- 27 Şubat 2016
- 1.323
- 3.047
- 53
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #45.901
Puhahha seninki de mi dönmemiş :) inat lemm bu bebelerrretiketlemeyi unutmusum bizimkide 2019 gr 43 cm 33+2 görünüyo :)
Maşallah kuzularımızaa ..
Kızlar selam heyecndn öleceğim :)
Doktor kontrolumüz çok iyi geçti. Ateş bey 2019 gr 43 cm olmuş. Bugün normalde 32+2 olması olması lazım bir hafta önde gidiyor 33+2 görünüyor. Hala kafa yukarda :/ dönmemiş. Bir iki hafta içerisinde dönmezse daha dönmez dedi. O zaman sezeryan yolu düz gidiyosezeryansa 38 de alırız dedi bu demek oluyo ki surda kaldı 5 6 hafta elim ayagım titredi yeminle :) normal dogum olursa da bu gelişimle giderse 1 2 hafta erken gelme olasılıgı büyük sen ekim basından
Maşallah tosun Ateş paşaya canımKızlar selam heyecndn öleceğim :)
Doktor kontrolumüz çok iyi geçti. Ateş bey 2019 gr 43 cm olmuş. Bugün normalde 32+2 olması olması lazım bir hafta önde gidiyor 33+2 görünüyor. Hala kafa yukarda :/ dönmemiş. Bir iki hafta içerisinde dönmezse daha dönmez dedi. O zaman sezeryan yolu düz gidiyosezeryansa 38 de alırız dedi bu demek oluyo ki surda kaldı 5 6 hafta elim ayagım titredi yeminle :) normal dogum olursa da bu gelişimle giderse 1 2 hafta erken gelme olasılıgı büyük sen ekim basından itibaren hazır ol dediiiii :)
çok ilginç gerçekten aslında pekte şaşırmadım Bülent Bey bunu genelde yapıyor. iyi bir doktor ama öncelik ve randevu durumu konusunda oldukça olumsuz. misal geçen cuma önümde 1 kişi var 40 dk bekledim araya o girdi şu girdi bu girdi. sende acildin mesela senide pek ala öyle önden alabilirdi. anlamıyorum o benden önce girenlerin aciliyeti nedir yani? yok rapor göstercekmiş, tahlilmiş inan bimiyor. neyse insan bebişim iyi olsun da diyor. ama inan bende Allah izin verirse 2. ne yaparım hiç bilmiyorum. çünkü bende bazı şeylerden ötürü bıktım usandım. bir de şeker yüklemesi ni sorduğumda şu sebepten dolayı gerek görmüyorum falan ya da bı hafta yapmamız lazım şu sebepten gibi bir yorum bile yapmadı. o kadar rahat söyleyince bende demek ki gerek yok dedim. bir şey çıkara o zaman başına ekşirim. neyseki senin bebiş iyiymiş canım çok sevindim. insan öyle bir durumda gerçekten çok endişeleniyor. bende de biliyorsun bir kere oldu hatta o günde randevum vardı ki danışmadaki çocuğa söyledim inan 1,5 saat beklemiştim ki endişe içinde. oluyor yani çok iyi anlıyorum. benim perinotologluk bir durumumda yok ama alıştığım için devam ediyorum yoluma, ama sonrasında ne olur hiç bilmiyorum yani. senin durumun daha hassas hem sağlık açısından hemde senin psikolojinin rahatlaması açısından tabiki öncelik hakkın var.
havuç suyunu evet kızlar da dedi, tabi katı meyve sıkacağı lazım bunun için. annemde var artık ondan alıp sıkacağım her gün. inşallah bir an önce düzelir de amniyon sıvısı normale döner.
Kızlar selam heyecndn öleceğim :)
Doktor kontrolumüz çok iyi geçti. Ateş bey 2019 gr 43 cm olmuş. Bugün normalde 32+2 olması olması lazım bir hafta önde gidiyor 33+2 görünüyor. Hala kafa yukarda :/ dönmemiş. Bir iki hafta içerisinde dönmezse daha dönmez dedi. O zaman sezeryan yolu düz gidiyosezeryansa 38 de alırız dedi bu demek oluyo ki surda kaldı 5 6 hafta elim ayagım titredi yeminle :) normal dogum olursa da bu gelişimle giderse 1 2 hafta erken gelme olasılıgı büyük sen ekim basından itibaren hazır ol dediiiii :)
Kızlarr doktordan çıktık herşey yolunda çok şükür rahim ağzı kapalıymış..bebişim 1400 gr 41 cm olmuş maşallah 2hafta önden gidiyor renkli resmini verdi aynı kızıma benziyor .
