- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #51.621
maşallah canım tosununa :)) diğer sonuçların çıktı mı?? inşallah şeker meker de yoktur oğluşun kendi gelişimidir bu..Selam herkeseee
kontrolden geliyoruz bizzz :)
bugun 31+4 haftalığız ancak ölçümlerde 34 hafta çıktık, kilomuz 2504 gr bor 43-44 cm gibi
Maşallah, tosun paşa anlayacağınız,,,,ancak diğer taraftanda şeker riski hortladı malesef,,, olması gereken haftada şeker yuklemesi yaptırmadım kendi isteiğimle, kandan bakıldı değerler normaldiii
bugun ölçümler böyle önde olunca açlık toklı ve Hemoglobin A1c istedi,,,
açlık ve Hemoglobin A1c nin sonuçlarını aldık, şükür normal değerlerde, tokluk sonucu öğleden sonraya kaldı, işe dönmek zıorunda olunca onuda telefon ile öğrenicemm,,,inşallah oda normal çıkar (okuyanlarda dua gönderirmi lutfen)
bizde rahat rahat derizki pehlivan oğlumuz geliyor....
Ayrıca 32 hafta iş göremez raporumuda aldım şükür....
Ancak cumaya ay sonuna kadar gelicem.
Sizlerde durumlar nasıl ?
inşallah düzelir valla canım şekil şemal kaydı zaten yeterinceEvet yaaa. Resmen sızlıyor çatım ve kasıklarımla ve belimde adet sancısı gibi sancı oluyor zaman zaman. Geçen hafta cuma günü saatte bir kasılmam olmuştu. O zaman döndü herhalde sıpa
İnşallah canım :)
Sağ ol canım. Rabbim hepimizin kuzularını korusun
Kız resmen kahkaha ile güldüm. Ofistekiler de bana bakıyor saf saf ne oluyor buna diye :) Benimki de aynı durumda canım, kocaman olmuş. Geçen temizlenirken ayna kullandım malum göremiyorum artık. Kocaman olmuş vallaAma sonra düzeliyormuş. Düzelmezse dediğin gibi tüm cinsel öz güven gitti
Ben de varım ben de varım :) Güzel olacak inşallah hamiş buluşması
Biz de buradakilerle bakışıp duruyoruz canım o kadaraynı eksikliği ben de hissediyorum tatlım maalesef :/ eski karşı komşum güya bişeyler getirme ayağına kapıyı çaldığında benim eşikte beklerdi kapıyı açtığım anda bildiğin romantizm yaşıyoduk gerizekalıyla burun burunabeni öyle insanlar hep daha çok itmiştir böyle kafasını uzatıp içeriyi görmeye çalışıyodu falan.. ilk başlarda sinir oluyodum gelsene içeriye parçaladığım cesetler var dememek çin zor tutuyodum kendimi sonra onun merakı bana sadist bi zevk vermeye başladı.. sonra da taşındım zaten öyle komşu istemem yani uzak olsun daha iyi ama şimdiki karşı komşum saadet ablam dünya tatlısı diil apartmanın ilçenin havadisini taşır bana kurban olduğum bi de besler beni ben de onu beslerim habire.. geçinip gideriz
aynen canım komşuluk çok önemli ama gerçek komşuluk.. yüzüme gülüp sonra eksiğime gediğime bakıcak komşuyu hiç istemem.. okuldan arkadaşlarla yapıyoruz ama toplanmalar kahvaltılar çok güzel oluyo gerçektenBiz de buradakilerle bakışıp duruyoruz canım o kadarOnlar baktıkça benim de bakasım geliyo napiim İnan komşuyla kahvaltı yapan, çay içen ,sohbet edenleri çok kıskanıyorum Saadet ablanla muhabbetiniz bozulmasın inşallah canım. Yalnız kaldığın günlerde bak ne faydaları dokunur sana bi nefes alırsın
canım çok geçmiş olsun son durumun nasıl??Kizlar gece boyu mide bulantisi ve kusma sorunum oldu, hafif ishal de var, vücudum su kaybettiAcile geldim dua edin bi sıkıntı olmasin.
aslında benim sata göre 13 kasım da canım geç döllenmeydi accık geriden geliyo.. daha hazırlamadım ama önümüzdeki hafta hazırlıcam inşallah bu pazar da beşiği kuralım artık diyoruz.. geç mi kaldım ki?? sen hazırladın mı??@because of you cnm senle sat lar aynı galiba bizim. Sen hastane çantasını hazırladın mı???
inşallah doğum olmaz onlar yokken ama olursa da dönüşte gösterme bebeği!! valla.. ne yani hayat memat meselesi mi bu kadar acil gidiyolarKizlar benim kvalideler yarin istanbula gidiyor.ne hikmetse benim 2 dogumumda kvalide yanimda yokken oluyor.ilk dogumda istanbula gittikleri gece sancim tuttu oglen dogum oldu.hadi o zamn kadin ameliyata gitti mecburdu.
2.dogumda da ankaraya gittiler gitmeyin dedim benim yine erken olursa oglumu kime birakcam dedim yok gitti.kizlarinin yaninda kaldi esi dısta diye.yine olan bana oldu oglumda benimle bir ayni odada yattik maalesef onun yaninda kendim iyiyim susu verdim.aksam dogum yaptim sabah yanima geldi.
