bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hay allahım yaaaa mutsuzluğunu okurken kahkaha attım kusura bakma az kaldı sık dişini senin 2 ay var sanırım. Benim elim ayağım şişmeye başladı seninde son aya yakın şişecek elbet takılma öyle boynuna falan. İçimizde insan var canlı yaşıyor ve vücudumuzda besleniyor elbette deforme olcaz accuk mutlu ol hamileyim ve şişkoyum gülücükleri at etrafa patlak topada bi tekme yapıştır. Senin sıran değil daha tam şişmedim bile de ben ayakkabımı zor giyiyorum alyansımı çıkarmak zorunda kaldım yanaklarım ama çok mutluyummmmmm bebişim yakınlığını duyar üzülür diye

O topa tekme atmak ne kelime kuzum sinirimden üstünde tepindim eşim aldı üstünden resmen

Günaydın kızlar bugün hastaneye gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin. Ikra meyra bugün 8.30 da uyandım aklım sinemnur da şimdi odasına çıkmıştır nasıldır acaba. Şuan uyuşukluk hissdiyordur ama 1_2 saat içinde sancılar başlar 4 saat sonra ilk yürüyüş yapılır akşama biraz rahatlar yarın daha iyi hisseder inşallah ay sanki ben doğurdum gibi heyecan var içimde. Bizim topik doğuma başlayınca nasıl olcaz acaba ama allahtan ilk doğuracaklar arasındayım.

ayyy evet cok heyecanli sinemnur sabah ayrica dua ettim yoksa herkese dua ederim hergun rabbim cocugu olana saglik dogum yapana bir nefeste kurtar derim rabbim saglikla nasip etsin cumlemize insallah sen ilk doguracaklar arasinda degilsin tatlim A Antihindistancevizi bayram sonu doktor belki doguma aliriz demis insallahda almazlar ben ekim 10 da veya 20 ne kadar dogumum olucak bakalim ilk kim dogum yapicak ben ve riskli olanlar en azindan 36 gorelim insallah bugunun suyu yuzu hurmetine rabbim dualarimizi kabul etsin hayirli cumalar .... dua ile ecmain

Evet canim ali kemal beyde aynen devam.bir aksilik olmazsa burda yapacagim dogumu insallah

Evet canim ali kemal beyde aynen devam.bir aksilik olmazsa burda yapacagim dogumu insallah
Haydaaa o da kotu kuzum yaaa bilmiorum ama sanki tulin hoca beni 2 yada3 hf sonra gel der gibi hissediorum
Son ikindefadir beni 3 haftada bir cagiriyor tatlim

Dr dan geldim kızlar çok moralim bozuk rahim boyu uzunluğum 23mm düşmüş erken doğum riskim var progestan verdi vajinal kullanıcım.bebeğim yine yüzünü sakladı göremedik yüzünü.2070 gr 42 cm 2hafta önden gidiyor.yolculuğa izin vermedi doktorum abimin düğününe gidemiyorum ve çok üzgünüm

Asimi oldum ama canim skldi 5. Gun topuk kanini mutlaka burda aldir bebeginin dedi saglik ocagi ben adaninkini hastanede aldirdim acikcasi saglik ocagina bu konuda cok guvrnmiyorum kendi dr unun gozetiminde olsun istiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…