bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yaaa hala ağrıyor hiç gecmiyorr internette sol kaburga batması fln yazıyo öyle mi oldu acaba kafası değil yani sürekli aciyorrr pzrtsi zaten doktora gtcem o zmna kadar bekleyim çok siddetlenmezse. Sen nasılsın cnm evine gttin mi.kmseyi takma lafını söyle içinde kalmasın bugün lerimi zin de tadını çıkaralım bnce. izin verme seni uzmelerine

Canım benimde acıyo hemde haftalardır :/ sızlıyo cürümüş gibi bi agru var dimi. Normalmiş malesef

Canım benimde acıyo hemde haftalardır :/ sızlıyo cürümüş gibi bi agru var dimi. Normalmiş malesef
Bnm önceden kasılma gibi oluyodu acı olmuyodu aynı bölgede. Ama 2 gündür hiç geçmiyor aynen canm hep sizliyor.başka hc bi yerimde ağrı yok kasıklarım fln agrimiyor hiç.

Çok sabra ve hayır demeye alışmaya ihtiyacımız var tatlım.. En azından kocişler destekçi olur inşallah ne diyim :)

Noldu be canısı kim soktu seni sinir krizine?? Uyanınca yaz mutlaka dertleşelim ben de krizlerdeyim
Ah sorma Can'ım nerden başlasam..çok ayrıntıyada girmek istemiyorum.eşimin arkadaşı eşi ve çocuğu ist.dan bize 1,5saat uzaklıkta bi ilçeye tatile geliyorlar yazlığı varmış annesinin Oray'a.eşimde çok ısrar ediyor geçerken uğrayın bizde 2gün kalın geçin diye onlarda kabul ediyor.bende yatıyorum erken doğum riskim var neyse bunlar yiyo içiyo sabah Deniz akşam kordon eğlence ben evde kalıyorum ama kızmadım hiç yani trip falan yapmadım eşimle ark.nın eşi yaptı yemeği falan.neyse eşim abimin düğünü için bugün memlekete gidicek 3gün yok çok stresliyim yalnız kalcam hiç kimsem yok yaşadığım şehirde.o yazlığa giden arkadaşlarıda sabah akşam arıyo hadi gelin sen burdan memlekete geçersin eşin bizle kalır dönüşte alırsın.ya diyorum gidebilsem abimin düğününe giderim bu halde milletin yazlığında ne işim var.bu sefer sen erken çık burda kal burdan geç günde 10 kere eşimi arıyorlar eşi ve kendisi sinir geldi banada ne anlayışsız insanlar ya dedim yeter dedim git istemiyorum seni arkadaşlarına git.bi kavga hakaretler elimdeki bardağı attım televizyona geldi kırıldı konuşmuyorum 2gündür bugün memlekete gitçek umrumda bile değil bana bu halde bunları yaşattıya asla affetmicem onları...

Bayanlar,normal doğum düşünen anneler, kesi atılması hakkında dusunceleriniz? Ben bugün bu konuya taktım. Zaten yeni geldiğimden,bir doktor arayışı içindeyim. Rutin bir uygulama yapmayani bulmaya karar verdim. Bu uygulamanın geçen yüzyılda kaldığını duydum.Ama doktorlar sorumluluğu azaltmak adına, daha çabuk olsun diye yapıyorlarmış.

Bayram bitiyor kızlar yanlış anlamayın ama ben çok kötü oldum bu bayram bitsede evime gitsem modundayım.. Of bıkkınlık geldi misafir geliyor kalk giyin üstünü yanlarında otur genellikle sandalye evin gelinine düşer hadi o da geçti misafirliğe git kahve verirler içmiyorum dersin bir ısrar bir kıyamet tatlı yemek istemezsin zorlarlar yemiyorsun diye burun kıvırırlar.. Of bayramda hamilelik daha bir zormuş şimdi bir de yolculuk var dönüşünde valiz boşalt yıka ütüle.. Evime gitmek istiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…