Canlar yeni ciktim muayeneden bizim oglan gayet saglikli, keyfi yerinde cok sukur tabi ki hala ters pozisyonda kafa yukarda bacaklar asagida ins doner. Kilosu 1807 gr dedi boyu 42 cm ikisi de haftasiyla uyumlu dedi. İri bi bebek olmucak normal standartlarda 3-3.200 civari dogar dedi hayirlisi saglikli olsunda daha onemsemiyorum kilosunu tombis olmayacagi belli oldu
@urashaaMy moonlight
ben doğum yaklaştıkça allah içimi biliyo ya biraz sezeryan şartları oluşsun istiyorum sankiAtes pasamaa masallah hep guzel guzel buyusun ins. Sorma canim illa itlik yapcaklar eheh bu haftadan sonra donmeleri zor ihtimal gibi geliyor ama hadii ins diyorumm
because of you sagol beybisi
canım öncelikle yeni evin hayırlı olsun mutlu huzurlu günleriniz olsun inşallah içindeGunaydin kizlar. Ben her gece 12-1 arasi yatip bu saatlerde uyaniyorum yaklasik 3 4 haftadir durum boyle gunluk 3 4 saat uyumus oluyorum. Galiba doguma kadar bu boyle gidicek.
Ev yerlestiriyorum cok zormus cok yorucu ve yipraticiymis hamileyken tasinmak. Ara ara sancilaniyorum ama hemen gidip yatiyorum yarim saat sonra tekrar is basi. Koliler ustume ustume geliyor sanki ev cok pis biran once bitirmek istiyorum.
Bayramda aile ziyaretine gitmiyorum. Herif ailesine ve benim aileme tek gidicek bi kac gun kalip donecek bende ilkkez evimde tek kalicam. Yasasin kaynanasiz bayram
Hahahaha arada ayaga kalk canimGünaydın kızlarçılgınlar gibi seminer yapıyoruz aaaaayyyyy vallahi orta yerinden çatliciiimm şimdi  öyle boş boş konuşan insan bolluğu var ki benim nabzım olmuş 115 şimdi patlıcam birine.. balık desen 90dereceden eğik oturtmuyo beni babası kılıklı sezar gibi yayılıyo mı napıyo içerde üzüm salkımı da verem mi oğlum ananı toplantıda ibo showa katılmış kahtalı mıçı gibi oturtuyosun
kız ben kendime sabırlı derim ben öldürürüm böyle kadını ya tövbe estağfurullah ne laftan anlamaz insanmış arkadaş eeee tamam alsın bi tane size anne yanı beşik siz de park yatak alın bari istediği bu mu yok eğer anne yanını da zaten size aldırıcaksa onun adresini ver banaHahahaha arada ayaga kalk canimben toplantilarda oyle yapiyorum firsat buldukva bugun benimde toplantim vardi kv. Aradi acmadim gem toplantiyi bolmemedim hem de acikcasi kesin bisey icin israr edecek diye acmadim esime dedim ara gecen besik muhabbeti donmustu yaa 50 kez denistik hani isteniyoruz 6 ayluk sey diye anayatagi gondermisti esim ertesi gunu acikladi park yatak alicaz diye 6 aylik urun istemiyoruz dedi.. bugun beni oyuzden aramis besik istiyormuymusum diye besik modelleri varmis kendimi intihar edecem artik
Maşallah Ateş'eDönmemesini takma canım. Benim Mustafam 34.haftada dönmüştü, o sebeple rahat ol. 35.haftada dönen bebekler bile var. Dönerken zaten sen de fark edeceksin, yoğun bir sancı çekmiştim ben bebeğim dönerken. Böyle adet sancısı gibi... Hem belim, hem kasıklarım fena ağrımıştı.
