bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Olsun gitme canim erken dogum riskin varmis cok riskli

Kaç haftadır ara sıra yoklayan diş ağrım dün gece sabaha kadar uyutmadı. Aldım gece yarısı randevu. Öğleden sonra dişçiye gidicem. Doktorum bir sakınca görmedi. Bakalım dişçi ne dicek. Her dişçi cesaret edemiyormuş çünkü.

Kızlar selam, geçen pazar bir tanıdıktan epey bebek eşyası aldık. Bunlardan biri park yatak. Erkek çocuktan aldığımız için mavi ama sorun değil, mis gibi yepyeni :) kurduk açtık. Bizim kedi de keşfetti, girdi altına çıktı. Sonra da henüz oda takımı gelmediği için bebeğe ait tüm eşyaları altlı üstlü yerleştirdim içine :))

Park yatağın yanında yatak uyku seti, 1 yaş oyuncakları, eğitici kitaplar, emzirme yastığı, birkaç malzeme daha aldık. Kısmetiyle geliyor kızımız

Eklentiler

• 20160906_103743 copy.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 59
  • 20160906_103829 copy.webp
    10 KB · Görüntüleme: 60
  • 20160906_173905 copy.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 74
  • 20160904_212655 copy.webp
    9 KB · Görüntüleme: 54
  • 20160904_210754 copy.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 54
  • 20160904_210751 copy.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 51
  • 20160904_210615 copy.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 52
Amin canım amin inş

A Antihindistancevizi maşallah kızçene :) kilosu filan gayet iyi maşallah.

Asimi oldum ama canim skldi 5. Gun topuk kanini mutlaka burda aldir bebeginin dedi saglik ocagi ben adaninkini hastanede aldirdim acikcasi saglik ocagina bu konuda cok guvrnmiyorum kendi dr unun gozetiminde olsun istiorum
Canım emin ol sağlık ocakları aşı ve topuk kanında çok güvenilir yerler.
Sağlık ocağında aldır bence. Zaten en az 2 kere alınıyor, ilki hastaneden çıkmadan oluyor ya.

Ben gitmiştim de kadın almam ben seni demişti bana :))
Ama asıl dolgumu yapan doktorum sakıncası olmaz diyordu daha önceden.

Canım bebeğinin kilosu iyi maşşallah 1_2 cm açıklıkla 1_2 ay bekleyen hamişler var. Evde dinlen rahim kapalıysa 38 i görürsün inşallah. Erken doğum olcak olursa ciğer geliştirici ile kurtarırsın inşallah en azından 2 hafta daha dişini sık yat kalkma bence. Kardeşinin düğünü için yapacak bişey yok malesef.

Olsun canım en azından bebişinin kilosu güzelmiş yani iki kilo sınırını geçmiş.. Düğün için de üzülmüşsündür tabii ama napalm önce bebislerin sağlığı..

Abooo diş ağrısı çok geçmiş olsun arkadaşım :/

Benim de sağ kolum yanmıştı lıseye giderken. Hemen o anlar o acı geldi aklıma zaten iyice kötü oldum 2. derece dedi doktor canım.

rabbim beterinden korusun. yanık olayı çok dert bir şey gerçekten. özellikle çocukta. geçmiş olsun tekrardan canım

İnşallah Zaman'ında gelir yavrun canım maşallah kilosu gelişimi çok iyi.

internetten bakıp sip etsen olmazmı. eğer ne alacağın aşağı yukarı belliyse bence öyle yap canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…