bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
masallah gözünuz aydin..
sağlıkla büyüsün eslem bebek

maşallah canım bebişine.. yavrun sağlıklıymış ya boşver geriye kalan hiçbişeyi takma kafana :)

allah yardımcın olsun datlım.. inşallah geçer bu 5 hafta çarçabuk.. maşallah oğlumun adaşına :))

@emnis cnm ya bu calisabilir raporu ile ilgili bisey sorcam. Simdi ben gecen hafta pazartesi gunu calisabilir raporu aldim 32+5 haftaliktim. Raporda is bu raporun duzenlendigi tarihten 35 gun sonra calisamaz raporu alinir dio. Simdi hani bazen gittigimizde 4-5 gun onde cikio ya bebek. 35 gunden once benim son 3 hafta kalmis olursa yine 5 hafta dogum sonrasina ertelenio mu ya da nasil oluo bi fikrim var mi

Yok kuzum iyiyim bi sikinti yok buyuyo oglusum sen nasilsin iyimisin bebegin nasil takipteyim dogumlar baslayacak bekliyorum bende heycanla

Kisa bir sure sonra bizlerinde kollari dolcak insallah.Allah hayirli saglikli uzun omurler nasip etsin bebise.

Yeni doğum yapan arkadaşım varda pijama giyilmiyor dedi o yüzden bende hep geceliye yöneldim.
Giyilir giyilir hem de daha iyi olur. Gecelik le kıçını başını toplayamıyor insan.. Doğum sürecinde de zaten hastane önlüğü giyiyorsun gecelik gibi. Bitince de pijamaları çek yat tertemiz :)

kız ayşe o hacı şakir granül migrosta 22-23 liraydı çüşünüz höstünüz dedim almadım heryerde fiyatı böyle mi ki acep
Bn küçüğünu aldm cnm 10 liraydi büyüğü 22ydi Migrosta aynen.ama unibaby de aynı canım 24 lira küçücük şey. Bu minikler çok masraflı çıktı haaa

Aynen tam da toplu iğne batmasi:)sağ ol cnm iyi oldu bu bilgi:)

Giyilir giyilir hem de daha iyi olur. Gecelik le kıçını başını toplayamıyor insan.. Doğum sürecinde de zaten hastane önlüğü giyiyorsun gecelik gibi. Bitince de pijamaları çek yat tertemiz :)
Ben pijamayla daha rahat ediyorum.hemdd sezeryan olmama ragmen.gecelik zaten sevmiyorum.pijama daha kullanisli bana gore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…