bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
doğum sonrasına saklıyorum iznimi ne olur ne olmaz diye. Zaten haftaya 5 gün grip diye rapor alıcam ders çalışmam lazım. Bu halde haftaya Ankaraya sınava gidicem bi de oğlumun şansına :)
Cnm ne sinavina gitceksin haftaya yazi isleri mudurlugu icin mi 9 ekimde. Katip misin

hanımlar bebek yatağı viskomu,pamukmu,süngermi olmalı karar vermekte zorlanıyorum ben siz nasıl aldınız ?

kızlar kameralı telsiz alan oldu mu hiç? bir türlü karar veremedik hangi marka alacağımıza o kadar çok çeşit ve marka var ki...Var mı bu konuda tavsiyeleriniz?

Canım evet yeni kanunda yarım gün çalışma hakkımız var. Doğum iznimizi bitirdilkten sonra başlayabiliyoruz. Ama bunu kullanırsak süt iznimizi kullanamıyoruz. ikisinden biri olmalı. Şuan ki normal maaşının yarısına + 823 tl devlet katkısı geliyor.

Bu yari maasin disinda birde 823 tl mi verio devlet. Ornegin mesele yari maas 1250 tl declet katkisiyla 2000 tl mi olcak.bi de sanirim ilk cocuk icin 2 ay sadece bu sekilde kullanabiliyoruz degil mi. Oyle okumustum sanki. Ve normal analik izni bittikten sonra araya ekstra normal izin veya rapor koymadan direkt bu uygulamaya baslamamiz gerekio dimi

Kizlar hala beklemedeyim ara ara giriyor sani acaba usuttummu dedim bilemedim.birazdan kizimi uyutunca bende yatayim uyuyayim diyorum hala gecmezse o zmn giderim tahminim.zaten suan da oturuyorum dinlenmeye cekildim.bakalim hayirlisi hakkimizda.
Canım benim belimde sancı gibi devamlı ağrı ve rahim ağrısı vardı ,nst de sancı çıktı.serumla kestiler.şimdi evde dinleniyorum.sende eğer sürekli ise nst çektir için rahat olsun.birde Allah korusun erken doğum olsa bile korkma bebek sadece biraz zayıf olur onun dışında kendini kurtardı.doktorum bana öyle dedi ,buda beni rahatlattı.inşAllah vakti saati gelince sağlıkla doğar bebişlerimiz.

bende oyle düşünüyorum canım hatta kraftın bi modelini beğendim, bazı sitelerde yapılan yorumlar sert sünger olmalı falan yönünde

ben park yatağı alırken ordaki görevliler bana pamuk en iyisi dediler bende onlara güvenip pamuk yatak aldım banada pamuk daha sağlıklı geldi inşş memnun oluruz

Evet canım yarı maaşın 1250 tl ise +823 =2073 tl ilk doğum için 2 ay alınabiliyor. Bu hakkımızı analık iznimiz bitttikten çocuğumuz okula başlayana kadar ki zaman diliminde istediğimiz zmaan kullanabiliyoruz. Ben öyle yapıcam mesela önce süt iznimi kullanıcam o bittikten sonra 2 ayda böyle yarım gün çalışıcam sonra zaten artık işi temelli bırakmak istiyorum :)

hmm illa bi yerden bişey kesiyolar yani bu part time çalışma ne kadar süreyle biliyo musun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…