- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #51.941
Hıııımmm şimdi daha iyi anladım sağol canım. Allah sağlıkla kavuştursun vakti zamanında inşallah.Canım seni ben sakinleştiriim bari.benimde paZar günü 70 çıktı ama 15dk lık nst çekiminde bir tane.sonra düzenli aralıklarla 50lerdr çıktı.serum verdiler bitane ,ondan sonra 20lere düştü yani kesildi sancı şükür 4gün oldu sancım yok.doğum için düzenli aralıklarla 70 ve üstü olmalı.tabi bu sancının erken doğum sancısımı yoksa doğuma hazırlık sancısı mı olup olmadığını serumdan sonra bilebilirler.sancı kesilmiyosa erken doğum olabilir.Rabbim yardım etsin arkadaşa ama şükür riskli zamanı geçmiş ,yinede inşAllah vakti saatinde doğum yapar...
Ay benide panik sario gun yaklastikca ya anlamazsam ya yetisemezsem diye.Heralde açılması var mı diye bakarlar 1_2 santim i serumla durduruyorlar ama 4 ten sonrası doğum galiba. Sağ salim haberlerini alırız inşallah bundan sonra böyle haberleri okucaz burdan kendimi alıştırmak gerek kalbim güm güm atıyor sanki hepinizi tanıyormuşum gibi heyecan yapıyorum
birdegonulll erken doğum yapmasıyla ünlendi ya ondan garip oldum birden.
welcome to turkey :))Canım benim de önde gidiyor ama doktorum sat tarihi baz alınır dedi benim de satım 20 şubat yani bir gün var aramızda bende özel hastaneye gidiyorum aynı Zaman'da devlete de gidiyorum ama ikisi de aynı şeyi söyledi de oyüzden şaşırdım
CanımAy benide panik sario gun yaklastikca ya anlamazsam ya yetisemezsem diye.
Canimmm biz de dun konyadaydik 3 4 hastane ile gorustuk.randevumuzu aldik 7ekime emel hanima.buyuk ihtimalle ben de baskentte yapacağım dogumu insallahKızlarrrrrrr yeni.geldim hastaneden arkadaşım 4 kg eslem bebeğine kavuştu. İkiside sağlıklı ve iyiler. Doktorumla görüştük çok ilgilendi sağolsun içim çok rahat şuan ameliyata rahat gidicem. İlgisi süper. 2 saate bir ağrı kesici ile arkadaşım hafif sızlanmalar ile rahat geçirdi günü. İlk doğumumda hiç ilgi yokmuş ve ağrı kesici eksikliğinden kıvranmışım ben. Bebekten ayrılamadım ilk kakasını kucağımda yaptı :)))) daha bi cesaret doluyum şuan korkmayın bende korkmıcam sadece doktor bastırınca bağırdı ama 3 kere yaptılar ilkini hissetmedi uyuşuktu son 2 sini hissetti. Basılınca ağrıyı tetikliyor dedi. Onun dışında dediğim gibi hafif sızlanmalar vardı eeee oda çok normal bana göre:)))))
ayyy evet yaa alıştırmak lazım aslında bunyeleri... yavas yavaş başlıcak böyle haberler... resmen bende heyecanlandim...herkesi ayrı ayrı tanıyo gibiyiz.Heralde açılması var mı diye bakarlar 1_2 santim i serumla durduruyorlar ama 4 ten sonrası doğum galiba. Sağ salim haberlerini alırız inşallah bundan sonra böyle haberleri okucaz burdan kendimi alıştırmak gerek kalbim güm güm atıyor sanki hepinizi tanıyormuşum gibi heyecan yapıyorum
birdegonulll erken doğum yapmasıyla ünlendi ya ondan garip oldum birden.
Doğum sancısını bilmem amaCanımgonulll 3. Çocuk ama bak sabah kramp var dedi bilemedi ben de anlamadım doğum sancısını nasıl anlıcaz
canım Allah korusun erken yaşamayalım hiçbirimiz ama inan anlaşılmıcak gibi değil yani anormal bişiler olduğunu anlıyosun zaten kendini belli ediyor.cumartesi gecesi sabaha kadar alt bel kısmım içerden sancıdı (ne çok ne az) ama huzursuz ediyodu aynı zamanda kesintisiz rahim ağrım vardı çok değil ama sürekli.pazar öğlen acile gittik gerçektende sancım varmış.yani mesela istiraatle geçmeyen uzun süreli ağrı sancınız varsa doktora gidin derim...Allah hepimizin yardımcısı olsun.Amin.Ay benide panik sario gun yaklastikca ya anlamazsam ya yetisemezsem diye.
