bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hıııımmm şimdi daha iyi anladım sağol canım. Allah sağlıkla kavuştursun vakti zamanında inşallah.

Ay benide panik sario gun yaklastikca ya anlamazsam ya yetisemezsem diye.

welcome to turkey :))

Canimmm biz de dun konyadaydik 3 4 hastane ile gorustuk.randevumuzu aldik 7ekime emel hanima.buyuk ihtimalle ben de baskentte yapacağım dogumu insallah

ayyy evet yaa alıştırmak lazım aslında bunyeleri... yavas yavaş başlıcak böyle haberler... resmen bende heyecanlandim...herkesi ayrı ayrı tanıyo gibiyiz.
bide geçen gün senin 3. numara süpriz yapar 40 i doldurur diye muhabbet yapmıştık...hayırlısı artik haberini beklicez merakla..

Canım gonulll 3. Çocuk ama bak sabah kramp var dedi bilemedi ben de anlamadım doğum sancısını nasıl anlıcaz
Doğum sancısını bilmem ama
Ay benide panik sario gun yaklastikca ya anlamazsam ya yetisemezsem diye.
canım Allah korusun erken yaşamayalım hiçbirimiz ama inan anlaşılmıcak gibi değil yani anormal bişiler olduğunu anlıyosun zaten kendini belli ediyor.cumartesi gecesi sabaha kadar alt bel kısmım içerden sancıdı (ne çok ne az) ama huzursuz ediyodu aynı zamanda kesintisiz rahim ağrım vardı çok değil ama sürekli.pazar öğlen acile gittik gerçektende sancım varmış.yani mesela istiraatle geçmeyen uzun süreli ağrı sancınız varsa doktora gidin derim...Allah hepimizin yardımcısı olsun.Amin.

Benim sol elim 2.5 aydir uyusuk. Umarim dogumdan sonra gecer. Sutyenimi zor giyiyorum, bazen giyemiyorum...

Canım gonulll 3. Çocuk ama bak sabah kramp var dedi bilemedi ben de anlamadım doğum sancısını nasıl anlıcaz

Çocuk sayısına bakmıyor desene ayy ben ablama derdim her sancı da doğum diye giderlerdi gelirlerdi ben de kasılma diye gidip gidip geliyorum elbet birinde tutacak diye ümit ediyorum önemsemediğime denk gelirse evde kısmet artık

Canimmm biz de dun konyadaydik 3 4 hastane ile gorustuk.randevumuzu aldik 7ekime emel hanima.buyuk ihtimalle ben de baskentte yapacağım dogumu insallah
Hayırlısı olsun inşallah canım. Emel hanım çok yoğun olduğu için hastalarını dağıtıyormuş diye duymuştum burada acaba hasbeee mi demişti? Tam bilemedim Larus ta olabilir mi?yetişemediği zaman başka doktora paslıyormuş. Doç olunca herkes onu tercih ediyor ama iyice sorsaydın hastanede keşke. İnşallah istediğin gibi ilerler süreç sağlıkla kavuş bebeğine canım. Hastane iyi ama

2 gün önce benimde 2 saati geçkin belden vuran sancım vardı. Yattım kalktım su içtim gezdim yatım döndüm kalktım gezdim. Ama bayaa endişelenmeye başlamıştım yavaş yavaş azaldı. Dediğin gibi kendimizi dinlemeliyiz. Buarada benim bazen sezeryan yerim tam kesi bölgem cızz cızz sızlıyor göbek çok büyüdü ondandır diyorum başka böyle olan varmı? 1_2 gündür çok nadir oluyor.

senin günün belli oldumu canım?

merhabalar kızlar vallahi bugün 2kasa domatesle uğraştık ben dinlendim çoğunlukla ama yine de çok yoruldum nabzım falan hala hızlı 100ün üzerinde mide bi yandan yanıyo cayır cayır vallahi deliricem kocam bana bitanem bitanem dedikçe adamı boğasım geliyo velhasıl iyi diilim.. sizde durumlar nasıl herkesler iyidir inşallah..

o domates işini 2 hafta önce hallettim ama benimde canım çıkmıştı.. hadi geçmiş olsun tatlim sanada...
valla biz iyiyizde gonul un sancısı çıkmış nst de ondan haber bekliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…