bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yok yok o kız bayaaaaa ateşli kuzum 4 aylık göbeği göstermek nedir yaaa

Maşallah senin oğlanada bugün çok güzel haberler geliyor kilosuda boyuda gayet iyi paşanın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah

ne güzel kızz bak burda bi kontrolden sonra bizim oğlan bi kilo kıyma kadar olmuş demeni hatırlıyorum iki katına çıkmış maşşallah kuzuya hayırlısı nasılsa öyle doğur inşallah canım

Kızlarr doktordan çıktık herşey yolunda çok şükür rahim ağzı kapalıymış..bebişim 1400 gr 41 cm olmuş maşallah 2hafta önden gidiyor renkli resmini verdi aynı kızıma benziyor .
eneeeemm ne güzel tehlike falan yok yani dimi?? hadi çok sevindim canım gözünüz aydın :)) sen yine de dikkat et bu ara

Kaynanaya söyle kendi doğursun koysun 6 aylık beşiğe çocuğunu çok meraklıysa. seninki rüyada da görüyor beşik halı perde heralde takıntılı gibi.:/ insanın kendi beğendiğini alma hakkı var ya birde kaynana beğenme hakkımız olsa:))) marketlerde çikolataya bantlanmış tuz ruhu gibiler eşini alıyon oda promosyon.

Hahahaja koptum resmen hakikaten oyleler canim yaaa takintili hakikaten benimki

seviyesizliğin dibine vurmuş sizinkiler. Oğlunun kulaklarını tıka bari yazık çocuğa

daha bi de görgüsüzlük noktası var ki fenaaa çantayı yere koyar oooffffff napıyorum ben ya 250liralık çantayı yere atıyorum der mal mal güler falan diyorum ya acınası halde
dizilerdeki zengin ama bi okadar aptal insanlar var ya işte onlar gibi. Boşuna sürünmesin okulda öğrencilere yazık. Artist falan olsun rol yapmasına gerek yok ona uygun rollerde kendi olsun yeter:))
Çantadan özür diler böyleleri. Allah sabır versin canım tayine daha çok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…