bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Off çok zor kuzum yinede sabır et rahata kavuscagin günler de gelecektir illaki

ayy kıyamam yaa :) canım benim yerimm. abla olucan artık sen büyüdün kardeşin senin kucağına atlacak minnak seni.

Off çok zor kuzum yinede sabır et rahata kavuscagin günler de gelecektir illaki
Amin canım. İnşallah.. Okullar açılsa oğlum yarım gün gidecek anaokuluna. Bende ekimin başında izne çıkacam. Onu yollayıp azcık uzansam yeter. Gece uyuma gündüz hiç dinlenme. Sarsıyor artık.

veeee eğer dr de yarın sorun çıkmazsa is hayatına biir yıl bugün itibari ile ara vermiş bulunmaktayım.yarın sabah prensesimi görmeye gideceğim inşallah güzel haberler ile geleceğiz.Bakalım bayram için yola izin verecek mi benim için sıkıntı değil ama kuzum dedesini özlemiş...

Ay inşallah olmaz kıskançlık. Bizimki şöyle kıskanmıyor çok hevesli ama doğunca nolcak bakalım hayırlısı dikkat etcez artık.
Seninki büyük canım kıskanmaz fazla ama bizim bücür babasının elini tutsam hayır benim babam diyor:)benim eşim diyorum hayır benim Eşimm diyor bücür cadı

Amin canım. İnşallah.. Okullar açılsa oğlum yarım gün gidecek anaokuluna. Bende ekimin başında izne çıkacam. Onu yollayıp azcık uzansam yeter. Gece uyuma gündüz hiç dinlenme. Sarsıyor artık.
benim de kızım gidecek anaokuluna yarım gün bende o gelene kadar sin hazırliklarimi yapsam şükür diyeceğim.daha hic bisey hazır değil üstelik ev dip bucak temizlenecek halılar perdeler pencereler hepsi bayram sonunu bekliyor

Ohh süper evde bol dinlenmeler bebiş olana kadar bol bol uyu ve dinlen :)

Ohh süper evde bol dinlenmeler bebiş olana kadar bol bol uyu ve dinlen :)
ilk basta hazırlıkları yapıp dinleneceğim canım inşallah.Ev tamamen temizlenecek perde halı duvar sonra doğum valizleri.kıyafetler yıkanıp utulenecek.Büyük kızım anaokuluna gidecek öğlene kadar o gelene kadar az az yapacağım o varken olmuyor ne yazık ki.Ama isler bitince ohhh deyip yatacam

Yardım edecek kimse yok mu canım kendini çok yormasan.benim kv de yapacakmış öyle söyledi ev süpürüp silmeyi zaten eşim yapacak.hamilelikte zor bu işler

Bende ondan endişe ediyrm ya.arada Yan yatarken sanki gobegmn üstüne yatms gibi oluyrm.acaba ezio mym diyrm.Allah korusun bebegime zarar vermiim diyrm ama anlamadn dönmüş buluyrm kendimi
Canım bende aynı düşünüyorudm bir kaçgündür çözüm buldum

karnım altına yastık koyuyorum zaten. sırtıma da kullanmadııgm pike vardı onu güzelcene katladım. ince uzun bişi oldu. ben yerleşince yataga eşim onu güzelcene sırtımın boşlukta kalan kısmına itiyor biraz.

bende agırlıgımı biraz pike ye biraz göbüşe veriyorum hem yan yatmış oluyorum hemde göbege farkında olmadan agırlık vermemiş oluyorm.

3-4 gündür uyuyorum öncesinde çok uykusuz kalıyordum. bi dene istersen.

Ben yarım saatte bir dönüyorum. Dönmekten midem de bulanıyor. Gecenin bir yarısı kalkıp gaviscon içiyorum. Sola çok yatamıyorum, sol elim uyuşuk sürekli, sinir sıkışması yani karpal tunel sendromu... Elyaf bir yastıgım var kare, her döndüğümde onu hafif karnımın altına çekiyorum, iyi geliyor bana... Allah kolaylık versin hepimize. Elim o kadar uyuşuk ki, korkmaya başladım

bugün bayram tatili öncesi son iş günüm .

yarın inşallah baby shower yapıcam arkadaslar.

çok heyecanlıyım çünkü daha hiç bir hazırlık yapmadım

4 te işten çıkınca eksik malzemelerimi alıcam. görümcem ve annem gelicek yardım etmeye..

eşim de işten gelince evi temizler heralde uzanamadıgımız süsleri takar.

şeker hamurundan pasta istedim 600 tl çıkıyor

o kadar bütcem olmadıgı için kendim yapmaya karar verdim. ama daha önce normal pasta bile yapmamış olan ben bunu nasıl yapıcak bilmiyorum

malzemeleri alıp laptop mutfaga getirirp bir de youtubu açıp izleyerek yapmayı denicem lütfen bana sans dileyin

birde daha önce şeker hamurundan pasta yapmış olan arkadaslar var mı aramızda.

iç malzemesi için kafam çok karısık. iki farklı tarih var elimde.. ganj diyorlarmış iç kısmına.

bir tarifte krema ısıtıp içine çikolataları kesip atıyor karısıtırıoyr dolapta sogutup. pastaya sürüyor

diğer tarif daha karısık. asagıda linki var.

http://bir-kase-lezzet.blogspot.com.tr/2012/05/seker-hamurundan-pasta.html

ŞEKER HAMURUNDAN PASTANIN GANAJI
MALZEMELER
2 Paket süt kreması ( 400 ml.)
Bitter çikolata ( 120 gr.)
2 Paket kakolu krem şanti
1 Paket kakaolu dolgu kreması
1 Çay bardağı süt
Fırın kağıdı

yani hangisi ni yapıyım acaba iç harcı için bilemedim.

Bayaaaaa işin var canım kolay gelsin 10 gün falan uğraşırsın. Ama tatilsin artık ona bak

Sitemini yiyim senin neka güzel sitem etmişsin benim şansım hemşire doktor da bizim öyle ama hemşire şen şakrak biri. Ki takip etmek zorunda hayrına yapmıyor. Ama işte yapmayanda yapmıyor

Senin yatış baya merasimli oluyor ozaman:)) bende 3 tane yastığa sarılıyorum sırtıma bişey koymuyorum koysamda olmaz sabaha kadar kırk kere döner 30 kere çişe kalkarım kocamada yazık bezer valla sırtıma pike falan koymaz

Valla bunların hepsini bi akşamda yaparsan helal olsun. Ne diye bukadar yorcan kendini tabi yarın eğlenmek güzel ama bugün mahvolcan yorgunluktan allah kolaylık versin. Ben şeker hamuru pastası pek sevmem daha çok çikolatalı ıslak pastalar ilgimi çeker. Arkadaşlardan bilen varsa yardımcı olsun canım. Ben bile yoruldum sanki okuyunca iyi eğlenceler yarın için umarım güzel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…