- 7 Temmuz 2011
- 1.949
- 2.346
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #47.661
Kafamda güzel bir tasarım. Var. Onun malzemelerini sordum var dedi hepsi. Bi izne çıkayım da yapıcam inşallah.Ben söyledim canım bende isim kesinleşsin ordan alıcam inşallah
Off çok zor kuzum yinede sabır et rahata kavuscagin günler de gelecektir illakiÇok yorgunum.çok uykusuzum. Sabaha kadar geziyorum evde. Ertesi gün hortlak gibi dolaşıyorum. İşe gidip gelmek de yoruyor. Hergün 80km yol gidip geliyorum. Eve geliyorum yemek çocuk. Oğlum çok hareketli hiç durmuyor. Sürekli bişeyler döküyor kırıyor istiyor. Yatırmıyor. Evde küçük çocuk varken zaten uyuyamıyosun. Karnım batıyor. Bebek çok yukarıda nefesi kesiyor. Sürekli sağ tarafımda. Resmen çürüdü sağ yanım. Allahım güç kuvvet versin hepimize. İsyan etmek istemiyorum. Günler zor geçiyor ama artık
Benim kızda geçen gün anne kardeşim ne zaman doğacak kucağına atlamayı çok özledim beni ne zamn kucağına alcaksın dediiçim burkuldu. Normalde kucağıma oturur ama ayakta kucak istiyor koşarak gelip üstüme atlamak istiyor eskisi gibi rahat olmak istiyor. Çok özledim anne diyor
Amin canımmÖyle tabii Allah uzun ömürler versin kuzucuklarimiza:)
Amin canım. İnşallah.. Okullar açılsa oğlum yarım gün gidecek anaokuluna. Bende ekimin başında izne çıkacam. Onu yollayıp azcık uzansam yeter. Gece uyuma gündüz hiç dinlenme. Sarsıyor artık.Off çok zor kuzum yinede sabır et rahata kavuscagin günler de gelecektir illaki
3 Hafta agridi ilkiBenim 2 aşı da hiç ağrımadı. İlki çok mu ağrıdı sende?
Seninki büyük canım kıskanmaz fazla ama bizim bücür babasının elini tutsam hayır benim babam diyor:)benim eşim diyorum hayır benim Eşimm diyor bücür cadıAy inşallah olmaz kıskançlık. Bizimki şöyle kıskanmıyor çok hevesli ama doğunca nolcak bakalım hayırlısı dikkat etcez artık.
Evet kuzu yarn 30Yarın sende 30 yazcak dimi datlum pazarda bende :))
benim de kızım gidecek anaokuluna yarım gün bende o gelene kadar sin hazırliklarimi yapsam şükür diyeceğim.daha hic bisey hazır değil üstelik ev dip bucak temizlenecek halılar perdeler pencereler hepsi bayram sonunu bekliyorAmin canım. İnşallah.. Okullar açılsa oğlum yarım gün gidecek anaokuluna. Bende ekimin başında izne çıkacam. Onu yollayıp azcık uzansam yeter. Gece uyuma gündüz hiç dinlenme. Sarsıyor artık.
Ohh süper evde bol dinlenmeler bebiş olana kadar bol bol uyu ve dinlen :)veeee eğer dr de yarın sorun çıkmazsa is hayatına biir yıl bugün itibari ile ara vermiş bulunmaktayım.yarın sabah prensesimi görmeye gideceğim inşallah güzel haberler ile geleceğiz.Bakalım bayram için yola izin verecek mi benim için sıkıntı değil ama kuzum dedesini özlemiş...
ilk basta hazırlıkları yapıp dinleneceğim canım inşallah.Ev tamamen temizlenecek perde halı duvar sonra doğum valizleri.kıyafetler yıkanıp utulenecek.Büyük kızım anaokuluna gidecek öğlene kadar o gelene kadar az az yapacağım o varken olmuyor ne yazık ki.Ama isler bitince ohhh deyip yatacamOhh süper evde bol dinlenmeler bebiş olana kadar bol bol uyu ve dinlen :)
Yardım edecek kimse yok mu canım kendini çok yormasan.benim kv de yapacakmış öyle söyledi ev süpürüp silmeyi zaten eşim yapacak.hamilelikte zor bu işlerilk basta hazırlıkları yapıp dinleneceğim canım inşallah.Ev tamamen temizlenecek perde halı duvar sonra doğum valizleri.kıyafetler yıkanıp utulenecek.Büyük kızım anaokuluna gidecek öğlene kadar o gelene kadar az az yapacağım o varken olmuyor ne yazık ki.Ama isler bitince ohhh deyip yatacam
Canım bende aynı düşünüyorudm bir kaçgündür çözüm buldumBende ondan endişe ediyrm ya.arada Yan yatarken sanki gobegmn üstüne yatms gibi oluyrm.acaba ezio mym diyrm.Allah korusun bebegime zarar vermiim diyrm ama anlamadn dönmüş buluyrm kendimi
Canım bende aynı düşünüyorudm bir kaçgündür çözüm buldum
karnım altına yastık koyuyorum zaten. sırtıma da kullanmadııgm pike vardı onu güzelcene katladım. ince uzun bişi oldu. ben yerleşince yataga eşim onu güzelcene sırtımın boşlukta kalan kısmına itiyor biraz.
bende agırlıgımı biraz pike ye biraz göbüşe veriyorum hem yan yatmış oluyorum hemde göbege farkında olmadan agırlık vermemiş oluyorm.
