bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

sanırsın beşik firması var reklamını yapacak. ayy ısrarlardan nefret ediyorum. ben kv ile anlaştığım halde yorgan vs vs bir şeyler ayırmış bende beğendiklerimi aldım. daha doğrusu fazlasını inan koyacak yerimde yok, bebişin odasını yeni boşalltık, dolabı desen zor boşaltıp bazama koydum çoğu şeyi. dedim inan yerim yok anne, ısrarla al niye çok güzel bunlar diyor. eee diyorum yerrr yokkkk :) zaten dedim burada da kalsın bir şeyler burda da kalırız ederiz lazım olur. evlendiğimizden beri bulgaristan dan getirdiği el dikimi yorganları vermeye çalışıyor. kazulet gibiler zaten. alsam da yer kalmadı biz zor sığıyoruz 2 kişi eve.üstüme örtsem altında kalırım çok ağır. valla kendi annemde öyle evleniyorum dedim ne var ne yok evime gönderdi, hamile olduğumu öğrendim daha ilk aydan erkek yeğenimin süslerini püslerini bana kitledi. sonra kızım olacağını öğrendim de yırttım neyse ki. ama ilginç olan kızım olmasını istiyordu çok çelişkili. yani benim iki annede bu konuda çok ısrarcı. seni çok iyi anlıyorum ^.^

tüüüüüüüüüü nanköre bak!! meme dolgulu destekli sütyenle de hallolur burun öyle mi

yani ikisi de fazlalık ama biri görünüyor işte :) dedim memelerin büyük diye üzülme erkekler zaten bayılır büyük memeye. sen burundan yürü :)

Kızlarr doktordan çıktık herşey yolunda çok şükür rahim ağzı kapalıymış..bebişim 1400 gr 41 cm olmuş maşallah 2hafta önden gidiyor renkli resmini verdi aynı kızıma benziyor .

massalah minnoslarin kilosu sagligi yerinde :)) rabbim saglik sihat zamaninda nasip etsin cumlemize insallah

amin inş. bir yandan da diyorum zaten acil bir durum olsa rapor verirdi 1 hafta yatırırdı. hem 3 hafta sonrası uzun bir zaman mutlaka arada da görmek isterdi falan. önlem amaçlı dedi herhalde. hayırlısı kuzum.

ben doğum yaklaştıkça allah içimi biliyo ya biraz sezeryan şartları oluşsun istiyorum sanki ne diyoooorr siz buna türkçede ben 3.5 atıyoree boşver yani datlım dönmezse dönmesin sağlıklı olsun da

onlar dönebilir ama biz yolumuzdan dönmeyeceğiz. ne demiştik normal doğum iyidir. hem '' kediler de doğuruyor '' bizim neyimiz eksik. son zamanlarda bu söz ile kendimi motive ediyorum. sanırım ben miyavlayarak doğuracağım.

tebrik ederim azmin içün. urashaa ve sen because of you gazlarsanız doğurur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…