bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Uykum var yaa. Çok uykum var buralar akşamlarıda erkenden yatıyorum ama gündüzde koltukta uzanma vaziyrtindeyim uyukluyorum nolcek bu halim
Ya bende aynı gece uyuyamiyorum zaten ancak sabah namazından sonra uyuyorum, gündüz de paso kanepede yatakta kedi gibi kivriliyorum, Allahtan çalışmıyorum yatmak için bol bol vaktim oluyor, hiç halim yok insan bi dışarı çıkmak ister gezmek ister ben paso yatma derdindeyim çok zor kendimi çok kötü alistirdigimi dusunuyorum bebek dogunca napicam ben

Zaten bebekten oluyor canım bunlar:)) doğunca uykusuz gecelere hazır olcaz.

internetten bakıp sip etsen olmazmı. eğer ne alacağın aşağı yukarı belliyse bence öyle yap canım.
İnstagramdan buldum canım yaaa. Hatta burda bi arkadaş söylemişti. Anne kalbi mi ne galiba. İstanbuldakiler bu açıdan şanslı ama onu farkettim

Bende hep yatıyorum bir yemek yerken oturuyorum oda karnım belim ağrıyor hemen benim kızım anne sıkılıyorum deyip ağlıyor arada sürekli ilgi istiyor ona da haksızlık yapıyorum ama napayım halim de olmuyor

Ahh kuzum senin bide kizin var tabii onun icinde çok zor , Allah yardımcisi olsun su günleri sag salim bi atlatabilsek başka birşey istemem

Benim kızda geçen gün anne kardeşim ne zaman doğacak kucağına atlamayı çok özledim beni ne zamn kucağına alcaksın dedi içim burkuldu. Normalde kucağıma oturur ama ayakta kucak istiyor koşarak gelip üstüme atlamak istiyor eskisi gibi rahat olmak istiyor. Çok özledim anne diyor

Yavrum kıyamam ya çok masum istekler bunlar bizimki de tam anneci beni yatarken yanında istiyor sarılayım kucağına alayım istiyor kucağıma alamıyorum ama yanında kıvrılıyorum işte..kıskançlık olur diye de korkuyorum açıkçası

Ay inşallah olmaz kıskançlık. Bizimki şöyle kıskanmıyor çok hevesli ama doğunca nolcak bakalım hayırlısı dikkat etcez artık.

Çok yorgunum.çok uykusuzum. Sabaha kadar geziyorum evde. Ertesi gün hortlak gibi dolaşıyorum. İşe gidip gelmek de yoruyor. Hergün 80km yol gidip geliyorum. Eve geliyorum yemek çocuk. Oğlum çok hareketli hiç durmuyor. Sürekli bişeyler döküyor kırıyor istiyor. Yatırmıyor. Evde küçük çocuk varken zaten uyuyamıyosun. Karnım batıyor. Bebek çok yukarıda nefesi kesiyor. Sürekli sağ tarafımda. Resmen çürüdü sağ yanım. Allahım güç kuvvet versin hepimize. İsyan etmek istemiyorum. Günler zor geçiyor ama artık

İnstagramdan buldum canım yaaa. Hatta burda bi arkadaş söylemişti. Anne kalbi mi ne galiba. İstanbuldakiler bu açıdan şanslı ama onu farkettim

evet görerek almak daha farklı tabi. aklına o arada başka bir fikir de gelebiliyor. bende 3aaa ithalattan almıştım mesela nette ve instgramda çok model yoktu gittiğimd edaha başka ürünler gördüm. çeşit daha fazla oluyor. ama tabi hiç yoktan iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…