• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Nerden izledin o videoyu.kizimda bez degilde penye battaniye vermisti hastane.kaliteli guzeldi.ne kadar ne marka bez veriyorlarmis.
Bn de sana soracaktım aslında bzm hastane veriyor mu diye:) Youtube'daki hastane cantasi hazrlayan kadinlarin videolarinda izledm canım:)bzmki de verir diye dusnmstm sana vermediler se demek ki vermiyor hastane bz de 10 tane koyalım o zmn

Selam :KK24: biz geldik doktor kontrolümüz vardı. Gayet güzel geçti 2150 gram 46 cm olmuşuz :KK46: kendim de 0.1 gram vermişim :anneadayı: geçen kontrol de iri Bebek bir de fazla kilo almışsın diyince bu sefer ki kontrol iyi geldi :KK48: oğluşumuz 10 gün önden gidiyordu 5 güne düşmüş ben minnak anne olup erken doğum riskim olduğu için bu bizim için iyi :kahve:
Ohhh çok güzel geçmiş canım hem bebişin kilosu iyi hem sen kilo vermişsin herşey normal güzel bi moral olmuş sana:)))

Görümcem doğum yaptı bugün yanına gittik minicik bebişi 3200kilosu olmasına rağmen.kucağıma alamadım korktum.12 günü vardı..kakasını yapmış kalp atışları zayıflamış doktor sezeryan yapıcaz demiş ağlamaya başlamış sonra kalp atışı kontrol edilip suni sancı vererek doğum yaptırmışlar.
Maşallah kuzucuğa allah uzun ömür versin canım.

Ben ilk cocugumda oyle yaptim diye tepki cektim azcik 2.de pek ellemedim hadi yapsinlar dedim.
Ilk cocugum kuvozde kalinca haliyle ustune cok titredim.
Senin durumun daha farklı canım inşallah yaşamazsın bir daha hiçbir anne yavrusundan ayrı kalmasın..bende ağrılardan yapamadığım için annemle kv de yapıyordu herşeyi..

Bn de sana soracaktım aslında bzm hastane veriyor mu diye:) Youtube'daki hastane cantasi hazrlayan kadinlarin videolarinda izledm canım:)bzmki de verir diye dusnmstm sana vermediler se demek ki vermiyor hastane bz de 10 tane koyalım o zmn
Genelde degisiyor canim.gorumcem dogum yaptiginda ufak bir cantada anne bebek icin bakim malzemeleri vermislerdi.2 snee sonra bebek battaniyesi verdile bana.simdi yine 2 sene gecti ustunden suan ne veriyorlar bilmiyorum.

Kızlar iyi akşamlar ya bisi soracağım ben az bisi yurusem sol kasigima çok sanci giriyor kivraniyorum sizdede böyle bir durum oluyor mu çok korkmaya başladım :(

Kızlar iyi akşamlar ya bisi soracağım ben az bisi yurusem sol kasigima çok sanci giriyor kivraniyorum sizdede böyle bir durum oluyor mu çok korkmaya başladım :KK43:
Ben 2 cocugumda oyleydim surekli kasik agrim olurdu ve adım adım giderdim.tabi bunun yaninda kasilmam olurdu.
Bu hamileligimde haftada bir kac defa basima geliyor.
Artik bebek asagiya baski yaptigi icinde olabilir canim.

Genelde degisiyor canim.gorumcem dogum yaptiginda ufak bir cantada anne bebek icin bakim malzemeleri vermislerdi.2 snee sonra bebek battaniyesi verdile bana.simdi yine 2 sene gecti ustunden suan ne veriyorlar bilmiyorum.
Battaniye zaten 3 tane fln alicam farklı kalınlıkta. Bebek bezi de 10 tane koyayım o zmn.bzm için bez veriyolardir hrhlde ped koycam ama yeterli olur mi blmyrm

Benimde sirt agrim cok fena curumus gibi artik.birde kuyruk sokumum agriyor bir yere oturup kalkerken cok canim yaniyor agir cekim oturuyorum.
Bugun tartildim toplam 5 kilo almisim bunun 3 kilosunu verdim geri aldim.3. Dogum diye herhalde benim sıkintilarim cok diyorum.
Ya bi de sirt agrisinin disinda boyle bacak aram tam orasi cok agrio. Ozellikle otururken ya da yatarken kalktigimda penguen gibi yuruorum agrisan. Yatarkende saga sola donerken cok zorlaniorum uykusuz ise gidiorum resmen

Amin canım sağol.senin de az kaldı sağlıkla gelsin bebişin bugün görünce çok tuhaf hissettim Rabbimin mucizeleri..
Hayırlısıyla bizde kavuşalım canım Ekim annelerini okudum bugün yavaş yavaş dopurıyorlar yine nişanı gelmiş ağrısı olan hamişler var. Ekimin 15inden sonra bizde yavaş yavaş başlıcaz ayyy çok heyecanlı.:KK73::KK71:

Battaniye zaten 3 tane fln alicam farklı kalınlıkta. Bebek bezi de 10 tane koyayım o zmn.bzm için bez veriyolardir hrhlde ped koycam ama yeterli olur mi blmyrm
Yeterli bence yetmedigi yerde market vs doli etraf ordan da tedarik edilebilir.

Tecrübeli anneler göğus Pedi almaya gerek var mi
Muhakkak sart canim bence cok buyuk kurtarici.onu kullanmazsan kiyafetlerinde sutlerden dolayi islaklik gorceksin hep.

Nasil bez veriolar sevgide. Yataga koymak icin mi. Ben nolur nolmaz die aldim yime de koycam yanima altima sermek icin

Alta sermek icin kendileri koyuyorlar canim.onu surekli degistiriyorlar.ayaklaninca kaldiriyorlar sonra.

Hayırlısıyla bizde kavuşalım canım Ekim annelerini okudum bugün yavaş yavaş dopurıyorlar yine nişanı gelmiş ağrısı olan hamişler var. Ekimin 15inden sonra bizde yavaş yavaş başlıcaz ayyy çok heyecanlı.:KK73::KK71:
Bende takip eder oldum ekim annelerini.
Sıra bize geliyor.

Hadi inşallah çok heyecanlı :spor:hayırlısıyla görelim o günleri :21:

Canım ilk sezeryanımda ameliyattan çıkınca üzerimi giydirirlerken hasta bezi verdiler ertesi sabah normal gece ped kullandım. Heralde yine verirler diye düşünüyorum vermezlerse eşim hemen alır şimdiden almadım ben.

Back
X