bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

http://www.do-um.com/content/yazilar/6-12-Hamilelik-Ters-Bebek-Dondurme_17.aspx

bak senin için güzel bir site buldum. bir incele istersen. TaeYang da dediği gibi çeşitli egzersizler ile diğer yöne dönebiliyormuş. ama endişe ve streste ekten bilesin

biz hala buradayız tatlım :):)

valla canım benimde paket bitti hatta 30TL de aşmışım şok oldum. şirkette olduğum zaman artık girebileceğim paketim yenilenene kadar. dayanmıyor maalesef.

Off uyumak ne mumkun sağa donsem çocuk batıyor sola donsem yine aynı sırt ustu zaten yatmak istemiyorum zararliymis bacağımin arasına koyduğum yastikta kâr etmiyor artık
ay sırt üstü niye zararlı napalım yani nasıl yatalım yarasa gibi baş aşağı yatmadığımız kaldı artık cidden iyice zorlaştı ya fiziken rahat olmadığım için uyuyamıyorum yada kafayı bişiye takıyorum uyuyamıyorum :) sonra sabah işe kalkıyorum zombi gibi uykusuzluktan iyice agresif oldum çıktım :/

Son haftalar niye psikolojini bozdun canimm litfenn full motivasyon full pozitiflikk kendini uzmek ne demek

:):)paketi biten buraya o zmn:)snra da iki yeri birden idare edebilirseniz helal olsun.dün bi face bi bura kafam döndü faceden ciktm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…