- 15 Ekim 2014
- 1.895
- 2.456
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #51.901
sağol kuzum 62/68 yazıyordu valla herhalde 6_9 aya mı tekabul eder bilmem
Kizlar 30 lu haftalarin en buyuk sikayetleri degisiklikleri neler oluyor? Dogumla ilgili bilgi verilebiliyormu doktorlar tarafindan?
doğru söylüyosun valla oturduğumuz yerden alışveriş yapıyoruz mecburHastane çıkışında kullanmak için arabaya sabitleniyor ana kucağıda deniyor..portbebe alan da var..gezmeye insanın hali olmayınca mecbur doldur anam doldur
inşallah kuzum şimdi bana merak konusu oldu bu acaba giyebilecekmi allah o günleri göremeyi nasip ederse yazarım burdan tulumun son durumunuhımmm bende tam bilmiyorum gerçi ama bellide olmaz ben mesela çok büyük doğmuşum bizim ailede bebklerde çabuk gelişiyor ayından hep büyük giyinirler büyük bile gelse dışarda giycek zaten bunu alttan kıyafette büyük olmasında sıkıntı olmaz
evet cnm kesin yasada yayınlandıBu kesinlesmis mi peki herhangi bi yerde yayinlanmis mi
inşallah kuzum şimdi bana merak konusu oldu bu acaba giyebilecekmi allah o günleri göremeyi nasip ederse yazarım burdan tulumun son durumunu
Öncelikle bu düzenlemeye göre kadınlar doğum halinde sonra analık izninin sonrasında ilk doğumlarında 2 ay, ikincisinde 4 ay, sonraki doğumlarda ise 6 ay süreyle yarım gün çalışacak, tam maaş alabilecekler. Öte yandan engelli çocuğu olanlarda ise bu süre 12 ay olarak uygulanacak. Torba yasa ile yürürlüğe giren doğum yapan kadına devlet yardımı, sadece doğumda değil, evlat edinenler için de uygulanacak. 3 yaşına kadar çocuk evlat edinenler tıpkı diğerlerinde olduğu gibi uygulama kapsamında. Memur anneler gibi işçi anneler de bu uygulamanın kapsamında yer alıyor. Ancak bu uygulamadan yararlananlar, süt izninden faydalanamayacak. Tüm bunların yanı sıra anne yahut babadan biri çocuk okula gidinceye kadar yarım gün çalışabilecek. Yeni doğum yapmış bir çalışan annenin devlet tarafından kendisine verilen izinlerin sona ermesinden sonra çocuk ilköğretim çağına gelinceye kadar çalışan anne ve babadan sadece birisi işvereninden kısmi süreli çalışabilecek. Siye yazio internetteEvet canım yarı maaşın 1250 tl ise +823 =2073 tl ilk doğum için 2 ay alınabiliyor. Bu hakkımızı analık iznimiz bitttikten çocuğumuz okula başlayana kadar ki zaman diliminde istediğimiz zmaan kullanabiliyoruz. Ben öyle yapıcam mesela önce süt iznimi kullanıcam o bittikten sonra 2 ayda böyle yarım gün çalışıcam sonra zaten artık işi temelli bırakmak istiyorum :)
Dogum sonrasi analik izni sonrasinsa 2 ay kullanilir diye yazio ama istedigimiz zaman degil yanievet cnm kesin yasada yayınlandı
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/04/20160413-10.htm
Kızımda görümcem vermişti bende kullanamıyordum çok ağır ama ben zaten heryere eşimle gidiyorum o taşıyor sağlık ocağına giderken falan direk kucağıma alırım arabada falan daha güvenli oluyor içinde..doğru söylüyosun valla oturduğumuz yerden alışveriş yapıyoruz mecburvalla kuzu ben ondan almıycam kız çok ağır o yanımda eşim olmayınca hayatta taşıyamam ben onu o yüzden portbebe alıcam ben kışın en uygunu aslında bence
Öncelikle bu düzenlemeye göre kadınlar doğum halinde sonra analık izninin sonrasında ilk doğumlarında 2 ay, ikincisinde 4 ay, sonraki doğumlarda ise 6 ay süreyle yarım gün çalışacak, tam maaş alabilecekler. Öte yandan engelli çocuğu olanlarda ise bu süre 12 ay olarak uygulanacak. Torba yasa ile yürürlüğe giren doğum yapan kadına devlet yardımı, sadece doğumda değil, evlat edinenler için de uygulanacak. 3 yaşına kadar çocuk evlat edinenler tıpkı diğerlerinde olduğu gibi uygulama kapsamında. Memur anneler gibi işçi anneler de bu uygulamanın kapsamında yer alıyor. Ancak bu uygulamadan yararlananlar, süt izninden faydalanamayacak. Tüm bunların yanı sıra anne yahut babadan biri çocuk okula gidinceye kadar yarım gün çalışabilecek. Yeni doğum yapmış bir çalışan annenin devlet tarafından kendisine verilen izinlerin sona ermesinden sonra çocuk ilköğretim çağına gelinceye kadar çalışan anne ve babadan sadece birisi işvereninden kısmi süreli çalışabilecek. Siye yazio internette
hee eşinle gidiyorsan tabii mantıklı canım, bende ilk zamanlar pek bi meraklıydım anakucağına sonra kararım değişti portbebe daha kolayıma geldi hafif hafif iyi taşırım bakalım 3 lü set almayı düşünüyorum içinde kanguru ve çantasıda olanlardanKızımda görümcem vermişti bende kullanamıyordum çok ağır ama ben zaten heryere eşimle gidiyorum o taşıyor sağlık ocağına giderken falan direk kucağıma alırım arabada falan daha güvenli oluyor içinde..
Bn bundan aldm canm düz renk almk istedim heyecanla bkliyrm:)doğru söylüyosun valla oturduğumuz yerden alışveriş yapıyoruz mecburvalla kuzu ben ondan almıycam kız çok ağır o yanımda eşim olmayınca hayatta taşıyamam ben onu o yüzden portbebe alıcam ben kışın en uygunu aslında bence
beğendiklerim arasında pierre cardin dimi bu çok hoş yağmurda geçmezEki Görüntüle 1890658
Bn bundan aldm canm düz renk almk istedim heyecanla bkliyrm:)
Hayrli haberlerini beklyrz canm sakin ol inşallah iyi olcakNst den ciktim simdi
Dua edin bize.doktorumdan haber bekliyorum
Evet cnm gttigi diyorda 79 liraydi diğer yerlere göre uygun bn de çok beğenerek aldmbeğendiklerim arasında pierre cardin dimi bu çok hoş yağmurda geçmez
canım inş ani bir gelişme olmaz Allah yardımcın olsunNst den ciktim simdi
Hımm kişiden kişiye değişiyor ihtiyaç listesi canım..evet internette gördüm öyle set halinde çok şirin oluyorlar sağlıkla kullanır bebişler inşallahhee eşinle gidiyorsan tabii mantıklı canım, bende ilk zamanlar pek bi meraklıydım anakucağına sonra kararım değişti portbebe daha kolayıma geldi hafif hafif iyi taşırım bakalım 3 lü set almayı düşünüyorum içinde kanguru ve çantasıda olanlardan
Haberdar et canım bizi dualarımız sizinleNst den ciktim simdi
güle güle kullanın balım çok güzel ciddenEvet cnm gttigi diyorda 79 liraydi diğer yerlere göre uygun bn de çok beğenerek aldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?