- 23 Mart 2016
- 31.596
- 93.416
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #51.601
Kızlar ağrım sizim yok ama alt taraftan bebek hareket ettikçe iğne batar gibi bir his oluyor aralıklarla. Sancı böyle bsy midir
Insallah canim.herks vaktinde saglikla kucagina alirlar bebislerini.Bakalım doğum denk gelebilir:) bundan snra her an doğurabiliriz hrhalde:) randevuya kadar insallah bsy olmaz acil bi durum
Ya ben.bendeki stresi sorma.erken dogum oldugu icin acaba bugunmu yarinmi diye diye acayip stres yapiyorum.her gece yatarken ya bu gece sancim tutarsa diye diye uyuyakaliyorum.Ben doğum sancısını yaşadığım için ona benzetiyorum gelen sancıları tabi tek farkı düzenli olmaması.arada baskı bana da oluyor ordan ittiriyo kendini sanki.zamanında gelirler inşallah bende acayip heyecan ve stres var
Elde değil stres yapmamak..senin birde çocukların erken doğmuştu inşallah biraz daha durur bebişin karnında.birkaç hafta daha geçseydi öyle belki biraz rahahlardık hayırlı Zamanda sağlıkla gelsin yavrularımızYa ben.bendeki stresi sorma.erken dogum oldugu icin acaba bugunmu yarinmi diye diye acayip stres yapiyorum.her gece yatarken ya bu gece sancim tutarsa diye diye uyuyakaliyorum.
Boyleside zor canim.hakkimizda hayirlisi artik.
Aynı hisler bizde de var hatta hergün bu konuyu konuşuyoruz burda içimiz rahat ediyor biraz..doktorun da normal demiş cnm zaten.bebişine de maşallahKızlar doktora sordum bebek çok aşağıda zor yürüyorum ben dedim yok Hayır yeri gayet iyi dedi baskı hissetmemiz kasık ağrısı normalmis doktor hiç üstünde durmadı bazı günler az hareket ediyo dedim 10 kere kipirdamasi yeterli dedi 31+2 de 1800 gr çok şükür sağlıklı bebeğim 2 hafta sonra tekrar gidicem sonrada doğum zamanı belli olcak inşallah 36 haftalık ya da 37 haftalık
Yeni doğum yapan arkadaşım varda pijama giyilmiyor dedi o yüzden bende hep geceliye yöneldim.Hiç gecelik bakma canım. Alsan bile 1 gün kullanacaksın. Evde hiç giyilmiyo. Ben ilk doğumda aldım boşa almışım. 1 kere giydim hastane de arkama kan geçti pijama giydim ohhhh.. Normal pijama gibi düşünme lohusa için olanları. Beli yüksek ve lastik inanılmaz ince ve rahat oluyor. Zaten doğurunca çok üşüyorsun. Gecelik le bacakların üşüyor.pijama bacaklarını da sıcacık tutuyor ohh
öncelikle maşallah kuzuna canımKızlar doktora sordum bebek çok aşağıda zor yürüyorum ben dedim yok Hayır yeri gayet iyi dedi baskı hissetmemiz kasık ağrısı normalmis doktor hiç üstünde durmadı bazı günler az hareket ediyo dedim 10 kere kipirdamasi yeterli dedi 31+2 de 1800 gr çok şükür sağlıklı bebeğim 2 hafta sonra tekrar gidicem sonrada doğum zamanı belli olcak inşallah 36 haftalık ya da 37 haftalık
ayyyyyyy göbek adı mı al sana bi travmatik mevzu dahamuhahah benim direkt annesine göbek adını şu koydum demişliğim var kaç kere
ama tabi bi esprisi yok göbek adının, öylesine bişey yani.
benim de var mesela ama kimse bilmez, adet herhalde.