Senin bebişin de dönecek inşallah... Pozitif düşünelim
Yok anacım sizin okul okul değil tımarhanekız o bana donunu indiren yarım akıllı da bugün kocasının adını kolye yaptırmış onu takıyodu hayır banane ister tak ister takma da arada bir de fillerin çiftleşme dönemi çıkardığı seslere benzer seslerle eşinin adını haykırıyo okuldamanyak mıdır nedir bacım
Yetmezse alirz cnm bebişin kılosuna gore.bakalim sutumuz yararsa hemen tombs tombs olur blki:)annemde bana aldirmadi senin cocugun senin gibi iri olur diye de bebege iltifat bana hakaret geldi :)) sadece 3 citcitli yenidogan 2 pijama bi kacda uzun kollu citcitli aldim acaba yeter mi
tüüüüüüüüüü nanköre bak!! meme dolgulu destekli sütyenle de hallolur burun öyle mi:):) dişleri boşunamı yaptırdım ayol der gibi adeta avına yaklaşmış oda be yapsın. bir ton zahmet çekmiş yazık. kolay mı diş yaptırmak. valla bizim şirkette de burnunu yaptıranın kısmeti açıldı :) hep diyorlardı evde kaldım evde kaldım dedim püf noktalar var bak yaptır açılacak o kısmet. sonra aile boyu yaptırdılar hepsi şimdi evleniyorufak tefek dokunuşlar hayat kurtarıyor şekerim. tutturmuş memelerim büyük yaptıracağım diye dedim sen önce görünen yeri yaptır şükür dinledi beni. bir tişikkür bile etmedi bee.
Valla canim bize alidrcaktir neden bukadar israr anlamiorum bendekız ben kendime sabırlı derim ben öldürürüm böyle kadını ya tövbe estağfurullah ne laftan anlamaz insanmış arkadaş eeee tamam alsın bi tane size anne yanı beşik siz de park yatak alın bari istediği bu mu yok eğer anne yanını da zaten size aldırıcaksa onun adresini ver bana
Sizin işyeride:):) dişleri boşunamı yaptırdım ayol der gibi adeta avına yaklaşmış oda be yapsın. bir ton zahmet çekmiş yazık. kolay mı diş yaptırmak. valla bizim şirkette de burnunu yaptıranın kısmeti açıldı :) hep diyorlardı evde kaldım evde kaldım dedim püf noktalar var bak yaptır açılacak o kısmet. sonra aile boyu yaptırdılar hepsi şimdi evleniyorufak tefek dokunuşlar hayat kurtarıyor şekerim. tutturmuş memelerim büyük yaptıracağım diye dedim sen önce görünen yeri yaptır şükür dinledi beni. bir tişikkür bile etmedi bee.
sorma kuzum ben bu okula ilk gittiğim günün devamında yani gece yatana kadar ağzımı kapatamamışım eşim diyo ciddi şoka girmiştim daha kadınlar ve erkekler arasındaki bel altı muhabbetlere girmiyorum bile okul diil randevu evi mübarekYok anacım sizin okul okul değil tımarhanesenin güvercinler bunlardan daha iyiydi görmemişin kolyesi olmuş almış... Tövbe tövbe senin oğlan evi özlemiş anlaşılan
Ayda bir olunca o ay geçmek bilmiyor :) az kalmış canimm haftalar hemencik geciyo zatenprensinin_prensesi @papatya005 sizin kuzulara da maşallah canlarım. Benim randevuya daha bir hafta var nasıl özendim sizlere
Ayyyy bizim oğlanlar ikiz gibim yaaaaKızlar selam heyecndn öleceğim :)
Ayni sehirdeyiz canim ama esim kvye ev alicak onu begenecekler. Bir de kalmazsa ailesi gelir diye kalmak istiyor. Artik onunda sabri kalmamis onlara.canım öncelikle yeni evin hayırlı olsun mutlu huzurlu günleriniz olsun inşallah içindekendini de çok yormamaya bak.. bişey sorucam siz kvlerle aynı memlekette yaşamıyo musunuz yani eşin niye orda kalıyo ben onu anlamadım gitsin yapsın ziyaretini sonra dönsün eve beraber geçirin ya bayramınızı
Bnm de kahve 2-4 aylık.tatlı ayiciklarimizz:)Güle güle gysin ler insallahAmin canimm senin bebisinde güle güle giysin :) giydirip foto atarız artikk :))
Maşallah sanada canım hadi geçmiş olsun. Kiloda boyda çok iyi. Allah sağlıkla kavuştursunKızlarr doktordan çıktık herşey yolunda çok şükür rahim ağzı kapalıymış..bebişim 1400 gr 41 cm olmuş maşallah 2hafta önden gidiyor renkli resmini verdi aynı kızıma benziyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?