Suan 3.dogumum ve yine son zamanlarim olabilir ve yine yarin istanbul yolcusu bizimkiler en az 5 gun kalcaklar.yine beni dusunceler sardi bu sefer tek degil 2 cocuk var naparim ne ederim bilmiyorum.kizim cok kucuk ikisiyle hastanede zor olur.annemle aramiz var annem gelse cocuklarin basina ben esimle hastanede zor olur bebisin altini almasini bile beceremez.
Daha erken gidin dedim onlara yine beni dinlemediler.insallah onlar yokken sancim tutmazda cocuklarimi dusunmek zorunda kalmam.uykularim kaciyor artik.daha da onceden gidip 1 haftadan fazla kalma planlari yapiyorlardi ama neyse 4-5 gune dusurduler.
İnşallah canım çııkarr da uğraşmam bide onunla.Bnm de çok kuçuktur ama yavaş yavaş çıkıyo uçları cnm
Canım sabahtan beri 8 kez hareket etti dedin yaa ben de saymaya çalışıuorum ama benimki harekete başladımı en az bi 10-15 dk tekmeler yumruklar uçuşuyo havadaNormalde sabah kalkar kalkmaz oynamaya başlardı, o yüzden endişelendim tatlım, bide esas göğsümün altından nerdeyse 4 parmak aşağı inmiştişimdi yukarı çıktı çok şükür :) 8 kere de hareket etti, akşama kadar 10a tamamlar heralde, biraz rahatladım o yüzden.. Baktı anası daha doğum çantasını fln hazırlamadı, annemi biraz korkutayım da hazırlıkları yapsın dedi yavrum heralde
anneeeeemmm sanki dün akşama şöyle bi bakınca sancı falan gördüm devam etmiyo dimi
oyy maşşallah kuzucuğa benim balıkla değerleri aynı.. ben de perşembe bi daha gidicem.. bu doğum kanalına girmesiyle baş aşağı durması farklı şeylermiş kuzucum hatta geçen günSelam kızlar. Nasılsınız? Biz hafta sonu Dr.daydık. 1755 gr olmuş oğluşum, boyu da 42 cm. Doğum pozisyonunu da almış. Erken değil mi ki?
bende hazirlamadim daha...aslında benim sata göre 13 kasım da canım geç döllenmeydi accık geriden geliyo.. daha hazırlamadım ama önümüzdeki hafta hazırlıcam inşallah bu pazar da beşiği kuralım artık diyoruz.. geç mi kaldım ki?? sen hazırladın mı??
Kontrolu var doktora gidicek ama bayram once gidin dedim ille vakti bu zamnmis o yuzden bu vakitte gidicekler.kanser tehlikesi atlatti ama cok sukur ustunden 7 yil gecmis yumurtalik rahim vs hepsi alindi.bu sefer de 1 ay once git nolur sanki.inşallah doğum olmaz onlar yokken ama olursa da dönüşte gösterme bebeği!! valla.. ne yani hayat memat meselesi mi bu kadar acil gidiyolar
hmmm senin benden erkenmiş yetiştirirsin tabii de canım yeter ki erken bi durum olmasın.. benim yıkama ütüleme yerleştirme işleri bitti şükür işte bi çanta bi de beşik kurulucakbende hazirlamadim daha...
çok mu tembellik yaptım acaba diyorum..
zaten yatağı dolabida 10 gün sonra gelicek.. hepsini aynı anda yıkar ütüler yerlestiririm diyorum napıyım
anladım canım tamam geçerli bi sebebi varmış ama sen de gerçekten zor durumda kalıyosun yani biraz daha erkene alabilirdi kontrolünü bunda bişey yok ki.. boşver allah yardımcın olsun gerisi boş..Kontrolu var doktora gidicek ama bayram once gidin dedim ille vakti bu zamnmis o yuzden bu vakitte gidicekler.kanser tehlikesi atlatti ama cok sukur ustunden 7 yil gecmis yumurtalik rahim vs hepsi alindi.bu sefer de 1 ay once git nolur sanki.
Sahsen haber vermeyi dusunmuyorum biraz tavir yaparim diyorum ama benden de pek beklenmiyecek bir durum..ha kendilerini severim hic bana karsi incitici kucucuk lafi bile olmadi onlarin ama 2 cocugumla sonra sıkintiyi ben cekicem.2.dogumumda da esimde dedi gitme ama yok dinliyen bizi.
Hakkimizda hayirlisi artik.onlar gelene kadar iyice stresli donem beni bekliyor.
senin de yetişir tatlım zaten zor kısmı halletmisin masallah valla bende yapıcak tim .. annem bekle dedi diye bekliyorum birlikte yapıcaz..şimdilik erken gelme gibi bi durum yok çok şükür.. vaktini beklerse hayli hayli yetişir...hmmm senin benden erkenmiş yetiştirirsin tabii de canım yeter ki erken bi durum olmasın.. benim yıkama ütüleme yerleştirme işleri bitti şükür işte bi çanta bi de beşik kurulucak
yok yok aman sakin heyecan bize yaramaz şu andasenin de yetişir tatlım zaten zor kısmı halletmisin masallah valla bende yapıcak tim .. annem bekle dedi diye bekliyorum birlikte yapıcaz..şimdilik erken gelme gibi bi durum yok çok şükür.. vaktini beklerse hayli hayli yetişir...
anammmm.... heyecanlandımm galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?