- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #47.621
Olsun gitme canim erken dogum riskin varmis cok riskliDr dan geldim kızlar çok moralim bozuk rahim boyu uzunluğum 23mm düşmüş erken doğum riskim var progestan verdi vajinal kullanıcım.bebeğim yine yüzünü sakladı göremedik yüzünü.2070 gr 42 cm 2hafta önden gidiyor.yolculuğa izin vermedi doktorum abimin düğününe gidemiyorum ve çok üzgünüm
Bebegin icin yat canim.ne kadar seninle durursa o kadar iyi.Ayy umut oldun bana cigerleri gelismistir insallah. Valla ben duraniyorum ki bugun balkon yikadim kadin yatak odama girmesin diye yatak odami temizledim. Benim pireler bi dursa ben hep yatarim aslinda.
Amin canım amin inşayyy evet cok heyecanli @sinemnur sabah ayrica dua ettim yoksa herkese dua ederim hergun rabbim cocugu olana saglik dogum yapana bir nefeste kurtar derim rabbim saglikla nasip etsin cumlemize insallah sen ilk doguracaklar arasinda degilsin tatlim A Antihindistancevizi bayram sonu doktor belki doguma aliriz demis insallahda almazlar ben ekim 10 da veya 20 ne kadar dogumum olucak bakalim ilk kim dogum yapicak ben ve riskli olanlar en azindan 36 gorelim insallah bugunun suyu yuzu hurmetine rabbim dualarimizi kabul etsin hayirli cumalar .... dua ile ecmain
Canım emin ol sağlık ocakları aşı ve topuk kanında çok güvenilir yerler.Asimi oldum ama canim skldi 5. Gun topuk kanini mutlaka burda aldir bebeginin dedi saglik ocagi ben adaninkini hastanede aldirdim acikcasi saglik ocagina bu konuda cok guvrnmiyorum kendi dr unun gozetiminde olsun istiorum
Ben gitmiştim de kadın almam ben seni demişti bana :))Kaç haftadır ara sıra yoklayan diş ağrım dün gece sabaha kadar uyutmadı. Aldım gece yarısı randevu. Öğleden sonra dişçiye gidicem. Doktorum bir sakınca görmedi. Bakalım dişçi ne dicek. Her dişçi cesaret edemiyormuş çünkü.
Maşallah büyümüş Seninkide Kasım bebişleri ele gelir oldu:))Doktordan ciktim arkadaslar.oglusum 1600 gr olmus 41 cm boyu var.esneyip duruyordu cok datliydi yaa.3 haftada 1 kilo almisim ve paylasmisiz kiloyu
Canım bebeğinin kilosu iyi maşşallah 1_2 cm açıklıkla 1_2 ay bekleyen hamişler var. Evde dinlen rahim kapalıysa 38 i görürsün inşallah. Erken doğum olcak olursa ciğer geliştirici ile kurtarırsın inşallah en azından 2 hafta daha dişini sık yat kalkma bence. Kardeşinin düğünü için yapacak bişey yok malesef.Dr dan geldim kızlar çok moralim bozuk rahim boyu uzunluğum 23mm düşmüş erken doğum riskim var progestan verdi vajinal kullanıcım.bebeğim yine yüzünü sakladı göremedik yüzünü.2070 gr 42 cm 2hafta önden gidiyor.yolculuğa izin vermedi doktorum abimin düğününe gidemiyorum ve çok üzgünüm
Olsun canım en azından bebişinin kilosu güzelmiş yani iki kilo sınırını geçmiş.. Düğün için de üzülmüşsündür tabii ama napalm önce bebislerin sağlığı..Dr dan geldim kızlar çok moralim bozuk rahim boyu uzunluğum 23mm düşmüş erken doğum riskim var progestan verdi vajinal kullanıcım.bebeğim yine yüzünü sakladı göremedik yüzünü.2070 gr 42 cm 2hafta önden gidiyor.yolculuğa izin vermedi doktorum abimin düğününe gidemiyorum ve çok üzgünüm
Abooo diş ağrısı çok geçmiş olsun arkadaşım :/Kaç haftadır ara sıra yoklayan diş ağrım dün gece sabaha kadar uyutmadı. Aldım gece yarısı randevu. Öğleden sonra dişçiye gidicem. Doktorum bir sakınca görmedi. Bakalım dişçi ne dicek. Her dişçi cesaret edemiyormuş çünkü.
Seni ciiiiinnn erkeği hangi damardan vurucağını biliyosun indirim damarı :))
Benim de sağ kolum yanmıştı lıseye giderken. Hemen o anlar o acı geldi aklıma zaten iyice kötü oldum2. derece dedi doktor canım.
Canım moonlight kapılmış düşünüyorum nick bulamadım yaaa bu ara benim için bi ingilizce nick düşün.Olsun canım en azından bebişinin kilosu güzelmiş yani iki kilo sınırını geçmiş.. Düğün için de üzülmüşsündür tabii ama napalm önce bebislerin sağlığı..
Uykum var yaa. Çok uykum var buralar akşamlarıda erkenden yatıyorum ama gündüzde koltukta uzanma vaziyrtindeyim uyukluyorum nolcek bu halimtünaydın pambıklar ^.^ nasılsınız bakalım bugün?
Benim ki de kadın. Ay kadınlar mı tırsak oluyo acabaBen gitmiştim de kadın almam ben seni demişti bana :))
Ama asıl dolgumu yapan doktorum sakıncası olmaz diyordu daha önceden.
Sağol canım. Bakalım napcak doktorAbooo diş ağrısı çok geçmiş olsun arkadaşım :/
İnşallah Zaman'ında gelir yavrun canım maşallah kilosu gelişimi çok iyi.Dr dan geldim kızlar çok moralim bozuk rahim boyu uzunluğum 23mm düşmüş erken doğum riskim var progestan verdi vajinal kullanıcım.bebeğim yine yüzünü sakladı göremedik yüzünü.2070 gr 42 cm 2hafta önden gidiyor.yolculuğa izin vermedi doktorum abimin düğününe gidemiyorum ve çok üzgünüm
Şu anda İstanbulda olmak istiyorum. Eminönü'ndeki o malzemecilere gitmek istiyorum. Bebek şekerini kendim bi tasarım buldum yapıcam ama İnternet teki bütün sitelere baktım. Kutuyu bulduğum sitede ayıcık yok. Ayıcık olan sitede güpür şerit yok. Şerit olan yerde istediğim renk yok.. Üfff yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?