bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar ağrım sizim yok ama alt taraftan bebek hareket ettikçe iğne batar gibi bir his oluyor aralıklarla. Sancı böyle bsy midir

Canım bu his bende de dün akşam oldu 1 2 sn sürdü geçti. Bugün nette baktım 34 hafta belirtileri arasında var direk alıntı yapıyorum :) normal bir durummuş :)

Baskının artması ile ilgili bir diğer duygu bu hafta oluşur. Bazı hamileler bunu “toplu iğne ucu batması” şeklinde anlatır. Bu his, pelvik bölgede bebeğin yaptığı baskıdan dolayı titreme, baskı veya uyuşukluk hissidir. Sık görülen bir belirtidir ve sizi endişelendirmemelidir.

Bu hisler doğum olmadıkça hafiflemeyebilir. Pelvisinizdeki, pelvik bölgede bulunan sinirlerdeki, damarlardaki ve atardamarlardaki baskıyı azaltmak için yan yatabilirsiniz. Problem ciddi boyuttaysa doktorunuzla bu konuyu konuşun.

Ya ben.bendeki stresi sorma.erken dogum oldugu icin acaba bugunmu yarinmi diye diye acayip stres yapiyorum.her gece yatarken ya bu gece sancim tutarsa diye diye uyuyakaliyorum.
Boyleside zor canim.hakkimizda hayirlisi artik.

Ya ben.bendeki stresi sorma.erken dogum oldugu icin acaba bugunmu yarinmi diye diye acayip stres yapiyorum.her gece yatarken ya bu gece sancim tutarsa diye diye uyuyakaliyorum.
Boyleside zor canim.hakkimizda hayirlisi artik.
Elde değil stres yapmamak..senin birde çocukların erken doğmuştu inşallah biraz daha durur bebişin karnında.birkaç hafta daha geçseydi öyle belki biraz rahahlardık hayırlı Zamanda sağlıkla gelsin yavrularımız

Aynı hisler bizde de var hatta hergün bu konuyu konuşuyoruz burda içimiz rahat ediyor biraz..doktorun da normal demiş cnm zaten.bebişine de maşallah

Yeni doğum yapan arkadaşım varda pijama giyilmiyor dedi o yüzden bende hep geceliye yöneldim.

öncelikle maşallah kuzuna canım aynı aşırı baskıyı ben de hissediyorum artık dün biraz yürüyüş yapayım dedim allahıımmm nasıl bi baskı resmen penguen gibi yürüyerek geri döndüm eve

muhahah benim direkt annesine göbek adını şu koydum demişliğim var kaç kere
ama tabi bi esprisi yok göbek adının, öylesine bişey yani.
benim de var mesela ama kimse bilmez, adet herhalde.
ayyyyyyy göbek adı mı al sana bi travmatik mevzu daha uğursuzun biri bana öyle bi göbek ismi koymuş ki ben de bunu zayıf bi anımda içimi dökerken eşime söyledim bi gün baktım o isimle seslendi bana yedi terliği rahatladı

because of you annenle olan muhabbetine cok guldummm.
Ben anneme bile olsa gosteremem.dogumdan sonra bile esim ilgilendi benimle beni yikadi giydirdi vs.
ben de accıcıkın ucundan göstermiştim daha tamamını görse de bu yorumu yapsa neyse diycem yani zaten benim için de davos gibi oldu bu sabah daha da göstermem anneme bitmiştir benim için fındık kürek davaları

toplanın bacılar toplanın ben de antepte geleneksel 1. hamişler buluşması yapıcam tek başıma

maşallah canım inşallah doğuma kadar da hep böyle güzel haberler alırız sonra da bebişleri alırız kucağımıza

masallah senin oglana...aldım mesajı tatlım.. saolasin...benimkide baştan beri ters hatta tam makat dedikleri sekildeymis... ben de bu iki hafta protein ağırlıklı beslenip gelişimine bakicam.. belkide toparlar son ayında.. Sağlıklı olsunda gerisi mühim diil zaten...

çok geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun

Püff ben de senin gibiyim 4 yıldır aynı evde oturuyorum daha 1 komşum yok. İnsanlar da bi garip Ama çok isterdim bi kapı komşum arkadaşım olsun
aynı eksikliği ben de hissediyorum tatlım maalesef :/ eski karşı komşum güya bişeyler getirme ayağına kapıyı çaldığında benim eşikte beklerdi kapıyı açtığım anda bildiğin romantizm yaşıyoduk gerizekalıyla burun buruna beni öyle insanlar hep daha çok itmiştir böyle kafasını uzatıp içeriyi görmeye çalışıyodu falan.. ilk başlarda sinir oluyodum gelsene içeriye parçaladığım cesetler var dememek çin zor tutuyodum kendimi sonra onun merakı bana sadist bi zevk vermeye başladı.. sonra da taşındım zaten öyle komşu istemem yani uzak olsun daha iyi ama şimdiki karşı komşum saadet ablam dünya tatlısı diil apartmanın ilçenin havadisini taşır bana kurban olduğum bi de besler beni ben de onu beslerim habire.. geçinip gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…