Benim sol elim 2.5 aydir uyusuk. Umarim dogumdan sonra gecer. Sutyenimi zor giyiyorum, bazen giyemiyorum...kızlarrr nasılsınızzz benım ellerım cok uyusmaya basladı dıger 2 gebelıgımde boyle olmamıstı doktor normal dedı bakalım beklıyoruz artık yapacak bırsey yok :)
kıyafetlerımız park yatagımız hersey hazır sukur sadece hastane cantamız kaldı onuda hazırlayacagız ınsallahhhh
Canımgonulll 3. Çocuk ama bak sabah kramp var dedi bilemedi ben de anlamadım doğum sancısını nasıl anlıcaz
Hayırlısı olsun inşallah canım. Emel hanım çok yoğun olduğu için hastalarını dağıtıyormuş diye duymuştum burada acabaCanimmm biz de dun konyadaydik 3 4 hastane ile gorustuk.randevumuzu aldik 7ekime emel hanima.buyuk ihtimalle ben de baskentte yapacağım dogumu insallah
Anlamadımwelcome to turkey :))
2 gün önce benimde 2 saati geçkin belden vuran sancım vardı. Yattım kalktım su içtim gezdim yatım döndüm kalktım gezdim. Ama bayaa endişelenmeye başlamıştım yavaş yavaş azaldı. Dediğin gibi kendimizi dinlemeliyiz. Buarada benim bazen sezeryan yerim tam kesi bölgem cızz cızz sızlıyor göbek çok büyüdü ondandır diyorum başka böyle olan varmı? 1_2 gündür çok nadir oluyor.Doğum sancısını bilmem ama
canım Allah korusun erken yaşamayalım hiçbirimiz ama inan anlaşılmıcak gibi değil yani anormal bişiler olduğunu anlıyosun zaten kendini belli ediyor.cumartesi gecesi sabaha kadar alt bel kısmım içerden sancıdı (ne çok ne az) ama huzursuz ediyodu aynı zamanda kesintisiz rahim ağrım vardı çok değil ama sürekli.pazar öğlen acile gittik gerçektende sancım varmış.yani mesela istiraatle geçmeyen uzun süreli ağrı sancınız varsa doktora gidin derim...Allah hepimizin yardımcısı olsun.Amin.
senin günün belli oldumu canım?2 gün önce benimde 2 saati geçkin belden vuran sancım vardı. Yattım kalktım su içtim gezdim yatım döndüm kalktım gezdim. Ama bayaa endişelenmeye başlamıştım yavaş yavaş azaldı. Dediğin gibi kendimizi dinlemeliyiz. Buarada benim bazen sezeryan yerim tam kesi bölgem cızz cızz sızlıyor göbek çok büyüdü ondandır diyorum başka böyle olan varmı? 1_2 gündür çok nadir oluyor.
KIZLAR DOĞUM İZNİYLE İLGİLİ YENİ YASA MI ÇIKTI? 800 KÜSÜR TL DEVLET MAAŞ VERİYORMUŞ SANIRIM BİLGİSİ OLAN VAR MI?
o domates işini 2 hafta önce hallettim ama benimde canım çıkmıştı.. hadi geçmiş olsun tatlim sanada...merhabalar kızlarvallahi bugün 2kasa domatesle uğraştık ben dinlendim çoğunlukla ama yine de çok yoruldum nabzım falan hala hızlı 100ün üzerinde mide bi yandan yanıyo cayır cayır vallahi deliricem kocam bana bitanem bitanem dedikçe adamı boğasım geliyo velhasıl iyi diilim.. sizde durumlar nasıl herkesler iyidir inşallah..
Ay insallah anlariz da hem kendimizi hem bebegi tehlikeye atmayizCanımgonulll 3. Çocuk ama bak sabah kramp var dedi bilemedi ben de anlamadım doğum sancısını nasıl anlıcaz
Ay insallah anlariz da hem kendimizi hem bebegi tehlikeye atmayizCanımgonulll 3. Çocuk ama bak sabah kramp var dedi bilemedi ben de anlamadım doğum sancısını nasıl anlıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?