Gecelik daha uygun oluyor ilk gün özellikle. Ben de cantaya iki tane gecelik koyuyorum. 1 tane de pijama ne olur ne olmaz.Yeni doğum yapan arkadaşım varda pijama giyilmiyor dedi o yüzden bende hep geceliye yöneldim.
daha sık gir kuzucum merak ediyoruz özlüyoruzTeşekkür ederim pambıkımmmm. Valla çok iyi oldu bu izin işi benim için. Artık evimdeyim ^.^
ben de accıcıkın ucundan göstermiştim daha tamamını görse de bu yorumu yapsa neyse diycem yanibecause of you annenle olan muhabbetine cok guldummm.
Ben anneme bile olsa gosteremem.dogumdan sonra bile esim ilgilendi benimle beni yikadi giydirdi vs.
kız ayşe o hacı şakir granül migrosta 22-23 liraydı çüşünüz höstünüz dedim almadım heryerde fiyatı böyle mi ki acepBn de çok seviyorm bebek gibi kokuyor çok sevdm.lavanta hacı şakır toz sabun da aldm ama pek hoşuma gtmedi.
Gecelik alırım yine, kullanilmasada dursun.Pijama evde var onu koyucam bavula.Gecelik daha uygun oluyor ilk gün özellikle. Ben de cantaya iki tane gecelik koyuyorum. 1 tane de pijama ne olur ne olmaz.
toplanın bacılar toplanın ben de antepte geleneksel 1. hamişler buluşması yapıcam tek başımaistanbullu arkadaşlar ne güzel toplanacaklarmış biz Ankaralılarda bir gün belirlesekte toplansak ne güzel olurdu değilmi.
Birde inş yaz gelmeden Adanaya gidecem 1 ay kadar kalayım diyorum o arada adanadakilerlede topalnsak hemde bebişlerimiz yanımızda o zaman ayy ne güzel olurdu :))
maşallah canım inşallah doğuma kadar da hep böyle güzel haberler alırız sonra da bebişleri alırız kucağımızaHerkese Merhaba...Biz bugün doktora gittik. 32'inci haftaya girdik. Boyumuz 40 cm olmuş kilomuz da 1650 gram. Herşey normal bir sorun yokmuş. Doğum da şimdilik normal görünüyormuş. Hepinizi çok çok öpüyoruz Rüzgar'la :)
Tugra034 ters durmasının kilo ve gelişimle ilgisi olmadığının sana rahatlıkla söyleyebilirim Can'ım ..oğlum 4.200 doğdu hemde nerdeyse 10 gün önce ve hep tersti :)) kızım da ters pozisyonda hatta yan duruyor öldürdü beni acıdan yürümek bile işkence gibi Kilosu abisinden daha fazla Zaman'ını beklerse abisini geçer ..takılma yanı o doktorada selam söyle yanlış biliyor :)))) pozisyonla kilo yada gelişimin Alakası yok azıcık kafa büyük oluyor oda kanala girmiyor ya dar alanda değil geniş geniş olunca oda problem değil zaten
çok geçmiş olsun canımKızlar ben çok kötüyum öyle şiddetli bir gribe yakalandim ki anlatamamhapsurup aksirip piskirmaktan çocuk pırt diye çıkacak diye korkuyorum.
Hamileyken grip olmak berbat ilaçta alamıyorum ölüyorum aman dikkat edin kendinizi canlar
Aynen. Olsun en azindan tanismus oluruzBiz 4 ekime randevu aldık siz de gelin sevgi hastanesine:) ama kocayla geldiğim için mecbur geri dönmek zorundayim
Var canımKesin kendi anlasmali fotoculari vardir
aynı eksikliği ben de hissediyorum tatlım maalesef :/ eski karşı komşum güya bişeyler getirme ayağına kapıyı çaldığında benim eşikte beklerdi kapıyı açtığım anda bildiğin romantizm yaşıyoduk gerizekalıyla burun burunaPüff ben de senin gibiyim 4 yıldır aynı evde oturuyorum daha 1 komşum yok. İnsanlar da bi garipAma çok isterdim bi kapı komşum arkadaşım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?