.. bugun beni oyuzden aramis besik istiyormuymusum diye besik modelleri varmis kendimi intihar edecem artik resmen hala besik yaaa hala ama

kız ben kendime sabırlı derim ben öldürürüm böyle kadını ya tövbe estağfurullah ne laftan anlamaz insanmış arkadaş eeee tamam alsın bi tane size anne yanı beşik siz de park yatak alın bari istediği bu mu yok eğer anne yanını da zaten size aldırıcaksa onun adresini ver bana

Canımm sağol bunu yazdığın için çünkü o kadar çok merak ediyordum ki dönerken nasıl hissedileceğini... Ağrılı ve sancılı oluyor demek ama olsun napalım dönsünler de.

Yok anacım sizin okul okul değil tımarhane senin güvercinler bunlardan daha iyiydi görmemişin kolyesi olmuş almış... Tövbe tövbe senin oğlan evi özlemiş anlaşılan

annemde bana aldirmadi senin cocugun senin gibi iri olur diye de bebege iltifat bana hakaret geldi :)) sadece 3 citcitli yenidogan 2 pijama bi kacda uzun kollu citcitli aldim acaba yeter mi
Yetmezse alirz cnm bebişin kılosuna gore.bakalim sutumuz yararsa hemen tombs tombs olur blki:)

tüüüüüüüüüü nanköre bak!! meme dolgulu destekli sütyenle de hallolur burun öyle mi

Valla canim bize alidrcaktir neden bukadar israr anlamiorum bende 6 ay sonra odasina yerlestirelim de cocugu kendisi de cocugun odasinda bebekle yatip temelli bize mi yerlessin istiyor artik valla anlamiyom yaaa zaten evimin dibinde oturuyor 7 24 bana gelecektir zaten ama yatiyida planliyor herhalde ben diyim dogumdan sonra bizim evde senlik var

Sizin işyeride because of you nunkinden halliceymiş yani.

Yok anacım sizin okul okul değil tımarhane senin güvercinler bunlardan daha iyiydi görmemişin kolyesi olmuş almış... Tövbe tövbe senin oğlan evi özlemiş anlaşılan
sorma kuzum ben bu okula ilk gittiğim günün devamında yani gece yatana kadar ağzımı kapatamamışım eşim diyo ciddi şoka girmiştim daha kadınlar ve erkekler arasındaki bel altı muhabbetlere girmiyorum bile okul diil randevu evi mübarek

Ayyyy bizim oğlanlar ikiz gibim yaaaa aynı Ekim 15 gibi doğacak 2 kg 33 haftalık gelişim. Kızzzzz maşallah sanada ateş beye de aynı gün doğurursak şaşmam yaniii

Ayni sehirdeyiz canim ama esim kvye ev alicak onu begenecekler. Bir de kalmazsa ailesi gelir diye kalmak istiyor. Artik onunda sabri kalmamis onlara.

Kızlarr doktordan çıktık herşey yolunda çok şükür rahim ağzı kapalıymış..bebişim 1400 gr 41 cm olmuş maşallah 2hafta önden gidiyor renkli resmini verdi aynı kızıma benziyor .
Maşallah sanada canım hadi geçmiş olsun. Kiloda boyda çok iyi. Allah sağlıkla kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…