- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #45.941
GöremedimBakın buda benim minnoşum
Hahahaha arada ayaga kalk canimben toplantilarda oyle yapiyorum firsat buldukva bugun benimde toplantim vardi kv. Aradi acmadim gem toplantiyi bolmemedim hem de acikcasi kesin bisey icin israr edecek diye acmadim esime dedim ara. Oda aramis. gecen besik muhabbeti donmustu yaa 50 kez denistik hani isteniyoruz 6 ayluk sey diye anne yani gondermisti bukezde yine 6 ay sonra atmalik olanlardan... esim ertesi gunu acikladi park yatak alicaz diye 6 aylik urun istemiyoruz dedi.. bugun beni oyuzden aramis besik istiyormuymusum diye beşik modelleri varmis kendimi intihar edecem artik resmen hala besik yaaa hala ama
tüüüüüüüüüü nanköre bak!! meme dolgulu destekli sütyenle de hallolur burun öyle mi
Kızlar selam heyecndn öleceğim :)
Doktor kontrolumüz çok iyi geçti. Ateş bey 2019 gr 43 cm olmuş. Bugün normalde 32+2 olması olması lazım bir hafta önde gidiyor 33+2 görünüyor. Hala kafa yukarda :/ dönmemiş. Bir iki hafta içerisinde dönmezse daha dönmez dedi. O zaman sezeryan yolu düz gidiyosezeryansa 38 de alırız dedi bu demek oluyo ki surda kaldı 5 6 hafta elim ayagım titredi yeminle :) normal dogum olursa da bu gelişimle giderse 1 2 hafta erken gelme olasılıgı büyük sen ekim basından itibaren hazır ol dediiiii :)
Kızlarr doktordan çıktık herşey yolunda çok şükür rahim ağzı kapalıymış..bebişim 1400 gr 41 cm olmuş maşallah 2hafta önden gidiyor renkli resmini verdi aynı kızıma benziyor .
Canlar yeni ciktim muayeneden bizim oglan gayet saglikli, keyfi yerinde cok sukur tabi ki hala ters pozisyonda kafa yukarda bacaklar asagida ins doner. Kilosu 1807 gr dedi boyu 42 cm ikisi de haftasiyla uyumlu dedi. İri bi bebek olmucak normal standartlarda 3-3.200 civari dogar dedi hayirlisi saglikli olsunda daha onemsemiyorum kilosunu tombis olmayacagi belli oldu
urashaa My moonlight
Yükledim canımGöremedim
Düzelir canım düzelir. Sen stres yapma yeter ki... Bol bol da su iç tamam mı? Herşey yolunda gidecek ve her şey çok güzel olacak Allah'ın izniyle
Maşallah Ateş'eDönmemesini takma canım. Benim Mustafam 34.haftada dönmüştü, o sebeple rahat ol. 35.haftada dönen bebekler bile var. Dönerken zaten sen de fark edeceksin, yoğun bir sancı çekmiştim ben bebeğim dönerken. Böyle adet sancısı gibi... Hem belim, hem kasıklarım fena ağrımıştı.
Senin bebişin de dönecek inşallah... Pozitif düşünelim, pozitif olsun değil mi
Maşallah bebeğine. Çok şükür her şey yolunda :) Rabbim nazarlardan korusun meleğini
Maşallah canım miniğine.Tombik olsun olmasın önemli değil. Yeter ki sağlıklı olsunlar. 2,5kg olsun sağlıklı ve bizim olsunlar
İnşallah canım çok sağolmassalah minnoslarin kilosu sagligi yerinde :)) rabbim saglik sihat zamaninda nasip etsin cumlemize insallah
Bak Can'ım yükledim
Yükledim canım
Massalah pasaya cok iyi gorunuyor annesi rabbim nazardan korusun siziYükledim canım
Maşallah eli kafasında çok tatlı allah nazardan saklasınYükledim canım
ben doğum yaklaştıkça allah içimi biliyo ya biraz sezeryan şartları oluşsun istiyorum sankine diyoooorr siz buna türkçede ben 3.5 atıyoree boşver yani datlım dönmezse dönmesin sağlıklı olsun da
Sağol canım ilk defa bu kadar net gördük aynı babasına benzetti doktoray tipe gel. keyifçi mırmır seni ^.^ maşallah. yerler o yanakları annesi.
Kız canım bizimki çok sağolMassalah pasaya cok iyi gorunuyor annesi rabbim nazardan korusun sizi
Sağol canım cümlemizin yavrusunu inşallahMaşallah eli kafasında çok tatlı allah nazardan saklasın
7. ayında kim bilir nerelerini gösterir 4.ayda öyleyse bu bayan. tövbe estafurallah ^.^Yok yok o kız bayaaaaa ateşli kuzum 4 aylık göbeği göstermek nedir yaaa
onlar dönebilir ama biz yolumuzdan dönmeyeceğiz. ne demiştik normal doğum iyidir. hem '' kediler de doğuruyor ''bizim neyimiz eksik. son zamanlarda bu söz ile kendimi motive ediyorum. sanırım ben miyavlayarak doğuracağım.
Sağol Canım bizim birdahaki randevumuz da 1 ay sonra Zaman su gibi akar inşallahMasallah kizlar yaaaRose daisy urashaa ahmoz cok guzel haberler almissinizzzzz 15 gun var daha off benimkine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?