bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim bazen benimde gun icinde cok az hareket ediyor dr ye de sordum bi sorun gozukmuyor demisti en son kontrolde.
Nasil bazen biz elimizi kolumuzu kipirdatmak istemiyoruz onlarda arada o modda oluyor herhalde hep yatis yapiyorlar galiba.... saka bi yana onemli bi sorun yoktur canim insallah.zaten az da olsa hareket etmis onemli olan ara ara hareketini hissetmen.

Kipirdar canim hele bi akşam olsun ama benim tosunumun günü gününü tutmuyor dün gece başladı bugün gündüz de hc durmadi şu an alt taraflarımi acitiyor. Bn acele ettm annemi bile beklemedim çanta hazır kıyafetler yıkandi utulendi:)

Kizlar benim bebis gobek deligimin en fazla 3-4 parmak yukarisinda hareketi var.daha yukarida hic hareketi yok zaten gobegimde asagida.sizlerinde boylemi.
Aynen benimde öyle canım göbek çok aşağıda hareketleride aşağıda yada göbeğin biraz yukarısında hissediyorum

Kizlar benim bebis gobek deligimin en fazla 3-4 parmak yukarisinda hareketi var.daha yukarida hic hareketi yok zaten gobegimde asagida.sizlerinde boylemi.
Aynen benimde öyle canım göbek çok aşağıda hareketleride aşağıda yada göbeğin biraz yukarısında hissediyorum

Hmmm haklısın canım, önceden dokunmuyodum ama dün akşam görüntü olarak rahatsız oldum çıkarayım dedim ama iç kusma doğru beyaz renkte bişi uzadı gibi. Öyle görünce süt olabilir dedim ellemedim bidaha :)) ama dokunmam artık :)

Hareketinin bu kadar asagida oldugu dikkatimi cekmemisti yogunluktan herhalde.simdi bos bos oturunca canimi acittikca farkettim.
Benimde son birkaç haftadır başladı burda neyi okuyorsam aynısı başıma geliyor bizimki kasım sonu doğum ondan heralde . yalancı sancılarda başladı bele vuran.

Maşallah oğluşuna Rabbim nazarlardan korusun. Gün geçtikçe büyüyor bizim sıpalar. Daha dün 60gr 70 grlardan bahsediyorduk...

Benimde son birkaç haftadır başladı burda neyi okuyorsam aynısı başıma geliyor bizimki kasım sonu doğum ondan heralde . yalancı sancılarda başladı bele vuran.
Vucut hazirliyor kendini doguma canim.kasik agrilarim oluyor yururken bile vajinamda acayip baski oluyor canim.bende bel agrisi pek yok.

Kızlar ağrım sizim yok ama alt taraftan bebek hareket ettikçe iğne batar gibi bir his oluyor aralıklarla. Sancı böyle bsy midir

Vucut hazirliyor kendini doguma canim.kasik agrilarim oluyor yururken bile vajinamda acayip baski oluyor canim.bende bel agrisi pek yok.
Ben doğum sancısını yaşadığım için ona benzetiyorum gelen sancıları tabi tek farkı düzenli olmaması.arada baskı bana da oluyor ordan ittiriyo kendini sanki.zamanında gelirler inşallah bende acayip heyecan ve stres var

Kızlar doktora sordum bebek çok aşağıda zor yürüyorum ben dedim yok Hayır yeri gayet iyi dedi baskı hissetmemiz kasık ağrısı normalmis doktor hiç üstünde durmadı bazı günler az hareket ediyo dedim 10 kere kipirdamasi yeterli dedi 31+2 de 1800 gr çok şükür sağlıklı bebeğim 2 hafta sonra tekrar gidicem sonrada doğum zamanı belli olcak inşallah 36 haftalık ya da 37 haftalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…