3-4 gündür uyuyorum öncesinde çok uykusuz kalıyordum. bi dene istersen.
Bayaaaaa işin var canım kolay gelsin 10 gün falan uğraşırsın. Ama tatilsin artık ona bakilk basta hazırlıkları yapıp dinleneceğim canım inşallah.Ev tamamen temizlenecek perde halı duvar sonra doğum valizleri.kıyafetler yıkanıp utulenecek.Büyük kızım anaokuluna gidecek öğlene kadar o gelene kadar az az yapacağım o varken olmuyor ne yazık ki.Ama isler bitince ohhh deyip yatacam
Hehheheeeyyy aile hekimliği mi ilgi mi kan testi istemek miben 2kere tetanoza gidince zıkkımlandıkları çekirdeği zar zor bırakıp gelip aşı yaptılar hatta o kadar belli ettiler ki rahatsızlıklarını yüzlerinden diycektim applalarım siz rahatsız olmayın ölümü görün canısı tarif edin ben kendi kendime yaparım gerizekalılar!!
Senin yatış baya merasimli oluyor ozaman:)) bende 3 tane yastığa sarılıyorum sırtıma bişey koymuyorum koysamda olmaz sabaha kadar kırk kere döner 30 kere çişe kalkarım kocamada yazık bezer valla sırtıma pike falan koymazCanım bende aynı düşünüyorudm bir kaçgündür çözüm buldum
karnım altına yastık koyuyorum zaten. sırtıma da kullanmadııgm pike vardı onu güzelcene katladım. ince uzun bişi oldu. ben yerleşince yataga eşim onu güzelcene sırtımın boşlukta kalan kısmına itiyor biraz.
bende agırlıgımı biraz pike ye biraz göbüşe veriyorum hem yan yatmış oluyorum hemde göbege farkında olmadan agırlık vermemiş oluyorm.
3-4 gündür uyuyorum öncesinde çok uykusuz kalıyordum. bi dene istersen.
Valla bunların hepsini bi akşamda yaparsan helal olsun. Ne diye bukadar yorcan kendini tabi yarın eğlenmek güzel ama bugün mahvolcan yorgunluktan allah kolaylık versin. Ben şeker hamuru pastası pek sevmem daha çok çikolatalı ıslak pastalar ilgimi çeker. Arkadaşlardan bilen varsa yardımcı olsun canım. Ben bile yoruldum sanki okuyuncabugün bayram tatili öncesi son iş günüm .
yarın inşallah baby shower yapıcam arkadaslar.
çok heyecanlıyım çünkü daha hiç bir hazırlık yapmadım
4 te işten çıkınca eksik malzemelerimi alıcam. görümcem ve annem gelicek yardım etmeye..
eşim de işten gelince evi temizler heralde uzanamadıgımız süsleri takar.
şeker hamurundan pasta istedim 600 tl çıkıyor
o kadar bütcem olmadıgı için kendim yapmaya karar verdim.ama daha önce normal pasta bile yapmamış olan ben bunu nasıl yapıcak bilmiyorum
malzemeleri alıp laptop mutfaga getirirp bir de youtubu açıp izleyerek yapmayı denicem lütfen bana sans dileyin
birde daha önce şeker hamurundan pasta yapmış olan arkadaslar var mı aramızda.
iç malzemesi için kafam çok karısık. iki farklı tarih var elimde.. ganj diyorlarmış iç kısmına.
bir tarifte krema ısıtıp içine çikolataları kesip atıyor karısıtırıoyr dolapta sogutup. pastaya sürüyor
diğer tarif daha karısık. asagıda linki var.
http://bir-kase-lezzet.blogspot.com.tr/2012/05/seker-hamurundan-pasta.html
ŞEKER HAMURUNDAN PASTANIN GANAJI
MALZEMELER
2 Paket süt kreması ( 400 ml.)
Bitter çikolata ( 120 gr.)
2 Paket kakolu krem şanti
1 Paket kakaolu dolgu kreması
1 Çay bardağı süt
Fırın kağıdı
yani hangisi ni yapıyım acaba iç harcı için bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?